18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václava 10.1.2008 8:23

Re: Re: Platí Amíci akci ANO základnám?

Proč obviňovat, je to jasný jak facka...já jsem pro ANO základnám, ať ho platí kdo chce. Protže je to rozhodně lepší iniciativa, nežli ta bolševická,,,

Václava 10.1.2008 8:20

Re: Re: Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

SOuhlas!!! Ale z z příspěvků je vidět, jak to tady Rusáci pěkně zmákli...inu, pár desítek let propagandy, a ono to pořád funguje...Lenin ty užitečné idoty, kterými se naše země jen hemží, měl docela prokouknutý!!

jepice 10.1.2008 8:17

Re: Re: Re: Co myslíte,

Spíš by sedělo přirovnání Rusů k jejim srbským kamarádům, nemyslíte?

Václava 10.1.2008 8:16

Sancta simplicitas!

Autor článku má úplnou pravdu. Demagogům se to jistě nelíbí. že to s !ne základnám", tvářící se ja ko psontánní občanská iniciativa není jen tak, bylo jasné od samého začátku...ty billboardy určitě musely stát majlant. A nachystané musely být se značným předstihem. O webu nmluvě - objevil se velice rychle. A že mají šlahouny jak dřevomorka,  o tom něco vím - pronikají mimo  jiné mezi trmapy a skauty, posíla jí oběžíníky mailem, jejichž autory jsou (bývalí?) estébáci a jejich kámoši, chodí do hospod, z jejich stylu je vidět, jakými školeními propagandy prošli... a je dost těch , kteřé jim to žerou. Prostě proto, že tato země je tou chobotnicví prolezlá.

jepice 10.1.2008 8:12

Re: Pane Pacner .....

Vy jste to opravdu pochopil tak, že ti přátelé jsou bývalí zpravodajci předplyšákoví?8-o

ps 10.1.2008 8:08

Re: Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

Je mi úplně jedno jestli USA platí Vondru, protože za dolarem jde prosperita a demokracie. Ale dost by mi vadilo pokud   ty antizákladnové idioty platí rusási, protože za rublem jde útlak a úpadek.

clai 10.1.2008 7:54

Pane Pacner .....

Máte velmi dobré přátele z bývalé zpravodajské komunity,čílíte se,že starosta Trokavce nebojoval proti sovětským raketám.....

Copak jste proti sovětským raketám dělal Vy ? Jak jste jako komunistobijec přišel ke svým přátelům ...?????:-/:-/:-/

Kříž 10.1.2008 7:54

Re: Re: Re: Re: Přímo placení agenti KGB, GRU nebo Čeky u nás sotva ovlivňují veřejné mínení

Přátelé, uvědomte si, že demokratický systém nikdy v Rusku nebyl!

trojan 10.1.2008 7:48

Re: Re: Re: Přímo placení agenti KGB, GRU nebo Čeky u nás sotva ovlivňují veřejné mínení

rusové jsou daleko větší militaristé a hlavně pokrytci bez zábran než USA a hlavně namají ani ponětí co je demokracie.Ta byla u nich naposledy za cara.

fox 10.1.2008 7:44

Re: platí rusové.....

Máš v nicku chybu ,chybí ti tam ů a dvě a jsou navíc.

Historik 10.1.2008 7:38

Re: Ruská raketová obrana

Takhle nějak zatím skončily americké zkoušky jejich protiraketového zázraku (nebo se mýlím?):

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Soubor:Radar_funguje.png

Poklop 10.1.2008 7:36

Re: Re: Co myslíte,

To by bylo zajímavé,protože  Rusové jako Albánci v Kosovo by chtěi svou republiku.A co potom USA?

zlý kukuč 10.1.2008 7:35

Re: Re: Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

podle Werichovského bu´d to dělá z blbosti nebo za cizí peníze bych na peníze nesázel.

zlý kukuč 10.1.2008 7:34

Re: Co myslíte,

a proč by to dělali ? Je to drahé a neefektivní. Putin není Brežněv.

Lovap 10.1.2008 7:25

Re: Re: Re: Ruská raketová obrana

Keď sa spravidla nebojuje medzikont. raketami načo je potom USA ich radary a základne, že ;-D Tie zbrane, ktoré ste ukázal sú na úrovni existujúcich amerických systémov (napr. S-300 - Patriot a podobne). Zatiaľ Rusi takú ochranu proti medzikont. raketám ako USA nemajú. S-400 je vylepšený S-300 (výkonnejšie rakety a dokonalejšie zameriavanie), stále je to však protilietadlový  systém s možným použitím ako protiraketový. Ani Patriot nebol pôvodne konštruovaný ako protiraketový ... Sú to systémy, ktoré dokážu raketu (hlavicu) zničiť až v koncovej časti letu a teda zbytky dopadnú zhruba do oblasti pôvodného cieľa. Info pochádza najmä z časopisov zaoberajúcich sa vojenskou technikou, nie z novín ;-)...

Ivan Nový 10.1.2008 7:16

Co myslíte,

když Rusko zaútočí tanky a vrtulníky na malou část Estonska, či Litvy, tam kde žijí převážně Rusové, vyvolá tím nějaký rozsáhlejší válečný konflikt? Uvidíme.

Historik 10.1.2008 7:13

Re: Ruská raketová obrana

Dodatek II:

http://www.vesti.ru/doc.html?id=91862

Cato 10.1.2008 7:07

Re: Platí Amíci akci ANO základnám?

Američani již skoro rok financují (americký kongres skutečně uvolnil značnou sumu na ovlivňování veřejného mínění v ČR a Polsku) propagaci radaru, pokud by tedy opravdu Rusové platili Ne základnám,  bylo by to 50 : 50. Jenže protože Rusové nevlastní v ČR masmédia (na rozdíl od Američanů, Lauder vlastnící Novu je prezidentem světového židovského kongresu), tak tento prostinký nápad, obvinit odpůrce radaru z komunismu nebo přívrženectví k Rusku, asi opravdu neprojde.

Pane Pacner, zkuste to znovu a lépe!

vala 10.1.2008 7:05

platí rusové.....

Tedy tys tomu dal.A co USA ti se necítí pány celého světa? Vpadnout do některé země zabít prezidenty dosadit nové proamerické vlády z emigrantů,organizovat vraždy státníku,intriky v cizích státech a převraty viz latinská amerika.Po celem světě mít vojenské základny? To asi nic není a je to v pořádku že jo.4ili USA mohou vše a nikdo jiny .Kde mají rusové základny a vojáky ?Jen doma  tak hloupě nemluv.

Historik 10.1.2008 7:00

Re: Re: Re: Ruská raketová obrana

Dodatek:

http://www.vesti.ru/doc.html?id=132187

Historik 10.1.2008 6:43

Re: Re: Ruská raketová obrana

Vždy som potěšený, že sa nájde niekto múdry, gratulujem. Mali by ste to vysvetliť tým pánom na záberoch. Ale azda nevite rusky a nerozumiete, čo hovoria, máte iba tu svoju spústu vedomostí. Ono sa spravidla nebojuje mezikontinentálnymi raketami.

Prokop Holý 10.1.2008 6:41

Re: Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

platí amíci taky K. Pacnera?

Cato 10.1.2008 6:40

Kdo platí celou bombastickou propagaci radaru ?

Kdo platí výlety do tichomoří,přízeň našich politiků,tlak masmédií a podobně? Je zřejmé, že v synagoze to říkali asi jinak, ale já vidím souvislosti zájmů jednotlivých skupin u nás naprosto jasně.

Írán vyzkoušel rakety s dostřelem kolem 1500 km, které ale při místě odpalu z rozumě umístěného zařízení (to tedy asi těžko bude přímo na hranici s Tureckem, nejspíš někde ve skrytu v centrálním Íránu) dostřelí tak 500 km za hranice, aby zasáhly shromaž'dovací prostory útočících vojsk. Írán totiž už 250 let nikoho nenapadl a nemá to ani v plánu, na rozdíl např.od Izraele, který neustále připtavuje varianty útoku na íránská jaderná zařízení. Argumentovat proto pro radar ohrožením Evropy ze strany íránských raket je pustá demagogie, za kterou by se nestyděl ani Goebbels. Na druhou stranu přiznejme Íránu právo se bránit ohrožení ze strany Izraele vytvořením prostředků, kterými může případné napadení agresorovi vrátit,a ten si to potom rozmyslí.Odpor Ruska je také celkem pochopitelný, Američané radarem a postupem na východ ruší všechny smlouvy o nešíření zbraní,tak se nedivme, že se to Rusům nelíbí. Mimochodem, autor asi bydlí někde u lesa a počítá zřejmě s tím, že až nám Rusové odpojí plyn, bude mít pro sebe dost dříví.

Autor se snaží vyhrožováním Ruskem zamlžit hlavní fakt radarové stanice: bude to cíl v první vlně útoků, ať již přijdou odkudkoliv, a i když nějaké rakety z Polska možná stihne odpálit, na víc jak na 10 stejně mít čas nebude, než bude zničen. Američané tak budou mít dost času se připravit. ČR tak slouží Američanům jako obyčejný lidský štít.Žádná vláda nemá mandát voličů naši zemi vystavit takovému nebezpečí. 

Pátá kolona USA v ČR, jako pan Pacner a jemu podobní, se sice chabě snaží vystupovat jménem nějakých vyšších cílů,boje proti komunistům a podobně, ale jsou to jenom nájemní pisálkové, dobře sloužící svým pánům za oceánem. 

Lovap 10.1.2008 6:33

Re: Ruská raketová obrana

No, keby ste o tom mali trocha vedomostí tak by ste vedeli, že nič z toho nie je na úrovni americkej protiraketovej obrany. Žiaden z nich totiž nezasahuje ciele mimo atmosféry. To by mal byť schopný až systém S-500 s dočasným názvom Vlastělin. A ten sa zatiaľ ani nezačal skúšať.

EVa 10.1.2008 6:32

Re: Re: Přímo placení agenti KGB, GRU nebo Čeky u nás sotva ovlivňují veřejné mínení

Svatá prostoto

Mistr Jan Hus 10.1.2008 6:08

Platí amíci Alexandra Vondru?! To ani nemusíme zjišťovat!

;-D

hudry 10.1.2008 6:03

Platí Amíci akci ANO základnám?

To zjistíme velmi snadno !

68 10.1.2008 4:49

Re: Nejlepším prvotním zdrojem, kam se sypou miliony, bývají zahraniční nadace.

Jenže to nejsou promrhané miliony. Za ty peníze jsme široce oslovováni, ovlivnováni a pozitivně orientováni. Ty peníze nelze utratit lépe. Přinejmenším Džordž ví co dělá.

Martin 10.1.2008 4:25

Re: Re: komunistickej novinar pacner

no a co ? ja jen pripomenul, ze tvrzeni o leninove vyroku je nepravdivy a ty malem z toho dostanes psotnik, vsiml sis ze bych se toho cvoka nekde zastaval ?