23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 1.2.2006 8:10

Re: Radiožurnál už osahuje úrovně komunistiké Hvězdy,

Já si zase pustil záznam ČT - Události, komentáře z 31.1. - a podivil jsem se, jak dokázali z vyjádření ombudsmana Motejla odfiltrovat jeho poukaz na nezákonné chování technařů (viz např. ČTK)... Kdo tohle zpravodajství ku**í podobným způsobem, měl by okamžitě letět na méně odpovědnou nenáročnou práci....
Antonín Hrbek 1.2.2006 8:22

Re: Re: Radiožurnál už osahuje úrovně komunistiké Hvězdy,

Vážený pane,
nemusíte chodit daleko - stačí se podívat jak Motejlovu zprávu odfiltrovaly Lidové noviny
Tentokrát s pozdravem
jonáš 1.2.2006 10:27

Re: Re: Re: Radiožurnál už osahuje úrovně komunistiké Hvězdy,

A můžete mrknout nahoru do úvodníku, jak to dvojnásobný novinový odfiltrování odfiltroval nezávislý publicista Aston. Žádný zázraky se nedějou. Též s pozdravem --
Vorda 1.2.2006 7:52

Vlásda většiny není demokracie?

Včera naříkal pan Kovanic, dnes pan Doležal. Dojemný strach o demokracii? Ale ne, nehrozí konec demokracie. Jenom se hroutí pravověrným možnost vše kočírovat i v situaci, kdy ve volbách získává levice většinu. Končí překrucování výsledků demokratických voleb, všichni kariéristé vsadivše si na "jasné" vítězství ODS znejistěli. A tak přečasto lžou a intrikují, aby zachovali svá koryta. 
xxx 1.2.2006 10:17

Re: Vlásda většiny není demokracie?

I když nebudu volit žádnou parlamentní stranu,dovolila bych si ještě dodat, že jak jsme strašeni KSČM,/ tu snad ODS seslal bůh z nebe/,tak nejsme strašeni ztrátou svobody zprava.V určitých názorech je KSČM a ODS natolik blízká,že zůstává rozum stát.
whocares 1.2.2006 19:11

Re: Re: Vlásda většiny není demokracie?

No vám ten rozum asi stojí už dlouho, že...
I-Worm 1.2.2006 6:42

Senzační odhalení ! Levicové strany spolupracují !

Holmesi, vy jste genius.
kuba 1.2.2006 6:26

Nedělejte z nás takové flfouny, pane Paroubku!

Formulace "nebudeme spolupracovat s komunisty na vládní úrovni" má stejnou hodnotu jako slib manželky: "Přísáhám na svou čest a vše co je mi svaté, že ti nikdy nebudu nevěrná v naší ložnici!" To si fakt ten Paroubek myslí, že jsme tak debilní národ a že ho budeme volit?!?
eTony 1.2.2006 6:41

kubo,

ano, jistá skupina jej volit budou. Počkejte, až se k internetu dostanou oranžoví úderníci ve státních (našich ) službách. To zas bude na netu nablito.
eTony 1.2.2006 6:42

ale doprčic,

jisté skupiny jej volit budou.......
pav 1.2.2006 8:11

Re: Nedělejte z nás takové flfouny, pane Paroubku!

stejně tak lze mluvit o debilech volících pravici. Myslím, že každý má právo na to, vybrat si, koho bude volit... P.S. debilita je stav úrovně inteligence, která nedovoluje mít volební právo, takoví lidé nemají ani občanku.
piv 1.2.2006 8:30

Re: Re: Nedělejte z nás takové flfouny, pane Paroubku!

Ten, kdo je ve státních službách a nebo placen z našich daní, včetně důchodců, by neměl mít právo volit.
pav 1.2.2006 8:47

Re: Re: Re: Nedělejte z nás takové flfouny, pane Paroubku!

Policie, armáda, hasiči, úředníci, učitelé, poslanci, senátoři, krajští a obecní zastupitelé... zajímavý názor :) a co třeba nezaměstnaní, ti jsou taky placení z našich daní, nebo invalidi
RomanL 1.2.2006 11:30

Re: Re: Re: Re: Nedělejte z nás takové flfouny, pane Paroubku!

To není až tak špatný nápad...
IS 1.2.2006 2:32

Bankrot Neviditelného psa ?

To už je na tom Ondřej Neff tak špatně, že přebírá zprávy ze starých novin. Jak praví anglické přísloví "old news - stale news "  staré zprávy - vyčpělé (shnilé)  zprávy. O nich mohou diskutovat jen ti s delším vedením, přítomnost Ladislava N tomu nasvědčuje. .
kocour 1.2.2006 0:59

Chtít si zachovat v Bruselu právo veta

a neprodat ho za mísu německé čočovice je hysterické ohánění se národními zájmy? Poté, co jsme předevčírem poslušně srazili podpatky kvůli DPH a včera ji Polsko vetovalo se to vyjímá obzvlášť hezky. Češi už zase potvrzují, že nejsou nic jiného než národ služek a sluhů. Prostě zbabělci.
jonáš 1.2.2006 1:04

Re: Chtít si zachovat v Bruselu právo veta

Ale nic neni ztraceno, možná maj u Brouka a Babky špagát.
Lapil 1.2.2006 2:05

Bojím se, že to není zbabělost,

alébrž vychcanost. Proč chodit do konfliktu, když veto bude stejně řečeno. Proč je to postup zoufale krátkozraký snad ani nemusím vysvětlovat.
kuba 1.2.2006 7:27

Asi jsem úplně blbej,

nebo toho vola ze mě někdo dělá. Výchozí situace: v něčem máme nižší DPH, než chce EU. P&S se prsí, že si nic diktovat nedáme a že to tak zůstane. Pak je tam přitlačijou ke zdi a ti statečně couvnout. Aby to nevypadalo tak blbě, tak si vymyslí jakousi teorii o tom, že sice budeme mít vyšší DPH, ale že oni vymysleli tak rafinovaný trik, že to pro nás bude naopak dokonce výhodné (!?!). Pak Poláci řeknou Nic takovýho! A tím se to vrátí do výchozí situace (čili zůstane nám díky Polákům nižší DPH). Přesto však P&S vymrzle vykřikují, že je to od Poláků sprostý podraz, protože my tím přijdeme o ony nesmírné výhody, které nám oni dva tak srdnatě vybojovali. Takže: Volte voly, volte krávy, jen nevolte socdemáky!
Kantor 1.2.2006 9:13

Re: Chtít si zachovat v Bruselu právo veta

Jak můžete psát o Češích jako o zbabělcích?Tolik slov o suverenitě a národní hrdosti při odmítání ojstavy, a teď tohle. Poláci jsou zkrátka vyčůranější.
jepice 1.2.2006 11:45

Re: Chtít si zachovat v Bruselu právo veta

Až bude jednou bude Francie vetovat snahu o omezení zemědělských dotací, bude ochrana práva veta v našem zájmu taky, nebo snad ne? Kdo pak bude hysterický?
Ladislav N. 1.2.2006 0:35

Pěkně napsáno. Ale tady se to asi mnoha partajním příznivcům líbit nebude...

Nu což, poslové špatných zpráv musí být po zásluze sťati...
janabok 1.2.2006 0:52

Re: Pěkně napsáno. Ale tady se to asi mnoha partajním příznivcům líbit nebude...

OT ...
je možný kontakt na vás? ...
Ladislav N. 1.2.2006 8:13

Re: kontakt?

NLadislav na email.cz
Nika 1.2.2006 0:22

S levicovým nebezpečím souhlas,

s ostouzením hájení národních zájmů u ODS však už směšný, právě teď, kdy si Sobotka s Paroubackem nadělali do gatí před Evropskou komisí, zatímco ostatní - no hlavně ti nejrovněší ze všech - Německo, Francie, ... - si své vlastní národní zájmy uhájili, a Polsko o ně stále ještě bojuje...
pav 1.2.2006 8:29

Re: S levicovým nebezpečím souhlas,

Nejsme zrovna stát, který si může moc vyskakovat a nevěřím tomu, že by si někdo "nadělal do gatí" Ono je jednoduché a žádoucí, psát do novin, že někdo něco vzdal. Průsery druhých lidi zajímají nejvíc, ale už se nikdo nezeptá proč a jak. V tomhle vidím blbost národa a ne v tom, že někdo volí modrou a někdo rudou.
SLAVA 1.2.2006 0:14

Opakování v tomto případě není matka moudrosti

Je skvělé, že pan Doležal udal tenhle textík v mfd. Nevidím ale důvod, proč by svým blábolem, a to je ještě tolerantní hodnocení, měl otravovat na NP. Kdysi býval pan Doležal politolog. Dnes? Chybí slova pro slušné vyjádření.
janabok 1.2.2006 0:57

Re: Opakování v tomto případě není matka moudrosti

tak ho prostě nečtěte; Blesk a Halo noviny jsou jistě k mání...
onlooker 1.2.2006 8:55

Re: Re: Opakování v tomto případě není matka moudrosti

janobok - to je totéž jako Doležal v obrázkovém provedení