7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Obamův sen

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 9.4.2009 2:25

Nejedná se o odzbrojení

Cílem je každého, kdo se nezařadí do tohoto urnového "poolu", označit za teroristu a moci jej napadnout. Rusko bude snižovat jen tak, aby mu to stačilo na dominanci na východní polokouli, Izrael zapře, že něco má. Výsledkem bude, že v Pakistánu se bude zvyšovat (americkým vlivem) nestabilita a to se stane důvodem pro odebrání těchto zbraní.

Je to pouze pokračování suspenze práva na obranu před "globálním" vlivem.

Jiri 8.4.2009 23:58

Re: Zase se za něj ostatní postavili, že bez něj neodjedou.

Mily proroku, opet jste slapl do.... Komuniste, ze nebyli antisemiti - na ktere planete jste se narodil. Pravda, spocatku se jim Zidi moc hodili, aby pro ne neco vymysleli - a pak zacly ty cistky - pravda, v Cechach to byl boj proti "sionizmu", ale to pouze proto, ze se rusti poradci ohradili, kdyz videli napsano, ze byl nekdo "zidovskeho puvodu", protoze holt v Rustine je slovo "Zid" znacne pejorativni. Tak z nich udelali zaryte sionisty a bylo po ftakach.

Čermák 8.4.2009 23:53

Re: Pane Doležele

Profesore přestań se rozčiovat, pitomec Doležal zato nestojí.

Jiri 8.4.2009 23:46

Re: Pitomí Rusáci a radar

myslite li to vazne, mel byste toho paseni koz nechat, protoze vam na to IQ nestaci. Byl li to zertik, pak to byl opravdu dobre maskovany zertik.

Lucifer 8.4.2009 23:22

Re: Pane Doležele

já taky rusy nerad. vmp.

Jiri 8.4.2009 23:19

Re: Znám své předky i ten naplavený biologický odpad

dobry prorocky muzi, podle poslednich genetickych vyzkumu je v Cechach sotva 30% cistych  Slovanu - jak se s timhle vase ryze slovanske srdecko vyporada opravdu nevim, ale doufejme, ze to dzbanek medoviny spravi

Profesor 8.4.2009 23:16

Re: Pane Doležele

Vy si nezaslouží měkota;-D

Profesor 8.4.2009 23:11

Re: Pane Doležele

jirko co jsi požil ;-D

Jiri 8.4.2009 23:08

Re: Pane Doležele

Pan profersor je, soude podle te Cestiny, Rus (Vi to musite vedet...aby taty, atd.)

Profesor 8.4.2009 22:48

Pane Doležele

můžu Vás ujistit že příští president USA se bude rovněž  těžce seznamovat se zeměpisem Evropy, a tedy záruka naší ochrany je iluze. Vi to musíte moc dobře vědět protože si nemyslím že jste hloupý, ale pravděpodobně trpíte již nějakým typem stihomamu .. něco jako : ... neco mě permanentně ohrožuje .. asi to bude Rus (ale ne ten co bydlí vedle v bytě).. ten Putin ........jo ten to bude .... no ještě že máme ty amíky ... ale doprdele ty nevědí kdo a kde jsme ... atak aby taty co nevidět postavili radar ... to by si pak na mě mohli vzpomenout... jo jo . toje ono . radar musí být co nejdřív. !

televizní divák 8.4.2009 22:36

Re: Tak ten je dobrý :-D

Reálný kapitalismus systémově vytváří nezaměstnané, chudé, prostitutky a bezdomovce. Lidé ohrožení chudobou : ČR 6%, Německo 11%, USA 18%.

Neviditelná ruka trhu (spekulativní kapitál) často devastuje mezilidské vztahy. Zvyšuje se potřeba policistů, soudců a nových věznic.

Konec světového liberálního kapitalismu v březnu 2008 - dvě velké, zahraniční, krachující banky byly zachráněny znárodněním.

EU usiluje o solidární společnost (viz Evropská sociální charta) a vychází z reálné ekonomické situace. Bohatší jsou přesto mnohdy zvýhodňováni.

Informace 8.4.2009 21:55

Re: Capralog

Coprolalií se zabývá intensivně, jestli taky coprofagií nevím. Mluvil jen o lactofagii a že prý už mu leze krkem.

Kolombo 8.4.2009 21:38

Re: Stačilo napsat, že se mnou souhlasíte

Jenže podobní "prorokové" většinou nevolají do zbraně, naopak vybízejí k pacifismu, protože svět, co dím Vesmír je plný přátel, které když nebudeme dráždit pokusy o obranu se nám odvděčí přízní. Tak nevím, kdo co víc okecává. Buďto máme vůli bránit se sami a pak bychom museli zbrojit jako Izrael, nebo ne a potom musíme mít alespoň spojence. Dnes vidím problém v tom,  že se jaksi neshodneme kdo by tím spojencem měl být. Ti, kteří  jako spojence preferují Rusko se uchylují k obligátním kecům o odzbrojení, míru, mávání květinami a řečnění v OSN. Nějak jim nevadí,  že Rusové se slabšími nežvaní při čaji, ale dají jim rázně po hubě pokud nechtějí pochopit, kdo je pánem.

richard 8.4.2009 21:23

Re: vertikálně horizontální ropný vrt

ty woe, poprskal jsem si komp;-D;-D;-DR^R^R^

Harpyje 8.4.2009 20:50

Re: Capralog

Horší by bylo, kdyby byl coprophag. Dočetla jsem se ale, že "the consumption of fresh, warm camel feces has been recommended by Bedouins as a remedy for bacterial dysentery; its efficacy (probably attributable to the antibiotic subtilisin from Bacillus subtilis) was confirmed by German soldiers in Africa during World War II." Beduíni jsou též pastevci koz, takže, kdo ví?

Informace 8.4.2009 20:28

Obamův blog

"I' M ASKING YOU TO BELIEVE

Not just in my ability to bring about real change in Washington...I'm asking to believe in yours."

http://my.barackobama.com/page/content/hqblog

V co nebo v koho věří Češi?

BJ von Wolfenstein 8.4.2009 20:22

Re: vertikálně horizontální ropný vrt

To nemá chybu;-D;-D;-D.

Jaroslav 8.4.2009 20:18

Re: vertikálně horizontální ropný vrt

Ti dva o kterych se zminujete jsou chovanci ve vasem ustavu, nebo jsou pouze cekatele v prijimacim oddeleni? ;-P

Harpyje 8.4.2009 20:08

Re: vertikálně horizontální ropný vrt

;-D ;-D R^

Dr. Chocholoušek 8.4.2009 20:05

vertikálně horizontální ropný vrt

Musím se podělit o vtipnou reakci diskutéra Mu 1, která je na třetí straně (18:25) a bylo by škoda, aby zapadla. Mu 1 reaguje na příspěvek diskutéra Proroka. Přeji pěkné počtení...;-)

Prorok: Díky USA jsme měli naftu x let drahou. Husain skočil na provokaci Kuvajtu, který na pokyn z USA pomocí šikmých vrtů kradl Iráckou ropu.

Mu 1:  Metoda, kterou použili Kuvajtané se odborně nazývá vertikálně horizontální ropný vrt (HVT-americký patent). V podstatě se nejprve vrtá diamantovou hlavicí na rouře vertikálně( pro blbce kolmo) a pak v přesně vypočteném okamžiku se zahne horizontálně (pro blby vodorovně, slouží k tomu tzv. Churchuluv kardan) a vrtá se až k ložisku. Pozná se že je hotovo až když vrtným potrubím teče ropa. Ne vždy se to povede na sto procent. Američani touhle metodou vrtali ve francouzkém Bordo a navrtali vinné sklepy. Ožralí pracovníci byli zatčeni tamní policií. Naše BIS v současné době vyšetřuje, proč se u moravských ložisek ropy našla hlavice pocházející z USA. Vrtali kanci až z Texasu. Rusové nejsou blbí, učinili proti této metodě (VHT) účinnou ochranu .Zarazili do země na Sibiři tzv,. Larsenovu stěnu, kterou nepronikne žádný imperialista. (Larsen, norský badatel). Neplést s Berlínskou stěnou ( Groethovelova.  stěna). Abych neunavoval,  šikmé vrty se nazývají vrty Prorokovovi ( dle bible), jedna se však o trepanaci lebky, při léčbě mozku.

BJ von Wolfenstein 8.4.2009 19:58

Hezký článek a navíc pravdivý...bohužel...

K Rusům bych jen dodal: Nikdy nás nepřestali považovat za svou gubernii, která se z jejich pohledu dočasně vymkla kontrole. Americká protiraketová základna není nic jiného, než snaha naznačit jim, že už patříme jinam (alespoň doufám). Radar v Čechách a pár protiraketových střel v Polsku přece nijak nemůže ohrozit zemi s tak obrovským jaderným potenciálem. Odpůrce radaru opravdu nechápu. 

Dr. Chocholoušek 8.4.2009 19:51

Re: Re:ropu navrtat , to je věda..

;-D;-D;-DR^

Informace 8.4.2009 19:51

Re: Capralog

Capralog coprofil.

Harpyje 8.4.2009 19:38

Re: Prorok a správný Čech

;-D R^

... 8.4.2009 19:30

Re: Pravdivý článek.

což takhle trochu rozvést ? 3 slova umí každý ;-)

... 8.4.2009 19:30

Re: Surově zmařené sny

minutusi, máte pravdu. Ano, je to z Mayovek, ale má to reálné jádro. Velký Otec říkali pohlavárovi ve Washingtonu vyjednávači s Indiány. Bohužel, vždy je Velký Otec převezl a zachoval se značně neotcovsky...

Máte rád Mayovky? Představte si, že jsem onehda koupil sešit Duch llana Estacada za 10 Kč :-)

Dr. Chocholoušek 8.4.2009 19:26

Re: Prorok a správný Čech

při čtení vašeho příspěvku, si chytřejší musí nepochybně připadat každý...;-P

Zdraví Chocholoušek

Harpyje 8.4.2009 19:24

Capralog

z Vermontu, jako vždy, neobyčejně vtipný a jeho zbrusu nové příspěvky naprosto neopotřebované.

Harpyje 8.4.2009 19:20

Pravdivý článek.

Žel.

Informace 8.4.2009 19:13

Re: Surově zmařené sny

Pane dvoutečko, snad Vás zas nepostavili za trest do kouta?