28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Von 31.5.2007 9:03

Re: Re: Propaganda pana Doležala

Ad 1/2/3/ naprostý souhlas, ad 4/ - pan Vondra bohužel "ujel", jiných argumentů -  a LEPŠÍCH - je jen tady na Psu několik habadějů!!

A.CHAMR 31.5.2007 9:03

Re: PANE DOLEŽALE, TAKÉ TO TAK VIDÍM

stěhuj se a budeš mít jistotu ty hnuse

Hans z dědiny 31.5.2007 9:02

Re: PANE DOLEŽALE, TAKÉ TO TAK VIDÍM

Mluvíš mi z duše.

A.CHAMR 31.5.2007 9:01

Hergot

ježkovy voči,vystěhuj se už do USA a neotravuj lidi v česku,jsi jak ideolog  jen amíci mají pravdu!oni nikoho nenapadnou jen ,,darebáky,,proč nenapíšeš raději jak se ,,tlačí zákon amíků v Iráku!!!ten má poskytnout monopol amíků na jejich ropu,jsi jen posranej vlezdo hyždí amíkům a blekotáš jak ten neschopnej Töpol kterej neví co dělat,tak blekotá jak ty!Co tak SS- na Kubě?co ty na to ty chytrolíne.Máš možnost blekotat

J.Mach 31.5.2007 8:54

Re: Re: Tak si to shrnme ve třech bodech proč Ano

No, ale ta díra v zemi je taky dobrá. A ten způsob ukládání byl opravdu veselý a v té smutné době mi to udělalo velkou radost.

Von 31.5.2007 8:48

Re: Re: Re: Re: Neuvěřitelná rusácká drzost

Mirku - takže NIKDO NIKOHO nechce napadnout!!To je báječné, všechny státy mohou začít rozpouštět své armády a MY samozřejmě můžeme ZAČÍT!!My přece musíme být všem státům VZOREM!!

J.Mach 31.5.2007 8:47

Tentokrát velmi dobré, pane Doležale!

R^

MLOK1 31.5.2007 8:42

PANE DOLEŽALE, TAKÉ TO TAK VIDÍM

Pane Doležale, lépe to napsat nešlo. Opravdu, i kdybych před tím chvástavým řvaním imperialistického ruského geněrála byl v otázce radiolokátoru nerozhodným (jako že jsem nebyl), nyní mám naprosto jasno. Nechceme li být opět násilím "přichýleni k velikému dubisku tam na východě", pak jinou možnost, nežli spolupracovat s USA  nemáme. Jestli chtěl soudruch geněral někoho zastrašit, tak aspoň v mém případě se mu to nepovedlo. Mě svými primitivními výhružkami spíše na***l a utvrdil v přesvědčení, že ten radiolokátor je tu nanejvýš nutný, aby nás varoval o útoku balistickými raketami NEJEN! z muslimských zemí. To proto, aby si ruští imperialisté uvědomili, že eventuální útok na naši zemi by nebyl beztrestný.

       Pravdu měl jeden americký novinář, když prohlásil, že Rusové neumějí jednat s druhými jako rovný s rovným. Umějí buď někomu něco nařizovat a ovládat ho, nebo se umějí před někým silnějším plazit. Čím jsem starší, tím více mu dávám pod dojmem dosavadních smutných zkušeností s ruským medvědem za pravdu.

       Již nikdy se sovětským svazem na věčné časy....... (to nám to uteklo)

achjo 31.5.2007 8:39

Uvádět zdroj není třeba

I komanči uměli velmi pěkně, v tisku či tlači, předžvýkat co kdo kde

řekl. Kupodivu vždy tam chyběl originál. Ale nikdy nechyběla nějaká

výborná "analýza" a pracující lid mohl vyslovit své rozhořčení....;-)

http://www.globalaffairs.cz/cz/oldthemes/oldthem1/534.html

http://www.izvestia.ru/politic/article3104617/

fox 31.5.2007 8:34

Dobrý důvod, proč se nepodělat

Velmi výstižné.Nepodělat se,by mělo být heslo,dát si ho na vlajku.Předposr..at se,znamená prohrát vše i když je to zbytečné.Už jsme to předvedli několikrát.

Kubeš 31.5.2007 8:25

Re: Kapitán první třídy = důstojník ruského námořnictva na úrovni plukovníka pěchoty

Kapitán-nekapitán, svou verzi může zveřejnit jen s požehnáním shora, případně na rozkaz

Kubeš 31.5.2007 8:21

Re: Re: Propaganda pana Doležala

jeff: R^

Dušan 31.5.2007 8:16

Re: Je vidět že

my jsme nazapomněli, ale zdá se, že nmoho našich spoluvoličů zapomnělo nebo se jim dokonce stýská Rv

Kubeš 31.5.2007 8:13

Autorovi

musím vyslovit mimořádnou chválu za perfektně zhodnocenou situaci vzhledem k Rusům, ne vždy a ne ve všem s Doležalem souhlasím ale tentokrát stoprocentně

jeff 31.5.2007 8:10

Re: Propaganda pana Doležala

propaganda apana xtl:

1/CCCP nepoužil atomovou zbraň jedině proto, že technicky zaostával a do skončení 2sv ji neměl k dispozici.

2/Putin se bleskurychle vrací k imperiální doktríně CCCR, které odpovídalo a bylo realizováno přepadení Maďarska,  Československa i Afghanistanu.

3/ ruský protiraketový systém (nyní překotně a nákladně modernizovaný) ovšem slouží jej a jen obraně a nikoliv k eliminaci zbytků raket po ruském preventivním úderu, tedy na rozdíl od války chtivých američanů

4/ v názoru na užitečné idioty se neshodnem, nepovažuji za ně Vondru, na rozdíl od Roučka, Zaorálka i vás. 

skeptyk 31.5.2007 8:09

Divím se

Kolik lidí se dalo vyhecovat blábolem ožralého putinovského důstojníka, který už zapomněl na debakl, který jim způsobila jejich poslední invaze v srpnu roku 1968. Zatím umí jen mlátit gaye, tak prosím nebrat jejich prohlášení moc vážně. Vezměte si poučení z pobaltí nebojte se jako se nebojí oni a to tam mají velkou ruskou menšinu.

Šedovous 31.5.2007 8:08

No jestli Rusko kuje pikle o jaderném útoku proti Česku,

tak hádám , že ti Rusové co skoupili Karlovy Vary asi nebudou rádi...;-DHolt každá hůl má dva konce...

Terry 31.5.2007 8:06

Re: Apokalyptický projekt

Na známý argument. "A v Rusku jsi byl? A Lenina jsi viděl? Ne? Tak neraď!" odpovídám: v SSSR jsem byl, 2x, Lenina jsem sice neviděl, ale viděl jsem toho dost.

Sek 31.5.2007 8:00

Je vidět že

to z těch rusáků nevyšumělo,umějí jen chlastat,nemakat a vyhrožovat!My jsme naštěstí r.1968 nezapoměli!!!(Y)

Terry 31.5.2007 7:55

Apokalyptický projekt

V TV na kanále Discovery běžel (opakovaně) dokument o významném projektu chruščovovské éry SSSR, kdy sovětští vojenští stratégové vymysleli projekt, který by se dal parafrázovat "Bez nás potopa". Měla být postavena velká loď, napěchovaná jaderným materiálem, která by plula kolem sovětských břehů a v případě zjištění zvýšené radiokativity, způsobené - jak jinak než zákeřným útokem imperialistických jaderných raket na SSSR (o jiné možné příčině samozřejmě nikdo neuvažoval), tak zcela automaticky - BEZ MOŽNÉHO ZÁSAHU ČLOVĚKA !! - by došlo k výbuchu tak mohutnému, že by došlo k vytvoření apokalyptického radioaktivního mraku ZARUČUJÍCÍMU ZNIČENÍ VEŠKERÉHO ŽIVOTA NA PLANETĚ ZEMI (tedy vedle nepodstatného nevinného lidstva hlavně i těch hnusných zákeřných imperialistů). Celý projekt zcela vážně předváděli Chruščovovi a nakonec na jeho realizaci nedošlo. Tím ovšem není řečeno, že není jen "odložen" a že sice už ne sovětští, ale nyní ruští vojenští stratégové ho nemají někde "v šuplíku" jako "konečné řešení". Kdyby došlo k jeho realizaci a tato loď náhodou plula po 26.dubnu 1986 někde v blízkosti Leningradu, tak jsme se ani o tom, že vybuchl Černobyl, nedozvěděli. Mj. podobný smrtící scénář hlavně pro Evropu a evropskou část SSSR hrozil právě po výbuchu černobylské jaderné elektrárny, kdy hrozil třetí výbuch 128 tun jaderného materiálu (hirošimská bomba by proti tomu byla dětským pšouknutím) s totálními katastrofickými účinky pro kontinet Evropu a těžkými pro zbytek světa (těch 128 tun tam stále "dřímá"). Černobylský model jaderného reaktoru byl pro sovětský stát "výhodný" právě proto, že se vyhořelého paliva dalo použít k výrobě jaderných zbraní. Kde je záruka, že - při tom bordelu, který je v Rusku - nedojde k prvnímu odpálení jaderných střel právě tam? Po 40 letech "zkušeností" bych za to nedal ani zlámanou grešli.

Analyzator 31.5.2007 7:51

Re: Propaganda pana Doležala

doplnil bych, ze po nejakych dukazech se nikdo ptat nebude. Pravdu ma vitez a jeho verze dejin.

Standa 31.5.2007 7:50

Česko

musí počkat až se dva velcí dohodnou a bude to tak jak oni uznají za vhodné. Názor Česka je skutečně "velmi důležitý", jen se neví pro koho. Možná pro Marťany. A tak je to i s názorem p.Doležala.

Harpyje 31.5.2007 7:40

Re: Re: Re: "Američané nikdy nenapadnou Rusko"

Rusko bude až přespříští cíl busharonistů. Teď je na řadě Irán. ;-D;-D;-D

čtenář 31.5.2007 7:39

Re: pomoc raději ne

přeskakuj to jednoduše, berane...

xtl 31.5.2007 7:39

Propaganda pana Doležala

Pan Doležal ve své propagandistické úvaze opomněl (jak je ostatně dobrým zvykem všech aktivistických novinářů) zmínit několik okolností. První je ta, že pouze USA jsou jediným státem, který použil všechny druhy zbraní hromadného ničení včetně jaderné. Druhá okolnost je ta, že USA mají ve své současné vojenské doktríně požadavek tzv. preventivního úderu, aniž by braly ohled na mínění spojenců či dokonce Chartu OSN. Jak dokazuje agrese proti Iráku a jeho okupace pod lživou záminkou existence zbraní hromadného ničení a současná nenávistná protiíránská kampaň, myslí svou vojenskou doktrínu vážně. Protože protiraketová základna v Polsku s radarem v českých Brdech má sloužit k eliminaci zbytků raket po "preventivním" úderu, je reakce ruského kapitána 1. třídy ve výslužbě přiměřenou reakcí na možnost beztrestnosti prvého úderu, což je primární funkce této a podobných budoucích základen. Stále jasněji se ukazuje, že strašení íránskými raketami byla záminka určená užitečným idiotům, stejně tak jako Vondrovo strašení obnovením základní vojenské služby. Pan Doležal tvrdí: " Američané nikdy nenapadnou Rusko, pokud Rusko předtím nezaútočí na ně nebo na jejich spojence" a já se ptám, jak k tomuto názoru došel, když vojenská doktrína dokazuje opak teoreticky a příklad Iráku prakticky. Kromě toho zfabrikovat "důkaz", že ten či onen byl "napaden" dříve, a tím si vytvořit pro svůj národ "alibi", není velký problém, USA s tím mají historicky bohaté zkušenosti.

Petr Kohout 31.5.2007 7:30

Kapitán první třídy = důstojník ruského námořnictva na úrovni plukovníka pěchoty

Andrea 31.5.2007 7:26

Re: Re: Re: "Američané nikdy nenapadnou Rusko"

no hlavně že víte, že blbá, chytráku. Můžete mi krátce popsat, jak by asi USA obsazovalo Rusko? Zkuste k tomu použít mapu a pár učebnic dějepisu.  

muf 31.5.2007 7:18

Re: Re: "Američané nikdy nenapadnou Rusko"

ani ne tak smělá jako spíš blbá - Rusko má třeba obrovské zásoby ropy a zemního plynu

a spousty dalších strategicky  důležitých surovin...

Mirek F. 31.5.2007 7:10

Re: Re: Re: Neuvěřitelná rusácká drzost

Opačně zaznělo dost jasně konstatování, které jsem již uvedl. Nikoliv to, že by Rusko chtělo jako první napadnout Spojené státy.

Kiper 31.5.2007 7:02

Re: Re: Neuvěřitelná rusácká drzost

A ty si někde četl oficiální prohlášení USA, že se chystá napadnout pozůstatky SSSR. Opačně to zaznělo dost jasně.