17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R.J. 15.1.2010 10:20

Re: Mel byste se trosku Rusum omluvit

Matka Gruzínka, fotr loupeživí švec- Osetinec.

Minutus 15.1.2010 8:11

Terazky som profesorom

Že pane autore?

Al 15.1.2010 7:54

K článku

Nevím,proč by Fulle nemohl být Eurokomisařem,když premiér předsedající země byl v mládí Marxista.Ono totiž u nás jaksi 40 let vládli komunisté a v ČR byl u komančů nebo v SSm (ROH) skoro každý.minimálně s nimi musel spolupracovat.Pak nevím proč házet špínu na Fulleho,jeho ruské školy a (pod dohledem KGB) by mu mohl závidět kdejaký diplomat.Ono totiž to jaksi nebyli žádní blbci,jako např.nová ministrině zahraničních věcí.

yorik 15.1.2010 8:12

Re: K článku

On je Bohuš jenom trochu zahořklý. Stál na první straně barikády a jiní sbírají smetanu. Holt, jak říkal inspektor Trachta, " jedni ořou a sejí a jiní sklízejí".

j 15.1.2010 9:31

Re: K článku

proč si nevzít příklad z Ruska a nemít premiérem STBáka, vždyt to byla čest sloužit za socíka vlasti a tím vyrůstali nejschopnější lidé. Potom si též nestěžujte, že je tu vše rozkradené

chouan 15.1.2010 7:47

Vzpomínám, jak Vladimír Vladimírovič Putin jednou litoval rozpadu SSSR

jakožto největší geopolitické katastrofy 20. století.

Věřím, že při pohledu na maosisty, trockisty, brežněvovy agenty a agentku, ekobolševiky a kariérní komunistické kádry ve vrcholných postech EU, jeho duše pookřála a tvář se rozjasnila.

yorik 15.1.2010 7:40

Profesionální Čech,

klidně by mohl zastupovat kteroukoliv zemi.

Kresinka 15.1.2010 9:00

Re: Profesionální Čech,

asi jste chtěl říct profesionální diplomat, zastupovat může kohokoli

Petr Kohout 15.1.2010 7:35

Sověti nepřistáli v kosmických korábech, ale přijeli vlakem z NĚMECKA. Vlakem napěchovaným NĚMECKÝM ZLATEM.

Za ty peníze zradili vlast a přešli v probíhající 1. světové válce na stranu Německa.

402 15.1.2010 10:23

Re: Sověti nepřistáli v kosmických korábech, ale přijeli vlakem z NĚMECKA. Vlakem napěchovaným NĚMECKÝM ZLATEM.

Vsak jim to take Rusove vratili v podpore nemeckeho diktatora. Ze se pak tihle dva servali by nevadili, kdyby pri tom nezarvalo mnoho nevinych.

Veselý 15.1.2010 7:28

Kdo byli komunisté?

Nechme definici komunismu, ale řekněme si něco o jejich členech. Dají se rozdělit na dvě skupiny, komunisty z přesvědčení a kariéristy. Pokud si vzpomínám, tak těch z přesvědčení bylo málo, víc bylo kariéristů. Bylo to logické, kdo chtěl za socialismu lepší místo, tak šel do strany. A protože i mezi nimi byla řevnivost, tak prezentovali svou věrnost straně nejrůznějším způsobem. Já tyto lidi neomlouvám, jen se snažím pochopit jejich jednání. Když se podíváte na dnešní společnost, tak i tady to funguje podobně. Tedy lidé se moc nezměnili, změnilo se jen prostředí. A oni se přizpůsobili jako chameleoni.

Vítek 15.1.2010 7:35

Re: Kdo byli komunisté?

máte pravdu, že kariéristé, kteří lezli komoušům do zadku byli mnohdy mnohem horší porasata než ti komouši. Stačí se podívat třeba na mnohé "umělce" typu Michala Davida nebo Františka Janečka, kteří měli zelenou jen proto, že udávali a přisluhovali. To není jediný případ, takových byly statisíce.

Vítek 15.1.2010 7:24

Závist a vztek

je důvodem, proč nyní bude Fule terčem útoků ze strany sdělovacích prostředků a mnohých primitivních novinářů. To, že se obhájil a sklidil potlesk ze strany všech europoslanců dokazuje, že se jedná o kvalitního a rozumného zástupce ČR. Ikdyž vystudoval Ruskou školu, nemusí to znamenat, že je to komouš. Taková byla doba a v současné době na této škole studuje mnoho lidí z celého světa. Jedním z absolventů je i současný ministr zahraničí Kohout a nikdo nic proti němu nemá. Možná i novináři by potřebovali podobné vzdělání, aby nepsali blbinky.

Franta 15.1.2010 9:37

Re: Závist a vztek

Vystudování ruské školy neznamená, že je komouš. Komoušem už byl předtím. Pocvičte se v logice i češtině. Do té doby raději nepište - děláte ze sebe úspěšně ...... .

Budař 15.1.2010 10:50

Re: Závist a vztek

Kecáš, asi jsi neviděl záznam. Všichni poslanci netleskali, dva z nich, což bylo vidět na záznamu / kamera je detailně zabrala /, tvrdě spali. Jeden z nich byl poslanec za KSČM soudruh M. Ransdorf. Ke komunistovi Kohoutovi má spousta lidí výhrady, ale co mají dělat, když ho tam soudruzi Paroubek a spol. docpali. Nesnaž se nás tady oblbovat bolševickýma kecama, čiší z tebe ten bolševismus na dálku a my starší ročníky to hned poznáme, máme zkušenosti.

ladislav 15.1.2010 10:53

Re: Závist a vztek

Budaři, ty budeš zajisté excelentní blb, jestli tedy vůbec víš, co to slovo znamená, pořád plné ruce, když to není lopata, tak je to lahváč.

Budař 15.1.2010 11:34

Re: Závist a vztek

Mé okolí mi to nedává najevo, že bych byl blb, natož exelentní. Ty kluku moravská, nezkoušej mi z významu různých slov. Na rozdíl od tebe jsem dokončil úspěšně základní vzdělání, což ty o studiu na zvláštní škole říci nemůžeš. Ty určitě nevíš co ta slova znamenají, tak používej jiná, ryze česká, např. ho.no, bábovka atd. Jinak ty budeš dle tvé orientace jeden z těch, kde to lepší z tvého táty, zůstalo na stehnech tvé mámy.  

honzak 15.1.2010 7:12

pana eurokomisaře

nemusím. Nicméně uznávám, že to je v oboru diplomacie profík. A to s sebou nese i nutnost být v pravou chvíli  a na pravém místě swiňa. Tedy otočit korouhev ve směru převládajících větrů. Takových borců a borkyň je v bruseli 13 do tuctu.  A u nás v kotlině 14...

Zajímalo by mě, koho by jako eurokomisaře bohuš pochválil. Někoho s praxí u SDL?

Standa 15.1.2010 7:03

Je dobře,

že takoví Doležalové nešéfují Evropě. To by byla Evropa jedním velkým vězením.

j 15.1.2010 7:16

Re: Je dobře,

jako, že by předčil i ten váš 40ti letý socialismus?

ladislav 15.1.2010 6:41

Kecy

Dojemná snaha nácka a kádrováka v jedné osobě Doleschalla kopnout si kdykoliv a pod jakoukoliv záminkou do Čechů.Jsem rád,že Neff ho inzeruje, aspoň máme živý příklad, jak funguje třídní i rasová nenávist v přímém přenosu.Ten dědek snad kromě žlučníku nemá žádný jiný orgán v těle.

j 15.1.2010 6:58

Re: Kecy

opravdu je to reakce na tento článek? Članek je spíš o vás bolševických nomenglaturách, tak se neschovávejte za češství, vymezování se proti komoušům nemá nic společného s třídou ani rasou

Bruno 15.1.2010 7:13

Re: Kecy

Už máš stavební povolení na zemljanku pujde tam širokorozchodna trať,Fulle a spol je cesta do konsolidace že nevíš ja také ale od 69do89 jsem si užil až až co se tyče dědka tak nestači číst je třeba přemyšlet žluč je normál kamenyje problem jestli víš co je parazit schaleny troubo

Raul 15.1.2010 9:58

Re: Jakej je István Fülle Čech?

Českejm šovinistům stačí změnit jméno a jsi nebo nejsi jejich. Jak blbounké.

modřín 15.1.2010 6:40

Nic nového.

Klasický příklad infiltrace KGB do vrcholných orgánů EU. Moskevští studenti byli pod drobnohledem KGB a bývali zváni ke spolupráci a odmítnout to samozřejmě nešlo. Byla to totiž umístěnka na měkkou židli dle vlastního výběru po návratu domů. Doufám, že gosudar Putin jménem své firmy již poslal Fullemu blahopřejný telegram. Obdobně fungovala Universita 17. listopadu jako líheň "spolupracovníků" ve třetím světě.

JaS 15.1.2010 7:17

Re: Nic nového.

Z toho vyplývá jen to, že si té minulosti musíme být vědomi. Jestli je slušný a pracuje v náš prospěch, tak nemá cenu ho zbytečně a hloupě podezírat. Jiné by to bylo ve chvíli, kdy by jeho jednání začalo být "divné". Podobné je to s Klausem. Za totality mohl studovat v Americe a teď trvale straní Rusku - to je to, co je podezřelé. U Fulleho zatím nic takového není zřejmé.

modřín 15.1.2010 9:17

Re: Nic nového.

Mnohokrát jsem slyšel "Je to sice bolševik, ale jinak je to celkem slušný člověk". Bohužel,  to první vylučuje druhé. Je vyloučeno, aby byl bolševik slušný člověk !

Budař 15.1.2010 11:05

Re: Nic nového.

JaSněnko, nedělej tady ze sebe pit..ce, nebo že by jsi včera přebral ? On pracuje v náš prospěch ? Heleď, ty moravskej politilogu nehrab se do těchto debat, když v hlavě nemáš mozek a ničemu nerozumíš. A Klause ? Toho si vůbec neber do huby, víš proč ? Protože v té době si nebyl ještě na světě a víš ho..o ! Uč se, já ti tady nebudu dávat lekce o historii. Pak přijď diskutovat. 

honzak 15.1.2010 7:48

Re: Nic nového.

Tak tak... Univerzitět ímeni patrica Lumumby. Máte zcela pravdu. Ale koho místo něj??? Dienstbiera? Péťu Popletu? Nebo toho mamlase co dělal ministra spravedlnosti a pustil katarského "prince" (snad P. Němec, nevím přesně)?

Myslím, že problém by nevyřešila ani chytrá horákyně!

Mila_N 15.1.2010 6:07

Problém neni "Filé",

problém je, že za 20 let (!!!) nemáme připravené nové "kádry" vystudované na té "správné" škole a tak stále musíme brát do hry ty bývalé.