21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel 11.8.2009 17:56

Hlas

lidu muze byt nekdy hloupy.

Hrad 11.8.2009 19:59

Re: Hlas

Ještě uhádní kdy?

pavel 12.8.2009 19:17

Re: Hlas

doufam, ze ne v nadchazejicich volbach!

KoBl 11.8.2009 17:24

Jak poznáme svobodné volby

Nakolik budou podzimní volby svobodné, to poznáme až proběhnou. Jestli vyhraje ODS a Topolánek, byly svobodné. Krom toho budeme v tom případě  hrdi, že citlivý český občan dělá pokroky a už mu nevadí, že někdo má víc než on, náhodou.

cicero.jan 11.8.2009 17:22

Je to veselé

když už strany nemohou nabídnout  žádný rozumný program, lákají voliče na to, že opozice je ještě větší lump než oni. Člověk by se docela smál, kdyby to nebylo k pláči. Představte si automobilku co prodává svá auta reklamou, že jím upadávají kola dvakrát méně než konkurenci a motor se zadírá jen jednou za dva roky, zatím co knkurenci rok každý.

Gardnes 11.8.2009 16:24

Zklamání

Bohužel má p.Doležal zcela pravdu. Je pro mě zklamání, že zcela jasný kmplot některých žurnalistů s ovlivněním voleb nechávají jejich slušnější kolegové bez povšimnutí. Také je příznačné, že hybatelem těchto pseudokauz je Mladá fronta a Lidové noviny, které jsou ve vlastnictví jednoho majitele. Rozhlas a TV ze zásady stanovisko nevyjádří a tak jen Steigerwald a Doležal jsou ochotni se věci věnovat. Fištejn se přeškolil na 3. svět a postoj Pečinky se začíná blížit postojům nepřátelů dnešního předsedy ODS. Nelze se pak divit, že velká část občanů je vedena k frustraci  a ke kladným vzpomínkám na minulost s celou řadou zavražděných, vězněných, donucených k emigraci atd. Těžko určit kdo a co tím sleduje.

Rudolph 11.8.2009 17:15

Re: Zklamání

Prdlajs těžko určit: jak to říkal rada Vacátko? Buďto jsou v tom prachy, nebo ženská :-)

vlado 11.8.2009 16:17

pane Doležale,

   nejste nemocný ?

Vilda 11.8.2009 17:28

Re: pane Doležale,

Odkdy dělá pacient diagnózu8-o?

Apea 11.8.2009 16:11

Ale...

A zveřejnění Kubiceho zprávy nevytvářelo podobnou atmosféru?

StandaT 11.8.2009 16:43

Re: Ale...

Apeo,

vytvářelo. A v tom je ten problém. Že místo toho, aby se šlo po obsahu Kubiceho zprávy, tak se celá tato zpráva (roky práce desítek policajtů) zazdila kvůli jedné větičce. To, co dnešní fotky ukazují - prorůstání - se potvrzuje. Takže ti, kteří chtěli pomoci Paroubkovi a zabránili normální diskusi - a skrze tuto diskusi zabránili tlaku na politiky a policii - dosáhli pravého opaku: pomohli zakonzervovat systém a dali zelenou všem těm šíbrům (nejen) z Toskánska. Bez těchto užitečných idiotů (a to je ještě diplomatické označení), by Íčko nemohl tak snadno zlikvidovat protikorupční a UOOZ - po té mediální hysterii s Kubicem mohla levice akorát tak držet huby a tiše koukat, jak mizí jeden protimafiánský odbor za druhým.

Pokud se i dneska nepůjde pod povrch, zase se napomůže akorát tak těm grázlům nahoře. Ale mám pocit, že naštěstí dneska se těch užitečných idotů požadujících "nezamlžovat" odkrytím pravdy vyskytuje podstatně méně, něž co se jich vyrojilo přede dvěma rokama.

Apea 11.8.2009 16:56

Re: Ale...

Jestli ta zpráva byla výsledkem tak usilovné práce policie, bůh pomoc. Spíše v ní byly vedle té jakžtakž dobré práce různé vyšetřovací verze, které sice musí policista zvažovat, ale nesmí opustit jeho kancelář. Ten nesmysl s przněním nezletilé, co ji dodával vlastní otec, ničím nepodložené dohady o celé větvi Mrázkových kontaktů apod. Jako východisko pro boj s prorůstáním zločinu na politiky k ničemu, jako diskreditační materiál vynikající. A nic na tom nemění, že Kubice ji zřejmě podla z dobré vůle (jsa dobrý vůl).

Takže v jedné věci s Váími nemůžu souhlasit. Diskusi o problémech, ktteré otevírala Kubiceho zpráva nezabila reakce na ní kvůli Paroubkovi, ale její zpracování a její velmi nešťastná prezentace.

Ale o to mi nešlo, jde mi o Doleželovu pozici: "Diskreditace vadí, jen když se jedná o ty hochy, co je mám rád."

StandaT 11.8.2009 17:19

Re: Ale...

Nemyslím, že Doležal to takto staví, já ho čtu tak, že se staví proti zužování tohohle problému, ale nejsem ten, kdo by měl vysvětlovat jak to básník mínil. Mě jeho postoj sedí., protože si myslím, že je chyba přistoupit na to "to podstatné známe a to stačí" a nejít pod povrch. Jednak tento postoj dává ODS alibi, aby Toskánsko odmítala jako komplot, druhak - a teď mluvím naprosto obecně - nemůžeme na jednu stranu (jako společnost) si stěžovat, že nežijeme v právním státě, že ti nahoře si dělají co chtějí, a na druhé straně akceptovat, že pravda (byť by se nám nelíbila) zůstala před náma skrytá, protože to odhalené je jasné. Takovýto postoj mi připadá dost schizofrenní.

Pokud se zjistí proč a kdo to nafotil a nechal zveřejnit, přece neanuluje zachycenou skutečnost. Možná to dodá nějakým křiklounům munici, ale ti by si stejně nějakou našli - takže tento aspekt není nikterak významný. Pravdu nám nikdo dobrovolně nenaservíruje - tu si musíme vyžádat. A pokud si u toho ten či onen přihřeje polívčičku (v tomto případě Doležal) je mi vcelku jedno.

Rudolph 11.8.2009 17:13

Re: Ale...

Máte pravdu: Kubice a Toskánsko jsou si nápadně podobné, i když u Kubiceho zprávy byla ještě vidět snaha o jakous takous formální oficiálnost, Toskánsko je brutální prasárna, a ani se to autoři moc nenamáhají zakrývat. Jiná věc je ale Doležalův postoj. Možná bysme se mohli kóknout na jeho dobové komentáře, což...?

pamětník 11.8.2009 17:57

Re: Ale...

Pan Doležal svého času ,dá se říci,nenáviděl p.Klause,pamatuji si na jeho komentáře.byly plné zášti a nepřátelské.Nevím,kdy u něj nastal zlom,proč nyní div nepěje ódy na ODS,ale dříve tomu tak nebylo.Třeba ODS dobře platí,nevím,nechci ho posuzovat,to si musí srovnat sám se sebou.

Rudolph 11.8.2009 19:22

Re: Ale...

Tedy já nechci dělat advokáta panu Doležalovi, bezpochyby to zmákne sám bez mé pomoci, ale musím poznamenat, že dát si nick "Pamětník" a trpět tak špatnou pamětí, to je oxymóron, jaký se jen tak nevidí :-P

Aby to nevypadalo jako zbytečné napadání: já si články od Doležala čtu právě proto, že ten starej dědek je (relativně) nezávislý a nemá potřebu lézt do prrdele někomu, komu nechce. A vy ho tady kritizujete a evidentně jste od něho ani nic nečetl. (Ušetřete si klišé o jeho "proněmeckém aktivizmu" děkuji :)

Kuchl 11.8.2009 16:10

Vyvolávání závisti a nenávisti ,

patří do předvolebního programu dnešního vedení ČSSD . Zatím se to straně ještě vyplácí , ale k lepším preferencím tudy cesta nevede .

jerry, the Vampire mouse 11.8.2009 15:33

Jediné zajímavé z článku je ta Kubiška s Dubčekem

ale vsadím se, že to byla fotomontáž. Topol? Divím, se že někoho ještě zajímá...8-o

Ludva 11.8.2009 16:18

Re: Jediné zajímavé z článku je ta Kubiška s Dubčekem

Vzpomínám si, jak ho obdivovala. Jednou mu chtěla předat svůj talisman, ale někam ji zapadl. Její přítel ji pak, tuším, střelil do okna. V upravené podobě to zpracovali v majoru Zemanovi.

orel 11.8.2009 16:22

Re: Jediné zajímavé z článku je ta Kubiška s Dubčekem

A ty vod tý doby máš skleněný voko a místo mozku špenát.

Ludva 12.8.2009 8:05

Re: Jediné zajímavé z článku je ta Kubiška s Dubčekem

Holt jsem to zažil, na rozdíl do tebe, co jen papouškuje noviny.

Bartloměj 11.8.2009 16:19

Re: Jediné zajímavé z článku je ta Kubiška s Dubčekem

Jsi slabomyslnej kretén ..

Genius172 11.8.2009 15:17

CENZURA

Pocas vladnutia Dzurindu v rokoch 1998-2006 dosadili do statnych aparatov velke mnozstvo magorov,preto premier Fico si nemoze dovolit nikde ist,lebo musi sam riesit vsetky problemy na Slovensku,preto nema cas na hospodarsky rast.

Odbornik na vsetko

BAZA 11.8.2009 15:16

já se v tomto státě začínám bát

ČSSD se chce za každou cenu dostat k vládnutí. Je otázkou, proč o to tak stojí, vždyť je krize a žádný recept, kromě návodu na rozhazovaní našich daní nemají. Že by to bylo kvůli něčemu, čeho se bojí? Nebo kvůli penězům?

horal 11.8.2009 15:11

Žádné volby-defenestrace!

;-€Každá vládní garnitura má vždy jen dvě možnosti,aby v blahobytu přežila a aby si udržela vlastní nedotknutelnost,musí si sehnat otroky aby na ni pracovali, nejlépe s písní na rtech, a k tomu může dobře  posloužit místní obyvatelstvo a nebo si ho musí dovézt z ciziny nejlépe hodně vzdálené protože lidský věk je omezený tak co bude potom nikoho nezajímá.(Y)

Chris Kelvin 11.8.2009 14:59

Nevím, odkud to přiletělo...

...ale dost se mi to líbí:

http://www.kauza3.cz/Zaujalo-nas/nekolik-vet-2009.html

:-)

Landys 11.8.2009 14:43

Svatá boží prostoto !

:-/Že zrovna Doležel recituje takovou baladu o citu pro spravedlnost a neovlivňování voleb ! Topolánkovi a Langerovi se jen vrací co zasili - jak tady ještě nedávno pěli investigativci - ovšem tenkrát na adresu Paroubka ! Nadělali se snad ti modří "prezenti" mála leváren ? Tak dlouho tu politickou kulturu ti nuloví toleranti, vyděrači a korupčníci   kultivovali, až ji holt vykultivovali. A Doležalobé, Bartoňové a další investigativci tady teď pějí ty své songy. No ale Doležel, pokud  má opravdu péči o regulérnost voleb - měl správně říct - bylo by smutné, kdyby někdo zase ovlivnil volby jako posledně, Langer, Vidím a jejich satrapa Kubice. Ale stejně má Topolánek podstatně víc času dokázat svou nevinu, než měl posledně Paroubek - ten neměl čas prakticky žádný ! Aspoň jsme se též dověděli, že volby budou neovlivněné, jen když je vyhraje ODS. No a když se někdo bezpracně válí za stamiliony z našich daní, a  nám se to zrovna nelíbí, tak jsme závistiví a nepřejícní čecháčci. Být to v opěvované Americe, tak za to ti výlupkové sedí tak dlouho, až jim ty jejich modré mozky zezelenají, v Číně by za to dostali rovnou kulku do těch svých inteligentních, schopných a správně uvažujících hlav!

Marek 11.8.2009 15:11

Re: Svatá boží prostoto !

Je to přesné.Jen bych dodal,že Kubiceho zpráva byla snůškou hovadin a splašek vyrobená účelově pár dní před volbami za pomoci policie přesněji ÚOOZ,kde Kubice šéfoval.Topolánkovy fotky ve společnosti českých oligarchů a lobistů jsou skutečné ,stejně tak fotky z Topořánkova řádění u Berlusconiho na Sardinii.Žádné fotomontáže.

Gardnes 11.8.2009 16:34

Re: Svatá boží prostoto !

Topolánkovy fotky jsou skutečné, ale nevypovídají o ničem, co by si autoři přáli. Proto byly opatřeny komentáři v MFD a LN, aby jim takoivý trouba typu Marka na to naskočil. "Rádění" u Berlusconiho přitom fotomontáž nevylučuje, ale když to říká Marek, ten ví všechno. Dokonce vidí i spojitost s Kubiceho zprávou. Tu vypracoval oficiální orgán, předal parlamentu, vše bylo průhledné a oficiální. Kauza Toskánsko je založena konspirativně s pouhými spekulacemi, které když se chce, lze vyrobit tisíce o všem možném. Kubiceho zpráva měla upozornit na snahu oficiální politiku prošpikovat mafiánskými metodami. Toskánská bublina prokázala, že se jim(mafiánům) to podařilo.

Dodo 11.8.2009 15:34

Re: Svatá boží prostoto !

Názor vám neberu, ale naučte se alespoň číst, abyste nemršil jména. Co se týče kubiceho zprávy, tak se při oslavě Paroubkových narozenin ukázalo, že jeho přátelé používají mafiánské metody. A pohled na Paroubka nezmění ani četba jeho první ženy o tom, že její muž je čestný (pár měsíců poté ji čestně nakopal), ani zpověď druhé ženy, která psala takřka totéž. Kdo jim diktoval?