29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
badxe 31.5.2008 8:21

Re: A vláda

A kde jste přišel k tomu "veřejnému mínění" Pokud vím žádný větší průzkum se nedělal, a pokud budu chtít tak průzkum který mi dá žádaný výsledek udělám kdykoli, třeba i s tím že výsledek má být že většina "národa" si přeje návrat rudochů do vlády. Bláboly o tom že 60% lidí je proti jsou docela mimo, ono je to v zásadě o tom že 60% není pro (což je rozdíl) a hlavně pokud si uděláte vzorek necelých tisíc lidí je to jen velmi orientační (ale zase rychlé a levné) a pokud chcete fixlovat velmi příhodné. Já pokud se s lidmi bavím a na tohle přijde řeč tak jsem zatím nenarazil na někoho kdo by vyloženě odmítal, řada lidí je "spíše proti" , nebo "neví" někteří jsou "spíše pro" a dost je vyloženě "pro" takže na rozdíl od zadání politickou stranou pro agenturu mně to vychází že lidem je to buď fuk nebo jsou spíš pro. To že vás v novinách masírují blby jako je duo vyzáblíků neznamená že je to názor většiny. A k "přeběhlíkům" možná byste si měl uvědomit kdo si ty "přeběhlíky" vybral, do parlamentu je instaloval a taky to že vláda má mandát i bez nich (jen pablbek se chlubil že má většinu bez důvodu). Oni socani bez komoušů o kterých si odhlasovali že s nimi nekamarádí nemají 100 mandátů jak si asi mylně myslíte.

Ondras 31.5.2008 11:57

Re: Re: A vláda

R^R^R^

Sowfiw 31.5.2008 0:44

Samozrejme, ze se soudruh rajsky ucetni Pardoubek

bude snazit zahajeni stavbu  radaru na dobu co nejpozdejsi. Doufa totiz, ze se mezitim dostane k korytu a pak si neco na te stavbe nahrabe. Vzdyt to musi byt ku vzteku. Mlady smrat soudruh kolotok si kupuje byty na Floride a  zaslouzilej Jyrka nic. To by vas taky nastvalo, a jak k tomu navic prijde ta jeho konkubina? To myslite, ze si brala vepre z ciste lasky? A vzdyt to byl soudruh  gumak potrhlik, kdo s hovory o radaru zacal, a ted by  meli o takovehle koryto prijit?

Pierino 31.5.2008 3:08

Re: Samozrejme, ze se soudruh rajsky ucetni Pardoubek

Sowfiw: Mas pravduR^R^R^!! ten spratek kolotuk mu vypalil rybnik a kde ted Jyrka vezme kapriky...;-D;-D;-D

alamo 31.5.2008 0:23

autorovi: to je slabota

mal ste ich označiť, priam za "TERORISTOV" ;-)

ach jooo 31.5.2008 0:27

Tamas s Bednarem

dva nejvetsi pi tomci v Cesku! Paroubek jasne je neco jako Firlinger neblahe pameti!

alamo 31.5.2008 0:44

eé... ten titul patrí inej dvojici

sú to "BEK A NEK", hlavička vlády a zadok opozície. zašiť všetkých do jedného vreca, "pytle" a utopiť ich v gabčíkove, spolu s "HRANOLOM", alias mylovaným slovenským premiérom ficom.