30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 8:53

Už zase jenom lžete, pse

:-/

X 11.9.2007 0:05

Re: Bystrov si léčí nějaké mindráky z toho, že pochází z východu.

Bystrov si léčí mindráky z toho, že se díky svému ruskému otci, zatčenému KGB, stal  v bolševickém státě občanem druhé kategorie. A viní z toho paradoxně Rusy, nikoli bolševiky. Inu, každý máme něco.

ODSak 10.9.2007 7:28

Štít proti zlu

Měli bychom být pyšní na to, že konečně patříme mezi demokratické země! Na to, že máme důvěru USA. Americká základna na našem území dává jasný signál všem darebákům, že není radno si cokoli začínat! Chápu, že všichni komunisté a podobní pomlouvači demokracie jsou zásadně proti. Oni přeci chtěli opět přivítat zachránce z východu!!!!

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 7:41

Nepleťte si volenou oligarchii s demokracií

Důvěra USA je blábol, kdyby nám věřili, tak tady nemusí být základna USA, ale jen zařízeníz  USA ;-PAmerická základna je jasný signál, že si na našem území může dělat kdo chce, co chce viz Guantanámo.

To že jste zmodralý komunista neznamená, že Vám na nové mimikry skuteční demokraté skočí. Je jedno jestli tu chcete přivítat "zachránce" z Východu, Západu či galaxie Gammma, jste pořád stejná vlastizrádná kolaborantská pakáž.

jony 10.9.2007 8:29

Re: Nepleťte si volenou oligarchii s demokracií

precti sipozorne co jsi napsal !!! rodili mluvci Putina nejste pane nic nez urvany nastvany a upoceny bolsevycky dacan a to nejsem modry a uz tezko rudy !!! co jszte myslel tim Guantanamem? vy podporujete terorysty?klidne si tady pis dal stejne to ani ty ani tobe podobni neovlivnite je rozhodnuto !!! tak co uz vam praskli nervy ?;-P;-D!!VV>->->->-   VELCOME TO RADAR!!R^;-D

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 8:40

Naučte se nejdříve česky, cizáku

Jo a nepoužívejte cizí slova, když je nejste ani schopen schválně napsat. ;-D

jony 10.9.2007 8:38

Re: Nepleťte si volenou oligarchii s demokracií

jen se vztekej uz ti praskla zluc?? ten ma ale nervy on musel vychlastat kibl vodky nebo co  kripl komunisticka ;-D!!Rv

Mirek F. 10.9.2007 7:44

Re: Štít proti zlu

Přesně, třeba díky takovému Guantanámu je Kuba navěky bezpečná před totalitouR^. Rovněž americké základny v Saúdské Arábii znamenají naprostou důvěru tamní demokracii.....

ODSak 10.9.2007 8:00

Re: Re: Štít proti zlu

žádnej strach nepletu si nic! Komunistou jsem nikdy nebyl ani myšlenkou! Na Guantanámu není obranný radar ale věznice pro teroristy. A co máte proti Saúdské Arábii? Radši byste přivítali Kdáfího z Libye, žejo "-P ;-P

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 8:13

ODSaku, Vy jste vážně pomatenec

Jak se takový terorista podle Vás pozná? Že je opálený a sbalí ho třeba v Afganistánu aniž se mu snaží cokoli dokazovat a neobtěžují se soudem?

Pominul jste nějak socialistickou Kubu, které patří Guantanámo u kterého mimochodem již pár let vypršela smlouva o pronájmu a je to tedy Američany okupované území.

Kadáfí i Saudové jsou stejná pakáž.

Možná nejste oficiálně komunista, ale myšlení máte totalitní jako oni.

jony 10.9.2007 8:41

Re: ODSaku, Vy jste vážně pomatenec

...........................;-D!!

Mirek F. 10.9.2007 8:29

Re: Re: Re: Štít proti zlu

Díky za osvětlení, já měl dosud za to, že na Guantanámu je už dlouhé desítky let americká vojenská základna a tím pádem je Kuba před diktátory bezpečná. Proti Saúdské Arábii nemám naprosto nic, vždyť by tam americké základny nikdy nebyly, kdyby tam nepanovala obdivuhodná demokracie, ty základny jsou jejím oceněnímR^, Kaddáfí by se bez nich už dávno vrhl na Evropu.

ps 10.9.2007 8:13

Re: Re: Štít proti zlu

Guantánamo, jediné místo na Kubě kde je pořádek a jakžtakž slušná životní úroveň.

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 8:23

Jako za druhé světové války v Auschwitz, viďte!

Také se tam jako hlídači producírovali lidé se slušnou životní úrovní. (Y)

Mirek F. 10.9.2007 8:31

Re: Re: Re: Štít proti zlu

Ale nejen tam, i na zbytku Kuby, protože tu Guantanámo uchránilo před komunistickou totalitou. Díky základně je jakýsi Castro už jen dávno zapomenutým pučistou.

jony 10.9.2007 8:44

Re: Re: Re: Re: Štít proti zlu

je to asi 14 dni co posel balzamovaci z ruska ho jeli ozivovat komunisticky buh zapadni polokoule;-D!!Rv

Mirek F. 10.9.2007 9:15

Re: Re: Re: Re: Re: Štít proti zlu

to exnul někde v base nebo v hlubokém exilu? :-)

jony 10.9.2007 8:36

Re: Štít proti zlu

R^R^R^;-)

alan02 10.9.2007 11:03

Re: Štít proti zlu

hurá ať žije demagogie!!;-€ to snad není pravda vy evidentně nechápete nic a jen papouškujete co vám kdo namluvý, ať už je to vláda naše nebo americká ?

Veselý 10.9.2007 7:23

Dávám za pravdu autorovi

nemáme na výběr. Na druhou stranu, i Rusko i USA nejsou jen říší zla a dobra. Rusko se proti minulosti hodně změnilo. A váhal bych nazvat USA zemí svobody. Choval bych se prakticky, nyní jsme spojenci USA, musíme s nimi držet basu. To neznamená, že nebudeme hájit své zájmy.

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 7:47

Zoufale se mýlíte

To, že budeme držet basu s USA znamená přesně to, že nebudeme hájit své zájmy. Naším zájmem je udržovat vyvážené vztahy s celým světem, protože jinak budeme opět vtaženi do nesmyslného konfliktu kvůli zájmům několika ujetých jedinců bažících po moci a bohatství.

jony 10.9.2007 8:47

Re: Dávám za pravdu autorovi

a muzes napsat jak se zmenilo? krome toho ze se prejmenovali?:-/

Veselý 10.9.2007 10:09

Re: Re: Dávám za pravdu autorovi

To snad nemyslíte vážně. Stačí se podívat do Karlových Varů. A pokud máte satelit, podívejte se na Moskvu. Na jedné straně luxus, o kterém se nám nezdá, na druhé straně ti méně šťastní. Něco jde najít i na internetu, ale to musíte umět trochu rusky.

Mirek F. 10.9.2007 7:10

Na autora článku

platí pořekadlo, poturčenec horší Turka, až člověka nemůže nenapadnout, jestli některými svými argumenty nechce naopak myšlenku spojenectví se Západem zdiskreditovat.

Například argument, že Rusko po staletí válčilo a expandovalo. proboha, neustálé rvačky o moc a území byly ve středověku a klidně možno říci i v devatenáctém století typické pro KAŽDOU mocnost i podmocnost. Rovněž tak ztotožňování ruského a komunistického, přece expanzi a rozšíření myšlenek bolševismu měl v genech každý věřící komunista, národnost nehrála roli. Že iniciátoři bolševického převratu a později i vládci SSSR byli původu přečasto neruského je rovněž neoddiskutovatelný fakt.

OK, patříme k Západu, do NATO, s tím naprosto souhlasím. Jenže takovéto propagandistické kolovrátky, kterése roztočí při každé příležitosti, kdy zdejší občané nehodlají slepě plnit pokyny spojenců, je nesmírně kontraproduktivní. Radar je otázkou diskuse, nejen u nás, ale (hlavně) i v USA, berme ji , prosím vážně.

vi 10.9.2007 6:59

Nejde o to jaká základna, ale komu. Víme to dobře?

Toho Mitrofanova jsem nečetl, ale srovnávat lze. I Hitler pustil do Terezína mezinárodní červený kříž, což američané odmítají. Nepodepsali mezinárodní úmluvu proti mučení, která zahrnuje i kontrolu věznic. Možná neexistují, ale je možné ,že na nějakých ostrovech, " stejně snadno dostupných jako americká radarová základna" stojí koncentrační tábory pro "nepřátelské bojovníky", které nikdy , nikdo neuvidí. Také se nikdy nedovíme jaká se tam páchají zvěrstva. Snad až z učebnic dějepisu jako v případě Osvětimi.

Finrod Felagund 10.9.2007 2:37

Doporučuji každému antiradaristovi návštěvu Ruska

či jakékoliv oblasti, kterou Rusko či Rusové okupovalo či dodnes okupují. Já jsem to udělal a opravdu neumím pochopit, kde se bere v tolika lidech v ČR ta přilnavost k ruskému medvědu - vždyť co je Rusko za zemi kromě několika literárních, hudebních či jiných uměleckých géniů typu Dostojevského či Puškina? Stát plný špíny, bordelu, korupce, alkoholismu, naprosté a bezbřehé státní zvůle, plebejství a lidí, kteří nostalgicky vzpomínají na dobu, kdy se jich celý svět bál (ano, takhle přesně to říkají). Totéž je v jakékoliv zemi, kam se Rusko kdy rozhodlo expandovat a jen velmi těžce se to vykořeňuje. Nevím, jestli čeští levičáci tohle vědí, ale pokud to nevědí, měli by se tam rychle jet podívat, a pokud to vědí a i tak se chovají tímto způsobem, měli by být společností posouzeni jako vlastizrádci.

arogant 10.9.2007 2:52

Re: Doporučuji každému antiradaristovi návštěvu Ruska

Moje řeč. Země ovladané smečkou čekistické mafiokracie, věčně přiopilé generality a byrokratické věrchušky. Proč asi z Ruska emigruje tolik lidí?

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 7:56

Emigrují proto, že si jsou těmi mafiáni, kteří si nakradli na úkor všech za přispění Židů ze západu a Putin jim to už netrpí

;-P

jony 10.9.2007 8:50

Re: Emigrují proto, že si jsou těmi mafiáni, kteří si nakradli na úkor všech za přispění Židů ze západu a Putin jim to už netrpí

ty jsi magor rozeny imbecil a demagog kteremu se nevyrovna ani Bilak ;-)!!Rv

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 8:57

Re: Re: Emigrují proto, že si jsou těmi mafiáni, kteří si nakradli na úkor všech za přispění Židů ze západu a Putin jim to už netrpí

Díky za potvrzení toho, že jsem trefil do černého. ;-P