1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 2.4.2008 9:46

Nějak si nemůžu vzpomenout

Čemu že se to říkalo "alternativní inteligence"? Proč se mi to pořád vybavuje u stínícího ministra?

X 2.4.2008 9:42

Považuji vás pane Zaorálku

za bezpečnostní riziko pro tuto zemi. Před zákonem nikoli, ale v mých očích jste vlastizrádce, protože podle mého soudu prosazujete zájmy cizí, nám nepřátelské a nás ohrožující mocnosti. Jsem si samozřejmě vědom, že se ve vás mohu strašně mýlit. Ale pokud je náhodou stejného názoru politicky významná část obyvatel (což nevím), pak byste měl jako politik reagovat jedině odstoupením ze všech veřejných funkcí. Stranické si samozřejmě ponechte.

JS 2.4.2008 9:41

Proc Chuj?

Protoze Zaoralek sam sebe timto clankem presne definoval. Netreba plytvat slovy.

Mejla 2.4.2008 9:40

Rusáci spolu s Německem rozpoutali 2.sv.v. a masově vraždili v Evropě další desítky let, ale na rozdíl od Německa se nereformovali ani neomluvili.

Takže zaorejme Zaorálka na smetiště dějin, jinam nepatří.

JS 2.4.2008 9:40

Zaoralek?

Chuj

lucina pes 2.4.2008 10:29

Re: Zaoralek?

a fuj! na něj a ostatní vlastizrádce za peníze daňových poplatníků!

Miriam 2.4.2008 9:38

Proč nechci...

   Pane Zaorálku , Váš  polemický článek je moudrý a vychází z přesvědčení většiny lidí.Nekastuji lidi na ty,ktaří mají středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, jsou mladí nebo staří,tak jako to v poslední době dělají výzkumy veřejného mínění,aby znehodnotily názory lidí,pokud se jim zdají příliš doleva.Ale dnes se některým z polemizujících zdá doleva všechno,co není tmavě modré. Chceme Vám poděkovat,že klidným a věcným způsobem dovedete vyjádřti většinový názor.Nechte štěkající smečku štěkat a držte se!Podle úrovně diskutujících stejně dobře jako já víte,o jaké lidi jde.

Mrazivý dech 2.4.2008 9:42

Re: Proč nechci...

je zajímavé, že ať řekne někdo sebevětší hova*dinu, vždycky se najde trouba, který zatleská(Y)

Břeh 2.4.2008 9:55

Re: Miriam..

Slabomyslní chudí duchem....

witt 2.4.2008 9:54

Re: Proč nechci...

Máte úplnou pravdu, paní Zaorálková.

Jiří 2.4.2008 10:00

Re: Proč nechci...

Prosím upřesněte kdo to jsou "my". Máte nějaké pověření se jejich jménem vyjadřovat. Pokud je to myšleno jako v dobách totality "my všichni" tak prosím beze mne!

zk 2.4.2008 10:26

Re: Proč nechci...

Vy Miriam za sebe mluvíte v množném čísle nebo se snažíte mluvit za další lidi? Tak to prr, jestli chcete tomu "moudrému" politrukovi děkovat a vyjadřovat svou podporu, tak pouze za sebe. Vy budete asi ze stejného hnízda:-D:-D:-D. Vaše úroveň je asi stejná jako Zaorálkova, když "stejně jako soudruh Zaorálek dobře víte, jaká je úroveň diskutujících a o jaké lidi jde"

Gonzales 2.4.2008 9:14

NATO a obrana EU??

Urychleně potřebujeme novou bezpečnostní strategii v Evropské unii. Bylo řečeno, že klimatické změny představují bezpečnostní hrozbu. Mluví se o energetické bezpečnosti, závažných problémech spojených s migrací obyvatel. Potřebujeme nově stanovit, které hrozby jsou dnes nejvážnější a na co musíme soustředit svou energii a prostředky.   - No a co tedy navrhujete a hlavně co v tomto souboru témat děláte pane místopředsedo? Nebo ještě jinak, jakou roli má hrát AČR ve struktuře NATO? Váš předseda Paroubek prohlásil v listopadu 2005, že "se zasadí o to, aby došlo k zařazení elitních jednotek armády (AČR) k zapojení do Sil rychlé reakce NATO, i zapojení do aliančního systému protivzdušné obrany“. Nějak se mu to s Kühnlem nepodařilo ani nastolit jako téma v Bruselu.

Pane Zaorálku, po zkušenostech s "razantní a jednoznačnou politikou obrany evropských hodnot" v Srebrenici, po zkušenostech nás unterevropanů s jednáním úřadů v Rakousku, Německu, Belgii atd., se mi obrana ČR v Evropském kontextu (o kterém pořád mluvíte na půdě PS) jeví jako chiméra. Jediný, kdo od konce války "bránil" západní Evropu před komoušem byl voják USA. Naši západní sousedé si natolik zvykli, že na špinavou práci tu mají "hloupého" Američana, že tak maximálně uspořádají "mírovou" demonstraci za zrušení vojenské přítomnosti USA. Ona EU nechává to zbrojení na USA, aby mohla financovat svůj vnitřní socialistický chlívek. Mám pocit, že zvláště vy podléháte naivnímu snu o "ušlechtilém Evropanovi".

Štváč 2.4.2008 9:11

Zoufalé

je mít takového postbolševického šmejda v poslaneckých lavicích. A není sám. Celá ČR si snad ani samostatný stát nezaslouží a pod Rakouskouherskem by nám bejvalo líp. Schválně pustěj Krejčíře a blbnou národ, jak jim utek, vláda schválí Lisabonskou smlouvu, má předsedat EU, jen přijede domů, dostanou vynadáno od hradního lháře a už se od smlouvy dištancujou. Tak to hoděj na Ústavní soud ať rozhodne a takle alibisticky, zbaběle a křivácky se prezentujeme světu, kterému jsme jen pro smích. Náckům s vlaječkama a idiotským výrazem ve tváři se ovšem ČR jeví, jako chytrý národ na který zbytek světa čumí s otevřenou hubou. Není to tak.

ladak 2.4.2008 9:08

Proč nechci rusko-americký radar

Vážený pane Zaorálku, ne že by se mi to lehce říkalo, ale protože vaše myšlení je poňekud zavádějící.:-(

Mard 2.4.2008 10:11

Re: Proč nechci rusko-americký radar

zavánějící?

StandaT 2.4.2008 8:56

Pane Zaorálku, resignujte

Pane Zaorálku. Trvání na referendu, vlastně už jen ten nápad řešit bezpečnostní otázky země referendem považuji za jednoznačně diskvalifikační pro další setrvání ve vrcholové politické funkci. Neznám důležitější, fundamentálnější národní zájem, než je bezpečnost země. Bezpečnostní otázky nejsou tématem určeným k přímé demokracii (stejně jako etické a daňové záležitosti). Je Vaší zodpovědností toto téma řešit, nikoliv přesunout zodpovědnost na občany. Nejste-li schopni prosadit Vaše zájmy/představy/koncepce v rámci parlamentní demokracie, nemáte právo si v této otázce otevírat zadní vrátka v podobě referenda a obcházet tak princip zastupitelské demokracie.

Nejste-li schopni se prosadit v rámci stávajích pravidel a rozložení sil v PS, dejte své funkce k dispozici, ať si Sociální demokracie zvolí representaci jinou, schopnou zastávat zodpovědnou a úspěšnou opoziční politiku. V tomto případě zastupovat antiradaristy, nikoliv na jejich odporu (a ohlasu ve společnosti) se přiživovat a parasitovat.

Malý Aston 2.4.2008 9:02

Re: Pane Zaorálku, resignujte

Souhlasím s Vámi.Poštěkávání ještě nikomu žádnou bezpečnost nezajistilo.:-D

Malý Aston 2.4.2008 8:51

Zaorálka je pro naši zemičku škoda!

Je velká chyba naší politické scény,že není schopna ocenit mimořádné schopnosti soudruha Zaorálka.Naše republika je pro něho již malá a dávno měl být delegován minimálně do OSN nebo měl být kandidátem na prezidenta nebo ministra zahraničí celé Evropy.Jedině tato funkce je hodná jeho schopnostem.Co vlastně prosazuje? Dohoda mezi USA a Ruskem je špatná,je potřeba tomu zamezit a zase postavit železnou oponu tam jak již byla a nás jednoznačně zase připojit k našim bratrům,kterým jsme přísahali věrnost na věčné časy.Ale to je pro Zaorálka málo,on plánuje dopředu a hodlá postavit železnou oponu před hranicemi Evropské Unie a celou Evropu připojit k Rusku.Není v tom sám,značná část jeho soukmenovců v Bruselu na to kývá hlavičkami jen to nechtějí říkat tak nahlas jako Paroubek a Zaorálek. Je ho škoda,dávno měl být v Bruselu nebo za mřížemi.:-D

Pete 2.4.2008 8:50

Soudruhu Zaorálku, proč nenecháte v klidu USA plýtvat

neúčinně miliardy dolarů na zoufale neúčinný raketový systém? Vždyť to imperialisté odskáčou a milovaný bratr Rus dojde skvělé satisfakce? Takhle vy vlastně pomáháte imperialistům z USA, nechováte se vlastně jako idiot?

Insider 2.4.2008 8:49

Naivita, nebo zrada

Zaorálek se pohybuje v nebezpečných vodách, které páchnou vlastizradou a kolaborací s Ruskem. Ty sladké kecy o tom, jak u nás nemá být žádný voják, jsou jen zastíracím manévrem ruského agenta. Urážet inteligenci obyvatel tím, že desetitisíce okupantů bylo stejné, jako stovka amerických vojáků u radaru, to je naprostá sprostota. Jde mu, stejně jako Rusku, o zachování vlivu Ruska v tomto prostoru.

Harry 2.4.2008 8:48

vsechno je a bylo utocne

"Každý voják vám dnes řekne, že obranná dnes v armádě není ani plynová maska." naprosty souhlas, nas to ucili, jeste v lihovedemograticke armade, ze nejlepsi obranou je utok a tak vsechno bylo utocne. my jsme to dovedli k dokonalosti a hovorili zasadne o "lzici utocne" a "utocnem hajzlpapiru", suchary byly alespon protitankove....

strejda 2.4.2008 8:41

Protože jsi špion KGB?

Pročpak ho nechceš? Protože ti Voloda nařídil? ;-P

čtenář 2.4.2008 8:38

US strategický tah

s nabídkou členství v NATO Ukrajině a Gruzii je naprosto geniální. Nejen, že by jejich členství znamenalo konečně definitivní zánik SSSR stále existujícího v neviditelné formě, ale předhodilo by to Rusku téma, které by rozdvojilo jeho pozornost a my bychom si tady mohli US radar a další základny v klidu dobudovat. Pek už by Rusko o obnově bývalého impperia mohlo jen snít.

Baron 2.4.2008 8:35

Pane Zaorálkek, mně jsou vaše dojmy úplně fuk.

Je mi zcela lhostejné co chce a nebo nechce nějaký Zaorálek. Já jsem pro výstavbu a provoz radiolokátoru. Monitorování není útok a více infirmací jen poskytuje větší pravděpodobnost správného rozhodnutí. Beru jjako bonus to, že radiolokátor nasírá rudochy. Stejně od nich nikdy nic dobrého nevzešlo.

MLOK1 2.4.2008 8:58

Re: Pane Zaorálkek, mně jsou vaše dojmy úplně fuk.

R^R^R^R^R^

zk 2.4.2008 10:30

Re: Pane Zaorálkek, mně jsou vaše dojmy úplně fuk.

R^R^R^R^R^R^

projektant 2.4.2008 8:28

vymyté mozky diskutují

Hned první příspěvek přesně uvedl, co bude následovat. Úroveň převážně diskutujících je přiměřená k myšlení davu v padesátých letech, jenom s opačnými znaménky. Svět se moc nezměnil.

MUDr Jiří Kilian 2.4.2008 8:31

Re: vymyté mozky diskutují

to se Vám jen zdá, někdy to tak bývá, že pitomé sdělení vyvolá všelijaké reakce, nicméně myslím si, že široko daleko není tu žádný příspěvek, který by dosáhl úrovně pitomosti samotné autorovy stati.

J.G. Pašek 2.4.2008 8:33

Re: vymyté mozky diskutují

Ále dou pane rado . . . naštěstí hooooodně se změnilo od tvých zlatých padesátých let . . . .