6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

RADAR: Proč jsem pro

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 9.8.2007 19:12

Re: Bláboly k smíchu

" Za tzv. osvobození od Rusů, Američanů a spojenců ......co ? "  Rusům jsme po leta platili uranem a jinými surovinami, vydřenými našimi politickými vězni, hlídanými českými bolševickými bachaři-poslanci. A tomuhle ksindlu ty lezeš do p....e ?  

Esmerald 9.8.2007 19:01

Re: Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Kde jste byl, moudrý Optimisto, když se mělo protestovat proti mnohem, MNOHEM větší(m) a nebezpečnější(m) ruským základnám, nad kterými neměla ČSR žádnou kontrolu a navíc  v KAŽDÝCH kasárnách NAŠÍ armády a ve všech veleních NAŠÍ armády byli nasazeni ruští lampasáci, dokonce si i tu RUSKOU uniformu viditelně ponechali a udíleli rozkazy. Styďte se člověče a uvědomte si, že jde NÁŠ národ.

Vtrhli sem v noci jako armáda OKUPUJÍCÍ na " pozvání " jednoho bolševického gaunera, který unikl spravedlnosti a nebýt jejich vlastního rozpadu, sami by vůbec neodešli. NAOPAK, vyslovují jakési NÁROKY se sem vrátit !!! Tomu se ovšem MUSÍ zabránit.

Fleischer 9.8.2007 18:51

Re: Re: RADAR: Proč jsem pro

Naši nejbližší spojenci se nacházejí v Evropské unii.

Esmerald 9.8.2007 18:42

Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Jaro Londone; vyjmenujte potíže.

" Základna " bude nepochybně tak veliká, jaká bude potřeba pro své účely, ne větší. Bude mnohem, mnohem menší, než základna ruská, která by zde vznikla brzy potom, co by se potvrdilo nějaké "vakuum" a nerozhodnost. KSČ ji čeká od lidí, kteří nikdy nebyli před rozhodování postaveni, všechno bylo rozžvýkáno na ÚV KSČ předem a předloženo jako hotové. Občané vlastně nebyli k rozhodování ani potřeba, pouze jako pracovní síla a tuto nerozhodnost považují za svou morální povinnost vyplnit. "Základna" bude zaručeně ve stavu, který je vlastní civilizované zemi. Tam určitě nebudou ve sklepeních důstojnických bytů sr...y až po schody a ČR ušetří velké peníze na "čištění po těch vojácích" !!

Takže nejde o " TUPCE, KTEŘÍ DNES VOLAJÍ PO INSTALACI" ale spíše o " NESCHOPNÉ TUPCE, ZA KTERÉ RÁDA ROZHODUJE STRANA ". Dnes vás( pl.) potřebuje jako hlasy v referendu. Za bolševiků se ale NIKDY, ŽÁDNÉ referendum nekonalo. Nepleťte si referendum s " podpisovými listinami ", které byly, hotové předkládány k vašemu podpisu, ať se již jednalo o zdravici Vissarionoviči, či rozsudek smrti nad Dr. Horákovou.

Petr Kohout 9.8.2007 18:35

Re: Ten radar ČR přinese jen potíže

Jestli správně chápu, rozdělí se území naší republiky na dvě části

1) oblast "radar", ovládnutou americkými hordami, s vládnou amerického práva.

2) oblast "ostatní" ovládnutou euroúředníky, s vládou Evropského práva.

Vzhledem k tomu, že z těchto dvou možností pouze americké právo je schvalováno zástupci lidu (i když ne přímo českého lidu) a tzv. Europrávo je soubor nařízení nikým nevolených úředníků, (europarlament má pouze poradní hlas), rád bych žil na území ovládnutém americkými hordami. Kde se mám hlásit ?

Pete Brich 9.8.2007 18:17

Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl!!

PB

Karel 9.8.2007 18:09

Re: Re: Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

Jasně, amíků jsme se báli už za sovětský okupace;-D

Jara London 9.8.2007 18:06

Ten radar ČR přinese jen potíže

a stejní tupci, kteří dnes volají po jeho instalaci, budou řvát proti bezprostředně poté, co se americká posádka ujme vlády nad výsostným územím USA, kterým tato základna bude. Je to jasné jak facka. Přísahali jste věrnost republice, pak Ádovi a hned poté Josiphu Visralionoviči. Nevíte co chcete a chováte se jako stádo. Není divu, když jsou vaší "politickou elitou" takoví intelektuální obři jako Špidla, Gross, Paroubek nebo Topolánek. Ryba sm rdí od hlavy a v Čechii to smrdí fest. Celá Evropa má srandu z Topola a Paruba, kteří se předhánějí, kdo z nich si vezme dříve svou milenku. A pak se má někdo starat o zájmy občanů. Máte co jste chtěli.

Jara London 9.8.2007 17:57

Re: Re: Radar: Proč jsem proti

Nic není nemožné.

šakal 9.8.2007 17:54

...Ty si hlavně zkontroluj pravopis, mrťafo!...

...;-P ;-D

šakal 9.8.2007 17:52

Plivni si do voka, slinto!...

...;-P ;-D

Optimista 9.8.2007 17:49

Re: 150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Američtí vojáci, kteří jsou umístěni v České republice a Česká republika nad tím nemá kontrolu je cizí vojenská přítomnost v cizím státě. Američtí vojáci na území České republiky, kteří obsluhují zařízení, nad nímž nemá ČR kontrolu, je cizí vojenská přítomnost v cizím státě.

J.G. Pašek 9.8.2007 17:44

150 amerických vojáků obshluhovat radar jsou hordy?

Hmmmm, dobrý . . . .

Optimista 9.8.2007 17:39

Bláboly k smíchu

Zapálené projevy, plné lásky k Sovětskému svazu byly kdysi běžné a lidé se jim smáli. Tento článek k radaru je úplně to samé a je také k smíchu. Tomu zapálenému horování , oslavným ódám a zapálené lásce ke Spojeným státům by se museli divit i sami Američané. Tolik horoucích bláblů, které jsou jen zbožnými přáními bez špetky soudnosti k realitě jsou normálnímu člověku k smíchu. Tímhle článkem můžete potěšit nanejvýš Vyčítala s jeho songem, který je to samé. Ostatní lidi tento článek jen pobavil a teď už jen vědí, že mezi námi hloupost (ve vší úctě) a láska k různým Velkým bratrům ještě nezmizela. Když půjde do tuhého, tak malý bratr Lachman spláče nad vejdělkem, to je česká zkušenost s různými „spojenci“, kteří nás v tom vždycky stejně nechali. Za tzv. osvobození od Rusů, Američanů a spojenců muselo poválečné Československo krvavě platit ve zlatě, nebo je to už zapomenuto?

Esmerald 9.8.2007 17:35

Re: Nepostavit......

A to co nejdříve. R^

VLADIMÍR 9.8.2007 17:35

Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

Vy jste,ale lulín.

Esmerald 9.8.2007 17:33

Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

 " OBAMA for president ". Máte osobně, malý český při.......e pocit moci ovlivnit americké prezidentské volby ? Proč to vůbec píšete ? Nechtěl byste chodit po Praze s transparentem :" Amerikaňci, iditě domoj " ? Neměl byste se starat, kdo TADY bude prezidentem ?A co myslíte tím : " Musí si na to hoši z USA zvyknout " ? Opravdu musí ? Zvykněte si Vy, dříve než vyrostete, nebo dříve než s. Falmer vytahne i tu "americkou mandelinku bramborovou" na obranu světového míru   !!

alamo 9.8.2007 17:30

to je fakt dobrí nápad, moc to nefunguje

že áno;-P

tomfuk 9.8.2007 17:26

Nepostavit......

Nepostavit radar v Česku a základnu v Polsku je záměr Ruska kterým se snaží Ameriku vystrkat ze střední Evropy.Pro Evropu bylo vždy velkým nebezpečím ,když do svého prostoru nepustila garanty míru.Paradoxem bylo,že koncem třicátých let minulého století nepustila Francie a Anglie do střední Evropy Rusy,kdyby to udělali nemusela válka nabýt takových obludných rozměrů.Socialismus to mohl mít dříve za sebou.Vzpomínám si na situaci když Degol,nechtěl americké vojáky a velitelství NATO v Paříži,tak se amici zvedli a odešli.Když to samé řekli naši představitelé v 68.roce Brežněvovi,tak je málem poslal na Sibiř.Držím vládě palce ať je v otázce postavení radaru jednotná a prosadí jeho postavení v parlamentě.>-

Láďa 9.8.2007 17:25

Re: Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

To ze jsme se zbavili bolsevika je kvuli tomu ze jeho system fungoval tak mizerne ze se sam rozpadl. A to co lide chteli byla sotva nahrada jednouho neschopneho ale kruteho imperia druhym.

alamo 9.8.2007 17:25

väčšina politických strán na slovensku bola zrušená ešte pred odtrhnutím

stalo sa tak zo súhlasom a pod nátlakom centrálnej "Háchovskej" vlády v prahe

fašizmus na slovensku možno teda do veľkej mieri nazvať "importom z čiech" dôkazom že sa veľmi neujal bolo SNP

obdobne to bolo aj s komunistami, v roku 48. na slovensku KS totálne prepadla a voľby vyhrala Demokratická strana

kacir 9.8.2007 17:22

Re: Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

jojo kdyby tohle psani videl jihlavskej prokurator Čistič  za komančů, tak by navrhoval dlouholetý žaláře

Kobylka Lajda 9.8.2007 17:22

Re: Re: Ubohý pokus

Bojovals stejně statečně proti přítomnosti půlmiliónové armády sovětských okupantů ?- Američanů zde bude 200, v Praze je jich tolik, že si vydávají vlastní časopis, hahahahaha. Třeba Tvé manželce nějaký černoušek urobí dítě - to budeš vyvalený!8-o8-o8-o

No 9.8.2007 17:21

Re: Vyborny clanek.

Khaki mozek se nezapře, jen u ozbrojených složek se oslovuje nominativem. Pro zajímavost, civilové používají vokativ.

Kobylka Lajda 9.8.2007 17:19

Re: Jediné na co se zmůžete jsou pomluvy a nadávky, senilní M/r/d/ate

Septik - obecní  šašek-  dorazil z dovolené po stokách, kanálech, suchých haj..ech, už tady zase šíří své vulgarity . Kéž by se oženil a neměl čas na vysedávání u netu!;-D;-D;-D;-D 

Láďa 9.8.2007 17:15

Re: Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

Ten rozdil je kvantitativni - s dnesni high-tech nejsou potreba hordy ozbrojencu ale na veci same to nic nemeni. Cizi vojsko zustava cizim vojskem a tudiz nebezpecim pro zemi.

Esmerald 9.8.2007 17:11

Re: Re: 17 let let utržený od rudého řetězu . . . . nic se v myšlení nezměnilo . . .

Za Němců se remcalo, ale doma při zatažených roletách. Za sovětů se remcalo taky aby to nebylo slyšet. Za svobody si můžete remcat i na internetu. A tahle svoboda nepřišla z Německa ani z Ruska. Přišla jako americký vzdálený vzor. Tak jen si remcejte, ale při rozhodování, volbách či referendu nebo když na tom záleží, tak nezačněte bučet !  

Fleischer 9.8.2007 17:09

Re: Re: RADAR: Proč jsem pro

Lepší vycházet dobře s nejbližším okolím a nespoléhat se příliš na vzdálené přátele.    Kroky Česka směrem k EU jsou obecně známé. Tyto kroky nesměřují k upevnění spojenectví v rámci EU.                                                                                      Podotýkám, že proti radaru a proti raketám v Polsku nic nemám.

Fleischer 9.8.2007 16:59

Re: ameriky jevětšina lidí přejedená

Benone, bez USA by pravděpodobně válku prohrálo, a Vy byste pravděpodobně místo na Ameriku nadával na Německo.

Jura Jurax 9.8.2007 16:58

Re: Re: Ubohý pokus

Proti stejnému radaru v rámci NATO nikdo nic nenamítá. ... ale namítá - ono jak kdo.

 A jednostranná přítomnost USA u nás se může hodit jako protiváha Německa, resp. EU ovládané Německem.