14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hobert 9.5.2008 17:56

Re: a to je divné

Az na to, ze ten brnensky radar ma mnohonasobne mensi vykon, neslouzi ke strileni raket a nejsou na nej zamereny ruske rakety trumbero. (Y)

ps 9.5.2008 18:01

Re: Re: a to je divné

Jak víš, že na něj nejsou namířeny ruské rakety, truhlíku?

janik 9.5.2008 18:04

Re: Re: a to je divné

a jak víte na co jsou zaměřené ruské rakety? Jinak výkon má stejný. Žádný radar neslouží ke střílení, ale k monitorování prostoru, zda-li se v něm nepohybují letící cíle.

Achjo 9.5.2008 19:32

Re: Re: Re: a to je divné

"Jinak výkon má stejný. Žádný radar neslouží ke střílení, ale k monitorování prostoru, zda-li se v něm nepohybují letící cíle."

Ne!...;-)

Snowy White 9.5.2008 18:10

Re: Re: a to je divné

O pocitu "nejsou na něj zaměřeny ruské rakety" bychom si mohli vypravovat celé hodiny a asi byste nenašel více důvodů si podobný názor držet v hlavě, než pouhou dojmologii.

Vaší reakci --neslouží ke střílení raket, není možné komentovat. Něco tak zoufalého jsem už dlouho nečetl. A to prý na psa chodí debatovat lidi ve střízlivém stavu, jak mne tu někdo nedávno ujišťoval.

Hobert 9.5.2008 18:21

Re: Re: Re: a to je divné

A k cemu asi slouzi kdyz ne ke strileni raket ty trumbero? Budou na nem susit pradlo, nebo smazit vajicka jako v mikrovlnnce? 8-o8-o8-o

janik 9.5.2008 18:23

Re: Re: Re: Re: a to je divné

ještě jednou a pomalu: k m o n i t o r o v á n í p r o s t o r u, už chápeš?

Hobert 9.5.2008 18:34

Re: Re: Re: Re: Re: a to je divné

Hele, prostor muze monitorovat i webova kamera ty kremilku. Tenhle radar je soucasti systemu na strileni raket, jestli to nechapes, tak se ani nedivim tvemu oslimu hykani. Ia ia iaaaaa! :-D:-D:-D

Snowy White 9.5.2008 18:47

Re: Re: Re: Re: a to je divné

Nějak jsem přehlédl, že byste patřil mezi okruh lidí s kterými si tykám. Takže tuto formu si odpusťte. Podobně nerozumím proč musí být v každém vašem příspěvku slovo trumbera.

Jinak XBR radar neslouží ke střílení raket. Možná vás to překvapí, ale anti-střelám a ve finále EKV pouze předává přesné údaje o průběhu a korekci drah hlavic. Na netu za deset minut hledání najdete relevantní údaje.  ;-P

Hobert 9.5.2008 19:03

Ty si chytrej jako radio

Prej eks bi ar a i kej vi, taketo si fuckt sexpert, dost dobry. ;-D;-D;-D Ale na konci ten system zase slouzi strileni raket. Pouhe slovickareni na tve strane, na nejake rozumne argumenty se privrzenci Neffovy sekty jako obvykle nezmuzou, hlavni je pro ne vira. Rv Pokud chces neco rict, tak nemas pravdu, za deset minut hledani na netu pro to najdes vsechny relevantni udaje.

Snowy White 9.5.2008 19:28

Re: Re: a to je divné:

No Hoberte je vidět, že máte nějaké problémy s chápáním a psaním textu. Zkrátím tedy vaší agónii. Za prvé: Pokud byste neplácal alternativněinteligentní spisky, o radaru...co (ne)slouzi ke strileni raket, mohl být váš příspěvek dobrý alespoň jako názor. Takhle je vhodný do prostředí hospody U kulatý báby, a i tam by možná pohořel. Za druhé: Odpal a řízení dráhy střel ABM je pod kontrolou systému IFICS a ten dostává primárně udáje od systému SBIRS. Radar pouze po uplinku koriguje navedení EKV, predikcí jakoby prodlužuje křivku balistické dráhy blížících se hlavic a ve finále zjišťuje moment oddělení hlavic.

No a za třetí: Vaše obecné přiznání, že se nemůžete za deset minut něco ohledně navádění střel ABM systému na netu dozvědět, dokresluje pouze to co jsem popsal výše. Nejste schopen do té problematiky proniknout a jen pořád "obracíte" nesmysl co jste zde plácnul.

Achjo 9.5.2008 19:17

Re: Re: Re: Re: Re: a to je divné

Přesnější technický popis ještě neznamená, že ten komu jste se vysmál, nenapsal pravdu. Byť neodborně. V principu jsou opravdu dva "druhy" radarů. "Hrubé" - stále monitorují okolní vzdušný prostor a "přesné" naváděcí zapojené do "střílejících" systémů...;-)

Snowy White 9.5.2008 19:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: a to je divné

Víte, možná že pro někoho stojí za námahu psát si s jedinci co pouze poštěkávají v debatě. Je to celé o formě a obsahu.... A že neodborně píše, ale pravdu..??? Já říkám že pokud se někdo neumí vyjádřit alespoň na přijatelné úrovni, tak ať jde na novinky nebo jinam :-)

emersonskej 9.5.2008 23:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a to je divné

Docela gratuluji - dokázat tak dlouho diskutovat s mamlasem Hobertova ražení a přitom si udržet vaši argumentační úroveň ... jen tak dál !!!R^

Achjo 10.5.2008 9:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a to je divné

Vám to za tu námahu stálo. A dokonalou formou jste se dostal k tomu samému. Brněnský "monitorovací" je něco jiného, než plánovaný "naváděcí". Mimochodem SBIRS (+další) "probouzí" radar. Ten vyhodnotí "kam a co" a pak předává data IFTU systému IFICS a data TOM antiraketám. Družicový infra SBIRS pouze rychleji zareaguje na startující raketu - fázi kam radar "nevidí" ale  IFICS primárně neřídí...pouze doplňuje data z "pevných" radarů.;-)

arogant 9.5.2008 16:20

Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Dvě padesátnice. Ahoj Ančo , už jsi četla Blesk? To víš, že jo Haničko. Následuje sprška banalit a drbů. Hele Anči včera jsem tě podepsala pod tu petici o referendu. V jaké petici, mně tydle věci houby zajímaj? To máš jedno. Votom radaru. Jen sem to podepsala za tebe, ale nepamatuju si číslo tvýho baráku, tak sem tam napsala nějaký hausnumero.       "Elita" národa chce rozhodovat a ještě podvádí. A s tímhle povlem se budem radit o strategické obraně státu. Směšné!

Historik 9.5.2008 16:27

Re: Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

A co je to ten světek ? :-)

arogant 9.5.2008 16:55

Re: Re: Dnes jsem byl svědkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Máte pravdu, ale zkuste to vidět jako překlep.Píšu ve své limuzíně za tmavými okny,  za jízdy. Silnice jsou nekvalitní, ačkoliv se šofér snaží. A jsem zvyklý spíš diktovat.

jirka.s. 9.5.2008 18:10

Re: Re: Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Po tom nepátrej, hysterickej čechu, nepochopíš, právě tak jako třeba princip kola na hřídeli! :-/

Historik pro jirka.s. 9.5.2008 18:21

Re: Už jsem se chtěl začít divit jirko sirko

Už jsem se chtěl začít divit, že by se sem nepřišel vyblinkat jirka.s.  :-)

jirka.s. 9.5.2008 18:39

Re: Re: Už jsem se chtěl začít divit jirko sirko

No, pokud bych cítil já potřebu emetace, mohu ti zaručit, že by to byl jednou guláš, po druhé svíčková, po třetí třeba i kaviár! Ovšem to, co ty už tady předvádíš celý týden, to je jednoznačně stále a furt jenom ten jeden a ten samý zapáchající boršč!

BTW: Mimochodem, s oslovením jirko sirko jsem se samozřejmě už setkal! Volali na mne tak mí spolužáci tak cca ve třetí čtvrté obecné! Ty zřejmě toto oslovení používáš jenom díky tomu, že jsi vyššího vzdělání nedosáhl, že? ;-(

Historik pro jirka.s. 9.5.2008 18:50

Re: Už jsem se chtěl začít divit jirko sirko

Ty seš jirko.s. tak bystrý (jirko sirko), že by jeden nevěřil. Ty přijdeš úplně na všechno, jen jestli to je i pravda. S tím vzděláním se moc nevytahuj, protože si nejsem jistý, že používáš správně cizí slova. Jen jestli neplácáš ty nesmysly potom, když stláskáš guláš s kaviárem. Ten boršč jsi trefil, ten já rád, ale musí být opravdu pravý ruský. :-)

Hrad 9.5.2008 19:14

Re: Re: Už jsem se chtěl začít divit jirko sirko

Víte, jirka musí mít určitě nějaký šestý smysl. Po těch pěti však není památky.  Jestli to co zde chlapec produkuje je IQ, tak spousta idiotů(klinický název!!, ne urážka)  musí žít pod pseudonymem.

Historik 9.5.2008 19:45

Re: Už jsem se chtěl začít divit jirko sirko

jirka.s. svou urputností dává najevo nepochopení slov klasikových, že v jeho případě je mnohem lépe držet hubu zavřenou a nechat ostatní aby si mysleli, že je hlupák, než ji otevřít a nenechat nikoho na pochybách.

Kajda 9.5.2008 16:28

Re: Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Arogante souhlasR^!! Jenomže tato "elita" je vydatně podporována a podněcována trpaslíkem na kopci a jeho slovo je pro ně pravdou boží:-(

Defurak 9.5.2008 17:15

Re: Re: Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Arogante, ale ono vůbec nejde o ty petice. Jde o zdravý rozum. Pokud Ti tmavá okna limuziny dovolí bádat na internetu, tak se tam dočteš něco o rozpravě k vojenskému rozpočtu v americkém senátu. Tam představitel Pentagonu zdůvodňoval radar v Česku nutností chránit další radary resp. prvky americké protiraketové obrany, které jsou bez něj údajně velmi zranitelné.

Proč tedy ti naši pomazaní říkají něco úplně jiného ? Jak známo, lež má krátké nohy. Proč nemluví pravdu ? Proč se bojí říci, jak to skutečně je. Byli by věrohodnější a nikoli pro srandu králíkům. Vážně je berou už fakt pouze ty "padesátky", co čtou pouze Blesk.

Takže Arogante, jistě se počítáš mezi elitu. Ale problém je, že naše elita je v porovnání s běžnou úrovní elit tím póvlem.

arogant 9.5.2008 17:34

Re: Re: Re: Dnes jsem byl světkem jak se vyrábí petice za referendum o radaru.

Je snad logické že světlá okna by práci ztěžovala, že. No vidíte, tak nám lhal i pan Jaap de Hoop Schepper. Nebo naši pomazaní tvrdí něco jiného? Takže bůh ví k čemu vlastně ten radar bude sloužit, jak se snaží pochybovat antiradaristé.. Nejlepší je , když naši protiradaristé tvrdí, že jim vadí ten radar hlavně tím, že je americký. Jiný by jim nevadil. Stejně jako ty sovětské  jaderné rakety před pětadvaceti lety. Ovšem ten radar bude, a americký. Je jedno jestli třeba pár set kilometrů jinde. Stejně jako je jedno, že USA má dislokované jednotky pár kilometrů od českých hranic a pár desítek od Brd. A ty si ohrozit nenechá.

t 9.5.2008 14:51

Radar v Brdech - proč se nemluví o rizicích?

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tenaruv-blog.php?itemid=3266

Historik 9.5.2008 16:03

Rizika nejsou páč ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší vehikl, co kdy lidstvo mělo. Prý ty radarové paprsky jsou výhradně léčivé a ne škodlivé, jak se nesprávně říká. Když prý např. člověk nastaví šikovně zadek, tak všechny furunkly jsou okamžitě fuč. Prý po léčivém radarovém záření začnou růst vlasy, ale musí se k zapnutému radaru hodně blízko a zářit na plný výkon. Někteří koaliční poslanci PČR a čeští příznivci radaru co se byli dívat na ten USA radar na Marshallových ostrovech s tím mají dobrou zkušenost. Prý od té doby, co chodili kolem zapnutého USA radaru jim to teď i lépe myslí a tak hodně píší do Neviditelného psa a celostátně propagují radar.

Pouze tento USA radar má takovou technologii, že vyčenichá i výbušniny v ruksaku ještě před našimi hranicemi, nebo i třeba ve venezuelské ponorce na Orlíku, co se tam může dostat tunelem z Baham, který tajně vykopal Viktor Kožený. USA radar v ČR nutně potřebujeme, protože bez něj by nás Severokorejci smetli svými šlapacími raketami. Už prý s nimi parkují opření o patníky za slovenskými Tatrami a čekají na vhodnou příležitost, až hnutí Ne základnám tomu USA radaru v ČR zabrání, jak tuto proradnost odpůrců radaru jasnozřivě prohlédli na Neviditelném psu.

Ještě jsem zapomněl dopsat, že v Iráku prý začali Iráčani s výrobou raket pro odpalování na Brdy, když tu má být ten radar. Rakety svařuje Ali Hasan z konzerv po americké armádě. Do raket se prý plní tuhé palivo z velbloudího trusu. V poslední době se to prý trochu zpomalilo, protože velbloudi z něčeho dostali s r a č k u, ale to jsou prý jen přechodné potíže.

Radaru zdar ! Světu Mír !

Kajda 9.5.2008 16:06

Re: Rizika nejsou páč ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Tedy vy jste exot k pohledání(Y)