14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 9.5.2008 11:53

Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

I vy provokatére !!!;-D

čtenář 9.5.2008 10:27

Vypadá to,

že Paroubek a další odpůrci radaru vsadili na špatného koně. Nejprve v mylné představě, že NATO se ve věci radaru obrátí proti US, vymáhali souhlas NATO. Když se jim ho více než přesvědčivým způsobem dostalo, budou si muset vymyslet něco jiného. Trvají tedy alespoň na referendu. Jak ovšem obyvatelstvu postupně dochází, o co vlastně jde, podpora radaru se začíná blížit 50%. Je na čase si vymyslet něco jiného. Jinak je to stále stejné, na co ČSSD sáhne, to zvorá. A Paroubkovi nezbývá, než kolem sebe kopat, a jezdit do Syrie.

Achjo 9.5.2008 10:55

Re: Vypadá to,

..."Když se jim ho více než přesvědčivým způsobem dostalo"...

..."podpora radaru se začíná blížit 50%"...

Vy budete asi veselá kopa:-D:-D:-D

Jara London 9.5.2008 10:07

Autore

fascinuje mě Vaše arogance a absolutní sebejistota. Tyto vlastnosti svědčí obecně o inteligenci mdlé, neboď pouze blb si je jist sám sebou a svou pravdou. A od blba jen krůček k fanatikovi čehokoliv se všemi jeho projevy - počínaje právě tou sebejistotou, přes bolševismus až k těm koncentračním táborům. Šašci jako Vy se dají velmi snadno ovládat, snadno se stávají "apologety moci". Váš článek je jen snůškou nesmyslů ve stylu "jak to vidím JÁ", které jste si sesumíroval ve svém viditelně poměrně primitivně fungujícím mozečku a ve stylu velké Pravdy nám je tady servírujete. Jediná pravda je ta, že základnu v ČR nabídl Američanům Tvrdík - počítal, že si na tom jak on sám, tak ČSSD řádně manastí kapsy. Samozřejmě je téhle rudožluté (tj. oranžové) partě proti srsti, že prebendy má teď schlamstnout ODS. Ty prachy, které se v tomhle byznysu točí, si ani nedokážete představit - gripeny proti tomu byly za pakatel. A to Tvrdíka jako člověka, který zcela pregnantně prohlásil "vy...te se na ideály, všechno le to vo tom, prohnat 100 miliard přes ty správný firmy" musí děsně štvát. Stejně tak jako Potroubla, pardon, Paroubka a další socany. Jo a k těm jaderným hlavicím - raketový systém SS-12 Scaleboard byl v Brdech umístěn, to je pravda. ale jaderné hlavice tam nikdy nebyly. Alespoň ne ostré, s namontovanými jadernými náložemi.

milan007 9.5.2008 11:22

Re: Autore

Když jste popisoval autoru aroganci a mdlý rozum, že Vy jste se při tom díval do zrcadla. :-P

Jara London 9.5.2008 11:32

Re: Re: Autore

Oh, jak vtipná replika, jak duchaplné odhalení a smetení mého nicotného intelektu! Jsem na hlavu poražen, zcela utlučen satirickými argumenty. Stydím, stydím, stydím!

Hans z dědiny 9.5.2008 11:56

Re: Autore

Ale zato byly v Hranicích na Moravě.;-P

Sid 9.5.2008 12:14

Re: Autore

Povidate o penezich v "tomhle byznisu". Vite, to je tezke, odpurci radaru nam na jedne strane predhazuji, ze za to nic nebude a tak nechteji radar. A na strane druhe zase, ze to je velky byznis a ze jsou vsichni uplaceny a radar je kseft. No sakra, s tim se neda diskutovat. Bud jedno, nebo druhe. A kdyz uz si, vy slavni Nezakladnam, zvolite, pak prosim dodejte nejake smysluplne argumenty. Podle mne tam bude stat radar, malinko vydelaji nektere ceste firmy na postaveni budovy a bude. Nic vic, nic min. Vas to trapi proto, ze postaveni radaru je konce komunizmu v cechach a to nedokazete zkousnout.

RZ 9.5.2008 15:48

Re: Re: Autore

Ano, Side, konec bolševiků v Česku. Ale taky není vyloučeno, že v dohledné době spadne nějaká nová obdoba Železené opony. A jakékoli americké vojenské zařízení na našem území nám zajistí, že budeme na té správné straně.

Kelner 9.5.2008 10:00

Panu autorovi

Vážený pane autore, obávám se, že račte být vůl.

Sid 9.5.2008 12:15

Re: Panu autorovi

Netahejte autora mezi sebe, pls...

Kylchap 9.5.2008 9:26

Když byly v Brdech sovětské jaderné hlavice, ani nepípli a dnes jim vadí radar

Autore, můžete se pochlubit jak jste pípal?

jm0 9.5.2008 17:39

Re: Když byly v Brdech sovětské jaderné hlavice, ani nepípli a dnes jim vadí radar

jak to souvisí s autorem?

withson 9.5.2008 8:55

pro skeptika

tak co už jsi se nad sebou zamyslel a zjistil jsi kde je pravda? Možná se ti to malinko vykouřilo z hlavy, takže dávám jako vždy malou nápovědu:

Skeptiku jsi nemocný nebo zlý a špatný člověk.

Mard 9.5.2008 8:41

Pochvala

Hezký článek!

BM 9.5.2008 8:44

Re: Pochvala

A ze trafil do cierneho je vidiet zo zurivosti niektorych NOVYCH MIEROTVORCOV.

Vodnář 9.5.2008 9:49

Re: Pochvala

R^:-)

sinatra 9.5.2008 8:21

V případě...

V případě rozhodování o obraně státu není referendum potřebné.Jestli se mýlím tak mě opravte.;-)

Ske pticus M aximus 9.5.2008 8:27

Jenže tady se chystá obrana pouze USA a ČR se naopak stává zranitelnější. Takže jsem Vás opravil.

Mard 9.5.2008 8:43

Re: Jenže tady se chystá obrana pouze USA a ČR se naopak stává zranitelnější. Takže jsem Vás opravil.

Kdyby jste se již naučil číst a neposlouchal jen komunistu Filipa, tak by jste věděl, že radar XBR přispěje i k ochraně ČR. ČR se nestává zranitelnější, jste jen popletený ťulpas.

jirka.s. 9.5.2008 9:25

Re: Re: Popletený ťulpas ?

Proboha, Marde, proč v případě septika takový familiérní eufemismus? Chtělo by se možná říci "ubožák", ale ani to nevystihuje pravý stav septikovy "duše". Osobně se domnívám, že výraz "okolí nebezpečné hovado" by byl  asi tak adekvátní k jeho duševnímu rozpoložení! ;-)

Ske pticus M aximus 9.5.2008 8:29

Ostatně ono vůbec referendum není potřebné, ale pak toto zřízení nenazývejme demokracií.

Mard 9.5.2008 8:45

Re: Ostatně ono vůbec referendum není potřebné, ale pak toto zřízení nenazývejme demokracií.

Jistě vám by zcela nepochybně vyhovovalo takové pojetí demokracie, které se pak nazývalo "lidovou demokracií". Bohužel mezi normálně myslícími lidmi se tato forma komunistického nátlaku na "lid" mezi demokratické režimy nepočítá.

Harry 9.5.2008 11:14

Re: Re: Ostatně ono vůbec referendum není potřebné, ale pak toto zřízení nenazývejme demokracií.

Demokracie jest prima nebo zastupitelska. prima, kdy se o vsem hlasuje v referendu (novy chodnik v Dolni Lhote, vyhlaseni valky sousednimu statu....) a zastupitelska (nas typ), kdy si vsichni voli poslance a zastupitele obci a ti pak rozhoduji. Obe ma sve vyhody a nevyhody.

Achjo 9.5.2008 11:54

Re: Re: Re: Ostatně ono vůbec referendum není potřebné, ale pak toto zřízení nenazývejme demokracií.

Jen technická...bez těch háček a čárků může text pomýlit...

...prima, kdy se o všem hlasuje v referendu...

...a zastupitelská (náš typ), kdy si všichni voli...;-)

Hrad 9.5.2008 9:15

Re: V případě...

Referendum zpravidla nebývá ani  v rodině, když se tatík chystá pomáhat jinému zloději ukrást slepici. Dělá to přece pro rodinu. Možná z ukradeného pernatce dostane paprčky(běháky) a "biskupa"(nepleť si z Vlkem), a bude polévka. Pro zamyšlení. Kolik našich firem dostalo lukrativní zakázky(doma pracovní místa), jako příspěvek k naší pomoci při vítězné válce v Iraku, která tak úspěšně povalila nadživotní sochy diktátora. Víš o nějakých? Nejsou? Třeba jsou hodnotnější věci. Třeba šíření ideálů. Možná stačí tomuto šíření v předklonu jenom přihlížet. A za místo ve třetí řadě si ještě zaplatit. I kompars je důležitý.

jirka.s. 9.5.2008 9:35

Re: Re: V případě...

Správně, zřícenino! Ale ještě jsi zapoměl poznamenat, že  HDP v Ruandě Burundi loni stoupl o 0,68 %! Jinak kromě toho, že Vlk není biskupem, ale kardinálem, byly veškeré tvé vývody, odpovídající na nejapnou sinatrovu poznámku trefou do černého! Jsi prostě pašák! ;-)

Hrad 9.5.2008 10:08

Re: Re: Re: V případě...

"Chválí-li tě nepřítel, zamysli se, co děláš špatně" - Gustav Husák, blahé paměti. A co myslíš tím HDP? Není to to samé jako GDP? Někde jsem viděl také GNP(HNP). V 8 třídě jsem se učil, že bez základu se % stanou jeno grafickou značkou. A já zapomínám rád. Na rozdíl od tebe to nemyslím ironicky. Protože se asi rád díváš, podívej se sem.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/

http://www.bartleby.com/151/

jirka.s. 9.5.2008 11:02

Re: Re: Re: Re: V případě...

Nepřekvapils, zřícenino! Ani v nejmenším jsem nepředpokládal, že bys pochopil! ;-D

Jara London 9.5.2008 10:29

Re: Re: V případě...

R^ Trefil jste to poměrně přesně.