18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PRASÍ DENT 19.6.2006 13:14

Re: Re: Re: Re: Víte, co si vybavím vždy, když se dělají černohumorné vtipy na komunisty?

 POSERO, kde jsi byl, když nám šlo téměř o krk....Víš kolik bezejmených padlo, tak či onak za své přesvědčení....Dělat dnes demonstrace na podporu ODS, KTERÁ JE HLAVNÍM VINÍKEM toho, že bolševici nebyli nejen, že potrestání, ale ještě se na jejich svinčík navázalo právně i morálkou...Jen to evidentní mládí tě omlouvá v tvé demagogii....Bohužel i mnoho starých psů zde nerozezná bolševika a oslněni Klausofilií si nevidí na špičku nosu....

Jenda 19.6.2006 14:42

Re: Re: Re: Re: Re: Víte, co si vybavím vždy, když se dělají černohumorné vtipy na komunisty?

ODS hlavnim vinikem? Myslim, ze jste na nekoho zapomel.

AAA 19.6.2006 16:08

Re: Re: Re: Re: Re: Víte, co si vybavím vždy, když se dělají černohumorné vtipy na komunisty?

jojo, revoluce bez veseni fakt neni revoluce... jak to ovsem mela zaridit ODS, o kterou se zase kazde hovado otira ze pronesla cosi o dlouhych nozich, to bych rad vedel :)

jakovy 19.6.2006 16:24

PRASÍ DENTE, tobě asi nejsou ani dva roky, proto se skláním před tvou

genialitou, že ses naučil i česky. Klábosnici ovládal vnuk už v 1,5, je víceméně normální. Tvé evidentní mládí tě neomlouvá, jsi vůl jak daleko vidět.

Jména Jičínský, Havel, Čalfa etc. ti jistě nic neříkají. To ta ODS !

Nečest tvojí práci.

PRASÍ DENT 19.6.2006 17:22

Re: PRASÍ DENTE, tobě asi nejsou ani dva roky, proto se skláním před tvou

Tebou jmenovaní jsou pochopitelně ti vedlejší, kteří se rovněž přičinili, ale při tvé vyzrálé moudrosti od těchto se přece nedalo očekávat, že zruší komunisty....Zato za vlády údajně pravicové ODS to bylo bylo nejen reálné, ale i NUTNÉ.....a ZKLIDNI hormon.....

Fafa 19.6.2006 0:32

Pane Dolezala,

ale jiste i Vy si dovedete predstavit hystericky antifasismus. Co takhle kdyby nekdo oznacil Sudetonemecke krajanske sdruzeni za pohrobky nacisticke strany?

Andy 19.6.2006 0:35

Re: Pane Dolezala,

no a on to snad někdo nedělá ?

Pokud si to nemyslíme, že jsou to pohrobci nacistické strany, proč jim tedy to ukradené sudetské nevrátíme?

Marat 19.6.2006 12:19

Re: Re: Pane Dolezala,

Nenapadá vás otázka,proč v jiných zemích Německá menšina byla slušná a lojání?Proč v tom nejpřebáječnějším,nejdemokratičtějším Čsl.byli ti Němci tak nespokojeni?

Vždyť to přebáječné Čsl. bylo  horší jak Rakousko-Uherská monarchie a i ty demokracie tam bylo méně.Dnes jste nespokojení a to nynější réžím je daleko slušnější a přece jen demokratičtější,jak ten réžím Masaryka a Švehly.

A.D. 19.6.2006 14:18

Re: Re: Re: Pane Dolezala,

Možná spíš na jiné země necítili mít "historické nároky", jako na území české. Ono se to táhne taknějak už hodně staletí, ta bytostná německá nechuť k drzému slovanskému nárůdku, který se pořád vzpíral uznat německou autoritu a dokonce si chtěl sám vládnout :-)

Jenda 19.6.2006 14:41

Re: Re: Re: Pane Dolezala,

A v cempak bylo horsi? Mimochodem muzete mi jmenovat nejaky stat kde pred druhou svetovou mela nejaka mensina kompletni skolstvi ve svem jazyce od zakladnich skol po univerzity? Ja bych o jednom vedel :-P

To vite, kdyz se z clena ultacujici vetsiny stanete clenem mensiny tak to vzdycky boli. A to ta mensina vubec nemusi byt utlacovana.

VLK 19.6.2006 16:49

Re: Re: Re: Pane Dolezala,

Ano, dnesni demokracie je slusnejsi, nez byla za Masaryka. Vsak taky TGM rikal, ze to bude potrebovat tricet let. A ty mu historie nedala. A my dnes mame nejen pouceni z nacismu a komunismu ale i priklady ze zapadnich zemi, tlak evropskych instituci a NATO (at uz obcas blby, ale casteji lepsi, nez nasi korumpovatelni politici), internet, novinare a Amnesty International.

Ale 1. republika rozhodne nebyla lepsi nez R.-U. a Nemci tu zacinali spolupracovat - nez prisel Hitler a u nas Heinlein - protoze oproti treba Polsku videli pokrok. Prostudujte si historii Gdanska a Nemcu v Polsku lepe.

Hitler prv spolkl nas a pak az Polaky jen ze dvou duvodu: Potreboval nase tanky a nas prumysl driv, nez bude mit spolecnou hranici s Ruskem a Polaci byli lepe zajisteni smlouvami se Zapadem - byli orientovani vic na Brity, kdezto my na Francouze a byli znamejsi a meli tradicne podporu svych mensin zijicich v zahranici. Vlastne jeste jeden duvod - nemel vcas pakt s Ruskem. Ale polsti Nemci se chovali uplne stejne jako sudetsti.

exulant 19.6.2006 2:29

Re: Pane Dolezala,

Spise jsou pohrobci Henleinovy Sudetonemecke strany.

pefben 19.6.2006 9:33

Re: Re: Pane Dolezala,

Tak. Drtivá většina jich volila tohoto fašistu - jeden z podpůrných argumentů, proč museli být odsunuti. Ne-, že by a priori byli špatní lidé, ale situace nezaručovala, že po následující desetiletí nezpůsobí další problém. Řešení ne krásné, ale jaksi pragmatické. Se skřípěním zubů s ním musím zpětně souhlasit.

mak 19.6.2006 0:28

komuniste na zapade nejsou jako komunisti na vychode

prestoze maji stejnou bibli. Na zapade byli vzdy v opozici, unas sekali hlavy. Kdyby si toto nechal vysvetlit Blair, tak by paroubkovi nepujcil ani rezervu z patraku.

bitaxe 19.6.2006 6:58

Re: komuniste na zapade nejsou jako komunisti na vychode

Myslím že se mýlíte, komunisté jsou stejní, na západě jen nedostali takovou příležitost, ostatně různé levicové atrakce ve francii ukazují že by se komunisté rádi předvedli v plné kráse i na západě, doufejme že pokud budou padat hlavy budou to hlavy jejich

mak 19.6.2006 10:25

Nemyslim si, ze ted v Italii zacnou zavadet druzstva a znarodnovat Fiata

Italie je dost dlouho leva, ale toto ani italsti komunisti neudelaji.

jakovy 19.6.2006 16:10

Re: Nemyslim si, ze ted v Italii zacnou zavadet druzstva a znarodnovat Fiata

V Italii ne, tam jsou na to příliš líní.

cb 19.6.2006 0:28

Antikomunisticke hysterie

neni nikdy dost.

Andy 19.6.2006 0:09

dneska

skvělé, pane Doležale.

Jari 19.6.2006 6:31

Re: dneska

Proboha  neskončily již volby? To se opravdu tak bojíte aby Tupolánek uvedl na scénu svůj kolektiv?Ať tedy prokáže ,že je státník a prosadí spolu s e svými ocásky bez gulí co umí!

Kosmák 19.6.2006 8:09

Re: Re: dneska

Vážený /á /é Jari !   Máte zcela pravdu. Proč se toho bát ? Jen bych ty Vaše výkřiky směřoval spíše na Jirku, který už pomalu polevuje a dochází mu, co se od něho očekává.

jana.l 19.6.2006 13:04

Re: dneska

R^R^, občas mám výhrady, dnes naprosto ne.

Přeji pěkný den