3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. 2.4.2008 10:18

Vsechna klise pohromade

Blahopreji autorovi, tolik volovin pohromade jsem dlouho necetl. Odstavovani evropskych clenu NATO na druhou kolej je dusledkem jejich necinnosti, neochoty investovat do armady a politicke neochoty armadu nasazovat. To neni vina USA, ale pru.er evropskych politiku. Starost pana Zaoralka o americke penize investovane do protiraketove obrany je dojemna. Nerikam, ze to neni platna namitka, jenze zni verohodne od americkeho danoveho poplatnika, ne od naseho socdemaka. Atd. atd., skoda pokracovat (Y)

Kajan 2.4.2008 10:18

Protože jsi prachprostý komouš, Zaorálku ! Dzp.

zk 2.4.2008 10:15

Školení v Rusku

Á, politický komisař soudruh Zavorálek se vrátil ze školení v Rusku a hned nám dodal jednu lekci politického školeníRvRvRv

Mard 2.4.2008 10:05

Zaorálek007 je komik moderní doby!

Včera jsem se dobře zasmál, když na svém blogu vysvětloval, že i plynová maska je útočný prostředek. Zkrátka je to expert stejné kategorie jako bavič Novotný, možná také skákal na gumě :-) Jsem zvědav, co bude tento myslitel záchodové mušle říkat, až Rusko podepíše s USA smlouvu o společné protiraketové obraně. Slušný člověk by měl dilema, ale nevěřím že by Zaorálkovi dělalo problém od zítřka být horlivým zastáncem radaru, "Neboť jen hlupák nemění své názory!".

Jura Jurax 2.4.2008 11:41

Re: Zaorálek007 je komik moderní doby!

Neboť jen hlupák nemění své názory, má-li ovšem nějaké (své vlastní).

Puck 2.4.2008 10:02

Úsměvné

Je úsměvné, jak se zdejší zastánci radaru obávají o bezpečnost ČR a pana Zaorálka nazývají vlastizrádcem.

Vlastizrádce je ten, který nechce cizí vojíky na našem území, ten který si myslí, že Evropa by se měla starat o svou bezpečnost především sama, ten, který neschvaluje dohody mocností o nás bez nás, atd...

Nu, máme nového Boha.  Na jak dlouho asi. Na věčné časy ?

Mard 2.4.2008 10:08

Re: Úsměvné

No jen aby sis synku nebral boží jméno do úst nadarmo! Vlastizrádce je ten, který brání tomu aby se stát mohl úspěšně bránit ohrožení. Dle mého soudu lze odpůrce radaru považovat za určitou kategorii vlastizrádce. Věřím tomu že mnozí z nich to dělají v dobré víře ale jsem si jist, že jsou mezi nimi takoví, kteří to dělají za peníze z ciziny.

Pája45 2.4.2008 14:20

Re: Re: Úsměvné

Nebudeš "Marde" klandidovat do nejvyššího nebo dokonce do ústavního soudu. Modráskům bys se tam hodil.

Mard 2.4.2008 14:39

Re: Re: Re: Úsměvné

Děkuji za ocenění, ale nebudu. Nechci za lid této země tahat pečené kaštany z ohně.

zk 2.4.2008 10:17

Re: Úsměvné

Také tady nechci "cizí vojíky", ale těch pár amerických tady klidně akceptuji. Evropa se sama o svou bezpečnost nikdy nepostarala, když byla v největším srabu, vytáhli ji z něj Američané. Dohody o nás bez nás také podepsaly evropské mocnosti - GB, Francie, Německo, ItálieRvRvRv. Na věčné časy je tady jen lidská blbost

Puck 2.4.2008 10:34

Re: Re: Úsměvné

USA s ními nehrají se s námi na rovinu, a to od začátku. Proč ?

Američané nám nevěří. Jejich přístup k nám si představuji asi takto:

! Jste suverenní, hrdý stát, s velkou tradicí a obracíme se na vás s prosbou o instalaci radaru, který bude sloužit předevčím bezpečnosti USA. Vaše území je pro radar svou polohou nejvhodnější. Přesto, že jde o bilaterální dohodu mezi námi, bude naši prioritou informovat a následně přesvědčit NATO, jehož jsme oba členy o nutnosti takového postupu, aby se instalace co nejvíce uspíšila. "

Tuto nabídku by většina ovyvatelstva akceptovala.  Já také !  Podrazy, a v této záležitosti naprosto zbytečné, prostě nesnáším !

Harry 2.4.2008 10:45

Re: Re: Re: Úsměvné

Oni to tak nedelaji? Proste najdnou kde se vzali tu se vzali, vyskakali z letadel v Brdech, namontovali radar a ted nam to oznamili? To ze se neprisel velvyslanec USA nejdriv dovolit Vas nebo me jeste neznamena, ze nesel za premierem, ministrem obrany, prezidentem atd. Pokud ja vim tak jednani o radaru se zapocaly jeste za minule ci predminule vlady a na navrhu smlouvy se pracovalo hodne dlouho. To, ze se nesepisuje v primem prenosu TV NOVA snad je spise dobre.

Puck 2.4.2008 10:52

Re: Re: Re: Re: Úsměvné

No, huba by mu neupadla !  Náš hrdý národ disponuje televizí, rádiem, novinami  a dokonce internetem.

Pája45 2.4.2008 14:22

Re: Re: Úsměvné

Vzpomeň si na pohádky, "ZK" -  " ..  jen dva prstíčky tam strčíme a hned zase půjdeme, ... "

lucina pes 2.4.2008 10:25

Re: Úsměvné

No, Pucku (nebo Puchu?), jistě ti budou vonět arabští atentátnící líp, než pár amíků.

Puck 2.4.2008 10:36

Re: Re: Úsměvné

To jste vymyslela krásně, děkuji. :-)

Jiří 2.4.2008 9:55

Jen dotaz.

Vážený pane Zaorálku, dovoluji si jen malý dotaz : "Jak hlasitě a jakou formou jste projevoval Váš nesouhlas s popytem vojsk SSSR na našem území před rokem 1989?" Pozn.: nebo jste s tímto pobytem jako člen KSČ oficiálně souhlasil?

Jara 2.4.2008 11:22

Re: Jen dotaz.

To ne. Zaorálek byl mladý bratr, jako Paroubek, u České strany socialistické.

Břeh 2.4.2008 9:52

Nechápu, opravdu .....

Nechápu, opravdu nechápu jak může takový prosťáček sedět tak dlouho v parlamentu ČR.Co tam dělal pan místopředseda 10 posledních let?

zk 2.4.2008 10:19

Re: Nechápu, opravdu .....

Když oni v ČSSD lepší nemají, jsou to exoti jeden vedle druhého, Paroubek, Hašek, Zaorálek, Jičínský, Rath a další a další.....

StandaT 2.4.2008 11:03

Re: Re: Nechápu, opravdu .....

Zaorálek byl dobrý politik, dokud ho Paroubek neposlal k odborářům. A Zaorálek, místo toho, aby Paroubka poslal kam patří, stáh ocas, přizpůsobil se mu a proměnil se ve velkohubého oportunistu. Škoda. Ale jeho, ne naše - pokud pro pár měsíců ve stínu Vůdce a obdivovatele pevné ruky je schopen popřít sám sebe, zahodit svou předchozí politickou kariéru, tak není proč ho litovat.

LV 2.4.2008 9:50

proč CHCI (a moc) radar

Navštívil jsem několik zemí středního východu. Byl jsem i v Basře v Iráku. A pochopil jsem jednu věc - zdaleka ne každý muslim je fanatik. Ale zcela na všechny bez rozdílu působí jediné - SÍLA. Ano, síla. Alespoň její demonstrace a odhodlání k použití. To je to, co jsme už dávno zapomněli, to co považujeme za fujtajblové, barbarské a neevropské... ano.

Mám zkušenosti i se Sověty, kdysi. Byli to vesměs (jako jedinci) slušní lidé, byť v hnusném systému. Ale podivuhodně souznělo jejich vidění světa s běžným arabem ulice - i u nich obdiv k síle, moci. Zkrátka - všichni z těch, co by mohli potenciálně ohrožovat náš stát, způsob života a blahobyt (skutečně žijem ve srovnání s nimi v blahobytu), tak ti všichni chovají velikou úctu a respekt k síle a odhodlanosti. Naproti tomu ničeho si neváží méně než ústupků, couvání a slabost. Vysloveně tím pohrdají.

Proto soudím, že narozdíl od změkčlého defétismu socialistické Evropy je třeba demonstrovat když ne sílu, tak alespoň odhodlání a spojenectví s tím, kdo na tyto elementy  platí. Na drzý požadavek musí přijít rázná odpověď (a ne multikulti korektní defétistický blábol). Je tak máme do budoucna šanci. Nikoho nenapadejme a své, svůj způsob života, si TVRDĚ hajme. Bohužel nejen proti nepřátelům vnějším, ale i proti jejich sockomunistické vnitřní lobby, že soudruhu Zaorálku?!?!

StandaT 2.4.2008 9:55

Re: proč CHCI (a moc) radar

R^

DS 2.4.2008 10:02

Re: proč CHCI (a moc) radar

LV dobře napsáno,souhlasím s vámi.Lidé jako Zaorálek jsou pro naši republiku nabezpeční.

Gonzales 2.4.2008 10:16

Re: proč CHCI (a moc) radar

R^R^

zk 2.4.2008 10:21

Re: proč CHCI (a moc) radar

Souhlas, také chci a moc radar a nechci takové soudruhy a vlezdo(Y) Rusku, jako je Zaorálek a spol.

Puck 2.4.2008 10:58

Re: Re: proč CHCI (a moc) radar

Sem si nevšim ?  Zaorálek  leze rusům někam, aby tu nainstalovali radar také ?

emersonskej 2.4.2008 10:47

Re: proč CHCI (a moc) radar

Nelze, než souhlasit !!! R^R^R^>-

milan007 2.4.2008 9:48

pan Zaorálek říká

"

"Potřebujeme novou bezpečnostní strategii v NATO. Urychleně potřebujeme novou bezpečnostní strategii v Evropské unii. Bylo řečeno, že klimatické změny představují bezpečnostní hrozbu. Mluví se o energetické bezpečnosti, závažných problémech spojených s migrací obyvatel. Potřebujeme nově stanovit, které hrozby jsou dnes nejvážnější a na co musíme soustředit svou energii a prostředky. Nemůžeme si dovolit dál budovat systémy, které patří studené válce a minulosti. "

NA ČEM Z TOHO CO ŘÍKÁ PRACOVALI SOCANI V OBDOBÍ SVÉ 8-MI LETÉ VLÁDY ??

lucina pes 2.4.2008 10:27

Re: pan Zaorálek říká

no přece na dohodě o americkém radaru!