15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 7.7.2008 12:54

Fašismus i nacismus byly ultralevicová hnutí konkurenční k bolševismu

Měli stejně rudé vlajky ze zlámaným křížem, byli stejně krutí, stejně ateističtí a oslovovali stejný lumpenproletariát !

F. Čech 7.7.2008 12:50

Re: Re: Katrovi

Parkanová tomu samozřejmě nerozumí, ale dá si poradit. Já tomu ale rozumím, stejně jako řada dalších důstojníků v záloze, kteří byli na vojně dva roky a mají za sebou vojenské vzdělání. Navíc všechno co se o těchto věcech publikuje čtu a mám v knihovně. Kolik lidí z deseti ale ví něco o armádách, kolik lidí z deseti čte a ví vůbec něco o světě? Nanejvýš dva! 

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:49

Re: potrefené husy

Tak kuundolíízi se ti zachtělo? ;-€;-O

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:47

Re: A TAK TO JE!

RvRv

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:47

Re: Neurážejte památku charakterního Jana Husa svým pseudonymem

Ty máš slovník bolševika z padesátých let. To znamená, že jsi asi ODSSák, že? ;-D

GRUNTORÁD 7.7.2008 12:45

Re: potrefené husy

SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!! ČTYŘICET LET V TAMÁŠOVĚ MI STAČILO.

F. Čech 7.7.2008 12:44

POklopovi

Neodpověděl jste na námitku, že jste nám,vy - komunisti volné odcestování ze státu kde se nám nelíbilo neumožňovali. My bychom totiž z valné části šli!!!. Vy se zjevně nikam nechystáte protože se tady máte až moc dobře a protože byste se svojí kritičností skončil v každém komunistickém státě ve vězení!

GRUNTORÁD 7.7.2008 12:43

A TAK TO JE!

UŽ DLOUHO JSEM NEČETL TAK HUTNÝ POLOPATYSTYCKÝ A ZÁROVEŇ PRAVDU HLÁSAJÍCÍ TEXT.

A TAK TO JE A DOUFÁM I BUDE.

muf 7.7.2008 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

ne..ber to tak , že jsem prostě idiot..tak jako jsi ty mě   nazval debilem tak já nazval idiotem zase tebe, protože se zase mě tvé  zdůvodnění zdálo idiotské.. to je myslím logický závěr, ne?

LV 7.7.2008 12:38

potrefené husy

Moc se mi líbí kejhání poterefených husí - všelikých zastánců Tamášů a Paroubků. Už aby tu ta Riceová byla a smlouva byla v suchu...!!!!!!!

Stručně řečeno - nechci tu socialismus, nemiluji islám (zejména v jeho militantní podobě). S Ruskem pak už mám za sebou jistou zkušenost - žil jsem 30let v socialismu. Chápu proto pokřik stoupenců těchto nábožensko-politických směrů - humanistů placených islamisty a socanů majících nevšední pochopení  pro ruské generály, zájmy Severní Koreje jakož i Syrské strany Baas. Pro ty všechny znamená radar jediné :  ceduli  TADY  JE  KRAKONOŠOVO, ze známých pohádek...

F. Čech 7.7.2008 12:37

Neurážejte památku charakterního Jana Husa svým pseudonymem

Takové jméno by neměla používat kdejaké ateistická kreatura!

F. Čech 7.7.2008 12:35

mufovi

V roce 1989 jsme opravdu skoncovali s vaší komunistickou demokracií, lépe řečeno s vaším slavným "demokratickým centralismem". Že tady všude ještě přežívá dost vašich soudruhů ve všech stranách - viz např. soudruh Tlustý v ODS to je fakt. Dnes ale můžete volně vycestovat do některého s komunistických skanzenů. A to jste nám vy - komunisté, pro které byl každý občan Česka vlastnictvím státu, nikdy neumožnili. Doufám, že současné svobody využijete a odeberete se ke svým soudruhům někam kde ještě jsou. Pospěšte si ale, těch pár bolševických rezervací co vám zbyly může také brzy zaniknout. Zatím máte na výběr Kubu, Severní Koreu, Zimbabwe a nebo Barmu! Vám osobně se na "Ostrově svobody" uleví, pomůžete místním soudruhům, sobě i nám, kteří také budeme mít radost, že je tady o jednoho komunistického magora míň!

Poklop 7.7.2008 12:31

Re: Katrovi

A vy si myslíte,že taková Káča Au o tom něco ví?Nebo Parkanová?Proč se podcenujete?

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:29

Re: Prezidentem bude McCain.

Bolševici dělají nějakou expanzi? ;-D:-D;-) A jakou? Nejsou to spíše "demokraté"? :-)

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:27

Re: bolševik a placený agent Tamáš

Není placený agent spíše Vondra a Schwarzeneberg?;-D

Zuzaně 7.7.2008 12:25

Katrovi

Většina národa nemůže o otázkách obrany státu nikdy a nikde rozhodovat. Nejsou totiž schopni chápat v souvislostech hrozby současného světa. nemají na to dost podkladů, vědomostí ani času k jejich studiu. V Británii před 2. světovou válkou také prakticky nikdo nechtěl stanoviště protiletadlové obrany blízko svého domečku a prostřednictvím svých poslanců dosáhli někteří předpřipodělaní jedinci i jejího přesunutí jinam, anebo taky nikam. Pak se ti lidé divili, že domeček je rozptýlen všude po okolí a nechápali proč se jim jeich alibismus tak šeredně nevyplatil. V horším případě je to už opravdu nezajímalo, protože zůstali zavaleni ve sklepě. Současný nářek předpřipodělaných čecháčků nad tím, že bychom neměli nikoho rozčilovat instalací obranného protiraketového zařízení, mě proto nijak nepřekvapuje. Nejsme jistě o nic statečnější než hrdí Angličani.

novaz 7.7.2008 12:23

bolševik a placený agent Tamáš

si tak může stěžovat na nesvobodu u nás. Za minulýho režimu by ho komouši nechali zmydlit do blba a pak zavřeli, že by živej z kriminálu nevylez, bolševickej ksindl.

ps 7.7.2008 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

Chceš mi snad upřít právo vyjádřit svůj názor? A tento názor zní, že když něco považuji za debilní, tak to označím jako debilní.

Zuzaně 7.7.2008 12:15

Vy jste děvče jistě nevoják a neváte o bezpečnosti státu nic

Dnes nám už milá zlatá, naivní Zuzanko nehrozí žádný útok se sousedního státu např. z Rakouska, Německa, Polska nebo Slovenska. Po pádu bolševiků nám snad nic nehrozí ani z Ruska. V blízké budoucnosti nám a celé Evropě (USA zatím rozhodně ne) ale hrozí jaderný útok od nevypočítatelného Iránu, který disponuje jak raketami, tak brzy už i jadernými hlavicemi. A může to vše odpálit např. i z reletivně blízkého Libanonu, kde má své bojůvky z Hizbaláhu (pokud vám to něco říká a víte kde je na mapě Libanon). Dnes  USA nám a celé Evropě (s vyjímkou části Řecka a Rumunska, které to nechrání) nabízí poměrně účinnou protiraketovou obranu a to zcela zdarma. Je sice pravděpodobné, že USA chtějí chránit hlavně své vojáky v Německu, proto je to pro ostatní zdarnma, ale proč toho nevyužít a nezajistit se současně také? Jestli se snad bojíte ruských výhružek, tak na to rychle zapoměňte. Rusko s jeho 10 500 jadernými hlavicemi umístěnými ve všech částech světa, z velké části na ponorkách, polských 10 antiraket s ocelovou špicí bez nálože naváděných naším radarem ani v nejmenším neohrožuje. Zpozdilé žvanění senilních postsovětských generálu a jejich vyhrožování celému světu patří odjakživá k ruskému folklóru.a jediným jeho výsledkam je snaha všech postsovětských republik vstoupit co nejdříve do NATO.  Jakýkoli jaderný útok Ruska na kterýkoli evropský stát NATO by znamenal vymazání Ruska z mapy světa a s ním asi i většiny dalšího obyvatelstva na světě. Rusové jsou sice uchvatitelský imperialistický národ a pořád na nás hledí jako kočka na myš, která jí unikla z drápů, ale nejsou to určitě sebevrazi, O Iráncích ale nic podobného říct nelze. Ti to klidně zmáčknou a co vám pomůže vědomí, že Irán bude následně Američany, Brity a Francouzi vymazán z mapy světa, když bude Evropa zasažena několika iránskými atomovými bombami. Pokud k tomu dojde a kvůli hloupým husám vašeho typu obrana nebude, tak je docela možné, že si i vy sama užijete radioaktivního prachu. V tom případě přeji dobrou chuť!

muf 7.7.2008 12:11

Re: Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

vážený příteli, vzhledem k tomu, že o demokracii tady ustavičně žvaní a dokonce ji aktivně vyváží i za hranice jenom jeden dement s IQ tykve, který je z nepochopitelných důvodů v současné době prezidentem USA, mě způsob reakce připadá zcela adekvátní.. připouštím, že to můžete vidět jinak  nicméně z vašeho příspěvku jasně vyznívá, že obsah slova  bolševik je vám naprosto cizí a  personofikujete ho pouze s jedním určitým systémem.Možná to nevíte, ale onen pojem není o barvě knížky nýbrž o způsobu uvažování, myšlení a jednání..je pravda, že onen prezident nehovoří s Marxem či Leninem, ale jeho kroky vede dokonce sám Bůh  což je jistě autorita nejvyšší, kterážto má  navodit dojem neomylnosti oné osoby a smýt z něj všechny hříchy za zločiny, kterých se během svého funkčního období  dopustil..z tohoto pohledu   vaše  dedukce  a označení  Bushe jakožto bolševika  je plně v souladu se skutečností...

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:11

Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

Fašismus je pravice ve své čisté krystalické podobě, modrý mysliteli.;-D

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:09

Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:08

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

R^R^R^R^R^R^R^

Marat 7.7.2008 12:08

Re: Re: Chudák K.H.Borovský.

Soudruh opravdu na VUML neučil,neb na to nemá buňky.Soudruh byl vedoucím Brigády Socialistické Prace krimiču prasat v jednom prasečím socialistickém gigantu.Kromě toho,že byl tím vedoucím,tak každá ráno vedl politické desetiminutovky,kde školil své stejně inteligentní soudruhy krmiče o spravném socialistickém člověku.A ještě mu nedošlo,že se socialismem je amen.(Jen na čas jak to vypadá.) Kdyby tohle tvrdil na vyším soudružském foru,tak by ho asi hned STB laplo,neb by bylo přesvědčeno,že stranu takovým blbím  žváněním chce zesměšnit.

honzak 7.7.2008 12:08

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

na zahradě tvoje jméno z bílých květů vysázeno chtěl bych mít! Aby mi tvé jméno Zuzana pod oknem připomínalo, jací že tupci se rodí na této planetě.

Jura Jurax 7.7.2008 11:59

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

No, uvážím-li hektarové výnosy obilí v byvším SSSR, natož nyní v Rusku, a naproti tomu v USA, tak vlastně ano - americký traktorista náš vzor. Proč ne?

Katr 7.7.2008 11:58

Radar je dobrý důvod k tomu

aby se zrušilo současné přežité pojetí demokracie.V politických programech jako klíčové téma nefiguroval a stal se jím, většina národa je proti a kašle se na ni, důležitá jsou rozhodnutí stranických sekretariátů a jejich pokladníků.

jirka.s. 7.7.2008 11:58

Re: Re: Re: Re: Jojo, není nad dobrou reklamu !!!

___________________________________________________________

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už zveřejnil ten Druhý vítěz presidentské volby:

Autor: ne dr.Poklop IP: 62.209.224.xxx Datum: 04.06.2008 16:05

Děkuji.Já bych řekl,že jsi byl a stále jsi vůl.Doufám,že mi vůl odpustí srovnání s tebou.

Jura Jurax 7.7.2008 11:56

Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

No protože tvá láska k SSSR a bolševismu z tebe prýští, mistře militký (Y)

Jura Jurax 7.7.2008 11:54

Re: Re: Jackille

například i ty, Ivánku, soudě podle příspěvků, jsi s dovolením odpad - rudý (Y) a toxický