28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hood 19.3.2008 15:21

Žádné referendum.

Paroubek sprostě lže. On ten radar rozjednal, o tom není pochyb a teď to chce popřít! Zrušme jednání o základně, ať má vztek. Pak bude zrádce republiky Bilak a Paroubek!

billis 19.3.2008 15:20

Re: Jaké "nebo"?

- a v pripade sporu snad teda vypsat to referendum...:-D

Starý J. 19.3.2008 15:19

Re: Já to vidím jinak

Tak tedy nevím, proč tolik strachu a odporu ze strany našich komunistů a Ruska, když raketový štít je pochybně fungující, nespolehlivý a ve stádiu testu?

Není se čeho bát, nikoho to neohrožuje, je to nefungující hračka, která našeho daňového poplatníka nic nestojí. Tak k čemu ten řev všech komundírů?

xxx Kubeš 19.3.2008 15:18

Re: nemocný Paroubek

souhlas R^

billis 19.3.2008 15:17

Re: Re: Vsem priznivcum referenda

Kde jsi byl, kdyz tady rusaci meli jaderne rakety ty zalomena haluzo ?Na houbach, nebo na VUMlu ?

Pavel 19.3.2008 15:15

Referendum

Co takhle vyhlásit referendum za to, abychom dostávali dvojnásobný plat za třetinu práce? Kdo by byl proti?

Pavel 19.3.2008 15:12

Jaké "nebo"?

Paroubek lže A je diletant, tady není třeba volit zda jedno nebo druhé.

brabus 19.3.2008 14:51

Re: Konečně!

Víte nupe, ono to nechce číst Haló Noviny;-D Radar je k ochraně Nejenom ČR, ale i ostatních členů NATO, protože případný útok na radar je faktickým útokem na USA a to je pro mě podstata té ochrany, protože na ČR( s 5kusy OT64) si dnes dovolí kdejaký mongol, ale na USA si jen tak nikdo nedovolí.......................;-)

pahejl 19.3.2008 14:49

Re: Vsem priznivcum referenda

pivo by se melo naopak zdrazit. pak by mozna debilove tveho kalibru nablabolili o referendu k bezpecnostni politice USA, nybrz resili pritomnost cizich vojsk na uzemi CR.

pahejl 19.3.2008 14:46

Re: Re: Strach pana Payena a lži českých politiků

zkus napsat nejaky argument ty paciente.

pahejl 19.3.2008 14:44

Re: Re: Strach pana Payena a lži českých politiků

ano, pozadavek na referendum o statni bezpecnosti USA se jiste v referendu projednavat netreba. o pritomnosti cizich vojsk na uzemi cr vsak jiste ano Rv

brabus 19.3.2008 14:44

Re: Re: Re: Proč pane mě jak lhář (a ukecaný) připadáte daleko víc vy než ten nebohý Paroubek....?

nupe............... a toho referenda o radaru se má zůčastnit jako kdo???? Vy opravdu chcete o radaru nechat rozhodovat národ, kde je neprodávanější tiskovina  Blesk, Aha. Kde nejsledovanější pořad je Zprávy na Nově, kde je ten krásný borec na konec a kde se ukazuje jak umí pejsek podat pac.  Atd, Atd, atd.   Dokud si lidé nebudou chtít zjišťovat sami informace, tak díky, ale referendum ne. A když poslouchám v TV anketu, jak nějaký vypítko říká, že je to hrozné, jak tady bude zase velká cizí armáda, když se přitom jedná o radar, kde bude cca 20-25 amíku sedět u počítačů, tak to se mi otvírá nůž v kapse:-/

billis 19.3.2008 14:40

Re: ...technicka - mas tam 6 P

R^:-D...o to horsi...

nup 19.3.2008 14:36

Re: Re: Konečně!

i s tvým podpisem, blisi ;-D

billis 19.3.2008 14:33

Vsem priznivcum referenda

A co takhle vypsat referendum na zlevneni piva ?- Na rozdil od bezpecnostnich otazek bude opravdu ta 70%-ni vetsina vedet o cem, nebo do ceho chce kecat. Nepochybuji, ze by potom pivo stalo asi dve koruny, i kdyz nevim kdo by to doplatil...ale to prece tu chasku zajima prave nejmin.

pahejl 19.3.2008 14:33

smejde

ty by ses mel na kandelabru houpat nejvys!!

Radka 19.3.2008 14:31

Re: nemocný Paroubek

Zajimavy clanek, navic naprosto souhlasim s novazem a jeho "nemocnym paroubkem", zda se mi nechutne, ze nekteri a bohuzel prave ti nejhlucnejsi obcane Ceske republiky prijali sebevrazednou politiku EU. Bruselska aministrativa bez histiroricke pameti je sebeznicujici. Mame sanci vratit symbolicky dluh vsem tem za oceanem, kteri riskovali a casto i polozili sve zivoty v bojich 1. a 2. svetove. Mozna jsme  bolsevickou devastaci zakladni lidske etiky zapomneli na slusne vychovani a ztratili nejen pud sebezachovy, ale i zdravy rozum ?  omlouvam se za vstup, ktery je emocionalni, nikoli fakticky, ale zacinam mit strach z cesty, kterou bez vedomi obcanu vedeme v ramci  socialisticke Evropy, ta nas svazuje  narizenimi, ktera jsou zavazna pro vsechny clenske staty, aniz by existoval narodni mechanismus, ktery by byl schopny je monitorovat a o nejake  interakci asi take nemuze byt reci.  Svet se zmenil, konvencni  valky jsou minulosti. Mozna, ze se nam ani nepostesti rict, haha a kdo mel pravdu?

protoze uz tu nikdo takovy nezbude. :-(

ondra 19.3.2008 14:26

Já to vidím jinak

a) poslanec MUŽE lobovat za radar (stejně jako za cokoliv jiného, to byste se divil ;-)), to že má "pouze" předládat zákony neznamená že pouze předkládá zákony.

b) "od doby co je systém spuštěn útočník ví, že nemá smysl střílet na USA"

  Myslíte? Stačí, když si přečte, jak NESPOLEHLIVÝ a VE STÁDIU TESTU zatím celý systém je. Mimochodem, smysl střílet na USA opravdu nemá, ale ne kvůli pochybně fungujícímu raketovému štítu, nýbrž kvuli tomu, že a) USA by útok opětovaly, b) poštval by proti své zemi (pardon, zemi, ze které byla raketa odpálena) celé NATO, c) poštval by proti sobě i světové mínění, na straně USA by rázem byly téměř všechny státy světa.

Stejně tak nemá cenu střílet na Evropu nebo jiné státy NATO - výsledek by byl stejný. Byl by možná dokonce stejný, kdyby proti sobě použily jaderné zbraně například Indie s Pákistánem. Vyvolalo by to okamžitou vojenskou reakci s cílem eliminovat nebezpečí pro zbytek světa. Jinak si doporučuji přečíst bezpečnostní strategii USA: http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=1&kap=3

 

billis 19.3.2008 14:23

Re: Re: Proč pane mě jak lhář (a ukecaný) připadáte daleko víc vy než ten nebohý Paroubek....?

R^:-D

billis 19.3.2008 14:17

Re: Konečně!

Jestlipak mas zalozen take zvaci dopis rusakum, hnupe

nup 19.3.2008 14:04

Re: Re: Proč pane mě jak lhář (a ukecaný) připadáte daleko víc vy než ten nebohý Paroubek....?

barbusi, a co takhle místo průzkumů a záchodových míst třeba tvrdá data? Nejjednodušší způsob, jak se k nim dostat, je referendum ;-) , jenže do toho se všem těm "pravicovým demokratům", čti překabátěným bolševikům, taky nechce ;-P

nup 19.3.2008 13:55

Konečně!

Konečně se Payne přiznal. Zvací dopis ukládám na HDD, aby nebylo sporu,

až zase nějaký prolhanec bude tvrdit, že jednání zahájila ČSSD.

A po stošedesátéosmé: Ten radar NENÍ určen k ochraně České republiky, což uznávají i

zarytí rakeťáci - ovšem jen ti, kteří prošli fyzikou na základce.

janoryna 19.3.2008 13:49

Re: Paroubek má všech 5 P

a příznivec pravice !

janoryna 19.3.2008 13:47

Re: nemocný Paroubek je větší

hrozbou než ksč. proto taky strana avláda bojují prot socanům ane proti ksč. to zbývá na zasloužilé disidenty šetinu a mejstříka..

janoryna 19.3.2008 13:46

pěstujme si paroubka !

můžemevšechny maléry naněj svést. začněmě kuponovou privatizací, klausovými balíčky, přihláškou do eu, maléry s knihovnou a kaplickým atd. může za to paroubek ! 

novaz 19.3.2008 13:41

nemocný Paroubek

Paroubek je největší hrozbou pro demokracii a svobodu u nás. Své názory mění jako ponožky, podle toho, jak se mu právě hodí do krámu. Je nemocný touhou po moci. Spoléhá na nevědomost a nevzdělanost určité, početně ne zanedbatelné části našich spoluobčanů. Výstavba radaru u nás stává se tak bohužel důvodem politického boje, namísto aby byla brána jako vítané posílení bezpečnosti naší i našich spojenců v NATO. Různým pseudohumanistům a rádobypacifistům nevadí tisíce ruských raket s jadernými nosiči, raketové základny a radary v Rusku, ani jaderné hrátky Iránu, nýbrž právě jenom a pouze jeden jediný obraný radar v Brdech, neboť momentálně je v kurzu nesmyslný antiamerikanismus. Typicky čecháčkovský postoj: Pěkně v klidu v teplíčku počkat, jak se to všechno ve světě semele, ať si za nás pálí prsty někdo jiný.  Nejrychlejší cesta znovu padnout do smrtícího sevření ruského medvěda.

brabus 19.3.2008 13:40

Re: Proč pane mě jak lhář (a ukecaný) připadáte daleko víc vy než ten nebohý Paroubek....?

....... který se snaží vnutit této zemi co nechce........................ a to jako podle koho???? Podle STEMU?  Že by rozhled velikosti záchodové misky;-D Ale jinak chápu, že jste dnes rozladěný, protože Vám bylo zrušeno členství u komsomolců..............;-D

gerontusinza 19.3.2008 13:31

Chápu, pochopil byste svou současnou blbost.......Re: Re: Re: Paroubek má všech 5 P

;-D takhle kolem vás musí chodit po špičkách, abyste se nedostal do rezonance ale vy si to neuvědomujete....;-)

gerontusinza 19.3.2008 13:27

Proč pane mě jak lhář (a ukecaný) připadáte daleko víc vy než ten nebohý Paroubek....?

Asi proto, že ten nebohý Paroubek pochopil že bodl do vosího hnízda normálních lidí této země.... Kdežto vy se chováte jako jistý cizopasník, přisátý a ukládající své hnidy ve vlasovém pa jiném porostu, který se snaží vnutit této zemi co nechce ..... Takže lhaní a sprostota je hlavní zbraní z vaší strany ..... ;-D:-/

whaler 19.3.2008 12:58

Re: Re: Paroubek má všech 5 P

Kdybych měl v hlavě to co Paroubek, strčil bych hlavu do hajzlu a řval hrůzou.