1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 5.6.2008 13:49

Re: Národ ovcí??

R^

článek?ne -výblitek 5.6.2008 2:17

tento článek?- další ze série výblitků BOLŠEVIKŮ Z JÁNSKÉHO VRŠKU

je až děsivé jak se to podobá na agitačky a častušky namířené proti disidentům-brrr až mě obchází zimnice -článek jak z VUMLU 50-tých let

FUJ -vládu jedné strany nahradila vláda jedné mafie -STBÁCKÉ - A TOTALITNÍ praktiky jí zůstaly (viz. čunkokauza justiční mafie-PRONÁSLEDOVÁNÍ VYŠETŘOVATELŮ,agent kundice-volební podvod,sestavení vlády -na základě korupce) BOLŠÁNI JEN ZMĚNILI BARVU -ale praktiky jim zůstaly ,Kryl když viděl jak se stbáci dostali k moci sebral se a utekl pryč.Ted jim jeden udavač stb zvolil Klause ,další sedí v senátu a hadejme za koho?Za naše modré bojovníky

Kobylka Lajda 5.6.2008 8:05

Re: tento článek?- další ze série výblitků BOLŠEVIKŮ Z JÁNSKÉHO VRŠKU

Příspěvek? - ne - rudooranžový  výblitek. Fuj!!! 

Reno 5.6.2008 0:20

Tamáš,Bednář,pořád jedno

Pane Wagnere,díky za vynikající článek.Soudruh Tamáš,nebo Bednář a jiní pomatenci,jsou dnes tím,čemu se říká pátá kolona.Jsou obdobou pitomců typu Chamberleina z roku 1938,kdy se podepisovala mnichovská dohoda.

Valonis 5.6.2008 0:39

Re: Tamáš,Bednář,pořád jedno

Ale , že se nám ta 5. kolona začíná nepříjemně množit, viď Reno? To už není kolona, to už je  3. ukrajinský front! Každej chce najednou 'shodit' nějaký to kilo.

emersonskej 5.6.2008 13:50

Re: Tamáš,Bednář,pořád jedno

R^

mik 5.6.2008 0:04

Tamáš je jen tupá bolševická loutka

V podstatě je to vlastizrádce. Otázka je jen jestli to dělá z vrozené mentální nedostatečnosti nebo pro peníze. Asi od každého kousek ;-€

Valonis 5.6.2008 0:18

Re: Tamáš je jen tupá bolševická loutka

Teda miku, to jsme se dostali do pěkné společnosti: 70% vlastizrádců a ještě k tomu debilů! To je vopravdu na emigraci. Nechceš půjčit na cestu?

emersonskej 5.6.2008 13:56

Re: Tamáš je jen tupá bolševická loutka

Vzhledem k faktu, že tu jeho "ne zakladnam" estrádu financují z Kremlu, na jeho vrozenou mentální nedostatečnost bych moc nesázel...:-/

glosátor 4.6.2008 23:55

Pamatuji se,

jak kdysi dávno, v době nástupu reforem madam Tacherové ( teď nevím, jak se správně píše )  nějací horníci drželi hladovku., protože jim rušili nerentabilní důl. A  ona pouze řekla, když nechtějí jíst, ať nejedí. První umřel hlady a ještě žijící  začali baštit.  Pokud by umřeli hlady takoví dva antitradaroví pitomci, stát by přinejměnším ušetřil za důchod. Měli vytrvat.

mik 5.6.2008 0:05

Re: Pamatuji se,

Souhlas R^, jsou to slaboši :-/

Abonent 5.6.2008 0:08

Pro "glosátora" : Moc si nepamatujete

Vážený, popletl jste si dvě akce : hladovku odsouzených zločinců z IRA (1981), a hornickou stávku z r.1984.

Paní Thatcher má pevný charakter, takže vydírání neustoupila.

Británie, po letech polovičního socialismu a celkového úpadku, se začala vzpamatovávat.

Kéž by jednou i naši politici ukázali pevný charakter.  :-/

mik 5.6.2008 0:09

Re: Pro "glosátora" : Moc si nepamatujete

Mame čas čekat několik generací až se naši politici zcivilizují alespoň na úroveň rozvojových zemí?

Valonis 5.6.2008 0:42

Re: Re: Pro "glosátora" : Moc si nepamatujete

Miku, dobře ti radím: nečekej na nic a zdrhni dokud je čas!! Určitě tam na tebe čekají se slvobránou.

emersonskej 5.6.2008 14:00

Re: Re: Pro "glosátora" : Moc si nepamatujete

To není o civilizovanosti našich politiků, ale o civilizovanosti, nebo spíš kultivovanosti nás všech. Tihleti politici nepřišli z Marsu, ani nám je sem nešoupli odnikud zvenčí - zvolili jsme si je sami. Tudíž nejprve se musíme sami změnit, aby i ti politikové - vycházející z nás - mohli být lepší !!!

Standa 4.6.2008 23:45

Wagnerův článek

přesně splňuje definici demagogie a propagandy.

Mistr Jan Hus 4.6.2008 23:17

Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

;-D

Harpyje 4.6.2008 23:22

Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Ulevilo se Vám, bolševické prase?

mik 5.6.2008 0:06

Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Je to podplacený bezcharakterní bolševický hň.up

Kobylka Lajda 4.6.2008 23:22

Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

A ty jsi prase proruské a prosovětské. (Y)

Jarda 5.6.2008 0:01

Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Ze se vubec bavite s takovym dutohlavem.

Valonis 5.6.2008 0:03

Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Ale, fuj, Lajdo! Vypadáváte s Harpijí z role! Ten radar je přece, jak tvrdí pan Wagner, i podle vašeho svatého přesvědčení, proti Iránu. Jak by tedy mohl vadit Rusům, resp. ruským generálům?

Abonent 5.6.2008 1:29

Pro "Valonis" : Neptejte se tak hloupě, prosím

Ale no tak, soudruhu Valonisi (z Litevské SSR ?) !

Nejste mezi svými, tak zvyšte laťku, prosím, a ptejte se trochu inteligentněji. Jestli to tedy dokážete.  ;-P

Neboť otázka po důvodu rozhořčení ruských generálů nad posílením obranyschopnosti Západu může vyvést z míry jen hlupáčky.

Např. voliče socdem nebo zelených.

Hezkou dobrou noc.  :-D

Valonis 5.6.2008 7:28

Re: Pro "Valonis" : Neptejte se tak hloupě, prosím

Dobré ránko, soudruhu Abonente, dík za hezké přání dobré noci. No, co si budem povídat: my dva to víme, proč jsou rozhořčeni Rusové vůbec. Ale třeba  takový Wágner, valášek Lajda, či barová ministryně a nejméně polovina tunajších diskutáblů  jsou skálopevně přesvědčeni, že ten radar je určen proti Íránu a KLDR. No nejsou to cvoci? (Mimochodem, jak jste uhádl tu Litvu?)8-o

Kobylka Lajda 5.6.2008 8:04

Re: Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Z žádné role nevypadávám - americký radar na území ČR je mimo jiné též zábranou a dalším vzdálením se od vlivů Ruska a jeho "kultúry"! Posovětské Rusko se svými imperialistickými snahami o návrat k ovládání alespoň bývalých vasalů je pro mne stejně nebezpečné, možná i více, než Irán. Každý krok, který nás přiblíží západní cicilizaci, je pro mne positivum - a především - PRYČ z vlivu Ruska!!!!

Valonis 5.6.2008 9:46

Re: Re: Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Lajdo, Vy jste pod vlivem Ruska? Nebudou to spíš psychtropní látky? Vidím, že jste sečtělá, popište nám hlupákům imperialistické snahy Ruska. Nestyďte se, jen do toho! Já se rád nechám poučit.

Abonent 5.6.2008 11:33

Pro "Valonis" : Hlupáky poučit nelze

Imperiální snahy Ruska netřeba popisovat.

Průměrně inteligentní osoba, zajímající se o světové dění (nemyslím módu či fotbal) je vidí.

Hlupákům nemá cenu vysvětlovat složitější věci, byla by to ztráta času.

Připouštím ovšem, že hlupák nejste. Že svoje příspěvky do diskuzí nepíšete "z lásky k věci", ale že Vás za to někdo platí.

Jako jakéhokoli jiného agenta nebo komunistického funkcionáře.   Rv  (Y)  Rv

Valonis 5.6.2008 12:49

Re: Pro "Valonis" : Hlupáky poučit nelze

Zklamal jste mne Abonente. Očekával jsem, že mne zavalíte haldou argumentů o současných imperiálních snahách Ruska, ale kde nic, tu nic. Razatně prohlašujete, že hlupákům nemá cenu něco vysvětlovat. Jenže jste sám připustil, že já na hlupáka nevypadám, tak co Vám brání mne poučit?! To víte, že jsem za "to" královsky placenej, znáte ve svém okolí, že by někdo dělal něco zadarmo? K té Vaší poslední větě: jiné možnosti by tam nebyly?

Kobylka Lajda 5.6.2008 14:20

Re: Re: Re: Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Jsi ještě tak mladý nebo blbý? Rusko jako nástupnický stát dosud nevrátilo ukradená území, kus Finska, Bukovinu, Besarabii , Podkarpatskou Rus etc., působí jako 5.kolona v pobaltských republikách a na Kavkaze, upírá malým národům násilím právo  na existenci (Čečna), začíná zbrojit. Vracení "sebedůvěry", otřesené prohrou ve studené válce, si Rusko dodává pokusem znovuvybudovat ničivou sílu zbraní (Putinovy snahy), Rusáci se roztahují jako smrad po Evropě, jejich tajné služby vraždí (Velká Britanie)- prostě jako za starých časů a dokonce nijak zjemnělými metodami. Nenech se, ty rudý špeku, vysmát. Ale beztak Ti to platné nebude - staré časy se nevrátí! A něco si přečti. 

Valonis 5.6.2008 21:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wagner je proamerické prase! Nic jiného.

Kobylko, jako vždycky brečíte na špatném hrobě. Totiž tu Bukovinu ,Bessarabii Podkarpatskou Rus mají jako svůj apendix Ukrajinci. Co se Finska týče plných 108 let to bylo autonomní velkoknížectví carské  říše. Sověti uznali v roce 1917 samostatnost Finska a to se jim odvděčilo účastí v protisovětské intervenci v letech 1919 až 1920. Prostě za dobrotu na žebrotu. Z tohoto důvodu se Sovětům nelíbilo, že finské hranice sahaly až k Petrohradu. Silou si vymohli posunutí hranic. To velmoci, bohužel, dělají.

Pokud vám jde o vracení území původním osídlencům tak vyzvěte např. USA at vrátí severní Ameriku Indiánům, nebo aspoň Texas, Nové Mexiko a Kalifornii Mexičanům, Japoncům Okinavu, Kubáncům Guantánamo.  Australcům poraďte ať se vrátí do Evropy, Angláni ať vrátí Irům  Severní Irsko atd. atd. Bylo by toho hodně! Nemluvte o provaze v domě oběšencově! CIA se 36 krát pokoušela zavraždit Fidela Castra. (Ještě se s tím, břídilové chlubí!)

Kobylko, nechoď  na tenký led žádné odborné diskuse. Drž se toho co nejlépe ovládáš: nadávky nehoršího kalibru. V tom jsi "světová".