29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 31.5.2008 23:05

Re: Pokracuj v modlitbe Neffbote

Tím pouze potvrzujete, co jsem psal výše...:-P

chytry clovek 31.5.2008 23:38

Kouka ti z kapsy modreho kabatu ruda knizka!

:-DRv

emersonskej 1.6.2008 1:31

Re: Kouka ti z kapsy modreho kabatu ruda knizka!

Komentáře netřeba...:-P

zdeněk 1.6.2008 23:35

Re: Pokracuj v modlitbe Neffbote

Soudruhu, běž se raději modlit před rudý prapor a sochu Lenina s Gottvaldem.

masi 31.5.2008 22:11

Re: Re: Re: Re: Autor

Důvody pro radar jsou stejně reálné a důležité jako důvody pro druhou válku v Iráku. Bushův ex-mluvčí sice prohlásil, že šlo v případě Iráku jen o lživou propagandu. Ten mluvčí určitě ale bude nějaký naivní levicový antiamerikanista, neřkuli komunista placený z Moskvy, pardon Pekingu.

.

Část Čechů prostě bude pro americkou vojenskou přítomnost, i kdyby tady měli Amíci testovat ZHN všeho druhu. Vysvětloval bych si to freudiánskou potřebou OTCE.

LV 31.5.2008 21:26

Re: Autorovi

Že jsou lidé proti, je sice možné. Ale když Karel IV svévolně zakládal universitu, byli jeho (vesměs nrgramotní) pražané taky proti.. Víš občane, obranné systémy se zpravidla budují dřív, než si většina národa (občanů) nebezpečí uvědomí. Vždy je lépe mít pořádná plot a zámek dříve, než se zjistí, že je v obci zloděj.

Na podpoře obrany není nic rektálně alpinistického. A pokud jde o rektum obecně, problém uvedených rezervovaných a couvajících zemí je spíše v jeho křečovitém stahování strachem z Ruska. Oni totiž všichni MÍRUMILOVNÍ levičáci a Alláhovi vyznavači pochopili, že americká základna je něco jako cedule "tady je Krakonošovo". A že případné pokusy o takové či onaké vměšování do záležitostí státu se základnou USA by byly drážděním hada bosou nohou. Proto tolik povyku...

emersonskej 31.5.2008 21:46

Re: Re: Autorovi

Paráda - líp to snad ani napsat nešlo !!!R^

Tx 1.6.2008 11:12

Re: Re: Autorovi

LV: to je zcela přesný, stručný a jasný. Ideoví anti... to pochopitelně odvrhnou, protože myslet je poněkud nad jejich schopnosti.

LV 31.5.2008 21:31

Re: Autorovi II

Řeknu to ještě jinak - nechci tady socialismus (k němuž nás KSČSSD vede) neb jsem v něm žil 30let, fuj. Nechci rovněž džamahírii - teokratický stát Iránského typu (k němuž nás EU a její vtřícnost k islámu a imigraci vede).

Proto chci radar. Moc.

Bojovnik za svetovy mir 31.5.2008 22:11

Re: Re: Autorovi II

To nam clovece nedelejte :-(:-(:-(. Ja se tady poctive snazim o svetovy mir,, ted se pridali bratri chytry clovek a poctivy obcan, vypadalo to, ze tady tu socmaharii prece jen vybudujeme a vy nam to tak hatite:-(:-(:-(

Talián 1.6.2008 11:12

Re: Re: Autorovi II

Já taky.

tomy 31.5.2008 22:27

Re: Autor

Tak za prvé, je velmi hloupé a hanebné být alpinistou Rusů či Arabů.. To vy ale opravdu nejste, že?? Zájmem čr a Evropy je nezůstat odkrytý proti obecnému raket. nebezpečí, zájmem Arabů, RUsů a bolševiků je opak... Znáte oficiální stanovisko NATO a víte, že jsme jeho členem?? Proč zde přehazujete názory Rakouska, které je neutrální??  Není důležité, co říkají vládní představitelé Slovenska, Rakouska a Německa, ale právě ono stanovisko NATO!! Mezi NATO a USA není konkurence, ale spolupráce a dávno se nejedná o tom, zda radar ano či ne...A vážně si myslíte, že jde jen o Bushovu politiku?? Protiraket. systém navazuje na projekt R. Reagana z 80. let, proti kterému tehdejší KSČ a SSSR klely úplně stejně, jako dnešní KSČM!!!

chytry clovek 31.5.2008 20:31

Petracek, dalsi najemny hitman

Neni nic smutnbejsiho, nez kdyz novinar podleza moci. Neff se tim zivi cely zivot a ma tu i chytre zaky, jako Petracek.

oráj 31.5.2008 19:38

další ř--i---ť---o--l--e--z

další ř--i---ť---o--l--e--z

oráj 31.5.2008 19:35

musíme být vděční ne?

musíme být vděční ne?

oráj 31.5.2008 19:34

argumenty...

židovky

Honza 31.5.2008 18:39

Jenže tomuto autorovi...

Petráčkovi,jde také jen o to,zesměšnit p. Tamáše.jestli občané v referendu řeknou "NE vojenské základně",pak si samozřejmě přejí NEDOHODU s USA.Co je na tom panu autorovi nejasného??>-

Zero 31.5.2008 19:05

Re: Jenže tomuto autorovi...

Honzo Tamáši,proč onikáš, já tě hned poznal.Když,už mám tu velkou čest  tě prostřednictvým NP poníženě pozdravit: Prosím vydrž za nás,my na to nikdy mít nebudem....víš,když ony ty markety jsou tak přecpané vším možným.To není jako před 20 lety-jen suchý salám a Tatranky....natři to těm Amíkům.Jak si ti primitivové vůbec dovolují prosazovat ve světě demokracii a svobodu?!......Jo a je to pravda,že až naše vláda splní tvé požadavky,a ty se budeš moci zase jít nadlábnout do McDonaldu,tak že se chystáš do Teheránu podepsat smlouvu,podle které v budoucnu iránské rakety přeletí naše území,a s jaderným arzenálem dopadnou až někam na západ,tedy bezpečně daleko od našich hranic?....Díky moc.

Martin 31.5.2008 20:27

Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Zero,znamená NULA,ten nick sedí,seš cynická nula.Rv(Y)

Zero 31.5.2008 20:52

Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Já jsem cinik,protože s tebou nepláču nad Tamášem,jo?....Kdy už konečně vy paka pochopíte,jak estébáci a bolševici,zneužívají vaší panické blbosti?....Jestli jsi nepochopil tu nadsázku,pak musíš být právě ty .....ale supercinik,jestliže je ti jedno kam dopadne za 2 roky Shahab4.....Hele ty cucáku,místo pročítání stránek "NE ZÁKLADNÁM"si radši našprtej dějiny komunismu,ale hlavně ne v Česku.

Hrad 31.5.2008 21:12

Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Snad cynik, a v tom je tvůj půvab. A místo šprtání co zde doporučuješ, raději studuj. Na trhu jsou tři černé knihy. Černá kniha komunismu, Černá kniha kapitalismu a Černá kniha globalizace. Asi 1 100 stránek. Ale ještě jednu ti doporučím, i když podle jazyka, který zde používáš bude pro tebe nestravitelná. Je napsána příliš odborným  jazykem. Jadwiga Staniszkis, Postkomunismus. Zrod hádanky, Centrum pro studium demokracie a kultury, Brno 2006. Ty čtyři knihy jsou o tobě. O tvé omezenosti, vyplývající z neznalosti. A důležité k tomu cucákovi. Kdyby bylo stáří předností, tak si dáváme do čela stolu dubový pařez.     

Zero 31.5.2008 22:11

Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Hrade,promiň,že jsi musel čekat,ale cenzor...Zrovna teď chlastáme(cynik-příště budu nejdřív dávat své příspěvky nejdřív nějakému starému komun.ext.korektorovi,otázka co mi z textu zbyde,a to ne kvůli pravopisu).Chlastáme,protože je sobota,den volna.Přes týden musí vydělávat,aby bylo na přehnaný důchody pro estébácké staré kur..Černá kniha komunismu-souhlas.Ale ty zbývající dvě pi... si strč někam....Zajímavé jak zrovna ty dnes argumentuješ,ale protože jsi vcelku rozumný(to víš alkohol),tak ti povím co si myslím o celý tý šaškárně...Estébáci odvedli skvělou práci-opravdu už skoro celý národ pláče nad nějakým ubožá....co si myslí,že zachrání svět.Radar  v parlamentu neprojde(Zubovová a spol.)a to taky dílem kvůli dnešní uplakaný hysterii ....měj se soudruhu.

Hrad 31.5.2008 22:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

To co zde sděluji není nic nového. Nejjednodušší je nejakou věc odsoudit(tvůj případ), mnohem těžší je ji pochopit, ale co je nejtěžší je podat její tvořivý výklad. Tedy tvořivá interpretce. To si troufl řici Hegel. Asi měl s diskutujícími veliké zkušenosti. Já se domnívám, že jediný způsob jak si zachovat objektivitu je prohlédnout si fakta, a okamžitě zůstat němý. A sametová revoluce? Torzo jejích výsledků zatím ještě využíváme(naše psaní). Bylo to odevzdaní moci, ktoré bylo vyjednané mezi Američany a Sověty na konci osmdesátých let. Tí, kteří měli dispoziční právo ve vztahu k národnímu majetku, ho vyměnili za reálne vlastnické právo. A zvolili prvním presidentem Havla. A ostatní(ty zdá se stále), radostně zírali na světlé zítřky(jak říkal již Tonda Zápotocký(všimni si že se dnes vytahuje měnová reforma)), a při tom si nevšimli, že se nad nimi vznáší sekera řezníka věnčena listím, která má uklidnit důvěřivé hovado. O kolik se ti snížil reálný důchod tím, že stále větší část musíš vydávat na nebytnosti, jako je toaletní papír......    

Zero 31.5.2008 23:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Tak promiň,že jsem tě oslovil jako soudruha....Řeknu to nakonec jednoduše.....souhlasím s tebou,je nutné si prohlédnout fakta,ale prosím tě kde?(a nezačni zase s literaturou faktu)Archivy východního bloku uzavřeny(zvláště ty moskevské),O Fondu Z škoda mluvit(teda pokud nějaký malý fondek Z existuje,jestli náhodou není ještě větší a nejedná se tuďíš o zase další estébáckou fabulaci)....Víš kdo mladým dnes v Česku vykládá dějiny?Údajní disidenti (Petruška,..nebudu pokračovat,už mi z toho pamatováka kvůli dnešním zásahům cenzora bolí hlava,ale jednoduchá otázka nakonec:PROČ SOUDRUZI,KDYŽ SI TAK LEHCE SPLNILI SVÉ MATERIÁLNÍ POTŘEBY MAJÍ NADÁLE JINOU POTŘEBU A TO NEUSTÁLE OVLÁDAT MYŠLENÍ DRUHÝCH.AŤ JSOU AMÍCI JACÍ JSOU,OBDIVUJI PRÁVĚ TEN OPAK.A abych tě nakonec přece jen nenechal v klidu dodám: AŤ ŽIJE SVOBODNÝ A DEMOKRATICKÝ IRÁK

Rádce 31.5.2008 23:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Používej Rudé právo ze starých zásob.

Zero 31.5.2008 23:12

Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Hrade,já ještě zapoměl reagovat na tvou poznámku o stáří....Hele mě si ke stolu nezvi já jsem jen o pár měsíců starší než ten hň... Tamáš.Přesto si inteligenčně na něho v pohoďe věřím.Jako starý profesor na usmrkance.

emersonskej 31.5.2008 21:09

Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Copak draku - chyběj argumenty, takže jen prskáš jedový slinty ??? ;-P

LV 31.5.2008 21:14

naivní Honzíku

Lenin i Alláh s Tebou. Referendum nebude. Zaplaťpánbůh. Nikdy se totiž referendum o zbraňovém systému nevedlo. Takže nebude. Právě kvůli takovým, jako jsi Ty. Kvůli naivním, zblblým ... a demagogům. Aby nemohli přesvědčovat stejně hloupé a pomýlené, kolik by se za to vše (protiraketovou obranu, ponorky, letadla a pod.) dalo pořídit mateřských školek, nemocnic atd. A že by se lidé celého světa měli raději chytnout za ruce a zatančit kolo kolo mlýnský....

Jenže svět je jiný. Možná pro Tebe neuvěřitelně nespravedlivý. A láska, jakož i vlídné slovo jaksi nezabírá. Aspoň na Al Kaidu, Hamás a podobný spolky. Zabírá jen síla. Víš, hochu, já mám zkušenost (osobní) s lidmi z Iráku, i z Ruska. Je podivuhodné, jak hluboce oceňují a respektují jediné SÍLU. Ano, tu hnusnou sílu, co je v Evropě téměř v klatbě. Ničeho si pak běžní lidé obou, výše jmenovaných států neváží méně než slabost (za niž bohužel často považují i slušnost).

Radar bude. Zaplať Pánbůh. Právě kvůli Tvým chlebodárcům, podporovatelům sponzorům a instruktorům. I kdyby se jejich Lenin s Alláhem pos....

emersonskej 31.5.2008 21:43

Re: naivní Honzíku

Skvěle napsáno !!!R^