16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Štváč 2.4.2008 9:11

Zoufalé

je mít takového postbolševického šmejda v poslaneckých lavicích. A není sám. Celá ČR si snad ani samostatný stát nezaslouží a pod Rakouskouherskem by nám bejvalo líp. Schválně pustěj Krejčíře a blbnou národ, jak jim utek, vláda schválí Lisabonskou smlouvu, má předsedat EU, jen přijede domů, dostanou vynadáno od hradního lháře a už se od smlouvy dištancujou. Tak to hoděj na Ústavní soud ať rozhodne a takle alibisticky, zbaběle a křivácky se prezentujeme světu, kterému jsme jen pro smích. Náckům s vlaječkama a idiotským výrazem ve tváři se ovšem ČR jeví, jako chytrý národ na který zbytek světa čumí s otevřenou hubou. Není to tak.

ladak 2.4.2008 9:08

Proč nechci rusko-americký radar

Vážený pane Zaorálku, ne že by se mi to lehce říkalo, ale protože vaše myšlení je poňekud zavádějící.:-(

Malý Aston 2.4.2008 9:02

Re: Pane Zaorálku, resignujte

Souhlasím s Vámi.Poštěkávání ještě nikomu žádnou bezpečnost nezajistilo.:-D

MLOK1 2.4.2008 8:58

Re: Pane Zaorálkek, mně jsou vaše dojmy úplně fuk.

R^R^R^R^R^

StandaT 2.4.2008 8:56

Pane Zaorálku, resignujte

Pane Zaorálku. Trvání na referendu, vlastně už jen ten nápad řešit bezpečnostní otázky země referendem považuji za jednoznačně diskvalifikační pro další setrvání ve vrcholové politické funkci. Neznám důležitější, fundamentálnější národní zájem, než je bezpečnost země. Bezpečnostní otázky nejsou tématem určeným k přímé demokracii (stejně jako etické a daňové záležitosti). Je Vaší zodpovědností toto téma řešit, nikoliv přesunout zodpovědnost na občany. Nejste-li schopni prosadit Vaše zájmy/představy/koncepce v rámci parlamentní demokracie, nemáte právo si v této otázce otevírat zadní vrátka v podobě referenda a obcházet tak princip zastupitelské demokracie.

Nejste-li schopni se prosadit v rámci stávajích pravidel a rozložení sil v PS, dejte své funkce k dispozici, ať si Sociální demokracie zvolí representaci jinou, schopnou zastávat zodpovědnou a úspěšnou opoziční politiku. V tomto případě zastupovat antiradaristy, nikoliv na jejich odporu (a ohlasu ve společnosti) se přiživovat a parasitovat.

salant 2.4.2008 8:55

Re: Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

Je to takR^

Malý Aston 2.4.2008 8:51

Zaorálka je pro naši zemičku škoda!

Je velká chyba naší politické scény,že není schopna ocenit mimořádné schopnosti soudruha Zaorálka.Naše republika je pro něho již malá a dávno měl být delegován minimálně do OSN nebo měl být kandidátem na prezidenta nebo ministra zahraničí celé Evropy.Jedině tato funkce je hodná jeho schopnostem.Co vlastně prosazuje? Dohoda mezi USA a Ruskem je špatná,je potřeba tomu zamezit a zase postavit železnou oponu tam jak již byla a nás jednoznačně zase připojit k našim bratrům,kterým jsme přísahali věrnost na věčné časy.Ale to je pro Zaorálka málo,on plánuje dopředu a hodlá postavit železnou oponu před hranicemi Evropské Unie a celou Evropu připojit k Rusku.Není v tom sám,značná část jeho soukmenovců v Bruselu na to kývá hlavičkami jen to nechtějí říkat tak nahlas jako Paroubek a Zaorálek. Je ho škoda,dávno měl být v Bruselu nebo za mřížemi.:-D

Pavel 2.4.2008 8:50

Re: Re: Zaorálku Zaorálku, ty nejsi stínový ministr ale stín minulosti

Vůbec nechápu proč někomu říkáte blbeček a ještě k tomu tmavomodrý, ten člověk napsal svůj názor a to je vše, jestli s ním nesouhlasíte, prosím, je to zase Váš názor. A mimochodem k tomu Zaorálkovi, studovat 5 let politickou ekonomii socialismu to nechá na méně odolných jedincích stopy na celý život. A nemusím nikomu říkat blbečku:-)

Pete 2.4.2008 8:50

Soudruhu Zaorálku, proč nenecháte v klidu USA plýtvat

neúčinně miliardy dolarů na zoufale neúčinný raketový systém? Vždyť to imperialisté odskáčou a milovaný bratr Rus dojde skvělé satisfakce? Takhle vy vlastně pomáháte imperialistům z USA, nechováte se vlastně jako idiot?

Insider 2.4.2008 8:49

Naivita, nebo zrada

Zaorálek se pohybuje v nebezpečných vodách, které páchnou vlastizradou a kolaborací s Ruskem. Ty sladké kecy o tom, jak u nás nemá být žádný voják, jsou jen zastíracím manévrem ruského agenta. Urážet inteligenci obyvatel tím, že desetitisíce okupantů bylo stejné, jako stovka amerických vojáků u radaru, to je naprostá sprostota. Jde mu, stejně jako Rusku, o zachování vlivu Ruska v tomto prostoru.

Harry 2.4.2008 8:48

vsechno je a bylo utocne

"Každý voják vám dnes řekne, že obranná dnes v armádě není ani plynová maska." naprosty souhlas, nas to ucili, jeste v lihovedemograticke armade, ze nejlepsi obranou je utok a tak vsechno bylo utocne. my jsme to dovedli k dokonalosti a hovorili zasadne o "lzici utocne" a "utocnem hajzlpapiru", suchary byly alespon protitankove....

strejda 2.4.2008 8:41

Protože jsi špion KGB?

Pročpak ho nechceš? Protože ti Voloda nařídil? ;-P

čtenář 2.4.2008 8:38

US strategický tah

s nabídkou členství v NATO Ukrajině a Gruzii je naprosto geniální. Nejen, že by jejich členství znamenalo konečně definitivní zánik SSSR stále existujícího v neviditelné formě, ale předhodilo by to Rusku téma, které by rozdvojilo jeho pozornost a my bychom si tady mohli US radar a další základny v klidu dobudovat. Pek už by Rusko o obnově bývalého impperia mohlo jen snít.

Baron 2.4.2008 8:35

Pane Zaorálkek, mně jsou vaše dojmy úplně fuk.

Je mi zcela lhostejné co chce a nebo nechce nějaký Zaorálek. Já jsem pro výstavbu a provoz radiolokátoru. Monitorování není útok a více infirmací jen poskytuje větší pravděpodobnost správného rozhodnutí. Beru jjako bonus to, že radiolokátor nasírá rudochy. Stejně od nich nikdy nic dobrého nevzešlo.

J.G. Pašek 2.4.2008 8:33

Re: vymyté mozky diskutují

Ále dou pane rado . . . naštěstí hooooodně se změnilo od tvých zlatých padesátých let . . . .    

MUDr Jiří Kilian 2.4.2008 8:31

Re: vymyté mozky diskutují

to se Vám jen zdá, někdy to tak bývá, že pitomé sdělení vyvolá všelijaké reakce, nicméně myslím si, že široko daleko není tu žádný příspěvek, který by dosáhl úrovně pitomosti samotné autorovy stati.

projektant 2.4.2008 8:28

vymyté mozky diskutují

Hned první příspěvek přesně uvedl, co bude následovat. Úroveň převážně diskutujících je přiměřená k myšlení davu v padesátých letech, jenom s opačnými znaménky. Svět se moc nezměnil.

MUDr Jiří Kilian 2.4.2008 8:28

Re: Re: Re: Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

no, demogracii uměl dobře hlavně milouš, skoro jak bojlery a chválil pracovníky kuchině.

MUDr Jiří Kilian 2.4.2008 8:26

Re: Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

Tak i kdyby, pak kvalit povyku autora , vskutku rudého mezi rudými, nedosáhnout nikdy.  

Palivec 2.4.2008 8:23

Re: Zaorálku Zaorálku, ty nejsi stínový ministr ale stín minulosti

Tmavomodrý blbeček straší Ruskem a nevidí , že zbrojní rozpočet USA je desetinásobný.

Ašek 2.4.2008 8:21

H....

Nechte Luboše kydat je to jen hovado u koryta.Horší jsou ti v pozadí na které není vidět.;-P

Hanyz01 2.4.2008 8:17

Re: Re: Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

Jo a za třetí - "demogracie" je slovo používané s oblibou zejména komunisty, takový soudruh Gottwald v tom byl třeba přeborník, hned člověk vidí, odkud čerpáte slovní zásobu ;-)

Hanyz01 2.4.2008 8:16

Re: Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

No fakt je, že pozitivní ohlas by p. Zaorálek mohl čekat spíše v Halo novinách, ale my slušní lidé si za a) Dokážeme přečíst i odlišný názor a přemýšlet o něm, na rozdíl od vás fundamentálních ruďásků

za b) Máme smysl pro humor a proto oceníme i nechtěný humor, jako v páně Zaorálkově článku, opět na rozdíl od vás fundamentálních ruďásků

:-P

analytik 2.4.2008 8:13

Konzistentní hodnocení a plně v reálu ...

Dobrý článek, ovšem uveřejněn ve špatném mediu - tady jsou diskutující vesměs pravicoví troubové, nevidící si na špici nosu. O tom, že jsou nějaké kontexty, se jim může jen nechat zdát, při tom pivu jen nějak "dělají politiku" ....

Jo, a už se těším na povyk těch "pravých demogratů" ;-D  

Hanyz01 2.4.2008 8:12

Re: Proč nechci Zaorálka

Jen technická poznámka: FSB je tuším vnitřní rozvědka, "vnější vztahy" - řečeno eufemisticky, má na starosti v Rusku služba se zkratkou SVR tuším... ale že je placeným agentem nějaké ruské tajné služby, na to bych si i vsadil.

dvd 2.4.2008 8:10

Poněvadž se ten odkaz usekl

uvádím jej znovu per partes:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-uznani-pro-simona-a-garfunkela-fib-/

p_spolecnost.asp?c=A060227_172345_p_spolecnost_wag

dvd 2.4.2008 8:08

Od doby, kdy s.Zaorálek

napsal slabomyslnost v následujícím odkaze uvedeno

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-uznani-pro-simona-a-garfunkela-fib-/p_spolecnost.asp?c=A060227_172345_p_spolecnost_wag

nemůže snad být p jeho kvalitách pochyb.

Haui1 2.4.2008 8:07

Re: Re: Ja nevim proc to dava Zaoralek na NP, kdyz urcite vi, ze je to tu samy fanaticky debil.

Nenadávejte mu, Joe myslí sebe, je vzácně sebekritický.

brok 2.4.2008 8:02

vážený pane Zaorálku

Ani já nemám zájem o Rusko-Americký radar, ale rád bych, aby v ČR měli Američané své zájmy a aktivity, protože je to ten nejlepší způsob, jak říct Rusům, že je nechceme. Oni si stále myslí, že jejich někdejší kolonie jim patří na věky. Takže přijmout americký radar je dobrý první krok. Bylo by samozřejmě lépe, kdyby tu byla solidní americká vojenská základna (např. přesunutá ze sousedního Německa, kde jich mají hodně). Prostě "Rusákům do čumáku". Jednáme (aspoň doufám) o radaru s Američany, Rusové do toho jen kecají. A pokud jde o ten "podařený vtip", že budeme kontrolovat recipročně ruské základny, tak ten je dobrý. Ona je tu totiž možná i opačná situace, že nebudeme kontrolovat, ale Rusi k nám nepustíme. A tak ruští oficíři budou na Ruzyni sedět v tranzitu a budou se smát českému vtipu.

aljav 2.4.2008 8:00

Re: Omyl

jediný rozdíl je v tom, že v 20st. bylo Rusko ekonomicky na kolenou, ale teď i  díky americkým dolarům, se jakž tak vzpamatovalo a tak si zase vyskakuje !