28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenářka 23.3.2009 9:30

Předběhl jste mě pane Bartoni.

Taky jsem si chtěla vyhledat míru nezaměstnanost za Paroubka. On spoléhá na krátkou paměť lidí. Bohužel, my co si na to vzpomínáme, my ho volit nebudeme.Docela by mě zajímalo, jestli je někde možno spočítat, kolikrát se na oranžovém slezu vylovilo spojení "socíální stát".

Esmerald 23.3.2009 9:27

Re: Lidé nejsou vyhazováni na dlažbu, modrý propagandisto?

Ne, nejdříve dostávají " dávky ( !!! ) ". Utnuj jste se, mistře.

Kolombo 23.3.2009 9:24

Re: Lidé nejsou vyhazováni na dlažbu, modrý propagandisto?

vy byste vyhazov na dlažbu potřeboval jako koze drbání,  s dopadem z pěkně velké výšky.

Cricket 23.3.2009 9:22

Re: typická modrá agitka

Fakt zajímavý názor na Grosse i na hodnocení vlády. Kteráže vlády pak byla tak nebetyčně lepší ?? To zde jaksi chybí stejně jak targument,  čím se Gross tak zasloužil o výchovu voličů ke slušnosti?? Snad ne tichým a slušným zbohatnutím, které je jistě dobrou odměnou za jeho služby lidu??

Cricket 23.3.2009 9:18

Re: Lidé nejsou vyhazováni na dlažbu, modrý propagandisto?

A vy byste si - oranźový nepropagandisto - představoval, že v době krize bude prováděn masový nábor, nebo výstavba pracovních táborů - sdělte prosím.

Esmerald 23.3.2009 9:18

Re: typická modrá agitka

A nechtěl byste do toho zamotat třeba i křižácké výpravy, nebo pád Říma ?  

F..A.Kekule 23.3.2009 9:17

Re: typická modrá agitka

Pardon, já se přehlédl, když jsem viděl ty tituly, Myslel jsem , že jde o pana bývalého ministra.

Ferda 23.3.2009 9:16

Re: blbí češi

Opravdu bude lepší, když zůstaneš, kde jsi.

Esmerald 23.3.2009 9:13

Re: VLK

Sdílím Vaše rozhořčení !!!!

Takovýto vlk třeba znásilní i tu pohádkovou babičku, donutí Karkulku sežrat hajného a z lesa vyjde sám jako kandidát do Poslanecké sněmovny.

Mistr Jan Hus 23.3.2009 9:13

Lidé nejsou vyhazováni na dlažbu, modrý propagandisto?

;-D

F..A.Kekule 23.3.2009 9:13

Re: typická modrá agitka

O panu Čunkovi byste tak ošklivě mluvit neměl! Vždyť se mu nic neprokázalo!

Esmerald 23.3.2009 9:06

Re: typická modrá agitka

" S.Gross sice vládl jak vládl, ale uměl se alespoň slušně chovat. "

Joooooo, na zloději, gaunerovi, lháři a podvodníkovi je " chování ( !!!! ) " opravdu to nejdůležitější, že ? A ta dětská, nevinná tvář, no prostě " fešák "; no, nemilujte ho !    

RK 23.3.2009 9:01

VLK

Správná logiga. Zloděj, který neví kde vzal peníze, zneužije informace, které normalní člověk nemá k dispozici, vypere špibavé peníze přes firmy? Ale umí se chovat. Výplod genia.(Y)(Y)(Y):-D:-D

novaz 23.3.2009 8:56

blbí češi

Pokud se ta oranžová prasata dostanou k moci, pak sbohem dementní Čehůnsko. Ještě že jsem myslel na zadní kolečka. Do Kotlinky už ani náhodou.

Esmerald 23.3.2009 8:56

Re: Vše se hodí do modrého mlýna, i p. Bartoň,

Ano, to by udělat skutečně měl a stejně tak by měl otevřeně a bez servítků doložit tomuto národu to, jak "Sleezy" Sobotka uvedl v době prosperity státní pokladnu do dluhů a začal zaměňovat státní pokladnu za rakev !!!

vlk 23.3.2009 8:53

typická modrá agitka

Je pozoruhodné, jak autor oplývá vlastnostmi, které přisuzuje druhým. Nejsem volič ani ODS, ani ČSSD, to předesílám. Pokud ovšem má někdo tuto vládu za nejlepší po revoluci, musí být buď hodně nenáročný, nebo vyhrál v loterii a úspěch spojuje s vládou, nebo hodnotí vše po vzoru s.Husáka, t.j. má "zásadový trídný pohľad". Podle mě je tato vláda  nejhorší, protože se ani nesnažila dodržet předvolební sliby. Vyhození autora ekonom. reformy V.Tlustého z vlády krátce po jejím nástupu je dostatečně výmluvné. S.Gross sice vládl jak vládl, ale uměl se alespoň slušně chovat.     

Berkowitz 23.3.2009 8:45

Re: Rozpor slov a činů

Neviditelná ruka trhu nám šmátrá po kapsách a je dlouhá až z USA !

Esmerald 23.3.2009 8:45

Re: Pane Bartoň

1) "..shazovat a špinit nebo se mýlím "......... Buďto se tedy mýlíte, nebo něco horšího. 2) "..nebýt štváčů ....".......kde jsem tato slova jen čítával a slýchával ?

3) "Vítku", máte vůbec ponětí, co to je státní zadluženost a kdo na ní má ten nejhrůznější podíl ? A dělat tyto zhovadilosti na vlastních lidech V DOBĚ PROSPERITY je více či méně zločin. Ale pokud Váše slovní zásoba nepřesahuje slovní zásobu stranických pamfletů, pak nemůžeme očekávat pochopení složitějších pochodů.    

Berkowitz 23.3.2009 8:42

Vše se hodí do modrého mlýna, i p. Bartoň,

který je placen, za klaku "gulochlapovi". Teď si troch zaparafrázuji : jestliže chce Paroubek využít vzrůstající nezaměstnanost ve svůj prospěch, může to samé učinit Topolánek, že ?

JaS 23.3.2009 8:41

Re: Kde se ti hlupáci rozmnožují?

Školní lavice blbým nepomohly a nepomůžou.

JaS 23.3.2009 8:38

Re: objednávka?

Nedostal jsem nic za úkol a s článkem souhlasím. Nejsem modrá smečka, ale nemám rád gaunery a podvodníky.

Bugy 23.3.2009 8:37

Re: Kde se ti hlupáci rozmnožují?

Drahý Vítku, tvůj diskuzní příspěvek jen dokazuje, jak bezedná je zásoba hlupáků - voličů ČSSD. Jestli opravdu myslíš vážně, že zadluženost za vlády ODS astronomicky vzrostla, doporučuji ti návrat do školních lavic a v nich důkladné procvičení předmětu zvaného čtení.

hafusak2 23.3.2009 8:36

objednávka?

Je po sjezdu a modrá smečka  ve spojení s nezávislými" dostali za úkol pohanět vše, jen aby se modří udrželi u koryt. I tenhle článek k nim patří.

AKIBUA 23.3.2009 8:36

ALE

Pan Bartoň se odvolává na stejný názor s Astonem. Nemáte pánové pocit, že jste sice špičkoví agitátoři, ale jste jaksi v menšině. Tahle vláda dělá maximum co dělat lze, ale totéž bych klidně mohl říci i o vládách ČSSD. Černobílý svět patří fanatikům. Mě prostě vadí, že existence vlády je spojena s podivným prozřením několika poslanců ČSSD, kteří své prozření neřeší odejitím od manýrů pana Paroubka, ale hlasováním proti. Vadí mi, že pro Vás úspěšné reformy nebyly prezentovány ve volebních programech. Dokonce byl voličům nabízen přesný opak. Klidně ať platíme poplatky, ale dejte si to do volebního programu a vyhrajte s tím volby. Rétorika o tendenci zadlužování levicových vlád a šetření vládami pravicovými nemůže být úplně pravdivá. Naše země, Slovensko a Mexiko odolalo (zatím) finanční krizi a trpí jen krizí hospodářskou. To není zásluhou jen vlády páně Topolánka. V politice je zde mnoho špíny, ale zatím jsou dopady v naší zemi v průměru mírnější než jinde v Evropě.

Kamil Hovorka 23.3.2009 8:33

Re: Pane Bartoň

....snadno doložitelné fakty, že nic doložitelnějšího........křišťálově čisté, že nic křišťálovějšího..... Taková podobnost.

Fiter 23.3.2009 8:18

Re: Pane Bartoň

Jenom se ukazuješ jak jsi hloupý.Kdo  a za koho vzrostly dluhy je tak snadno doložitelné fakty,že snad už nic doložitelnějšího být nemůže,ale to nevadí vám hlupákům aby jste mleli pořád stejnou písničku.Jak by to bylo krásné kdybycho se mohli rozdělit.Na jedné straně socialisti se svými voliči a na druhé svobodná společnost s co nejmenším podílem státního zasahování.

Je mnoho důchodců kteří vás oranžovo-rudé milují jako osinu v zadku.Netrvalo by to dlouho a neměli byste ani na důchody,protože většina z vás práci dvakrát nemiluje a žvaněním,které vám jde nejlépe byste se nenažrali.

Fiter 23.3.2009 7:58

Re: Lid chce klid na praci:

Ještě si ten příspěvek napiš červeně,aby jsi spolu s textem ukázal kam patříš ty komunistický jelito.Jenom skutečným volům můžeš vykládat jaký tady byl za komunistů ráj.Dneska to cpete do hlav mladým kteří o tom nevědí vůbec nic,ale oni se dlouho oblbovat nenechají.Nejsou zavření v deziformační kleci jako jsme byly my a mohou cestovat,ne jako my akorát tak do prdele.Takže na závěr,to svoje prolhané hloupé žvanění si nech na schůzi do rudého koutku,kde se vy sajrajti určitě scházíte a vzpomínáte na ten překrásný život za socialismu.

Modrá volička 23.3.2009 7:53

Ještě platí Modré kolečko bolševika Tlustého, se kterým ODS vyhrála volby anebo již je soudruh Tlustý na smetišti dějin???

Vítek 23.3.2009 7:52

Pane Bartoň

z Vašeho příspěvku čiší,že jste milovníkem ODS.Asi jste dostal stranický úkol pomlouvat,shazovat a špinit nebo se mýlím. Cotak trochu objektivněji a bez nenávisti?Možná by se nám všem žilo lépe v této zemi nebýt štváčů vašeho ražení.I ty vaše informace o nezaměstnanosti za vlády ČSSD jsou lživé. Pravdou však je,že zadluženost za vlády ODS vzrostla astronomicky,ale to jste nesměl říct,že?

fren440 23.3.2009 7:44

Re: Rozpor slov a činů

Co všichni dělali? V komunismu neexistuje oceňování výrobků trhem. Proto není schopen efektivně alokovat ekonomické zdroje. Neviditelná ruka je nahrazena viditelnou rukou a mozkem Státní plánovací komise. Někteří jsou nepoučitelní. Příznivci socialismu by se měli povinně zúčastnit výměnných pobytů např. ve Venezuele. Někteří moji známý byli po pobytu v tehdejším CCCP natrvalo vyléčeni z komunistických iluzí. Stačilo 14 dnů.