8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 18.6.2007 9:32

Re: tak nevím,soudruzi-bratří?

Chceš  aby ti diktovali saudové? Tak  to si kup koberček a nech  si narůst fous. Pokud chceš aby ti rozkazoval Chávez tak si sežeň rudý svetr  z lamí vlny. Jestli dáváš přednost rusákům tak si dej na hlavu talíř a začni  dupat po náměstí jako esesák, soudruhu.

Já se budu chovat podle sebe a ne podle toho jak chce kdejaký pako.

yurri 18.6.2007 9:30

Re: Takže se vyjasnilo

R^R^R^

Honza 18.6.2007 9:30

Re: Re: mír

Rusáci tu chtějí stavět radar? Kde to má být?

vita 18.6.2007 9:23

Proč tolik slov?

Pan Migraňjan (Armén jako poleno) říká co říká - a nepotřebuje žádný výklad nějakého Deleschalla. Říká "Máme vás sice za přátele, ale nebudeme mít za přítele ten americký radar. Takže, vážení, ten radar v případě potřeby vymažem ze světa. Ať bude u vás nebo v Tramtárii".

Nic jiného neříká.

"Naši" politici rozhodnou (resp. rozhodli) za nás, že tu bude, ergo bude (u nás) i cílem jaderného úderu. Stejně jako kdysi rozhodli "naši" politici, že u nás budou sovětské taktické (rozhodně ne SS-20) rakety - a tedy že části našho území budou cílem amerického jaderného úderu.

Akorát, že tehdejší politici se ani moc netvářili, jak jsou demokratičtí...

Mirek F. 18.6.2007 9:15

proč ta hysterie?

Jelikož se USA a Rusko preventivně drží atomovkami v šachu a těch atomovek mají bohužel spoustu,  je naprosto logické, že v případě vybudování radaru na něj pár raket namířeno bude.

Putin pochopitelně vyskakovat musí, už jen proto, aby se ukázal jako rozhodný státník , ovšem jeho vyjádření mi v podstatě přijdou jako prosté konstatování skutečnosti, Američané míří na ruská vojenská zařízení, Rusové pro změnu zas na ta americká - aniž by ovšem nějaká strana měla v úmyslu začít jaderný holocaust. Bude-li radar užitečný, postavme ho, ovšem nedivme se, že si toho Rusko všimne, nějaké rozčilování, jak se zlý agresor může vůbec zabývat naším mírovým radarem, je blbost.

Vasekpasek 18.6.2007 9:11

Re: Re: Doležal kecá!

Koukám, že jste asi studoval vojenskou akademii. Nebo až příliš hrajete Warcrafta. Každopádně by z vás byl skvělý generál, strategicky vám to pálí opravdu dokonale;-D;-D;-D

Kylchap 18.6.2007 9:10

Re: mír

Tak to vidíš. Rusáci chtějí s námi žít v míru a proto připravují válku. Je to jasné?

tokamak 18.6.2007 9:09

tak nevím,soudruzi-bratří?

Vy,co se zde předvádíte jste jedna  banda z e stejného zrna.Jste totiž Češi a to říká vše!Tak se vaší předkové chovali již v dávné minulosti a vaše děti(pokud se ještě nějaké narodí)se takto budou chovat podobně.Tak si zde nehoňte trika! Jediné ,co je skutečné je nyní to,že TI kdo budou míti ROPNÉ prameny - TI budou diktovat jak se VY budete chovat.Takže, mokrý hadr na hlavu "slavní politikáři"ty kecy,co zde vedete jsou k ho......u,jasné?A nebude to dlouho trvat!Majitelé tohoto bohatství velmi dobře ví jak je politicky využijí.Jen otázka,kdo má nyní ve světě největší zásoby ROPY,no?Já jsem prachobyčejný pragmatik a také se dle toho budu i snažit chovat.Jen tak mimochodem,kolik že má USA zásob ropy?A dál již se to píská............

Milaz 18.6.2007 9:02

mír

chceš-li mír, připravuj se na válku. Tento citát W.Ch. je platný i dnes. Chceme-li s rusákama zůstat v míru, musíme se připravovat na jejich agresi a neustupovat. Každý ústupek je jimi považován za slabost - rusové tak uvažují - ustoupí jen když musí. My nemusíme, tak neustupujme!

Tomáš P 18.6.2007 8:52

Re: To už tady jednou bylo..

Souhlas, v budoucnosti nás mohou zachránit jen Spojené státy. Chraň nás pánbůh před mitrofanovy. Ten s velkým M pracoval pro bolševika v závodnáím časopise Škodovák a jede dál.

Regan 18.6.2007 8:47

Re: To už tady jednou bylo..

Bohužel, bolševici zůstanou bolševiky pořád. Nikdy nebudou rozumně přemýšlet, protože z VUMLu jsou naučeni jenom odhlasovat to, co říká Rusko. Bohužel, je jich pořád dost velké procento a na fingování společnosti je to vidět. Tudíž, ať žije Amerika!

Yurri 18.6.2007 8:35

To už tady jednou bylo..

Všem těm,co se tady naprosto nelogicky zastávají našeho příštího možného agresora Ruska,bych vzkázal,že jejich připodělaný názory a hlava až po uši v písku mi přijdou stejně tak "statečný" a absurdní,jako kdyby v r.1938 demonstrovali proti naší tehdejší výstavbě pohraničního opevnění,které taky dráždilo Hitlera.. Nikdo nám v minulosti nevyhrožoval - kromě dvou zemí:Německa a Sovětského svazu,potažmo Ruska. Nyní nastává opět velké sbližování těchto dvou států,asi jako před dávným podpisem smlouvy Molotov-Ribbentrop. Už jenom proto bychom měli mít těsné partnerství s USA,což ovšem levicoví trumbelíni stěží někdy pochopí,raději budou svojím "mírovým" způsobem podkopávat naše národní zájmy.

tony 18.6.2007 8:33

Re: Je to jasné,

Tak přesně se dostaneme do ruské p.  Ale někteří tam byli spokojení atěší se.

tony 18.6.2007 8:32

Re: dolezal = posera a idiot

Pubertálními urážkami nevyrostete, mšlenkový trpalsíku.

Ladislav 18.6.2007 8:31

Re: Doležal kecá!

Pokud Spojene staty jako prvni zautoci jadernymi zbranemi na Rusko a znici vetsinu jejich raket tak i slaba protiraketova zakladna muze hrat svoji roli. Pro tech zbylych par raket bude radar jednim z primarnich cilu.

JE 18.6.2007 8:25

Sklanim se pred Vasi drtivou logikou a ultimatni, nicmene vsak slusnou a vecnou argumentaci, pane Patejle!

jen 18.6.2007 8:24

Re: dolezal = posera a idiot

Pátá kolona z Moskvy se ozývá.

Cruton 18.6.2007 8:10

Re: Je to jasné,

R^

Rostislav Zídek 18.6.2007 8:09

Re: Pan Doleschal by neměl mluvit o idiotech

To nám tu píšete jako důkaz Vaší schizofrenie, pane Doleschale?

Cruton 18.6.2007 8:08

Re: Re: Rusákům se ustupovat nesmí.

Souhlas.

patejl 18.6.2007 8:08

dolezal = posera a idiot

nikdo jiny tu zakladny cizich velmoci mit nechce. poserove jsou ti kteri se zase chteji primykat k nejakemu tomu dubisku (cti lezt mu do riti) a spolehat na jeho ochranu. idioti pak ti kteri do omrzeni, jako kafemlejnci opakuji, ze jina moznost neni a kdo s nimi nesouhlasi je bolsevik. kapitolou zcela mimo ramec je dolezal, senilni zblbly skautik ktery si uz pres ty sve namodrale blitky nevidi ust Rv

Kylchap 18.6.2007 8:02

Je to jasné,

zalezeme USA do peredele a tam budeme v naprostém bezpečí. Dokud se USA při změně svých priorit  na nás nevyse... 

Cruton 18.6.2007 7:54

Re: Rusákům se ustupovat nesmí.

Hlupáku!

walter 18.6.2007 7:52

Doležal kecá!

1. radar jako obrana před nahodilou raketou... nevěřím, jde o součást strategické obrany.

2. Rusové vyhrožují... nevyhrožují, konstatují pravdu, že pokud k něčemu mezi USA a někým jiným dojde, budou se opět oslepovat radary, stejně jako se to dělo ve všech posledních válkách... to není vyhrožování...

Cizinec 18.6.2007 7:46

Re: Velmi divne tema !!!!!!!!!!! Dolezal jako politolog nestoji za NIC

Pro ty premyslive....

Do roku 2010 v Evrope nezustane jedniny vyznamny vyrobce obuvi a satu, tudiz - do ceho budeme oblekat tech par vojclu co nam zbyde ???- Cina nam proda uniformy leda tak do operety....

Budeme mit radar a vojaci budou mit obleky od Huga Bosse :-(((

Cizinec 18.6.2007 7:39

Velmi divne tema !!!!!!!!!!! Dolezal jako politolog nestoji za NIC

Podivame li se na zvraty poslednich led a na to kolikrat jsme byli za poslednich 100 let zrazeni (mnohokrat  vlastnim pricinenim) je trapne domnivat se ze se opet nestaneme pescem na sachovnici velmoci.

Reseni neni vubec stat na strane USA nebo Ruska ale naopak dat v tom nasem zavsivenem state veci do poradku. V tom Doleschall dela medvedi sluzbu - poukazujic na hrozbu ZVENCI. U nas je jedina hrozba zevnitr. Od slabych a zkorumpovanych politiku co nas klidne prodaji komukoliv. Diky tomu mame jako spojenec cenu nula.

A proc Dolezal nestoji za nic? Hrozba pro Evropu neni Rusko ale Cina. Cina ktera do deseti let obsadi celou Afriku. Cina ktera je narodnostne monoliticka a stale totalitarni zeme. Zeme ktera nebude zanedlouho mit jidlo ani suroviny co bude potrebovat. Zeme ktera je presvedcena o tom jak je vyjimecna. Zeme kde bude 100 milionu nesparovanych nahnevanych muzu diky politice jednoho ditete.

Rusko na ktere ted vsichni plivem bude bohuzel prvni obeti Ciny. A Dolezal se nauci cinsky.

Proto Vazeni ctenari NP mate jeste jednu dekadu nechat se krmit problemy ktere neexistuji a pet ody na davno promlcene veci. Za humny je drak ale vy jste slepi.

Milaz 18.6.2007 7:33

Re: Re: Re: ?

Naprosto přesně. Bohužel v naší zemi žije moc užitečných idiotů

Borek@exil 18.6.2007 7:23

Re: Re: Rusákům se ustupovat nesmí.

Pane krysa.....byl jste v šedesátém osmém na světě? Pokud ne, slyšel jste o tom něco...někdy?

Borek@exil 18.6.2007 7:21

Re: Re: Rusákům se ustupovat nesmí.

Američané jediní právě ty ruské tanky udrželi na uzdě...jinak se rozjely na západ, jen co oschly cesty po válce.

Borek@exil 18.6.2007 7:20

Re: Re: ?

A Rusko by tu Evropu chtělo celou pro sebe. Nebo aspoň dostat pro začátek zpátky bývalé vazaly z Varšavské smlouvy, potažmo RVHP.