14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 9.5.2008 8:11

Paroubkovy lži

V době svého vládnutí byla ČSSD velmi vstřícná k politice a požadavkům USA. President Klaus byl osočován, že je málo proamerický, že tam nebyl pozván atd.atd. Jelikož není vyloučeno, že se v demokracii vychyluje kyvadlo někdy doprava, jindy doleva, je možné, že když bude u vlády ČSSD, ta zásadová, křišťálově čistá a "lidová" strana, bude stejně muset jednat s USA, a určitě bude radar muset podpořit. Je trapné, že lidé zapomínají, že vše bylo předjednáno už za vlády ČSSD8-o8-o;-D

Ske pticus M aximus 9.5.2008 8:13

Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

BM 9.5.2008 8:45

DOKAZ LOZ

Dokaz loz SEPTIK, inak zostanes len SEPTIKOM.

Mard 9.5.2008 8:46

Re: Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

Skvělá kombinace, jste hlupák a ještě antisemita. Můžete být na sebe hrdý, takhle vás do KSČM vezmou hned.

BM 9.5.2008 8:52

Komunista SEPTIK

Komunista mixovany s nackom SEPTIK uz je, len to od hanby nazyva libertarianstvom.

Lucina (pes) 9.5.2008 14:52

Re: Re: Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

Se Septikem by to ani komunisti nevyhráli. Páchl by i tam, a to už je co říct.

Ben 9.5.2008 11:22

Re: Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

Prosím sdělte mi koho a komu židovská udavačka udávala. Moc by mě to zajímalo.

Historik 9.5.2008 8:26

Lži současné vlády a vládní pokrytectví

Když vláda tvrdí, že radar "předjednala" ČSSD, tak není nic jednoduššího než to straně ČSSD škodolibě vrátit a ten radar jim natruc odmítnout a tak zhatit plány ČSSD ten "předjednaný" radar. Proč se současná vláda tak lehce vzdala, když by to elegantně mohla Paroubkovi natřít. To se panu Topolánkovi divím. Proč vláda tak úporně trvá na instalaci radaru a na USA vojenské přítomnosti v ČR? Je tedy ODS, KDU-ČSL a Strana zelených v jedné stranické linii s ČSSD? Nějak mi to nejde do hlavy.

Virtuál 9.5.2008 10:55

Hysteriku,

tady nejde o žádné trucy a naschvály-"něco" vrátit Paroubkovi, ale o bezpečnost a obranu demokratického světa před možným nebezpečím.Tvůj postoj mi připomíná hru malých dětí na písku:on mně rozšlápl bábovičku, tak já jemu taky.Jde o mnohem významnější věci, které by v žádném případě neměly vrážet klín mezi demokratické strany.

Historik 9.5.2008 14:59

Ty Virtuál

Hele Virtuál, je mnohem lépe držet hubu zavřenou a nechat ostatní aby si mysleli, že jste hlupák, než ji otevřít, a nenechat nikoho na pochybách. :-)

jirka.s. 9.5.2008 18:25

Re: Ty Virtuál

Tož, proč tak řveš, hysterickej čechu? ;-D

Lucina (pes) 9.5.2008 15:03

Re: Lži současné vlády a vládní pokrytectví

S bezpečností státu si nelze jen tak zahrávat, to ví i Don Pupek, proto o tom radaru Tvrdík jednat začal. To, že dnes otloukají radar o hlavu Topolánkovi, vůbec neznamená, že ho nechtějí nebo si myslí, že by být neměl. To je jen taková komedie, která má lidem dokázat, že vláda ODS není dobrá. Bohužel to tak úplně socanům nevychází, a proto ta hysterie kolem každé prkotiny a lhaní ve věcech životně důležitých. Kdyby se (nedej pámbu) dostali k moci, nezbylo by jim stejně nic jiného, než dělat to samé, co Topolova vláda.

Čtenář 9.5.2008 8:42

Re: Paroubkovy lži

Už to tady vícekrát zaznělo. Ta dohoda o radaru byla upečena už za Paroubka a lze to nalézt v novinách z roku 2006.

Hawk 9.5.2008 9:05

Je to daleko starší historie,

původcem je poslanec J. Payne (ODS) :Smyslem mého politického návrhu v roce 2000 bylo vrátit Evropu do společného bezpečnostního prostoru NATO....Není pravda, že by Američané chtěli v roce 2000 umístit radar u nás, ale naopak navrhoval jsem požádat o umístění radaru u nás navzdory americké představě, že se o Evropu nemusí starat. http://www.ods.cz/1250/zpravy/prispevek.php?ID=6424

dopis prezidentu republiky  z  r. 2000  http://www.payne.cz/nmd/dopis.htm

 

dopis prezidentu republiky  z  r. 2000  http://www.payne.cz/nmd/dopis.htm

 

Šnek 9.5.2008 8:08

Kdyby někdo prohlásill,

že sedmdesáti procentům Čechů je radar v Brdech jedno, dalo by se tomu věřit. Když ale jakási podivná agentura prohlásí, že 70% je proti, je to podvod.

BM 9.5.2008 9:03

Re: Kdyby někdo prohlásill,

Na otazku "Chcete, aby na nase deti mierili rakety s jadrovymi hlavicami kvoli radaru z juesej?" nie je problem ziskat aj viac ako 70% respondentov.

Šnek 9.5.2008 10:47

Re: Re: Kdyby někdo prohlásill,

Pak je potřeba jmenovat tuto podivnou agenturu pravým jménem. Upozornit na způsob, jakým se k těm sedmdesáti procentům dopracovala.

Achjo 9.5.2008 11:10

Re: Kdyby někdo prohlásill,

A není lepší přečíst si otázky výzkumu STEM, Klvaňův "průzkum či poslední "nezávislý" objednaný ODS? Asi budete překvapen, které průzkumy manipulují se strachem. Odpadne Vám lhaní a vymýšlení něčeho, co v průzkumu 70/30 není.;-)

Petr Kohout 9.5.2008 7:52

Kdo mohl bydlet v okolí vojenského prostoru ?

Asi vojáci, ne. Kdo jiný by tam chtěl bydlet a komu jinému by to byo povolene. To znamená, že obyvatelstvo těchto vesnic není statistickým průřezem českého obyvatelstva, a to ani obyvatelstva vesnic podobné velikosti, ale spíše statistickým výběrem voličů KSČM. Čili na jejich "mírové" iniciativy zvysoka ... jako na placatý šutr.

Ske pticus M aximus 9.5.2008 8:12

Tak to je pěkný blábol. Ty Vesnice i s lidmi tam byly dávno před zřízením vojenského prostoru.

Takže si najděte nějaký chytřejší argument.

Mard 9.5.2008 8:48

Re: Tak to je pěkný blábol. Ty Vesnice i s lidmi tam byly dávno před zřízením vojenského prostoru.

Máte pravdu, tamní vesnice jsou plné disidentů a mírotvorců, kteří sabotovali rusko snahu o vytváření zázemí pro jejich mírové rakety s atomovými hlavicemi.

Historik 9.5.2008 7:27

Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší vehikl, co kdy lidstvo mělo. Prý ty radarové paprsky jsou výhradně léčivé a ne škodlivé, jak se nesprávně říká. Když prý např. člověk nastaví šikovně zadek, tak všechny furunkly jsou okamžitě fuč. Prý po léčivém radarovém záření začnou růst vlasy, ale musí se k zapnutému radaru hodně blízko a zářit na plný výkon. Někteří koaliční poslanci PČR a čeští příznivci radaru co se byli dívat na ten USA radar na Marshallových ostrovech s tím mají dobrou zkušenost. Prý od té doby, co chodili kolem zapnutého USA radaru jim to teď i lépe myslí a tak hodně píší do Neviditelného psa a celostátně propagují radar.

Pouze tento USA radar má takovou technologii, že vyčenichá i výbušniny v ruksaku ještě před našimi hranicemi, nebo i třeba ve venezuelské ponorce na Orlíku, co se tam může dostat tunelem z Baham, který tajně vykopal Viktor Kožený. USA radar v ČR nutně potřebujeme, protože bez něj by nás Severokorejci smetli svými šlapacími raketami. Už prý s nimi parkují opření o patníky za slovenskými Tatrami a čekají na vhodnou příležitost, až hnutí Ne základnám tomu USA radaru v ČR zabrání, jak tuto proradnost odpůrců radaru jasnozřivě prohlédli na Neviditelném psu.

Ještě jsem zapomněl dopsat, že v Iráku prý začali Iráčani s výrobou raket pro odpalování na Brdy, když tu má být ten radar. Rakety svařuje Ali Hasan z konzerv po americké armádě. Do raket se prý plní tuhé palivo z velbloudího trusu. V poslední době se to prý trochu zpomalilo, protože prý velbloudi z něčeho dostali  s r a č k u, ale to jsou prý jen přechodné potíže.

Radaru zdar ! Světu Mír !

mik 9.5.2008 7:41

Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Ha, ha, ha Rv

k 9.5.2008 7:52

Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

"Historiku"ty jsi přece vůl.

Jan Karel 9.5.2008 8:01

Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Díky historiku, vtipné, potěšil jste mě v tento pracovní den.R^

Snowy White 9.5.2008 8:41

Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Nebuďte s těmi velbloudy tak optimistický ;-D

Ske pticus M aximus 9.5.2008 8:42

Vyčítal prý přestane po té léčbě ráčkovat, Parkanová bude jenom průměrně ošklivá a oboum se zvýší IQ o 20 bodů, takže budou už mít 40 dohromady :-)))

Uhuhu 9.5.2008 10:51

Re: Vyčítal prý přestane po té léčbě ráčkovat, Parkanová bude jenom průměrně ošklivá a oboum se zvýší IQ o 20 bodů, takže budou už mít 40 dohromady :-)))

Ovšem vám milý Ske....  nepomůže, i když zvyšuje inteligenci kvadraticky. Ono nula na nultou je stále nula !

sid 9.5.2008 11:08

Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Vy, pane Historiku jste s prominutim uplny blb, pokud byste se chtel dostat do pulzu ktere radar vysila, tak byste musel letat, hlavne ze vam nevadi elektromagneticke vlneni ve mestech - radio, TV, wifi a dalsi vysilace ktere sice maji mensi intenzitu ale je jich vic. Pokud mate nejake dukazy o tom ze elektromagneticke vlneni je skodlive, tak si je rad prectu, zatim se bezte zahrabat pod zem a zahodte veskerou elektroniku.

Vydal 9.5.2008 11:38

Re: Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

  Zase jeden co nedával ve fyzice pozor.