17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bubbles 15.1.2010 4:18

Komu nabídne své kapacity ?

Samozřejmě že komukoliv. Problém není v něm. Problém je v tom, že on byl první( jediný) na kom se ti dva kašpaři dokázali shodnout.

Bruno 15.1.2010 5:47

Re: Komu nabídne své kapacity ?

Ojaké kapacitě mluviš mít takovou baterku tak ji odvezu do zběrneho dvoru že by?

pp 15.1.2010 2:00

Komu nabídne své kapacity

pan Doležal, až ho propustí ze služeb sudeťáci?

Budař 15.1.2010 0:47

Grilování

Ve zpravodajství ukazovali, jak zahraníční výbor EP griluje soudruha Fűleho, nejkrásnější záběr však byl, když udělali záběr do obecenstva, to bylo něco. Nejdříve nějaký poslanec zvrácený na židli jako když má zlámaný vaz, pak druhý, který měl hlavu na stolku a pod hlavou paži a oba měli půlnoc. Největší překvapení bylo, že ten druhý byl také soudruh, náš poslanec za KSČM M. Ransdorf. V minulém roce tam spal táta dělnického hnutí soudruh agent Falbr, teď zase Míla. Bylo vidět, že za půl miliónu měsíčního platu, se soudruhům spí dobře. Proto se také přesluhujícímu Falbrovi odtamtud nechtělo a kandidoval znovu. Jako splašený tam lítal jenom soudruh Rouček z ČSSD, bývalý nosič tašky a deštníku Zemana. U toho mi zase nehraje nějak jeho vzdělání a tituly. Když jsem se písemně dotazoval o vysvětlení, tak odpověď nedošla. Tak nevím.   

R.J. 15.1.2010 1:55

Re: Grilování

Soudruh nikdy nespí, spí jen jako, aby ukolébal třídní nepřítele. Potom najednou na překvapeného útok a........ Füle je v Bruselu ve funkci komisaře. Také na něj v Moskvě studoval, sice na rudého, ale to je jedno,  prý komisař jako komisař. Jediný chudák je ta Bulharka, její starej je idiot, spolčil se jen s mafií, tak má jeho stará asi  po šolichu. Kdyby ten idiot vraždil hodně, kradl ještě více, ovšem se stranickou legitimací Bulharské komunistické strany, mohl úspěšně do EU parlamentu kandidovat s úsěchem sám. Ale jak říkám, je to idiot, asi nemá MIGMo jako Füle.   

JaS 15.1.2010 7:21

Re: Grilování

U soudruha Roučka se nedivte - už za toho Zemana přece bylo jeho hlavní kvalifikací (jako mluvčího vlády) neříci vůbec nic!

pozorovatel 15.1.2010 0:16

Komu nabídne pan Füle své „kapacity“ potom?

To je jednoduchý - přece komukoliv.

vladimír ondys 15.1.2010 0:34

A nezištně

aby nemusel čelit nehezkému oslovení, které připomíná nejstarší ženskou profesi.

R.J. 15.1.2010 2:10

Re: A nezištně

To oslovení  získal již v době, kdy šel ke komundírům  a do MIGMo. Třeba chtěl udělat stejnou karieru jako Hašek v Bugulmě.

Pavel 15.1.2010 7:38

Re: Komu nabídne pan Füle své „kapacity“ potom?

Inu schopného člověka dole neudržíš, jak řekl Malý Bonaparte ve filmu Někdo to rád horké.