18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 12.3.2007 19:15

Re: Stanice, kravince

Že voni tam budou dělat nějaký perverzárny! Ale uklidni se, vono se to votočí, pak budeš jmenovanej do parlamentu jako Poslanec Osvoboditel... zrušíš NATO a obnovíš Varšavskou smlouvu, RVHP a blahobyt!

Chm, promiň, už jsem nějak unavenej.

Harpyje 12.3.2007 19:14

Re: Radarová základna v Čechách

"Proč by měli Evropané umírat za americké zájmy ?" ;-D;-D;-D

Cruton 12.3.2007 19:14

Dětinská argumentace

Pokud se autor domnívá, že přejmenováním nějaké věci se změní i její podstata, tak je dětina. Inkriminovaný radar si autor může klidně nazývat radarovou stanicí a třeba i chaloupkou Jeníčka a Mařenky - stále to však bude ten samý prvek amerického protiraketového systému, který občanům ČR přinese stále ta samá rizika.

Přesto mne autorův článek jako odpůrce cizích vojenských základen na našem území potěšil. Pokud se totiž zastánci amerického radaru uchylují k takovéto dětinské argumentaci, tak je zřejmé, že melou z posledního.

Milda 12.3.2007 18:59

Stanice, kravince

Obávám se, že rozloha území a co na ní bude je nepodstatné. Podstatné je to, že je vysoce pravděpodobné, že poníženě odevzdáme velkému USA bratrovi na věky věkův a zadarmo část svého území, kde si bez kontroly bude moci dělat cokoliv.

David Werner 12.3.2007 18:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Radarová základna v Čechách

Mam pred Israelem nesrovnatelne vetsi uctu nez pred zapsklou CR. Israel nikdy nebedoval ale branil se. Cesi najdou vzdy tisice duvodu proc to neslo, proste narod srabu. Viz. tato debilni diskuse.

honza 12.3.2007 18:23

Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

Proboha, kam az Vas to ten Zaoralek dovedl? Vy si skutecne dokazete predstavit, ze americane chteji jako prvni zautocit jadernymi zbranemi a znicit zakladny Ruska s Ciny? Vratte se na zem.

PetrH 12.3.2007 18:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

To mi vadí. Vy taky. Žvaníte. Je jistý (podstatný) rozdíl mezi prasečákem a radarovou stanicí jako součástí obranného systému. Je jistý (podstatný) rozdíl mezi zahrádkou, ať okrasnou nebo zelinářskou, ale určitě nějak využívanou, a zlomkem rozlohy téměř nevyužitého vojenského újezdu. Dále: obranné systémy mají tu vlastnost, že obvykle stačí jejich existence k zamezení útoku. Je to investice do bezpečnosti. Prasečáky mají naopak tu vlastnost, že smrdí, čili výtěžek by připadl vám, jako nabyvateli pozemku, smrad těm ostatním. Takže neberu. Vraťte se na svou rodnou hroudu, mezi svá prasata, živte se bůčkem a nadějí, že váš smrad odstraší všechny nepřátele.

Jo 12.3.2007 18:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Radarová základna v Čechách

podle nejortodoxnějších Židů Izrael nikdy neměl a nemá existovat. Co kdyby Arabové splnili jejich přání?

Jo 12.3.2007 18:05

Vždyť

té Melčákovo-pohankové bušistické vládě je to docela jedno (šumafuk), Wagnere. Zbytečný článek.

baltazar 12.3.2007 17:57

Re: Re: Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

Věnujte mi zahrádku, já si tam postavim prasečák -- za svoje prachy. Vadí, nevadí? 8-o

baltazar 12.3.2007 17:56

Re: Re: uz dochazi argumenty

Jo, tohle bude jen taková komorní okupaci paci pacička :-P

baltazar 12.3.2007 17:52

Re: Mýlíte se, PetreH,

Však Petr H věří -- ovšem ve víru pravou, která praví, že když se nebude do toho montovat, tak všechno dobře dopadne, protože ho americký radar přede vším protivenstvím ochrání .. ;-)

Reeve 12.3.2007 17:51

Re: Re: Já tedy nevím, ale

Češi mají STANICI.

PetrH 12.3.2007 17:42

Re: Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

no tak hloupí Amíci postaví radar nanic... za své prachy... tak co vám na tom tak vadí?

Starý J. 12.3.2007 17:36

Re: Re: Re: Re: Re: Radarová základna v Čechách

No vidíš, jak je ten Izrael veledůležitej! Pro nás, pro všechny. Já už se několikrát rozhodoval o konvertování! Ale už bych to asi nestihl!

www racek 12.3.2007 17:28

Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

no, oni ani nepoletěj. z iránu určitě ne.

www racek 12.3.2007 17:26

Re: Re: Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

no, jednak jim vyschne asi posledním na zemi, ale nejdřív vyschneme my.;-( ale to už tady nebudu.

A. 12.3.2007 17:24

Už se Vám ulevilo?

Hlavně se pěkně vykecejte, má to pozitivní terapeutické dopady. Ale na vývoj dění ve světě to nemá vliv absolutně žádný. U nás se nerozhoduje naprosto o ničem. Ve hře jsou zájmy velmocí, ohromné částky peněz a rozdělení zdrojů energie v blízké budoucnosti. K tomu, aby zdejší plky, stejně jako plky na Hradě nebo ve Strakovce měly jakoukoli váhu,chybí odhodlání svoje zájmy prosazovat třeba se zbraní v ruce. A to se dosud nikdy nestalo a ani nestane. Nechcete se bavit radši o fotbale?

David Werner 12.3.2007 17:16

Re: Re: A blb, který místo sedmého ráje s krásnými huriskami, věří že přijde do ráje a je mu jedno kdy, protože bude obcovat s kristem a duchem svatým.. Re: Re: Wernere, zloději a lháři se vždycky odvolávají k vyšším instancím, důležité

Samozrejme na dialekticky materialismus a tridni boj. Potom pivu a Halo Novinam. ;-P

Starý J. 12.3.2007 17:15

Re: Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

Mají na to a budou mít, dokud jim nevyschne podzemí!

Starý J. 12.3.2007 17:13

Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

racku - ty víš, že nespadnou!

Dag Badman 12.3.2007 17:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Já tedy nevím, ale

nikdy jsem nenapsal, že jsem odborník. Vy jste to tady někde četl?

Nicméně z F-14A pro Irán byla odstraněna veškerá klasifikovaná avionika, takže je pravděpodobné, že na letadlové lodi by přistát nemohla.

jirka.s. 12.3.2007 17:01

Re: A blb, který místo sedmého ráje s krásnými huriskami, věří že přijde do ráje a je mu jedno kdy, protože bude obcovat s kristem a duchem svatým.. Re: Re: Wernere, zloději a lháři se vždycky odvolávají k vyšším instancím, důležité

To by mne zajímalo, čemu asi tak musíš věřit ty!

www racek 12.3.2007 16:58

Re: Re: Re: Přestante si lhát do huby..

náskok? jaký náskok? k naší obraně ne a technologie a prst na spoušti náš nebude. pro obranu evropy jsou jiné rakety a technologie ... to se touhle základnou nezmění.

ale ano, protiraketová obrana evropy je potřebná. proti rusku, ovšem. a nejlepší ochrana je kupovat od nich ropu a plyn a prodávat jim spotřební zboží. takovej obchod versace či dior má na bojechtivost ruského managera velmi tlumící efekt. konec konců, z 15 nejbohatších rusů je 14 židů.

www racek 12.3.2007 16:54

Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

jinak, ono se počítá že každá antiraketa ponese několik chytrých hlavic, účinnost bych odhadoval vysokou, proti prinitivnmím možným iránským ralketám 100%. ovšem, zbytky spadnou na nás a okolí.

www racek 12.3.2007 16:52

Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

poláci chtějí patrioty, mají recht. taky bych to chtěl, alespoň hlavní město chráínit ...my ale  nechceme nic, jen zrušit víza ... což je fakt marginální blbost. co se týče koreje, má do usa asi tak 3x blíž přes pacifik než přes 3/4 světa přes evropu, taktéž čína. a irán? že by napadl usa? nechápu proč. jo, jako odvetu, to jo. zatím nedostřelí ani do evropy.

ruské azimuty vedou spíš severně, ale úhel pokrytí ze  základy z polska je příznivý. pochopitelně, některé typy mobilních topolů jsou schopny střílet odkukoliv, ale rakety fobs na oběžné dráze  už rusko dávno nemá, zůstaly jí z toho programu  jen satany z let osmdesátých. ty jsou zranitelné laserovými děly\ z letadel. nicméně satan je dosud nejstrašnější zbraň co kdy byla, stačí když jich několik projde a je vymalováno ..

tahle základna je proti rusku, pochopitelně. nikdo rozumný o tom nepochybuje. ten irán je jen na strašení malejch dětí. něco jako když saddám do 45 minut zničí celý svět ... jak nám vážně tvrdili naši soudruzi zvolení. nicméně, rusové tohle vědí a posílí svůj útočný potenciál. což dobře jistě není , nebo je? oni totiž už zase na to mají.

Harpyje 12.3.2007 16:51

Re: Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

;-D;-D;-D

jirka.s. 12.3.2007 16:51

Re: Opět hrt septikových bylin!

Úchylačka s nickem \"Kobylka Lajda\"   Spletl jsem se. Nejste nedůvtipný, ale zcela blbý.:   Milá úchylačko,:   Zajímavé Doležal své s/r/a/č/k/y na NP zveřejňuje denodenně a:   Naučte se pořádně číst a psát ujetý primitive:   mně zase bude nevšedním potěšením nakopat p/r/d/e/l kolaborantům Vašeho typu.    Jestli to tu bude samý připosraný dement jako jste Vy, tak tu žádná svoboda nebude ,:   Autor je jen dalším z řady bezduchých slizáků sloužící oficiální propagandě nebo naprostý ignorant :   aby podobná svoloč dostala prostor pro ukojení své řiťolezecké vášně     takže takto primitivní názory jako Vy má už jen několik omezenců a naprostých ignorantů,    Ne díky, mně stačí o Vás vědět, že jste zaujatá blbka nemající špetku intelektuální poctivosti.    Klidně si dupněte Vy nedbale přetřený komunistický šmejde:

Pete Brich 12.3.2007 16:43

Re: Re: Vyzval jsem jednoho "odpůrce"

To jsi zároveň šifroval pro Ruské velvyslanectví? ;-D;-D;-D

PB

Pete Brich 12.3.2007 16:40

Re: Schröder ostre kritisuje plany Bushe pro protiraketovou obranu

Schröder je až n-tý v pořadí. Před ním to byl Falmer, Zaorálek, atd.:-)

PB