26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 12.3.2007 16:34

Re: Re: Re: Fake Čechu,

Realitní agent zwratek právě promluvil! A že ti nevadí používat americké nadávky? Jsi v polovoj svjazi, zwratku?

Pete Brich 12.3.2007 16:31

Re: Radarová základna v Čechách

Nejste Vy agentem globálně oteplovacího komplexu? Pozdravujte Vaše kozy, pasáku!!

PB

Starý J. 12.3.2007 16:27

Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

No na ty chtějí Poláci Patrioty. A navíc - nikdo netvrdí, že nás budou chránit proti ruským raketám, ale mluví se přece o Iránu a KLDR!

I když zničí 90%, stejně jich bude ještě minimálně několik desítek. A na ty těch 3 až 5 antiraket nestačí! A navíc - souboj USA - Rusko se děje ne přes Evropu, že? Větší smysl má opravdu radar, než celá raketová základna s antiraketami (když se budeme dohadovat o sporu USA-Rusko)!

Takže to, co jsem napadl na začátku je vskutku nesmysl, platící na mozky prosté! A mezi námi - celý humbuk je jednoznačně veden kvůli zachování sfér vlivu. Vykládej to lidu, jdoucímu k urnám o referendu! Ačkoli na druhou stranu - komunisté to tak trochu chápou optikou minulých let, tak, jak byli školeni a tak, jak by to i do budoucna chtěli!

Yurri 12.3.2007 16:17

Re: Re: Přestante si lhát do huby..

A vy si opravdu myslíte příteli,že státy jako Velká Británie,Francie atd atd budou dál nečinně koukat,jak se v Evropě zavádí protiraketová obrana chránící pouze USA? Chtěl jsem jen upozornit na to,že nebezpečí už se bude pouze zvyšovat-bohužel,a bude v něm celá Evropa. Takže dříve nebo později do toho budou muset nastoupit všichni.. V tom případě přece není co řešit-vždyt můžeme mít náskok..nebo ne?

Harpyje 12.3.2007 16:15

Re: Re: Harpyje, židovské lži o tom, že sebevražedné atentátníky podporují francouzští machometáni,

Tato antisemitská chátra (díky Vám, Vodníku, za toto slovo) se chytá každé příležitosti, aby zde mohla agitovat.

www racek 12.3.2007 16:12

Re: Re: Re: Re: Radarová základna v Čechách

technologie dodal pakistán ... a tomu je dodala čína a usa a platil kaddáfí. vše souvisí se vším, příteli.

korea má vlastní vývoj, konečně technologie výroby atomovky je známa. nicméně v neuvěřitelně primitivních podmínkách, na úrovni před 50 lety, bez zabezpečení a min. ochranou.

uranová puma, kterou by snad byl schopen irán někdy vyrobit (ultracentrifugy vynalezli už němci za války) nejsou vhodné pro vojenské využití a obohacování uranu na vojensky použitelnou úrověň touto technologií je velmi obtížné) uranové pumy jsou příliš těžké a iránské šaháb (ponběkud vylepšené scudy, technologie z koreje) je prostě neunesou. dnes se používají pumy plutoniové, ovšem irán nemá příslušné reaktory na jeho výrobu.

jeden reaktor na výrobu plutonia měl saddám, ale židé mu jeho osirak rozbombardovali. taktéž rozbili jeho veledělo, které mělo střílet pumy na izrael a vystřelovat satelity.

KTE 12.3.2007 16:06

Re: To víte že je to nebavilo.Re: Re: Jenom malý baráček s bílou koulí

Jestli tomu dobře rozumím, tak před prosincem 1941 potápěly německé ponorky lodě s americkým zbožím směřující do Británie a britské ponorky potápěly lodě s americkým zbožím směřující do Německa ;-P. To by mě zajímalo, z jakých pramenů čerpáte své názory na historii...

www racek 12.3.2007 16:03

Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

no, jednak se jedná o doktrínu tzv. odvetného úderu, kdy se počítá, že by usa při prvním útoku zničilo 90% raketových sil nepřítele, a jdenak tyhle natirakety nejsou jediné, jsou i na aljašce a v kalifornii. dlší prostředky jsou va vávoji, např. laserová děla v letadlech a pod.

ovšem, mám li vybudovanou infrastrukturu (klíčový je všem radar a další průzkumné prostředky) není takový problém rozšířit popčet sil an 20 či 50. což se za pár let stane, vsaď se. všichni s tím počítají. mimochodem, tehle typ antiraket je schopen sestřelit pouze mezikontinentální rakety, nikolivě ty středního či krátkého doletu. takže pro ochranu evropy nic.

Harpyje 12.3.2007 16:00

Re: Schröder ostre kritisuje plany Bushe pro protiraketovou obranu

To už jste sem postoval dnes ráno.

Starý J. 12.3.2007 15:59

Re: Re: Re: Radarová základna v Čechách

Nic zakázaného nedělá v případě, že nevyvíjí jaderné zbraně. A ty jsi kamaráde o tom přesvědčený?  Nedočkal jsem se ale odpovědi, kdo mu dodává technologie, které pak (dle tisku) putují do KLDR!

Starý J. 12.3.2007 15:56

Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

Který zde tvrdil, že raketová základna v Polsku má jediný cíl, a to zabránit odvetnému úderu Rusů, aby mně vysvětlil, jak 10 antiraket při účinnosti cca 50% je schopno odvrátit ruský odvetný úder v počtu stovek raket a nedostalo se mně samozřejmě odpovědi. Zajímalo by mě, kam "odpůrci" na takové pitomosti chodí, kdo je v těch uličních organizacích KSČSSD školí!

Bohata9 12.3.2007 15:55

Re: Fake Čechu,

Proč ne Libavá ale prostor u Prahy? Pražští "podnikatelé" by se nedostali do kapes američanů.Nebo Příbramští?

www racek 12.3.2007 15:54

Re: Re: Radarová základna v Čechách

irán postupuje přesně dle rezoluce, kamaráde. nic zakázaného nedělá, což konstatoval i baradej.

 korea ovšem vystoupila. proti rezoluci jsoiu i další země, brazíleie, argentina, jih. republika a další menší. a to nemluvě o izraeli. i když židy chápu. bez těch atomovek v krytech by už asi nepřežili jako stát .

www racek 12.3.2007 15:51

Re: Přestante si lhát do huby..

a proč bycj)hom si lhali? systémy proti raketám krátkého a středního doletu existujéí, například pac 3, s 300 a s 400 či novej izraelskej tuším arrow. otázka je jen finanční, naše armáda např. z ideologických důvodů odmítla nákup ruských s 300 (deblokace). slovensko a kypr je mají.

tohle co se bude stavět u nás jsou systémy chránící usa, příteli. ne nás. pro evropu jsou nepoužitelné.

mimochodem,. araby jsem podporovali 40 let. furt nás mají za přátele. i když dnes už nevím, proč. pro irán jsme naopak větší nepřítel než ketrákoliv evropská zem. 

Oliver 12.3.2007 15:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prejmenovanim se skutecnost nezmeni

Pozvat cizí armádu na svrchované území ČR se smí. Ústava pobyt ozbrojených sil cizích států na území ČR připouští a v článku 43, odst. 3, písm. (b) stanoví, jak se o tom rozhoduje.

Bohata9 12.3.2007 15:50

Proč není na Libavé?

Starý J. 12.3.2007 15:47

Re: Přestante si lhát do huby..

Na to odpůrci dlabou! Oni vidí radar v poloze USA - milovaný SSSR!

Rys 12.3.2007 15:46

Schröder ostre kritisuje plany Bushe pro protiraketovou obranu

Schröder geißelt Bushs Raketenabwehr  http://www.spiegel.de

Altkanzler Schröder schlägt Alarm: Das Raketenabwehrsystem, das George W. Bush für Osteuropa plant, gefährde den Frieden - und könnte zu einem globalen Wettrüsten führen. Er verteidigt Russlands Präsidenten Putin gegen eine "unsinnige Einkreisungspolitik" der USA.

-------

Byvaly kancler Schröder varuje: Protiraketovy system ktery planuje Bush pro vychodni Evropu ohrozuje mir a mohl by vest ke globalnimu zavodu ve zbrojeni. Zaroven brani vyrok ruskeho presidenta Putina o americke "nesmyslne politice obkliceni".

www racek 12.3.2007 15:46

Re: Re: dovolím si tvrdit

hmm, což jsou všechno státní zamestnanci.

www racek 12.3.2007 15:45

Re: Re: Fake Čechu,

no, kubě alespoň usa za pronájem platí, nám nebude.

www racek 12.3.2007 15:44

hmm, nikdy bych nevěřil

že autor zajímající se o letectví neví, že tenhle radar je jednak asi 1000x výkonější než kterýkoliv radar v evropě (zatím jesou na aljašcem v grónsku a tuším v kalifornii, ale s vyzařovacím azimutem nad oceán) takže opravdu není srovnání.

vadí mi umístění vedle hlavního města, vadí mi že ten pronájem bude zadarmo a hlavně mi vadí, že není určen na ochranu evropy a vůbec ne už nás.

těch 200 či 800 amíků mi vadí nejmíň. v každém okamžiku je jich zde nejméně 100x více. nicméně, záměr usa mi tedy pod fousy nejde. je to zaštitování vlastní obrany cizí maličkou a přátelskou zemí. a v případě útoku obětovanou.

Starý J. 12.3.2007 15:43

Re: Radarová základna v Čechách

Nepohrdá tím "mezinárodním právem a OSN" úplně někdo jiný? Nejsou to snad právě Irán a KLDR, které odmítají plnit rezoluci o nešíření jaderných zbraní a kvůli kterým se právě raketová základa staví?

Nakonec - pohrdání OSN je docela běžná věc! Kdy naposledy OSN někomu, nebo něčemu zabránilo? Tento diskuzní klub se stal obyčejnou žvanírnou, naprosto nerespoktovanou právě státy zla.

Kdo se stává spoluzodpovědným za vyzbrojování Iránu (se všemi důsledky), kdo jim prodává vojenský materiál a načerno i jaderný materiál, který pak najde cestu až do Severní Koreje? Jsou to USA? Hádejte - můžete třikrát!

Až budou práva amerických občanů tak omezována, jako byly omezována práva našich občanů celých 40 let (krom práva držet hubu a krok), pak můžete jít za ně bojovat přímo do Ameriky a budu Vám tleskat!

David Werner 12.3.2007 15:39

Re: A vy idiot. Odúpověď (neodpověď) tomu nasvědčuje.Re: Re: Re: Re: Re: odpůrci základny by měli jasně odpovedět na následujcí otázky:

Neslintej tady dedku bez radsi vybirat stranicky prispevky!;-O(Y)

Yurri 12.3.2007 15:36

Re: Re: Radarová základna v Čechách

Protože nemá fantazii,ale on ti to určitě vysvětlí.. :-)))

David Werner 12.3.2007 15:36

Re: Re: Soudruhu Andymu

@Kozo*eb

Uz te koza prestala bavit?

Yurri 12.3.2007 15:35

Přestante si lhát do huby..

Vůbec nechápu,proč se kvůli tomu dělá takový tyjátr.Je přece naprosto jasný,že s protiraketovým obranným systémem se v Evropě musí začít tak jako tak - nebo jsou zde přítomní odpůrci radaru natolik obeznámení s naší blízkou a "jistě růžovou budoucností"?? Ze bude za 10,20,30,50 let všechno v poho?Ze jaderné zbraně se nebudou rozšiřovat? Vždyt když to projde Iránu-tak je bude chtít  Saůdská Arábie,když je budou mít Saůdi,začne je chtít Turecko,až je bude mít Turecko-bude je chtít Sýrie,Jordánsko atd atd.A každý z nich bude křičet,že je má na obranu před tím druhým!!! A jak to potom proboha budete chtít uhlídat,aby se k nim nedostal nějakej magor s džihádem vymatlanou palicí???K systému se budou stejně připojovat i další státy,je jenom otázky kdy. Jenom nezodpovědný blázen se může v současné situaci chlácholit představou,že džihád je namířen jen proti USA a Izraeli. A jen pro zajímavost-podle nedávného průzkumu jsou Ceši jedním z nejateističtějším národem v Evropě-kdo zná trošku islám,tak ví-že zrovna tohle zjištění nás v jejich očích staví až někam za psy... A to nemluvím o obrovským podílu čs.pomoci při vzniku státu Izrael-to nám asi Arabové taky jistě odpustí.. :-) Takže si přestante z připo.sranosti lhát do huby,jsme součást Západu,a jestli nám zbyl ještě kousek pudu sebezáchovy-měli by jsme jako Evropa držet s Amíky basu-protože jednou nám podle všeho půjde o kejhák všem-at budu Francouz,Ital,Němec,Cech,Rus nebo Amík.

David Werner 12.3.2007 15:33

Re: Na Guantanámo s Vámi Wernere,

Diky za nazornou ukazku symptomu tropickeho silenstvi! ;-P

S/kepti/cus Max/im/us 12.3.2007 15:28

Sundejte si brýle komanči vzteklý :-)))

Starý J. 12.3.2007 15:27

Re: Žádný baráček s bílou kupolí

R^R^R^

Sk/epti/cus Max/imus 12.3.2007 15:26

Na Guantanámo s Vámi Wernere,

ať si užijete vojenskou "základnu" USA v současné podobě gulagu, kam Vás rovněž zavřou bez soudu a vysvětlení. Což se samozřejmě v ČR nemůže stát, že? Také tu nebudou tajně převáženi, zadržováni nebo dokonce mučeni lapení "teroristé" atd.