3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kvetla 19.6.2006 22:48

Ale vyšel,jen ho podceňujete a to se,jak známo,nevyplácí...

Komunistům vypálil rybník,přetáhl jim voliče a v podstatě sjednotil levicové voliče pod svůj prapor.Topolánkova koalice se brzy rozpadne vinou vnitřní názorové nesourodosti,která nutně přinese rozepře a rozpad vlády.V předčasných volbách pak porazí roztříštěnou pravici na celé čáře a k vládnutí mu pak nějakých 6-9% hlasů Komunistů opravdu nebude potřeba.Tak splní i tento slib z Bohumína.Mouřeníni udělali své,mouřeníni mohou jít.(Y)!!

grr 19.6.2006 18:00

Pokud nechce být Klaus pasákem v tom bordelu

je to chvályhodné. Nevím tedy, za co je plísněn. Ostatně bordelem v poslední době otřásají jakési drobné problémy, hrnou se jim tam nelicencované děvky až z Balkánu a ty původní přestárlé a odborově organizované divoce vytlačují z pelechů.....Kam vůbec zašantročil Parooobek těch 200 milionů na propagaci unijních luceren, kruciž...... :-)))).

Finrod Felagund 19.6.2006 17:53

Rád bych všem zde diskutujícím připomněl, co říká zákon

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka § 260 -

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem, b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

§ 261 Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

68 19.6.2006 20:45

Re: Rád bych všem zde diskutujícím připomněl, co říká zákon

Nemůžete brát každou písemnost, na kterou náhodou narazíte, tak doslova.

PIŽLA 19.6.2006 14:01

BUDOUCNOST STEJNĚ PATŘÍ LEVICI-PRAVICOVÁ LŮZA NEMÁ ŠANCI!!!

BUDOUCNOST LIDSTVA JE V LEVICI-VŠICHNI ZDEJŠÍ PRAVICOVÍ KŘIKLOUNI NEMAJÍ ŠANCI!!

AAA 19.6.2006 16:10

Re: BUDOUCNOST STEJNĚ PATŘÍ LEVICI-PRAVICOVÁ LŮZA NEMÁ ŠANCI!!!

A ZAPNUTYM CAPSLOCKEM VYLECIME SVET!!! :)))

jakovy 19.6.2006 16:38

Re: BUDOUCNOST STEJNĚ PATŘÍ LEVICI-PRAVICOVÁ LŮZA NEMÁ ŠANCI!!!

Jediné co mě hřeje je, že i vy chcípnete hlady s náma.

Kardiak 19.6.2006 17:12

Re: BUDOUCNOST STEJNĚ PATŘÍ LEVICI-PRAVICOVÁ LŮZA NEMÁ ŠANCI!!!

Obávám se,že budoucnost patří militantním muslimům a levičáci jim dělají užitečné idioty!

Jan Daniel 19.6.2006 13:15

Ještě zapomněl vynadat Marťanům, že sem nespadli, když bylo potřeba

Když Přitroubek vyplísnil západní socialistické politiky, mimoděk jsem si vzpomněl na legendární výrok "byl jsem tam jako kůl v plotě". 

Finrod Felagund 19.6.2006 12:34

Pro ty, kdo zapomněli, co to znamenalo.... vůbec doporučuji prohlédnout si tyhle stránky...

http://www.korea-dpr.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=KoreaisOne&id=aaa

Finrod Felagund 19.6.2006 12:36

Re: Pro ty, kdo zapomněli, co to znamenalo.... vůbec doporučuji prohlédnout si tyhle stránky...

Prohlédněte si ty sochy, průvody, "nadšené" pionýry, ty monstrózní "monumenty" jako je památník čučche, hotel Ryugyong, tváře jejich vojáků... Tohle jsme tady měli před 17 lety také, copak jste na to nezapomněli?? Nemožnost ceknout, problém utéct, nekonečné lži a propaganda... vzpomeňte si...

Saša 19.6.2006 13:29

Krásná krajina,

ve které úplně chybí staří lidé a téměř úplně auta. Pro Zelené jde o zemi zaslíbenou.:-/

Ian Smith 19.6.2006 16:59

Re: Krásná krajina,

stary lidi tam melou do compostu,aby bylo hnojivo na pole!!!!

Kardiak 19.6.2006 17:15

Re: Re: Pro ty, kdo zapomněli, co to znamenalo.... vůbec doporučuji prohlédnout si tyhle stránky...

Někteří diskutéři si nemohou vzpomenout,protože před sedmnácti lety si ještě hráli v uhláku na horníky.;-P

Finrod Felagund 19.6.2006 17:51

Re: Re: Re: Pro ty, kdo zapomněli, co to znamenalo.... vůbec doporučuji prohlédnout si tyhle stránky...

Škoda, že si v těch vagónech nehráli tak, jako za blahé paměti Otík Rákosník :))

martin 19.6.2006 12:17

kroutim nad tim palici

to je vsechno tak srandovni. kdyby nas sledovali mimozemstani, tak by se bavili uzaviranim sazek, jestli tu u nas opet propukne bezbrehy nadseny komunismus nebo uz se konecne soupnem trochu dal, zbavime se toho dusevniho bremene a take zabran miti odvahu se zacit rozvijet kazdy na vlastni pest a nespolehat se na to, ze nam ten rozvoj nekdo bude milostive zajistovat shora. bud teda chci svobodu nebo chci nesvobodu. co chteli ti lidi co 17.11.1989 zvonili klicema a nechali do sebe placat obuskama? svobodu nebo jeste vetsi nesvobodu? vsem priznivcum soucasne formy cssd a vsem zbytkovym priznivcum komunistu doporucuji: ZACNETE PRACOVAT NA VYSSI UROVNI SVEHO VZDELANI. at nemate komplexy kdyz se chcete bavit s ideologicky nezatizenymi a pokrokove smyslejicimi jedinci. dekuji vam predem.

Douša Josef 19.6.2006 11:08

Historický exkurs

je daleko přesnější, než hodnocení současnosti.

Ale výborné je na př.:..aby vysvitla obtížnost postavení západoevropských hluboce demokratických socialistů v konfrontaci s východoevropským postkomunistickým bandolerem. ...Rovněž přesné hodnocení Paroubkova požadavku, spolupracovat doma s komunisty a volat na pomoc západoevropské socialisty. Copak asi říkali Paroubkovu projevu po volbách (pokud se k nim dostal)?

Pete Brich 19.6.2006 10:34

"představa, že volby mají zásadním způsobem ovlivnit cizí papaláši, je poněkud vzdálená tradičnímu pojetí demokracie"

Co byste chtěl od normalizačního kádra a agenta StB?

PB

Saša 19.6.2006 10:16

Vynikající definice Evropské unie

Sicilský bordel, kam byla zavlečena dezorientovaná česká nevěstinka pod záminkou, že jde o luxusní penzion, v němž bude dělat hostesku.

To se panu Doležalovi povedlo, to sedí výborně.

podlesh 19.6.2006 22:53

Re: Vynikající definice Evropské unie

Má tam ale překlep: "nevěstinka" místo "nevěstka"

PROROK ELIÁŠ 19.6.2006 10:09

ASI LEPŠÍ pro propagaci

 Zahraniční politici, nežli tak, jako v našem kraji Tlampač Langer mezi dvěma věhlasnými fotbalisty na bilbordech..Dle mého názoru by se známí umělci a sportovci neměli tímto způsobem do politiky míchat i když samozřejmě mohou vyslovit své sympatie....Jinak to zavání opět jen OHLUPOVÁNÍM.....

ahasver 19.6.2006 9:22

Eintopfessen

Starého psa novým kouskům neanaučíš. To je ztráta času číst takové slátaninové bláboly bez hlavy a paty

J. Mach 19.6.2006 10:56

Re: Eintopfessen

Ztráta času je to zřejmě pro vás. Ale naštěstí je dost čtenářů NP, kteří mají pocit, že Doležal je čím dál tím lepší a tento jeho článek je opravdu výborný. Pro vás bych měl jednu radu. Doležalovy články fakt nečtěte, vzhledem k vám je to házení perel.

ahasver 19.6.2006 13:02

Re: Re: Eintopfessen

Děkuji za radu. Dám Vám taky jednu. Vepř domácí i prase divoké jsou zoology považováni za nejinteligentnější v říši zvířat. Větří totiž i to, co je pro homo sapiens a tedy patrně i pro Vás naprosto nemožné, totiž kdejakou prasárnu.  

pefben 19.6.2006 9:22

Fuj

To je ale nechutná manipulace. Soudruh Doležal vydává své názary za fakta....

Kotaz 19.6.2006 8:09

Doležale, Doležale, ty přepisovači dějin

zvykni si neschovávat tu starou pravdu pravdoucí, že situaci u nás po válce vyvolali západní spojenci Mnichovskou zradou a potom Němci svojí nakonec prohranou válkou. To jsou základní dějinné události, které ovlivnili naše poválečné směřování. Komu to nešlo pod fousy, neměl podporovat Hitlera, Rusové by sem nepřišli dělat pořadek - udělali jej takový, jaký v tu dobu sami znali. Jen proto, že se západní demokracije zcela podělala. Tu bídu, vše na lístky atd. a i morální rozvrat, to nebylo dílo rusko-komunistické, to byl výsledek hospodaření Německého za války. Jak se asi mohlo po té válce žít?

ok 19.6.2006 9:24

Re: Doležale, Doležale, ty přepisovači dějin

Zapominate na to, ze povalecne volby nebyly demokraticke (byly zakazany vyznamne konzervativni strany v Cechach i na Slovensku), a take zapominate, ze komuniste se zmocnili silovych ministerstev uz pred rokem 1948. Rok 1948 nebyla svobodna volba obyvatelstva, byl to skutecny puc.

ok 19.6.2006 9:26

Re: Re: Doležale, Doležale, ty přepisovači dějin

Kdyby byla spolecnost demokraticka, tak uz pri pristich volbach v roce 1952 by komuniste skoncili. To je jiste.

J. Mach 19.6.2006 9:52

Re: Doležale, Doležale, ty přepisovači dějin

nastudujte si trochu dějepis, než se zase znemožníte na nějakém fóru. Slyšel jste o paktu Ribentrop-Molotov? O přepadení Polska? A oni sem Rusáci přišli dělat pořáfek? To máte dost divnou představu o pořádku. Ten "pořádek", co sem zavlekli nás přišel dost draho. Jste jen dalším dokladem mého tvrzení o jisté spojitosti mezi neznalostí pravopisu a komoušskýnm smýšlením.

tondoslav 19.6.2006 10:52

Re: Re: Doležale, Doležale, ty přepisovači dějin

No, konečně někdo, kdo ví, jak si to Stalin s Hitlerem hezky rozdělili, včetně Polska a Rumunska a posléze Pobaltí. A zase oběť jest viníkem. A demokracie musí dostat přes držku, aby konečně udělala pořádek. Je velká škoda, že poučení z dějin se předkládá na základní škole, kdež nedojde pochopení, neb slovy klasika historie jest mrtvá. Není. A jsme bohužel nepoučitelní a máme tudíž to, co máme. I ty jedině spravedlivé a starostlivé komouše, což je děs.