16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mard 2.4.2008 10:19

Re: A co když vám ti amerikáni budou půjčovat helikoptéru?

Myslím že ten Létající Čestmír-Zaorálek, akceptuje i raketu, jen když ho bude pravidelně dopravovat do Ostravy.

zk 2.4.2008 10:19

Re: Nechápu, opravdu .....

Když oni v ČSSD lepší nemají, jsou to exoti jeden vedle druhého, Paroubek, Hašek, Zaorálek, Jičínský, Rath a další a další.....

Mard 2.4.2008 10:19

Re: Re: Zaorálku Zaorálku, ty nejsi stínový ministr ale stín minulosti

A není USA od nás mnohem dál, než 10-ti násobek vzdálenosti od Ruska? Proto je mi celkem jedno, kolik USA dává na zbrojení, ale dost mne zneklidňuje, že Rusko rozmístňuje nové zbraně na své západní hranici. Rovněž to, že nám Rusko ústy svých generálů vyhrožuje jaderným raketovým útokem, mě celkem zneklidňuje. Pokladám pro ČR jako mnohem nebezpečnější faktor Rusko, než vzdálené USA.

R. 2.4.2008 10:18

Vsechna klise pohromade

Blahopreji autorovi, tolik volovin pohromade jsem dlouho necetl. Odstavovani evropskych clenu NATO na druhou kolej je dusledkem jejich necinnosti, neochoty investovat do armady a politicke neochoty armadu nasazovat. To neni vina USA, ale pru.er evropskych politiku. Starost pana Zaoralka o americke penize investovane do protiraketove obrany je dojemna. Nerikam, ze to neni platna namitka, jenze zni verohodne od americkeho danoveho poplatnika, ne od naseho socdemaka. Atd. atd., skoda pokracovat (Y)

Kajan 2.4.2008 10:18

Protože jsi prachprostý komouš, Zaorálku ! Dzp.

zk 2.4.2008 10:17

Re: Úsměvné

Také tady nechci "cizí vojíky", ale těch pár amerických tady klidně akceptuji. Evropa se sama o svou bezpečnost nikdy nepostarala, když byla v největším srabu, vytáhli ji z něj Američané. Dohody o nás bez nás také podepsaly evropské mocnosti - GB, Francie, Německo, ItálieRvRvRv. Na věčné časy je tady jen lidská blbost

Gonzales 2.4.2008 10:16

Re: proč CHCI (a moc) radar

R^R^

zk 2.4.2008 10:15

Školení v Rusku

Á, politický komisař soudruh Zavorálek se vrátil ze školení v Rusku a hned nám dodal jednu lekci politického školeníRvRvRv

Mard 2.4.2008 10:11

Re: Proč nechci rusko-americký radar

zavánějící?

Jiří 2.4.2008 10:10

Re: Teheránská a Jaltská dohoda

To jste si jako příspěvek napsal sám pane Zaorálku?

Mard 2.4.2008 10:08

Re: Úsměvné

No jen aby sis synku nebral boží jméno do úst nadarmo! Vlastizrádce je ten, který brání tomu aby se stát mohl úspěšně bránit ohrožení. Dle mého soudu lze odpůrce radaru považovat za určitou kategorii vlastizrádce. Věřím tomu že mnozí z nich to dělají v dobré víře ale jsem si jist, že jsou mezi nimi takoví, kteří to dělají za peníze z ciziny.

Mard 2.4.2008 10:05

Zaorálek007 je komik moderní doby!

Včera jsem se dobře zasmál, když na svém blogu vysvětloval, že i plynová maska je útočný prostředek. Zkrátka je to expert stejné kategorie jako bavič Novotný, možná také skákal na gumě :-) Jsem zvědav, co bude tento myslitel záchodové mušle říkat, až Rusko podepíše s USA smlouvu o společné protiraketové obraně. Slušný člověk by měl dilema, ale nevěřím že by Zaorálkovi dělalo problém od zítřka být horlivým zastáncem radaru, "Neboť jen hlupák nemění své názory!".

Puck 2.4.2008 10:02

Úsměvné

Je úsměvné, jak se zdejší zastánci radaru obávají o bezpečnost ČR a pana Zaorálka nazývají vlastizrádcem.

Vlastizrádce je ten, který nechce cizí vojíky na našem území, ten který si myslí, že Evropa by se měla starat o svou bezpečnost především sama, ten, který neschvaluje dohody mocností o nás bez nás, atd...

Nu, máme nového Boha.  Na jak dlouho asi. Na věčné časy ?

DS 2.4.2008 10:02

Re: proč CHCI (a moc) radar

LV dobře napsáno,souhlasím s vámi.Lidé jako Zaorálek jsou pro naši republiku nabezpeční.

Jiří 2.4.2008 10:00

Re: Proč nechci...

Prosím upřesněte kdo to jsou "my". Máte nějaké pověření se jejich jménem vyjadřovat. Pokud je to myšleno jako v dobách totality "my všichni" tak prosím beze mne!

Jiří 2.4.2008 9:55

Jen dotaz.

Vážený pane Zaorálku, dovoluji si jen malý dotaz : "Jak hlasitě a jakou formou jste projevoval Váš nesouhlas s popytem vojsk SSSR na našem území před rokem 1989?" Pozn.: nebo jste s tímto pobytem jako člen KSČ oficiálně souhlasil?

StandaT 2.4.2008 9:55

Re: proč CHCI (a moc) radar

R^

Břeh 2.4.2008 9:55

Re: Miriam..

Slabomyslní chudí duchem....

witt 2.4.2008 9:54

Re: Proč nechci...

Máte úplnou pravdu, paní Zaorálková.

Břeh 2.4.2008 9:52

Nechápu, opravdu .....

Nechápu, opravdu nechápu jak může takový prosťáček sedět tak dlouho v parlamentu ČR.Co tam dělal pan místopředseda 10 posledních let?

LV 2.4.2008 9:50

proč CHCI (a moc) radar

Navštívil jsem několik zemí středního východu. Byl jsem i v Basře v Iráku. A pochopil jsem jednu věc - zdaleka ne každý muslim je fanatik. Ale zcela na všechny bez rozdílu působí jediné - SÍLA. Ano, síla. Alespoň její demonstrace a odhodlání k použití. To je to, co jsme už dávno zapomněli, to co považujeme za fujtajblové, barbarské a neevropské... ano.

Mám zkušenosti i se Sověty, kdysi. Byli to vesměs (jako jedinci) slušní lidé, byť v hnusném systému. Ale podivuhodně souznělo jejich vidění světa s běžným arabem ulice - i u nich obdiv k síle, moci. Zkrátka - všichni z těch, co by mohli potenciálně ohrožovat náš stát, způsob života a blahobyt (skutečně žijem ve srovnání s nimi v blahobytu), tak ti všichni chovají velikou úctu a respekt k síle a odhodlanosti. Naproti tomu ničeho si neváží méně než ústupků, couvání a slabost. Vysloveně tím pohrdají.

Proto soudím, že narozdíl od změkčlého defétismu socialistické Evropy je třeba demonstrovat když ne sílu, tak alespoň odhodlání a spojenectví s tím, kdo na tyto elementy  platí. Na drzý požadavek musí přijít rázná odpověď (a ne multikulti korektní defétistický blábol). Je tak máme do budoucna šanci. Nikoho nenapadejme a své, svůj způsob života, si TVRDĚ hajme. Bohužel nejen proti nepřátelům vnějším, ale i proti jejich sockomunistické vnitřní lobby, že soudruhu Zaorálku?!?!

milan007 2.4.2008 9:48

pan Zaorálek říká

"

"Potřebujeme novou bezpečnostní strategii v NATO. Urychleně potřebujeme novou bezpečnostní strategii v Evropské unii. Bylo řečeno, že klimatické změny představují bezpečnostní hrozbu. Mluví se o energetické bezpečnosti, závažných problémech spojených s migrací obyvatel. Potřebujeme nově stanovit, které hrozby jsou dnes nejvážnější a na co musíme soustředit svou energii a prostředky. Nemůžeme si dovolit dál budovat systémy, které patří studené válce a minulosti. "

NA ČEM Z TOHO CO ŘÍKÁ PRACOVALI SOCANI V OBDOBÍ SVÉ 8-MI LETÉ VLÁDY ??

JaS 2.4.2008 9:46

Nějak si nemůžu vzpomenout

Čemu že se to říkalo "alternativní inteligence"? Proč se mi to pořád vybavuje u stínícího ministra?

Mrazivý dech 2.4.2008 9:42

Re: Proč nechci...

je zajímavé, že ať řekne někdo sebevětší hova*dinu, vždycky se najde trouba, který zatleská(Y)

X 2.4.2008 9:42

Považuji vás pane Zaorálku

za bezpečnostní riziko pro tuto zemi. Před zákonem nikoli, ale v mých očích jste vlastizrádce, protože podle mého soudu prosazujete zájmy cizí, nám nepřátelské a nás ohrožující mocnosti. Jsem si samozřejmě vědom, že se ve vás mohu strašně mýlit. Ale pokud je náhodou stejného názoru politicky významná část obyvatel (což nevím), pak byste měl jako politik reagovat jedině odstoupením ze všech veřejných funkcí. Stranické si samozřejmě ponechte.

JS 2.4.2008 9:41

Proc Chuj?

Protoze Zaoralek sam sebe timto clankem presne definoval. Netreba plytvat slovy.

Mejla 2.4.2008 9:40

Rusáci spolu s Německem rozpoutali 2.sv.v. a masově vraždili v Evropě další desítky let, ale na rozdíl od Německa se nereformovali ani neomluvili.

Takže zaorejme Zaorálka na smetiště dějin, jinam nepatří.

JS 2.4.2008 9:40

Zaoralek?

Chuj

Miriam 2.4.2008 9:38

Proč nechci...

   Pane Zaorálku , Váš  polemický článek je moudrý a vychází z přesvědčení většiny lidí.Nekastuji lidi na ty,ktaří mají středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, jsou mladí nebo staří,tak jako to v poslední době dělají výzkumy veřejného mínění,aby znehodnotily názory lidí,pokud se jim zdají příliš doleva.Ale dnes se některým z polemizujících zdá doleva všechno,co není tmavě modré. Chceme Vám poděkovat,že klidným a věcným způsobem dovedete vyjádřti většinový názor.Nechte štěkající smečku štěkat a držte se!Podle úrovně diskutujících stejně dobře jako já víte,o jaké lidi jde.

Gonzales 2.4.2008 9:14

NATO a obrana EU??

Urychleně potřebujeme novou bezpečnostní strategii v Evropské unii. Bylo řečeno, že klimatické změny představují bezpečnostní hrozbu. Mluví se o energetické bezpečnosti, závažných problémech spojených s migrací obyvatel. Potřebujeme nově stanovit, které hrozby jsou dnes nejvážnější a na co musíme soustředit svou energii a prostředky.   - No a co tedy navrhujete a hlavně co v tomto souboru témat děláte pane místopředsedo? Nebo ještě jinak, jakou roli má hrát AČR ve struktuře NATO? Váš předseda Paroubek prohlásil v listopadu 2005, že "se zasadí o to, aby došlo k zařazení elitních jednotek armády (AČR) k zapojení do Sil rychlé reakce NATO, i zapojení do aliančního systému protivzdušné obrany“. Nějak se mu to s Kühnlem nepodařilo ani nastolit jako téma v Bruselu.

Pane Zaorálku, po zkušenostech s "razantní a jednoznačnou politikou obrany evropských hodnot" v Srebrenici, po zkušenostech nás unterevropanů s jednáním úřadů v Rakousku, Německu, Belgii atd., se mi obrana ČR v Evropském kontextu (o kterém pořád mluvíte na půdě PS) jeví jako chiméra. Jediný, kdo od konce války "bránil" západní Evropu před komoušem byl voják USA. Naši západní sousedé si natolik zvykli, že na špinavou práci tu mají "hloupého" Američana, že tak maximálně uspořádají "mírovou" demonstraci za zrušení vojenské přítomnosti USA. Ona EU nechává to zbrojení na USA, aby mohla financovat svůj vnitřní socialistický chlívek. Mám pocit, že zvláště vy podléháte naivnímu snu o "ušlechtilém Evropanovi".