28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 19.3.2008 7:18

Re: Radarová základna v Čechách

právě proto, že je proti Rusku, ho nutně potřebujeme!

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:17

Re: Paroubek

:-D:-D:-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D!!

I-Worm 19.3.2008 7:16

Re: Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

souhlas, ale jako první krok musíme legalizovat a zdanit prostituci!

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:16

Re: Radarová základna v Čechách

Pasáček z Vermontu nemá ve svém prostoru dostupnou tolik potřebnou lékařskou péči! Odkdy  bývalí zapšklí komouši emigrují za moře a odtamtud si hojí mindráky svými pokroucenými postřehy? Pasáčku, drž se koz!:-D:-D:-D

ne dr.Poklop 19.3.2008 7:15

Re: Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

BuBu,jak ty můžeš napsat,aby někdo napsal argument,když ty boží hovádko každý den se tady akorát vyzvracíš a argumenty žádné?BuBu blbe ,ty jsi musel být generální tajemník KSČ a nebo jeho brácha.Stejné hovado a to ještě možná to hovado urážím.

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:13

Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

R^R^R^

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:12

Re: Expremiér Zeman: Payne není poslanec, Payne je diagnóza.....

Pak by musela být diagnózou i značka nicku NOMEN, to je těžký případ - snad pro psychiatra(?):-D:-D:-D:-D

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:10

Re: Politická mrtvola

Naprostý souhlas. Jenže za  zády lháře a neurvalce, bezectného šejdíře, se připravuje zdánlivě uhlazený, ale značně nebezpečný a všeho schopný řečník Dr. Rath!!! Pokud takto vypadají a jednají sociální demokraté, pak je to pro myslící lidi naprosté znectění myšlenek a zásad skutečné sociální demokracie, fuj!;-O;-O

Standa 19.3.2008 7:06

Payne

je pouhý propagandista, kterého ohrožují v současnosti i Křováci z Afriky. Mají totiž dalekonosné luky a mohli by tak ohrožovat Evropu a Česko. Je po... strachy, jako Američané.

BuBU 19.3.2008 6:34

Re: Pane Payne,

R^R^R^ . . . ano - je třeba nazývat věci pravými jmény !

BuBU 19.3.2008 6:32

Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

. . . do diskuse !

Kdepak - bolševická výchova . . . . . je bolševická výchova, to se nedá popřít ! :-D 

P.S. Zkus Ty Blbe - alespoň jeden jediný slušný (nebolševický) protiargument k článku ! Rv Tobě je totiž úplně jedno - co je v článku napsáno ! Tebe zajímá jen KDO  TO  NAPSAL  ! Jsi kapitální Vůl . . . a my rybáři víme, co to slovo "kapitální" obnáší ! ;-D;-D;-D

eTony 19.3.2008 6:29

Pane Payne,

premiér, který "neví" co jeho vláda dělá, je politický dobytek.

Flegmatik 19.3.2008 6:21

Politická mrtvola

Paroubek již svým vystupováním mohl a může imponovat akorát jemu podobným lhářům a žvanilům, kteří ho bezmezně obdivují za to, že se nebál do politky vnést dílem sprostotu, dílem neurvalost a dílem agresivitu slova. Klasická rétoriky je již ta tam. Je silně naivní si myslet, že Paroubkovi přivrženci se ho jen tak vzdají. Je to jejich záštita proti té "lůze", která pochopila o čem vlastně ta demokracie je. Oni se chtějí takto chovat, protže je jim to vlastní a Paroubek je v tom ubezpečil. Faktem ale zůstává, že lidé, kteří pochopili a co v demokracii jde hlavně vědí, že Paroubek, svým jednáním a vystupováním, pomalu padá do historické stoupy zapomenutelných dějin. Bude ještě nějaké to kříšení, jak jsme to viděli na Slovensku s Mečiarem, ale co je nevyhnutelné to se prostě stane.

Nomen: 19.3.2008 6:08

Expremiér Zeman: Payne není poslanec, Payne je diagnóza.....

Tomas Pansky 19.3.2008 5:41

... mozna trochu maleho ceskeho selskeho rozumu by ...

... pomohlo.  

Hodici se vtip: Prijede novinar delat reportaz na farmu v Kanade.  Farmar vypravi o farme a o dobytku.  Pak se reporter zepta: "A jake mate sousedy?  Co ten tady na zapad od vas?"  "Jo, jo, to je dobry soused", odpovi farmar.  "A co ten soused na vychod?" pokracuje novinar.  "Jo, jo, to je taky dobry soused", znovu odveti farmar.  "A proc tedy nosite na kazdem boku zaveseny kolt?"  zvida novinar.  Farmar s klidem odpovi: "To aby i nadale zustali dobrymi sousedy".

--- Muzeme si dovolit delat samostatnou obranou politiku naseho statu?  Pokud odpovite -ano-, potom nemam co dodat.  Lidem vaseho kalibru nerozumim.  Ja jsem z tech, co si mysli, ze -ne-.  Moznosti: vychod (ten si nas uz jednou vclenil sam a udelal by to znovu) nebo zapad (NATO, jehoz jsme clenem).   Nekdo tu nadnesl otazku, proc  neni obrana (radar u nas a raketova zakladna v Polsku) budovany jako soucast NATO.  Tady nemame potrebne informace.  Pojdme ale uvazovat, proc bychom s tim nemeli souhlasit.  a) srovnavat obsazeni Ruskem v roce 1968 s radarovou zakladnou je nesmysl.   b) bude zakladna chranit i nase uzemi?  Rekneme , ze ano.  Potom je to jedine dobre.  Rekneme, ze ne, ze je to primarne na obranu USA.  Mame v tomto pripade co ztratit?  Nemame.  At chceme ci ne, jsme opet svedky "studene valky": zbrojeni a taktiky.  c) ted bych se rad zeptal: probiha strategicke planovani obrany statu NATO?  Ano?  Je NATO schopne se branit?  Proti komu se NATO pripravuje?  ---  Ze by nas kom-iste radi videli v ruskem chrtanu, o tom neni pochyb.  Argumentace pana Paroubka, ze je absurdni si predstavit "vjizdet ruske tanky do nasi zeme v dnesni dobe" je naivni a nezodpovedna.  Po jeho slideni v Syrii v posledni dobe bych od neho ocekaval i vlastizradu (paklize se uz tak nestalo; rozhodne ukazal, ze levice u nas si dela vlastni zahranicni politiku.)  Takze vlastne nase zeme neni sjednocena ani v obrane vlasti.  A to je smutne ci lepe receno tragicke, az si to uvedomime, muze byt pozde.  

Rococo 19.3.2008 5:31

Re: Re: To je asi tak

Spíše se ptej, která hovada!:-(

Rococo 19.3.2008 5:29

Re: Radarová základna v Čechách

Když čtu ty pasákovy kecy tak se vůbec nedivím, že pasákem býval vždy ten největší blb ze vsi:-D

Rococo 19.3.2008 5:24

Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

No jo, ale vykládejte toto hysterikovi:-D

Rococo 19.3.2008 5:19

Paroubek

je lhář i diletetnt. Co ten už toho nakrafal, vždy však podle toho jak se mu to hodí. Takový člověk imponuje jen stejným kreaturám jako je on sám! proto si tak dobře rozumí se spratky Rathem a Haškem. I ta zubatá Káča z Brčálova ho žere. O milionech primitivů nemluvě.(Y)

sKoba 19.3.2008 5:10

Takže se o všem poradíme s Putinem, ne?

(Y)Rv

sKoba 19.3.2008 5:07

Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

Američani v Evropě pomohli ke stabilitě, zastavili rozpínavost bolševického Ruska, které by Evropu schramstlo celou. Je jasné, že jediné, komu se přítomnost této síly nezdá, jsou bolševici a jimi ovlivnění "užiteční idioti". A možná ještě kámoši různých militantních islamistů. Jestliže se svět nachází ve stavu, ve kterém je a v Madridu a Londýně už jsme měli útoky, jestliže Írán obohacuje uran o 106,  tak chci víc, než jen radar. Naše armáda moc nevyřeší a státy EU se starají jen o sebe.

Kryštof 19.3.2008 5:00

Pasáčku, ty nikdy nezklameš.

Jen fakt nechápu, co v té strašlivé zemi děláš. Nechceš se vrátit do té mírové Evropy?

Historik 19.3.2008 4:29

Ami go home, 3/4 českého národa vás v ČR nechce

Když jsou ČSSD zločinci, protože podle tvrzení představitelů ODS jako první jednali s Američany a ČR jim chtěli "předhodit do chřtánu", pak ODS nyní má skvělou šanci všechny tyto dřívější plány ČSSD překazit a odmítnout USA vojenskou přítomnost v ČR. Proč nyní ODS, Strana zelených a KDU-ČSL chtějí americkou vojenskou přítomnost v ČR? Proč tak ochotně teď jedná vláda ODS, Strany zelených a KDU-ČSL v USA a sjednává vojenskou přítomnost USA v ČR, přestože to odmítá 3/4 lidí v ČR?

Sotva jsme se trochu nadýchli čerstvého vzduchu, už byla nalezena další hnědá ř i ť, do které má Česká republika opět zalézt. "Naši" vládní představitelé zatahují ČR do americké politiky, která se nás netýká. "Naši" vládní představitelé nám opět chystají "ochranu" protektorem, tentokrát americkým. Naposledy, když jsme spoléhali na spojence, víme jak to v roce 1938/39 dopadlo.                                                           Tady se můžete podívat na pár drobností, co např. mj. nám může začít létat nad hlavami. Doporučuji sledovat do konce, je to velice poučné.

http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=aIbz-Mu2dSw

http://www.youtube.com/watch?v=f7ChAzr7iFE&feature=related

Fafa 19.3.2008 3:00

Jasne Tomasi,

Britanie, Island, Nizozemsko, Belgie, Dansko, Italie. Vsechno totalitni vazalove a nesvobodne zeme pod americkym diktatem. ;-D

Jo jeste doplnkovy dotaz. Na velitelstvi NORADu v Coloradu jsou permanentne umisteni kanadsti vojaci. Mam to chapat tak, ze USA jsou okupovany Kanadany?  ;-)

krab 19.3.2008 2:08

Paroubek lze A je diletant

:-)

Meda 19.3.2008 2:06

Paroubek lže,

je diletant a věčný druhý vítěz....;-D;-D;-D;-D;-D;-D(Y)

jezevec 19.3.2008 1:55

Re: Radarová základna v Čechách

na ty kravinia už jsem ti pasáku odpovídal asi 14x.

čemu jsi nerozuměl?

Jirka 19.3.2008 1:48

Re: Re: Radarová základna v Čechách

Já mám pocit,že pase soby na Čukotce.8-o

Abonent 19.3.2008 1:29

Radarová stanice Brdy je pojistka proti návratu totality

"Všichni" je kdo ? Celé osazenstvo vaší putyky ?

Američané nám už někdy diktovali ?

Svoboda je jen pro svobodné. Blb je otrokem vlastní blbosti, v jakémkoli režimu.

My Češi si užijeme svobody díky Radarové stanici Brdy. Díky USA, které za svobodu naší vlasti bojovaly ve třech světových válkách.

A vy všichni (dovedu si vás živě představit), se ve své blbosti a zlobě třeba zalkněte.

relikt 19.3.2008 1:26

Re: Radarová základna v Čechách

 Pokud jseš ve Vermontu, tak si tam pasej kozy, ovce a baby a na nás se vy...! (Y)