21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodák 11.8.2009 10:40

Re: Díky

Diskuse není o Kubiceho zprávě ani o panu Doležalovi. Ani o nějakých souvislostech s jeho psaním. Je jedno kdo článek napsal a může mi být ukradené co psal a nebo měl psát, podle Vašeho názoru předtím. V článku nikoho neuráží. Pouze  vystihuje podstatu a upozorňuje na možnost ovlivnění voleb neznámo kým a mnohdy velmi nefér způsobem. To je správné, v našich novinách vyjímečné a v naší společnosti nanejvýš potřebné.

hank bukowsky 11.8.2009 10:16

Re: Díky

pokud ovšem nemyšleno jako břitký sarkazmus;-D

Petr Benes 11.8.2009 9:56

no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

tak by na nej nic nemohli vytahovat, ne? je dobre, ze se to provalilo, vime koho nevolit. :-P

aha 11.8.2009 10:10

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

a co se vlastně provalilo?Že byl na dovolené?

Petr Benes 11.8.2009 10:29

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

ano. a "nahodou" tam byl sef CEZu a to mozna jeste nevime o dalsich "nahodach". i kdyz vlastne je to neco prekvapiveho? viz Rebicek a kol. :-P proste slusni lide ho volit nemuzou.

Vodák 11.8.2009 10:49

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

Proč by nemohl být na dovolené s Řebíčkem? Proč by se nemohl setkat s Romanem? Vy si myslíte, že se s nimi dříve tak jako ostatní nestýkal? Co vlastně kdo provedl? Po několika denním skandalizování v novinách nevíme vlastně vůbec nic. Možná se zvýšil prodej deníků a pan Randák a pár jeho špiónků si  vydělali peníze. Prostě slušným lidem je ze špiclování kohokoliv na dovolené nanic. Asi si každý slušnost představujeme jinak.

Petr Benes 11.8.2009 11:10

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

asi jo, protoze vam zrejme fungovani demokracie neni jasne. politik totiz nema pravo na soukromi. jeho jednani a styky musi byt jasne a pruhledne. pokud nejsou, vznika podezreni, ze je tam neco nekaleho a ono vetsinou je. pokud jim vadi spiclovani, tak at proste vypadnou z politiky, nikdo je k tomu nenuti. v politice plati presumce viny. ale zrejme to tu vykladam nejakemu zabednenemu skalnimu priznivci a tudiz zbytecne. :-P

karlos-král 11.8.2009 13:07

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

Když budou chtít vytáhnou něco i na vás.Jak se pak budete bránit?Proti pomluvě obrana neexistuje.

Petr Benes 11.8.2009 15:01

Re: no jo, jenze kdyby Topol nebyl zmetek,

to sice muzou, ale podstatny rozdil je v tom, ze ja nejsem politik ani verejne cinna osoba. chapete? :-P

Lída 11.8.2009 9:50

doporučení

  Vedení ODS SPOLU S ČSSD A ZÁROVEŇ S NOVINÁŘI BYCH NA TÝDEN ZAVŘELA DO TEMNICE,SNAD BY SE JIM POTOM ROZBŘESKLO!!!JSOU VŠICHNI STEJNÍ,DĚLAJÍ CO MOHOU,ABY NA SEBE UPOZORNILI.;-P

hank bukowsky 11.8.2009 10:15

Re: doporučení

V kriminálu se i z původně ne úplně kriminálně založených lidí stávají kriminálníci vyškolení, to bych neriskoval.

Jan 11.8.2009 9:50

Pozdrav vás Pán Bůh pane Doležal!

I když čím dál více nabývám dojmu, že ani ten už vás nezbaví zvláštního stavu  vašeho duševna, do kterého jste dospěl  po trase "Landsmanšavt"-ODS-Topolánek!Vám již lze pouze popřát, aby se splnilo vaše dkouhotrvající přání, skončit na konci trávicího ústrojí vašich  idolů!

? 11.8.2009 9:47

Ceterum auterm censeo,

Randák by měl dostat státní vyznamenání za statečnost.

Pax vobiscum.

? 11.8.2009 9:46

Cheche, on je elektrický hroch Toskalánek ještě vůbec nějaké téma? Snad jen pro autora.

Jiří K. 11.8.2009 14:53

Re: Cheche, on je elektrický hroch Toskalánek ještě vůbec nějaké téma? Snad jen pro autora.

Toskalánek? - to jsem ještě neslyšel, chi, chi...

R^R^R^

Kylchap 11.8.2009 9:46

Bohumile,

příliš Vás zajímá kdo a proč to udělal. Proč se nezajímáte o to co se tam vlastně stalo? Proč se sešlo tolik "zajímavých" lidí na jednom místě?

kolize 11.8.2009 15:11

Re: Bohumile,

Proč se nezajímá o to, co sem tam stalo? Protože o tom, co se tam stalo, dokonce i o tom,  co se tam nestalo, se už všude vyblila spousta takových pitomců jako jsi ty! ;-P

Lotras 11.8.2009 9:39

Opět Bohušova poserinkana modrá devotnost

..a v rámci ní opět zrána kálí na NP. Kup si už Bohúšu WC a nekálej sem

Parvus 11.8.2009 9:32

To už není pouhá tendenčnost!

Doležal píše jako utržený ze řetězu, jako by zešílel. Když zfanatizované davy házely na Paroubka & spol. vejce, bylo to v pořádku. Když média přinášejí zprávy o podivném spojenectví politiků, převážně z ODS, a pochybných podnikatelů, není to v pořádku, je to ohrožení demokracie, volby nebudou svobodné. Podle Doležala by volby byly svobodné jen v tom případě, že všechna média by unisono pěla chválu na ODS a hanobila by ČSSD.

jiřyk 11.8.2009 9:52

Re: To už není pouhá tendenčnost!

Zfanatizován jste nanejvýš Vy. Nikdy Vás ani na vteřinu nenapadlo, že si tu pomlázku Váš Jirka tak nějak vykoledoval? Jistě taky věříte pravdomluvné Petře, že ten zfanatizovaný dav chtěl zlynčovat Jirkova psa, že?

Vaclav 11.8.2009 10:38

Re: To už není pouhá tendenčnost!

 Když  čtu příspěvky některých fanatických bláznů, nejsem jistý, že se to dá úplně vyloučit..

Parvus 11.8.2009 11:14

Re: To už není pouhá tendenčnost!

Tomuto blábolu ani trochu nerozumím. Jakého psa, který pravdomluvný Petr? Nestrávil jste příliš času na prudkém slunci? Pokud jde o vykoledování pomlázky, četl jsem o tom zde na Psu i jinde mnoho. Paroubek je tlustý, má bradavici, má příliš mladou manželku a kdysi pracoval v JaR. Samé vážné zločiny, za které si zaslouží potrestání. Příště si raději vemte slamák

Parvus 11.8.2009 11:27

Re: To už není pouhá tendenčnost!

Pan Paroubek (vy ho znáte důvěrně, že je to pro vás Jirka?) je asi tak můj jako pan Topolánek. Oba pánové mi mohou být ukradení.

Petr z Tábora 11.8.2009 9:31

pěkné počtení

Rozumný článek.

to doktor:

Dobré ráno. S tím "Randákovým smyslem pro spravedlnost" jste mě upřímně rozesmál, pokud jste to skutečně myslel vážně. To bych ho spíše přisoudil Paroubkovi či Topolánkovi...

Honza 11.8.2009 9:21

Trefen nesprávný cíl

V dnešní E15 je celkem srozumitelně popsno jak Roman obchází výběrová řízení tím že je zadává přes dceřinou firmu v jejímž čele stojí lobiosta Johanes. U toho byl na dovolené Urban, nikoliv Topolánek. Nejsem naivní abych si myslel že Topolánek je úplně mimo nebo že alespoň neví co se děje, ale první housle hraje protistrana

von 11.8.2009 10:12

Re: Trefen nesprávný cíl

Honzo - tleskám Vám! Zatím snad jediný rozumný příspěvek! Když ono to ale chce trochu přemýšlet a to jednak někdy bolí a často ani není čím!

AKIBUA 11.8.2009 9:11

NEDOBRÝ ČLÁNEK

Rozumím panu Doležalovi, který volí ODS a má rád pana Topolánka. Rozumím tomu, že nenávidí pana Paroubka. Je to prostě lidské. Jako přispivatel NP a dalších tiskovin se snaží ovlivňovat ostatní a přesvědčovat je o svých preferencích politiků. Tentokrát to opět trochu přehnal a napsal agitku. Že propojení byznisu a politiky zašlo daleko ví v naší zemi každý člověk. Počínaje zakázkou v malé obci, konče velkými privatizacemi. Toskánsko je ukázkou toho, jakými prostředky se v naší zemi rozdělují peníze. Když před minulými volbami rozhodl výsledek voleb pan Kubice za přispění "neznámých" poslanců, tak pan Doležal nenapsal nic podobného dnešnímu článku. Byla to prostě pravda a hotovo. Rád bych si u pana Doležala objednal namísto agitky polemiku např. s prezidentem republiky, který svoji stranu nazval podnikatelskou. Takový článek bych ocenil. Tentokráte je to čtení pro opravdové zaslepence a promiňte snad blbce.

karbal 11.8.2009 9:17

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Vážený Akibuo, jste přesně ten o kterém pan Doležal ve svém článku píše. Zmanipulovatelný nenávistný závistivec.

Jan 11.8.2009 9:35

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Příspěvek Akibua mi připadá vyvážený, ten nenávistný zmanipulovaný modrý hlupák, plný nenávisti jste vy, občas přemýšlejte, jestli máte čím.

AKIBUA 11.8.2009 9:44

Re: NEDOBRÝ ČLÁNEK

Ke své "zmanipulovanosti" jsem dospěl dosti bolestivou cestou, protože se z velké části živím analytikou dosti nepřehledných dějů. O nenávisti nemůže být řeč. Já si svoje občanské vidění světa vyřizuji čas od času u voleb vhozením volebního lísktu. Mám u toho pocit, že bych víc než ten svůj hlas neměl žádat. Proto neházím vejce, nepíšu agitky, nezaměňuji víníka s obětí, příčinu za následek. O mě pan Doležal do nejdelší smrti nenapíše nic, to Vás mohu ujistit. Jsem rád, že mohu Váš odsudek rozšířit na prezidenta republiky, se kterým v jeho charakteristice strany, kterou nepochybně vybudoval, souhlasím. Konečně jsem také v myšlenkovém proudu prezidenta. Ale i tak děkuji za Vaše hodnocení, vypovídá také cosi důležitého.