17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Abonent 5.6.2008 23:57

Pro "Valonis" : Hlupáky ani komunisty poučit nelze

Nemyslím si, Valonisi, že byste byl tak tupý, abyste nic nevěděl o ruské historii a přítomnosti.

Proto buď zavíráte oči před pravdou (dost obtížné, zvlášť po delší dobu), nebo vědomě lžete.

Ale připouštím, že se mohu mýlit.

Že přece jenom tak tupý jste.  :-/

Valonis 6.6.2008 14:24

Re: Pro "Valonis" : Hlupáky ani komunisty poučit nelze

Takže už je jasné, že imperiální snahy současného Ruska mi zůstanou utajeny. Neoblomila Vás ani moje téměř prosba. Je to symtomatické pro velkohubé  projevy: za velkými slovy argumentační prázdnota. Vlastně se to dalo očekávat už z Vašeho výroku, že jsem zřejmě někým placen. Lidé Vašeho ražení nepředpokládají jiné vztahy než "něco za něco". Je to ubohé! Proboha, v  jakém znetvořeném prostředí jste to vyrůstal?!

Abych Vám ilustroval, jak se dělá imperiální politika made in USA, přetisknu Vám úryvek z britského listu Independiente:

Bush chce padesát vojenských základen, kontrolu nad iráckým vzdušným prostorem a právní imunitu pro všechny americké vojáky a podnikatele.

Podle podmínek nové dohody by si Američané ponechali v Iráku více než 50 vojenských základen. Američtí vyjednavači také požadují imunitu před iráckým zákonem pro americké vojáky a podnikatele a volnou ruku pro Američany, aby zatýkali v Iráku, koho chtějí, a aby mohli provádět v Iráku jakékoliv vojenské operace bez nutnosti konzultovat vládu v Bagdádu.  

Takhle, pane Abonente, vypadá trvalá vojenská okupace "demokratického", avšak roponosného Iráku!   Protektorát Böhmen und Mähren v  americkém balení.  A šli tam "jenom" zneškodnit ZHN a Sadáma!

Honza 4.6.2008 22:33

Já se divím

že ještě někomu stojí za to vyvracet lživé a idiotské argumenty "antiradaristů". Tady lze jen konstatovat potvrzení faktu, že počet blbců v populaci tvoří cca 75-80% (o čemž svědčí i narůstající preference ČSSD, SZ a stabilní podpora bolševiků).

mik 5.6.2008 0:08

Re: Já se divím

Jak napsal Gercen: "Kde slovo žije věc ještě nezemřela". Proto je nutné dokola vyvracet lži bolševických poskoků jako je tamáš a spol

yeso 4.6.2008 22:01

Radar jako zbran?

Jaderne zbrane jsou dnes spise strategicke a pouzivaji se vyhradne jako odstrasujici prostredek. Z tohoto pohledu si lze predstavit radar jako utocny prostredek nebot pri dobre soucinosti s protiraketovym systemem muze efektivne snizit rizio odvetneho uderu.

Atlet 4.6.2008 22:20

Re: Radar jako zbran?

... a protože ráno polité auto kýblem vody do večera uschne, lze tuto procedůru nazvat očistu suchou cestou? 

mik 5.6.2008 0:10

Re: Re: Radar jako zbran?

to je na antiradaristy příliš složitá úvaha

Valonis 4.6.2008 21:49

Pane Ondřeji Neffe,

musíte na tom být hodně špatně, když zaměstnáváte trotla kalibru Jiřího Wagnera! Vám ani tomu trotlovi dosud nedošlo to co už pochopil i mentálně retardovaný valašský ogar: ten radar tu potřebujeme mít proti Rusům! Ti rusští generálové nejsou padlí na hlavu, aby nepochopili oč tu kráčí: ve vhodné chvíli, až bude usákům přísun ropy vysychat pokusí se zmocnit sibiřských zásob. Jak asi? Vyšlou mračna svých raket na ruská raketová sila ve snaze co nejvíce jich vyřadit z provozu. Ty zbylé, které odstartují k odvetě,  zaměří přesně brdský radar a navede na ně druhou  vlnu usáckých raket. Prostě brdský "štít" má posloužit k eliminaci případného  odvetného úderu Rusů po usáckém "preventivním" úderu! Samozřejmě Rusové a nejen oni, tuhle hru prohlédli a proto preventivně zaměří svoje topoly na usácké  "oči" v Brdech. Jaký bude výsledek? Jak věštila Sybila: pustou, rozervanou krajinou pojede vozka, obrátí se k těm ubožákům pod plachtou vozu a zvolá: tady všude stávalo město Praha. Tuší to trotl Wagner?

gadd 4.6.2008 21:53

Re: Pane Ondřeji Neffe,

Přečtěte si Švejka. Ten taky věštil průběh první světové války.

BuBu 4.6.2008 21:54

Re: Tak povídej Valonisi . . .

. . . kolik toho dneska zase bylo ?

Hádám . . . asi tak 10 "kousků starouše" . . . bratru tak 5 až 10 velkých panáků . . . a že by ještě "litřík" jablečňáku s bezdomovci v parku ???

Kamkam 4.6.2008 21:55

Re: Re: Tak povídej Valonisi . . .

Neeeeeeee.

Tohle bude hulič.:-)

R. J. 5.6.2008 1:12

Re: Re: Re: Tak povídej Valonisi . . .

Jo, ale grebeníčkova "brku"

Mistr Jan Hus 4.6.2008 23:15

Re: Re: Tak povídej Valonisi . . .

Jsi modrý blbeček, podle argumentů.;-D

Kobylka Lajda 4.6.2008 23:23

Re: Re: Re: Tak povídej Valonisi . . .

Ty rudý, hnáte!Rv(Y)(Y)(Y)(Y)

Harpyje 4.6.2008 22:15

Re: Pane Ondřeji Neffe,

Augur, nebo haruspik? Takové vize míváte častěji? 

Valonis 4.6.2008 22:35

Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Milí přátelé, gadde, BuBu i Harpije,(mohu vám tak říkat?) vezmu vás z 'jedné vody'. Za Sybilino proroctví  vopravdu nemůžu, ale lecos prý už jí vyšlo. Já jsem kolikrát nevěřícně dumal jak tohle proroctví se může někdy naplnit, když jsme celkem bez úhony přežili 2. světovou. A ejhle bude tu radar: Sybiliny 'akcie' rázem vzrostou. BuBu ne každý holduje alkoholu, rozhlédni se kolem sebe a přestaň s tím už!  Harpije obdivuji tvůj přehled o antických věštcích, ale na Sybilu nikdo neměl.

gadd 4.6.2008 22:41

Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Já se jen tak zeptám - co už té paní vyšlo?

Harpyje 4.6.2008 22:52

Re: Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Které Sybile? Pokud vím, tak jich byl větší počet.

Valonis 4.6.2008 23:45

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Pro gada i Harpiji: Byla to Sybila Kumana,t.zv. královna ze Sáby.Předpovídala jak vynálezy, pokrok, auta, letadla, podmořské čluny, tak i osvobození poddaných, pády mnoha velkých říší a královských rodů. Sybila předpověděla mnohé a mnohé se také vyplnilo a ještě se vyplní i další předpovědi, až se naplní čas. "Přijde doba úpadku.

Ó, králi Šalamoune, tak jako dnes živí se mužové národa tvého obchodem a obhospodařováním svých stád, tak přijde doba, kdy ženy prodejem těla svého živiti se budou. Ženy sukní svých odloží a sukněmi mužů odívati se budou. A nebude míti ceny žena, která,  za zlato a víno se ti prodá. Přijde doba, že z tisíce děveček jediné panny nebude, neboť děvečky panenství své už před zasnoubením mužům jiným za zlato a víno dají.Lidé budou provozovat velké obchody, což se zvrhne v úplné okrádání a člověk bude chtít člověka připravit o jmění. Faleš bude hořet , láska zhyne, lidé budou milovat lež více než pravdu a svá srdce nakloní k pokladům a penězům. Přijde doba, kdy člověk úplně ovládne celý svět  A v tomto čase člověk  vytvoří umělá zvířata, aby i tato mu byla podmaněna. A já vidím ono divné zvíře z různých kusů kovu: místo nohou divné obruče, místo těla kus lesklého kovu a místo hlavy křídla. Toto člověkem vytvořené zvíře,  utíká rychle po zemi, že síla větru mu nestačí, pluje po mořích, že i před dopadem vln se zachraňuje a letí v oblacích rychlostí supa. Nebude mu však stačit tento svět, a proto se bude snažit odletět z tohoto světa a tam někde, zkoumat, zda cesty světa, i hvězd by nemohl změnit. Tam rovněž bude člověk chtít vniknout, aby i to si vydobyl a podmanil. Přijde doba, že mnoho lidí svěří své peníze druhým a tito je o ně okradou, aniž by byli potrestáni. Tak se stane kolem roku 2000 po narození Mesiáše po hrozné válce, ve které se bude ubíjet celý svět."

Jak jsem koupil, tak prodávám .

Kobylka Lajda 4.6.2008 23:27

Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Jen kněžna Libuše, šulibrku!;-D;-D;-D;-D

Valonis 5.6.2008 0:22

Re: Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Lajdo, kdyby hloupost nadnášela... Prosímtě raději se připoutej!

Kobylka Lajda 4.6.2008 23:26

Re: Pane Ondřeji Neffe,

V osobě VALONISE jsme do diskuse získali zase jednoho, co byl superarbitrován pro....... Tak takové pitomosti se hned tak někde k přečtení nevyskytnou! Nejsi člen nějaké sekty? To sice nevím, ale že jsi blbý, to vím zcela určitě!Rv(Y)

mik 5.6.2008 0:12

Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

:-DR^

Valonis 5.6.2008 0:14

Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Kobylko, žasnu nad tvým duševním rozhledem. Jak tys mne rychle prokoukla!  Těší mne, že jsi můj pitomý příspěvek s nevšední pozorností přečetla. Ten smajlík  na konci tvého sdělení, to je tvoje podobenka? No, musím uznat, krasavice, celá po mamince.

Kobylka Lajda 5.6.2008 8:08

Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Valonis 5.6.2008 10:07

Re: Re: Re: Re: Pane Ondřeji Neffe,

Ale kobylko, nepřeháněj to s těma Tvýma fotkama. Nejsi přeci nějaká filmová hvězda. Nebo snad jo?

Honza 5.6.2008 10:41

Re: Pane Ondřeji Neffe,

Takhle blbej jste od narozeni, nebo Vas potkala nejak nehoda?

Honza 4.6.2008 21:42

Obyčejní darebáci....

Když se Daladier a Chamberlain vrátili z Michova, kde je pan Hitler ujistil, že kromě Sudet nemá žádné další územní požadavky, tak byli vítáni s potleskem. Stejně tak dnes tleskají někteří hlupáci, když  Ahmadínežád  ujišťuje o svých mírových úmyslech. Tamáše a Bednáře však mezi takové hlupáky neřadím. Podle mého názoru to jsou obyčejní darebáci v žoldu Putina a jemu podobných. Je to stejné, jako když v době studené války KGB podporovala v západní Evropě protestní hnutí proti raketám s plochou dráhou letu.  

BuBu 4.6.2008 21:11

Protože se jedná o bezpečnost . . .

 . . . ČR . . . Evropy . . . a potažmo celého světa - tak je zcela vyloučené, aby o této otázce rozhodovali takoví bolševičtí vym*danci, jako jsou kriplové  Tamáš, Májíček, Neoral . . . či pseudo-umělci David Kraus, buzerant Troška, kráva Chytilová (ta, co má do ženské daleko asi tak, jako já do fukkce presidenta USA) . . . či totální vypatlanec Matěj Stropnický . . . . . a další plejáda rudého hnoje, vedená tandemem Filip - Paroubek !

Nemohu si pomoci - ale kdo nevidí, neslyší . . . a mozek má vymytý bolševickými poučkami o americkém imperialismu a láskou k CCCP - tak ten nepatří mezi slušné lidi, ale je to pravý netříděný komunální odpad nejhoršího zrna !

Ajax 4.6.2008 21:09

Autor je prostě roztomilý trotlík, viz

Jinými slovy nám tedy Jan Tamáš říká, že v roce 1989 proti Rusům protestovat nemohl, protože si ve svých třinácti ještě hrál s vláčky, zatímco o měsíc později – coby stále třináctiletý - už byl natolik vyspělý, že věděl, co demokracie znamená a jak má vypadat. Vskutku pozoruhodný, bleskový duševní vývoj...

I třináctileté dítě může mít svojí představu demokracie, která může být klidně lepší než ta Wagnerova. Nijak z toho ale neplyne, že musí chodit na demonstrace. To by mělo být jasné i největšímu blbovi na Čoklovi, ledaže zdejší blbost přesahuje všechny hranice.