11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 19.3.2008 6:29

Pane Payne,

premiér, který "neví" co jeho vláda dělá, je politický dobytek.

BuBU 19.3.2008 6:34

Re: Pane Payne,

R^R^R^ . . . ano - je třeba nazývat věci pravými jmény !

Vavie 19.3.2008 7:24

Re: Re: Pane Payne,

:-D:-D:-D

Flegmatik 19.3.2008 6:21

Politická mrtvola

Paroubek již svým vystupováním mohl a může imponovat akorát jemu podobným lhářům a žvanilům, kteří ho bezmezně obdivují za to, že se nebál do politky vnést dílem sprostotu, dílem neurvalost a dílem agresivitu slova. Klasická rétoriky je již ta tam. Je silně naivní si myslet, že Paroubkovi přivrženci se ho jen tak vzdají. Je to jejich záštita proti té "lůze", která pochopila o čem vlastně ta demokracie je. Oni se chtějí takto chovat, protže je jim to vlastní a Paroubek je v tom ubezpečil. Faktem ale zůstává, že lidé, kteří pochopili a co v demokracii jde hlavně vědí, že Paroubek, svým jednáním a vystupováním, pomalu padá do historické stoupy zapomenutelných dějin. Bude ještě nějaké to kříšení, jak jsme to viděli na Slovensku s Mečiarem, ale co je nevyhnutelné to se prostě stane.

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:10

Re: Politická mrtvola

Naprostý souhlas. Jenže za  zády lháře a neurvalce, bezectného šejdíře, se připravuje zdánlivě uhlazený, ale značně nebezpečný a všeho schopný řečník Dr. Rath!!! Pokud takto vypadají a jednají sociální demokraté, pak je to pro myslící lidi naprosté znectění myšlenek a zásad skutečné sociální demokracie, fuj!;-O;-O

Vodička- sapér 19.3.2008 9:51

Re: Re: Politická mrtvola

Lajdo, když   čtu Vaše   takto silně  upatlané  příspěvky,  mám  dojem,  že  pravděpodobně  nejste  žádná  kobylka, ale slintavá, zlostně prskavá,  velbloudice.

jirka.s. 19.3.2008 9:59

Re: Re: Re: Politická mrtvola

Já zas naopak věřím, že ty jsi tím sapérem určitě byl! Ovšem po jednom nevydařeném zákroku jsi po zásahu crania střepinou evidentně už dlouho veteránem, že? ;-(

Kobylka Lajda 19.3.2008 12:03

Re: Re: Re: Politická mrtvola

Sapére, sapére, drž se zákopnické lopatky a dávej pozor, aby sis nezranil moudí!  Máš-li zraněné či chybějící moudí, zjevují se ti ve snu vebloudi!;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

čtenář 19.3.2008 10:03

Re: Re: Politická mrtvola Solženicyn odpovídá na otázku

V knize Dvě stě let pospolu jste se nedávno pokusil prolomit tabu a promluvit o společné historii Rusů a Židů. Západ byl tou knihou konsternován. Říkáte tam, že Židé jsou vedoucí silou globálního kapitálu a že zároveň byli mezi prvními, kdo buržoazii torpédovali. Máme z širokého spektra příkladů, které uvádíte, usoudit, že Židé nesou větší míru zodpovědnosti za neúspěch sovětského experimentu než ostatní?

Netvrdím, že bychom měli určovat míru viny nebo porovnávat morální zodpovědnost jedněch či druhých. Vyzývám jedině k sebereflexi. Odpověď na svoji otázku najdete přímo v mé knize: "Každý národ musí morálně zodpovídat za svoji minulost, včetně jejích ostudných částí," píšu tam. "Jak zodpovídat? Tím, že se pokusí pochopit: Jak je možné, že jsme něco takového dopustili? V čem spočívá naše chyba? A mohlo by se to stát znovu? Zejména v tomto duchu by se slušelo, aby Židé převzali zodpovědnost jak za revoluční hrdlořezy, tak za ty, kteří jim chtěli sloužit. Měli by se zodpovídat nikoli veřejně, ale sami před sebou, před svým svědomím, před Bohem. Stejně jako se my, Rusové, musíme zodpovídat za pogromy, za nelítostné mužické žháře, za zfanatizované revoluční vojáky a zesurovělé námořníky."

ilik1 19.3.2008 10:07

Re: Re: Politická mrtvola

Kobylko, je to přesně tak. Rath mi připadá mnohem nebezpečnější, nezastaví se před ničím. A očividně ho ty svinstva, která provádí a okamžitě předává mediím, baví,.Všimli jste si, že je to nejčastěji se objevující politik na obrazovce.?

jirka.s. 19.3.2008 11:04

Re: Re: Re: Politická mrtvola

Nevšiml, iliku! Politika jsem naposled zahlédl na obrazovce někdy minulý týden a jmenoval se Schwarzenberg! To, co se tam jinak shlukuje každý den, to jsou v nejlepším případě exhibicionisti, v případě dRátha hov/ada! ;-(

Nomen: 19.3.2008 6:08

Expremiér Zeman: Payne není poslanec, Payne je diagnóza.....

BuBU 19.3.2008 6:32

Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

. . . do diskuse !

Kdepak - bolševická výchova . . . . . je bolševická výchova, to se nedá popřít ! :-D 

P.S. Zkus Ty Blbe - alespoň jeden jediný slušný (nebolševický) protiargument k článku ! Rv Tobě je totiž úplně jedno - co je v článku napsáno ! Tebe zajímá jen KDO  TO  NAPSAL  ! Jsi kapitální Vůl . . . a my rybáři víme, co to slovo "kapitální" obnáší ! ;-D;-D;-D

ne dr.Poklop 19.3.2008 7:15

Re: Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

BuBu,jak ty můžeš napsat,aby někdo napsal argument,když ty boží hovádko každý den se tady akorát vyzvracíš a argumenty žádné?BuBu blbe ,ty jsi musel být generální tajemník KSČ a nebo jeho brácha.Stejné hovado a to ještě možná to hovado urážím.

Vavie 19.3.2008 7:25

Re: Re: Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

Paroubek je dobytek, jednak tak vypadá a jednak když otevře hubu tak to potvrdí. Žádné argumenty nejsou potřeba

HOBBO 19.3.2008 7:32

Re: Re: Re: Re: No Ty máš ale špičkový argument . . .

Vavie to proste nema chybu:-D:-P;-);-DR^

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:12

Re: Expremiér Zeman: Payne není poslanec, Payne je diagnóza.....

Pak by musela být diagnózou i značka nicku NOMEN, to je těžký případ - snad pro psychiatra(?):-D:-D:-D:-D

Tomas Pansky 19.3.2008 5:41

... mozna trochu maleho ceskeho selskeho rozumu by ...

... pomohlo.  

Hodici se vtip: Prijede novinar delat reportaz na farmu v Kanade.  Farmar vypravi o farme a o dobytku.  Pak se reporter zepta: "A jake mate sousedy?  Co ten tady na zapad od vas?"  "Jo, jo, to je dobry soused", odpovi farmar.  "A co ten soused na vychod?" pokracuje novinar.  "Jo, jo, to je taky dobry soused", znovu odveti farmar.  "A proc tedy nosite na kazdem boku zaveseny kolt?"  zvida novinar.  Farmar s klidem odpovi: "To aby i nadale zustali dobrymi sousedy".

--- Muzeme si dovolit delat samostatnou obranou politiku naseho statu?  Pokud odpovite -ano-, potom nemam co dodat.  Lidem vaseho kalibru nerozumim.  Ja jsem z tech, co si mysli, ze -ne-.  Moznosti: vychod (ten si nas uz jednou vclenil sam a udelal by to znovu) nebo zapad (NATO, jehoz jsme clenem).   Nekdo tu nadnesl otazku, proc  neni obrana (radar u nas a raketova zakladna v Polsku) budovany jako soucast NATO.  Tady nemame potrebne informace.  Pojdme ale uvazovat, proc bychom s tim nemeli souhlasit.  a) srovnavat obsazeni Ruskem v roce 1968 s radarovou zakladnou je nesmysl.   b) bude zakladna chranit i nase uzemi?  Rekneme , ze ano.  Potom je to jedine dobre.  Rekneme, ze ne, ze je to primarne na obranu USA.  Mame v tomto pripade co ztratit?  Nemame.  At chceme ci ne, jsme opet svedky "studene valky": zbrojeni a taktiky.  c) ted bych se rad zeptal: probiha strategicke planovani obrany statu NATO?  Ano?  Je NATO schopne se branit?  Proti komu se NATO pripravuje?  ---  Ze by nas kom-iste radi videli v ruskem chrtanu, o tom neni pochyb.  Argumentace pana Paroubka, ze je absurdni si predstavit "vjizdet ruske tanky do nasi zeme v dnesni dobe" je naivni a nezodpovedna.  Po jeho slideni v Syrii v posledni dobe bych od neho ocekaval i vlastizradu (paklize se uz tak nestalo; rozhodne ukazal, ze levice u nas si dela vlastni zahranicni politiku.)  Takze vlastne nase zeme neni sjednocena ani v obrane vlasti.  A to je smutne ci lepe receno tragicke, az si to uvedomime, muze byt pozde.  

Rococo 19.3.2008 5:19

Paroubek

je lhář i diletetnt. Co ten už toho nakrafal, vždy však podle toho jak se mu to hodí. Takový člověk imponuje jen stejným kreaturám jako je on sám! proto si tak dobře rozumí se spratky Rathem a Haškem. I ta zubatá Káča z Brčálova ho žere. O milionech primitivů nemluvě.(Y)

Historik 19.3.2008 4:29

Ami go home, 3/4 českého národa vás v ČR nechce

Když jsou ČSSD zločinci, protože podle tvrzení představitelů ODS jako první jednali s Američany a ČR jim chtěli "předhodit do chřtánu", pak ODS nyní má skvělou šanci všechny tyto dřívější plány ČSSD překazit a odmítnout USA vojenskou přítomnost v ČR. Proč nyní ODS, Strana zelených a KDU-ČSL chtějí americkou vojenskou přítomnost v ČR? Proč tak ochotně teď jedná vláda ODS, Strany zelených a KDU-ČSL v USA a sjednává vojenskou přítomnost USA v ČR, přestože to odmítá 3/4 lidí v ČR?

Sotva jsme se trochu nadýchli čerstvého vzduchu, už byla nalezena další hnědá ř i ť, do které má Česká republika opět zalézt. "Naši" vládní představitelé zatahují ČR do americké politiky, která se nás netýká. "Naši" vládní představitelé nám opět chystají "ochranu" protektorem, tentokrát americkým. Naposledy, když jsme spoléhali na spojence, víme jak to v roce 1938/39 dopadlo.                                                           Tady se můžete podívat na pár drobností, co např. mj. nám může začít létat nad hlavami. Doporučuji sledovat do konce, je to velice poučné.

http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=aIbz-Mu2dSw

http://www.youtube.com/watch?v=f7ChAzr7iFE&feature=related

sKoba 19.3.2008 5:07

Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

Američani v Evropě pomohli ke stabilitě, zastavili rozpínavost bolševického Ruska, které by Evropu schramstlo celou. Je jasné, že jediné, komu se přítomnost této síly nezdá, jsou bolševici a jimi ovlivnění "užiteční idioti". A možná ještě kámoši různých militantních islamistů. Jestliže se svět nachází ve stavu, ve kterém je a v Madridu a Londýně už jsme měli útoky, jestliže Írán obohacuje uran o 106,  tak chci víc, než jen radar. Naše armáda moc nevyřeší a státy EU se starají jen o sebe.

Rococo 19.3.2008 5:24

Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

No jo, ale vykládejte toto hysterikovi:-D

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:13

Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

R^R^R^

I-Worm 19.3.2008 7:16

Re: Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

souhlas, ale jako první krok musíme legalizovat a zdanit prostituci!

jirka.s. 19.3.2008 9:38

Re: Re: Re: Za koho mluvíš? Já i mnozí další chceme nejen radar, ale celou vojenskou základnu!

Omyl! Jako první krok je nutno zdanit blbost! Legalizovaná už je! Pak by se tento stát okamžitě stal prvním skutečně socialistickým státem na světě, kde by kromě cigánů jezdili v mercedesech  například i všichni tělesně postižení! Jenom to má takový malý háček! Kde by ti blbí na ty daně brali, ale já věřím, že pro Dona Pupka je takovýto problémeček prkotinou! ;-D

krab 19.3.2008 2:08

Paroubek lze A je diletant

:-)

Meda 19.3.2008 2:06

Paroubek lže,

je diletant a věčný druhý vítěz....;-D;-D;-D;-D;-D;-D(Y)

exalted 19.3.2008 1:06

Paroubek

Chro chro bradvice chro chro paroprase kvík chro chro kvík

Kobylka Lajda 19.3.2008 7:17

Re: Paroubek

:-D:-D:-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D!!

exalted 19.3.2008 8:07

Re: Re: Paroubek

;-D;-DR^