26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 10.1.2008 11:16

Re: Zajímavý názor

Kampan Ne zakladnam je zalozena na emocich a lzich. Bezostysne lhani, jake vidime v podani teto iniciativy vlada prirozene pouzit nemuze.

kapitán 10.1.2008 11:16

Re: Re: Zajímavý názor

Češi jsou proti propagaci dost imunní, ani dlohodobá katolizace z husitů řádné návštěvníky kostela neudělala. Komunistická propaganda byla na první pohled úspěšnější, ale rychlost skoku z komunismu do tvrdého byznysu zaskočila i Havla a jeho umírněné pravdalásky.

Bokonon 10.1.2008 11:16

Re: No jo, vláda dala na PR radaru 15 mega,

Češi jsou semletí 40ti lety komunistického marastu. Každý (skoro) měl v rodině komouše. Kolik lidí si nikdy nepřizná, že byli křiváci? Kolik žen si nepřizná, že jejich tátové byli sprostí a nemorální, když bez ohledu na sousedy, národ, vlezli do KSČ, protože nic neuměli a chtěli se stát náměstky? Vždyť to dělali pro svoje děti! Pro velké procento národa je lepší si namlouvat, že na tom proletářském boji přecijen bylo něco dobrého. A že Rusové jsou lepší než USA. Nebo že to je aspoň totéž. TAK JE TO, MILÝ PANE. A je to velká tragedie.

www racek 10.1.2008 11:16

Re: Re: OSUD.cz MATRIX apod

no, když se podíváme na množství škodlivin, tak asi jop. ovšem, čína a indie je rychle doháněj a evropa na tom taky není špatně.

.

vita 10.1.2008 11:16

Re: Re: Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

Ovšem v konvojích. Nikdo snad netvrdil, že zlato převážely ty necky, jejichž majitele a kapitány se podařilo přesvědčit, aby do toho konvojového rizika šly. Přece jenom zlato za tunu bot má poměrně malý objem...

Takže je převážely vojenské obrněnce. Někdy neúspěšně.

Gonzales 10.1.2008 11:15

Kdy se přistěhoval je podružná věc

Spíš zaráží jeho argumentace. Sám se pasoval do role odborníka na všechno. Dalo by se u něj i celkem pochopit, že se spojil s komunisty a že jeho jednání je jen čirý populismus. Větší problém je ale věrohodnost jeho prohlášení, která si odporují a v poslední  době už plete nesmysly. Jednoduše řečeno, dnes neví, co řekl včera. Trokavecký starosta ještě před rokem dával do novin jako jasnou věc "pohon atomovým reaktorem", který prý bude v podzemí. Dnes už o tom nepadne ani slovo. V té době ale tento člověk kategoricky prohlašoval, že je to "vyčíslenou spotřebou všech zařízení" jasně doložitelná skutečnost.

www racek 10.1.2008 11:14

Re: No jo, vláda dala na PR radaru 15 mega,

vito, vláda dala na radar 1,5 miliardy ... do obcí, víš?

vita 10.1.2008 11:13

Re: Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

HMS Edinburgh, potopen v konvoji QP-11 29.dubna 1942 ponorkami U-436 a U-456 i s 5 tunami ruského zlata jako platbou za dodané zboží.

Ale mám dojem, že aspoň část zlata byla později vyzvednuta.

Harry 10.1.2008 11:12

Re: Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

No sebevetsi hrdina vojak (a to myslim vazne) bez bot, jidla a munice vydrzi pri -40 tak dva dny. Pak proste umre. Netroufam si objektivne hodnotit zda by SSSR sam valku s Hitlerem vyhral, urcite existuje nekolik knih ze ano a nekolik ze ne. Ja bych veril ze pomoc USA a cele zapadni fronty byla velice vyznamna. Trochy zahadne mi je, proc Hitler spustil valku na obou stranach, na zapade i vychode aniz by stabilizoval uz dobyte. No ale o tom asi je take par knizek.

kapitán 10.1.2008 11:11

Re: OSUD.cz MATRIX apod

Poblouzněný nejsou jen děti. Dospěli zase věří, že za globální oteplení můžou USA a nadnárodní korporace.

Honza 10.1.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Přímo placení agenti KGB, GRU nebo Čeky u nás sotva ovlivňují veřejné mínení

Měl byste občas číst i něco jiného než přiručky politruků pro PŠM v bývalé československé lidové armádě ....

ps 10.1.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

TO sedí, vzhledem k tomu, že jsem od vás ještě žádný argument neslyšel. Jestli je vám hromadný hrob málo, tak už pak fakt nevím ....

johny 10.1.2008 11:07

Re: Re: Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

takze vi a septa ;-D

johny 10.1.2008 11:06

Re: Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Pokracovani:

role: ParsOnline Network Operations Center

address: 224 Khoramshahr ave., No. 6C

address: Tehran 15337

address: Iran

johny 10.1.2008 11:05

Re: Re: Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Z www.ripe.net:

inetnum: 213.217.48.0 - 213.217.63.255

netname: ParsOnline

descr: ParsOnline Corp.

country: IR

ps 10.1.2008 11:05

Re: Zpátky do školy a doplnit dějepis

Stalinovi do chřtánu nás hodil Beneš a bolševici. My jsem tady rudou armádu po válce na rozdíl od polska neměli. USA a GB zřejmě měli, podle názoru bolševiků, hned po 2.SV rozpoutat válku proti sovětskému svazu.

Mistr Jan Hus 10.1.2008 11:04

Re: Re: Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

Dolar, to jsou vraždy, genocida, války, morální degenerace a další "demokratický" hnus. ;-D

Harry 10.1.2008 11:03

Re: Re: Sověti odšli, aby přišli ? Jak důmyslné !

Eskymaci a Cinani nas zadaji o moznost stavby sve radarove zakladny na nasem uzemi? Nevsiml jsem si. Cina a Inuitstan jsou nasimi spojenci v NATO? Inuiti snad neb pobuvaji v kanade, ale sikmooci synove nebes? Ono uz to, ze komunisti jsou tak zurive proti je pro me hodne silny agrument pro.

Hanyz01 10.1.2008 11:02

Re: Zpátky do školy a doplnit dějepis

Nebýt SSSR, které napadlo Finsko a spolu s Německem Polsko a rozdělilo se s ním o Evropu, tak nemusela být druhá sv. válka.

Ale ono je to trochu složitější....

KLM 10.1.2008 11:01

Re: kapitáne (čeho?)

Máte naprostou pravdu. Ten starosta dříve nemohl protestovat proti Rusům, protože hlavním městem Senegalu je Dakar a fotbal se hraje na dva poločasy.

Hanyz01 10.1.2008 11:00

Re: Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

Tak znovu - zlato převážely válečné lodě - snad ne ve všech, ale zcela jistě v 95% případů.

Bokonon 10.1.2008 10:59

OSUD.cz MATRIX apod

Když jsem četl tu pasáž o AIDS, vzpoměl jsem si na tyto servery, které se tváří záhadologicky, ale jak vím od své sestry, která je hltá  a dost se v tom orientuje, za každou špatností stojí vláda USA. Např. vypouští z civilních dopravních letadel nebezpečné látky, které pak tvoří tzv. chemtrails! Ano, to jsou ty kondezační čáry za letounem. Proto máme všichni rýmu...

Nesmějte se. Moje sestra, jak víme, má také volební právo...

Hanyz01 10.1.2008 10:57

Re: Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

Pardon, já zapomněl, že tu pár lidí nezná slovo nadsázka... tak jinak, jo, tak nějak by se jim "trochu" zkomplikoval postup, protože by děla těžko tahali rukama (rozhodně ne kanonové houfnice ráže 152mm...;-) a hlavně, SSSR postrádal stroje na přesné obrábění, některé suroviny a polotovary, musel by jako dělníky uvolnit část mužů z fronty do výroby a zemědělství (mimochodem víte, že při mobilizaci šly prakticky všechny stroje do armády, stejně tak pohonné hmoty, olej atd? Na civily se celkem kašlalo), atd... Tohle by samozřejmě negativně poznamenalo i výkon zbylého průmyslu, některé kapacity by bylo nutno převést na jinou výrobu apod. Holt by najednou měli tak o třetinu méně tanků, děl, letadel, o polovinu méně nákladních aut, žádné transportéry, málo kvalitního benzínu pro letadla, co zbyla... Což by vzhledem k proslavené sovětské taktice nešetřící ztrátami mohlo vést k rychlému vyrovnání sil.

Navíc by se tyhle problémy naakumulovaly, takže fronta by byla v roce 45 někde na hranicích mezi Ukrajinou a Ruskem... ovšem kdo ví.

vita 10.1.2008 10:57

Soukmenovci Čechovi

Vy nadměrně inteligentní a slušný diskutére pro jistotu zcela bez mozku - račte se kouknout na nějaké lavičky na zastávkách MHD.

Tady v Praze najdete skoro všude nějakou s reklamou na radar.

Jo, letáčky proti jsou hodně amatérské. Pravda, blbórdy jsem neviděl.

ps 10.1.2008 10:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Já měl dojem, že řeč byla o kosovu a ne o tom ke komu chováte hlubokou lásku. A věřte mi, že mně váš vztah k Leninovi nezajímá.

O historii jsem se poučil jsem se dostatečně a naučil jsem se jednu věc, a to že bolševici o histori zásadně nemluví pravdu.

KLM 10.1.2008 10:55

Pane Pacnere

R^R^R^

vita 10.1.2008 10:55

Re: Zajímavý názor

Nejsou úspěšní.

Prostě říkají to, co si lidi myslí. Úspěch by byl, kdyby Klvaňa mínění lidí otočil - ale Ne základnám nic otáčet nemusí.

A Klvaňa je neúspěšný, i když se snaží parazitovat i na protestech tím, že jednu svou reklamní akci vede s heslem PROTI raketám. Proti velké, rakety malé... Zkrátka jsou Češi lumpové a primitivové, ještě nedostatečně zpracovaní a zformovaní reklamními agenturami a akcemi do stáda zglajchšaltovaných ovcí.

Ale nebojte - ono to chce čas. Čas a intenzivní působení. To by bylo, abychom se nezařadili...

F.Čech 10.1.2008 10:52

Soudruhu Catovi

Od starého bolševika s vymytým mozkemjako jste vy, nelze čekat nic než blábol, který jste napsal. Viděl jste snad někde kolem dálnice nějaké bildboardy propagující protiraketovou obranu? Nebo se vám zdá vy fanatický magore, že je v televizních stanicích příliš málo popularizován starosta Trokavce a starostové dalších bezvýznamných vesniček ze sto až 200 obyvateli? Nebo je snad málo známý napůl dementní soudruh Tamáš, který má v televizích prostor téměř jako premiér státu. Co televize zamlčují je skutečnost, že iniciativa "Ne zíkladnám" sdružuje kromě Svazu komunistické mládeže další dvě komunistické a dvě neonacistické skupiny a také čtyři muslimské organizace! Proč televizní stanice a naši "nebojácní" publicisté, (kteří se tak "odvážně" pouští např.do Čunka) zamlčují kdo za celou touto protizákladnovou maškarádou stojí? To nevím, označit někoho konkrétního by byla spekulace. Ale možná, že by nám o tom nějaký pokladník v Kremlu pověděl víc!

Kylchap 10.1.2008 10:51

Re: Re: Re: Když je řeč o tom, co kdo platí

Jeden konvoj QP s balastem ještě leží na mořském dně. A ten balast ná chemickou značku Au.

Milda 10.1.2008 10:46

Zajímavý názor

Kdo financuje Pro základnám je jasné (ČR vláda, možná i za peníze USA , ale vše neúspěšné). Ale kdo financuje Proti základnám - věru zajímavá otázka! (A jsou velmi úspěšní!)