7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

RADAR: Občane div se

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 25.1.2008 11:24

Re: Dobrý den radare prostě welcome

Autor klipu jen graficky vyjádřil to, co o hrozbě pro naši republiku říkají naši oficiální političtí a vládní představitelé a co se říká v oficiálním provládním tisku. Vy se pěkně vyjadřujete o naší oficiální politice, když ji nazýváte demagogií.

ZW 25.1.2008 11:15

Argumentační veletoč

Wow! Zastánce radaru obviňuje svého protivníka z toho, že je také zastáncem radaru, a proto je podvodník. Jaká dojemná péče o voliče protivníkovy strany!

P.S.: Také máte radost, když opozice vaší straně připomíná "Smlouvu s voliči"?

strejda 25.1.2008 11:07

Re: Re: nevidíš břevno v oku svém ...

Vláda ČSSD skrývala, co Klaus vymyslel. Dělení mzdy na dvě části zavedl jako ministr financí. Holt jsou u nás lidé, kteří pamatují.

strejda 25.1.2008 11:02

Jak ODS plní písemné dohody

II : Co garantujeme             U 70 %  zboží a služeb daňová sazba klesne  ...  důchodcům valorizace penzí ve výši 1000 Kč měsíčně.     Finanční spoluúčast ve zdravotnictví se nebude povinně zvyšovat.

Protože příznivci ODS těžce chápou napsaný text, tak jsem ho zkrátil a pokusím se i vysvětlit. Co garantujeme znamená, že ODS slibuje, že DPH v 70% klesne (u potravin stouplo, nekleslo NIKDE). Penze se nezvýšily o 1000 Kč, ale o cca 380 Kč. Spoluúčast ve zdravotnictví se povinně zvedla. Z tohoto ODS nesplnila nic, NAPROSTO NIC. Lhala zcela bezoztyšně. Výmluvy na koaliční partnery jsou výmluvy na úrovni malého spratka nachytaného při činu. Pokud něco garantuji, tak si za tím stojím, nebo garance nedávám. S Lauderem takový špás stál 10 miliard. Pokud nejsem schopen garance splnit, tak do akce nejdu. Výmluvy na partnery, kteří nechtějí, jsou směšné, hodné tak šaška. Nechtěl bych příznivce ODS za obchodního partnera ani kamaráda. Stále bych musel čekat na podraz.

nup 25.1.2008 10:43

Re: Re: Re: Re: nevidíš břevno v oku svém ...

Že se místo 12% daně platí reálně 23%, to JE výmysl ODS. A nezkoušejte se z toho vykroutit.

Táta 25.1.2008 10:27

No tak

Podívejte se redaktůrku co jste udělal /kolik ne diskuse,ale zloby a urážek/ to jste chtěl?

Michal Slánička 25.1.2008 10:03

Re: Re: Pane Sláničko,

Není to blbost, vycházím jen z terminologie mezinárodních vztahů a logiky věci. U té terminologie - mezinárodní vztahy  jasně odlišují schvalování referendem a schvalování parlamentem. Těžko v takových dokumentech budete psát záměr schvalování parlamentem, a přitom myslet tím schvalování referendem. Logika říká, že pokud by ČSSD opravdu myslela referendum od počátku vážně, tak by prostě do dokumentu prosadila ustanovení o schvalování referendem. Věřte, že Američanům je zcela jedno, jakou formu by si česká vláda zvolila. Problém je jen v tom, že ČSSD není vládní stranou.

Beavis 25.1.2008 9:50

Re: Velmi pochybuji, že by tak inteligentní člověk, jakým pan Paroubek je....

Bohužel je na tom nejsmutnější to, že Paroubek inteligentní (ve smyslu racionální inteligence) asi skutečně je. Že je to navíc vychcanej křivej mocichtivej podrazáckej hajzl, to celé dělá ještě horší...

Michal Slánička 25.1.2008 9:48

Re: ale to přece ještě neznamená,

Měl byste pravdu, kdyby terminologie mezinárodních vztahů v tomto neměla jasnou terminologii. Američanům by bylo zcela jedno, jaký způsob schvalování bychom si zvolili, tudíž jestliže by ČSSD myslela referendum opravdu vážně, mohli tam tuto možnost uvést, nic jim v tom nebránilo. Sociálně demokratické vláda si zkrátka jen připravila prostor, protože kdyby ČSSD vyhrála volby, nezabývala by se referendem a radar by prošel sněmovnou.

ros 25.1.2008 9:47

Re: diváku

Hlasování dopadlo 94:6% .To jsi tedy slyšel i to,že takové rasistické názory v ČSSD nejsou a ani být nemohou.Podle Paroubka je tedy v republice 94% rasistů a ten zbytek jsou socani.

VladaPing 25.1.2008 9:32

Re: RADAR JE TO NEJDULEZITEJSI!!!

 Do 200 km bude sirit rakovinu a leukemii...

Ale jenom u někoho ! POUZE U LEVIČÁKŮ !!!!

VladaPing 25.1.2008 9:31

Velmi pochybuji, že by tak inteligentní člověk, jakým pan Paroubek je....

Autore, máme mezi sebou (tedy Vy a já) dosti odlišné představy o inteligenci.

čtenář zdrojů 25.1.2008 9:24

diváku

až na to, že ti diváci nehlasovali o tom, zda má pravdu Čunek nebo Paroubek, ale o tom, zda souhlasí s Čunkovými názory na cikány. Navíc v rómské otázce se Čunek s Paroubkem téměř shodli. Takže až budete příště sledovat Primu, objednejte si někoho, kdo Vám vysvětlí, o čem se v té televizi mluví.;-P

ice 25.1.2008 9:14

Re: Re: Re: nevidíš břevno v oku svém ...

To si nevymysleli ODS a neni to figl. O 60% nas kasiruji kazdy mesic na prime dani, pak pripocti DPH ke vsemu co koupis a zjistis ze realne zijes z cca 15% toho co jsi vyprodukoval.

Lagron 25.1.2008 9:00

Pan Paroubek

není chytrý a prozíravý politik! Pan Paroubek je vyčůraný komunista, ač je členem ČSSD, a dokonce jejím předsedou!;-€:-D

Poklop 25.1.2008 8:59

Re: Pane Sláničko,

Místo blahopřání byste mu měl připomenout,že i o referendu musí rozhodnout sněmovna a tak měl Paroubek pravdu.Než napíše takovou blbost,tak by si měl nejdříve zjistit podrobnosti.Nechci se zastávat Paroubka a ani si nejsem jistý,že v případě,kdyby vyhrál volby by požadoval refendum.

franta 25.1.2008 8:48

Pane Sláničko

Říká se jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Pamatuji si jak před pěti lety volali Vaši Parteigennossen po přímé volbě prezidenta, dnes už o tom nepadne ani slovo. Není to totéž ?

miláno 25.1.2008 8:31

Re: Re: Dobrý den radare prostě welcome

 Ano demagogie, přesně takto se dělá. Píseň nebyla určena žádným ruským štváčům , ale byla zneužita k obrázkům v kterých nás ruská soldateska spolu s muslimskými fanatiky straší , že naší zem  raketami s atomovými hlavicemi vymažou z mapy světa a Vy je ještě chválíte. No řekněte co si mám o Vás myslet?

Peta 25.1.2008 8:29

Re: RADAR JE TO NEJDULEZITEJSI!!!

A ještě jste zapomněl na choleru, svrab a neštovice!;-D;-D

petrph 25.1.2008 8:23

Re: Re: nevidíš břevno v oku svém ...

Tak pokud označujete lhaní a podvádění jako dělání nepopulárních věcí, tak máte pravdu. I v tom že to povede ke ztrátě obliby voličů. ODS slíbila 15 procentní daň, a aby to nemusela plnit, tak si vymyslela fígl se superhrubou mzdou.

strá sova 25.1.2008 8:17

Re: nevidíš břevno v oku svém ...

Až pochopíš princip superhrubé mzdy, tak příjdeš na to, že si vláda nechá z každé koruny co vyděláš 60 haléřů. Dosud toto vláda ČSSD cíleně skrývala a velká část zaměstnanců ani nevěděla, že má zaměstnavatel velké náklady, které nejsou na pásce vidět.

Beru to jako odvahu ODS  dělat i velice nepopulární věci¨a to i za cenu ztráty obliby u voličů .Populistická politika ČSSD už nesekala dost velké dluhy a prožrala co prožrat šlo.

Historik 25.1.2008 8:12

Re: Dobrý den radare prostě welcome

Demagogie? Ale tu písničku vymyslela a zpívá naše ministryně obrany Vlasta Parkanová a její kamarád Honza Vyčítal.

Miláno 25.1.2008 7:56

Re: Dobrý den radare prostě welcome

 Historiku ruská KGB Vám dodala fakt dobrý propagační materiál. Něco by jste měl naskenovat a dát na nástěnku. Víte mě  rušští hoši takové naivní hlouposti od mého mládí rvali do hlavy a tak mě na takové demegogické kraviny fakt nenachytáte.

divák 25.1.2008 7:50

Zaujatý redaktor Šimůnek

Sleduji dost pravidelně pořad na Primě. Tentokrát jsem byl zklamán p.Šimůnkem. Dával prostor  blahosklonně se tvářícímu p.Paroubkovi, který vyučoval  nezbedného žáčka, byl nepřiměřeně arogantní až agresivní na p. Čunka.  Jsem rád , že hlasování diváků dalo  téměř stoprocentně za  pravdu  panu Čunkovi.

fuw 25.1.2008 7:39

RADAR JE TO NEJDULEZITEJSI!!!

Propaganda!! RADAR JE TO NEJDULEZITEJSI!!! Do 200 km bude sirit rakovinu a leukemii...

pamětník 25.1.2008 7:09

nevidíš břevno v oku svém ...

Já především chci, aby Vaše strana sliby plnila. Začněte s 15% daní a ne s nějakými českými specifikami, zvanými superhrubá mzda. Budou se mně z ní počítat i náhrady na dovolenou atd.? 

Historik 25.1.2008 6:23

Dobrý den radare prostě welcome

 

http://www.youtube.com/watch?v=_uN-5lPqySM&NR=1

 

Flegmatik 25.1.2008 6:20

Je to jasné!

Řady ČSSD navštivil Alzheimer, jinak to není možné. Jinak článek na velmi vysoké úrovni, prvotřídní postřeh. Z Vás bude politolog-kritik jedna báseň.R^R^R^

Antonín 25.1.2008 4:36

Pane Sláničko,

označujete se za studenta, tedy mladého člověka. Dovolte, abych Vám gratuloval k Vašemu příspěvku. Pro mne je nesírně potěšující když vidím  jak mladí lidé se seriozně zajímají o osud republiky, jak odmítají tu hloupou politickou propagandu ze všech stran a jak si dokáží zachovat jasnou hlavu. Pokračujte prosím ve své (politické - i když si to možná neuvědomujete) činnosti, protože i když je politika dnes pojímána jako velice špinavé řemeslo, je to jediná cesta, jak pokračovat. Patrně jste seznámen s výrokem Winstona Churchilla když řekl "ovšem, náš systém vlády je absolutně nedokonalý, ale je to ten nejlepší systém, který znám". Přeju Vám mnoho zdaru ve všem Vašem podnikání. 

derik 25.1.2008 2:02

Ja se nedivim

Od Paroubka bych ani nic jineho necekal. Spis se divim poslancum a funkcionarum CSSD ze jim nevadi jeho diktatorske sklony, kontrolovani nazoru, obchazeni tajneho hlasovani, a zastrasovani, vyhrozovani a vulgarni urazeni jinak smyslejicich clenu CSSD.