29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sunny 7.7.2008 9:54

Re: Chudák K.H.Borovský.

Vy si to nějak zjednodušujete:-D

Oskar 7.7.2008 9:54

Re: Chudák K.H.Borovský.

Je prapodivné, že vlastně neexistuje soudný a kultivovaně formulovaný článek proti radaru. Z 99% jen příšerné bláboly tohoto typu.

Ivan 7.7.2008 9:53

Re: Re: Re: Havel chtěl zrušit NATO

Všechna cizí slova jsou v příspěvku použita správně.

Sunny 7.7.2008 9:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

No, tak to můžete být v klidu, protože Bush už to má v úřadu za pár...:-) A dá-li Bůh, další americký prezident bude lepší. Docela bych jim to přála:-)

F. Čech 7.7.2008 9:52

Jackille

Ano proti radaru se spojili všichni - zapomněla jste ovšem dodat  -všichni fanatici, extrémisti a teroristi. Prostě veškerý lidský odpad - gauneři, kteří tuto zemi a celou Evropu ohrožují podobně jako horečně připravované iránské rakety s jadernou náloží. A k nim se dá připočítat ještě pár "užitečných idiotů", kteří to jako obvykle "myslí dobře" ale jsou s odhadem situace totálně mimo. Každý rozumný člověk uvítá účinnou obranu, která se nabízí "zatím" zdarma. A rozumní lidé se stavějí proti vyzbrojování útočnými zbraněmi vážená dámo a ne proti obranným zařízením! Pokud radar teď odmítneme, tak to bude příště dražší! Mnohem dražší!

BM 7.7.2008 9:52

Bez domu Ivane,

Bez domu Ivane, ceka te Natasa.

Ivan 7.7.2008 9:52

Re: Re: Chudák K.H.Borovský.

Opět další duševní "výkon" pravičáka?

Ivan 7.7.2008 9:51

Re: Re: Znovu opakuji

Jak to dělali kolonizátoři v Africe? Kupovali si hloupé domorodce za zrcátka a perličky z Jablonce a získávali za to půdu a práva na vykořisťování. Nějaký F.Čech se chová jako oni afričtí domorodci. Za kolo nebo auto je ochoten prodat i vlastní duši. Je to jen doklad duševní omezenosti.  (Mimochodem, třeba bychom pod tím USA patřili mezi obyvatele kategorie "Haiti", kteří na kolo nebo auto sice ve frontě čekat nemusejí, ale mají spíše jiné starosti.

Mistr Jan Hus 7.7.2008 9:50

Re: Znovu opakuji

Ze západu vždy přišel pokrok: atomová bomba, drogy, AIDS, BSE, antibiotika a růstové hormony v mase, zelenina, která neviděla světlo, pivo bez chmelu, párky bez masa, atd. ;-D

honzak 7.7.2008 9:47

Re: Chudák K.H.Borovský.

Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem. A to před naší i za naší.

Ivan 7.7.2008 9:46

Chudák K.H.Borovský.

Je vidět, jak ubohé jsou duševní výkony pravičáků ve službách USA zbrojařských koncernů. Jako by člověk slyšel výlevy propagandistů bolševického Rudého práva. ----- 1. Proti radaru jsou především svobodymilovní občané, kteří s pacifismem nemají a neměli nikdy nic společného. Pacifismus není to, na čem by odpor proti špionážnímu radaru stál. --- 2. Fašisté, islamisté atd. jsou přátelé především USA. Přátelství Bushe s rodinou Usama bin Ládina je všeobecně známé. Zatím co neexistují žádné vztahy mezi hnutím odporu  proti radaru a jakýmkoliv cizím státem nebo extremistickým hnutím. Proto musí propagandisté na psu o takovýchto vztazích lhát. ------ 3. Pro umístění USA základny na území ČR jsou především ti, co za to dostali zaplaceno a prokazují tím tedy svou prodejnost. Pak také ti, co si myslí, že by je USA mohly nějak ochránit, když se začne zkoumat, kde si nakradli majetek. ------ 4. Také ti, kteří hledají nějakého zaměstnavatele, pro kterého by psali propagandu a tak se živili, nebo hledají cestičku ke kariéře v řadách ODS, se snaží na sebe upozornit podobnými výlevy, jako autor článku. Jen ať je ODS zaměstná, o takový póvl nemá ČSSD zájem.

Sunny 7.7.2008 9:46

Re: :) To je dobry clanek .. ale

Nemyslím, že proti radaru se spojili všichni. Já bych ho třeba zrovna chtěla... :-)

F. Čech 7.7.2008 9:41

Re: Znovu opakuji

Je to přesně tak. A nebyly to fronty jen na tyto dvě strategické komodity, ale také na auta (stálo se 3-5 dní s nejistým výsledkem, na kola - tak tam se nestálo vůbec, ta prostě 15 let nebyla vůbec a mohl bych jmenovat dál a nebyl bych u konce ani u limitovaných 2000 znaků. 

F. Čech 7.7.2008 9:38

Standovi

Vám asi více sedí bolševická a islamistická propaganda: konec konců můžete se dnes přestěhovat podle chuti ke svým. Za vaší vlády nám takovou možnost vaši soudruzi neumožňovali!

Katr 7.7.2008 9:37

To je opravdu podivné

že něco takového jako nenávist k USA existuje, pane mysliteli.Vždyť bolševici jsou už téměř dvacet let v hayzlu a SČSP mívá schůze už jen v LDN.

libero 7.7.2008 9:32

" Nenávist k USA je zcela přirozený jev, který vzniká zahraniční politikou USA"

Ovšem jen v praštěných hlavičkách.

libero 7.7.2008 9:30

Re: Institut

Zde se celkem trefil.

Mistr Jan Hus 7.7.2008 9:27

Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

SSSR nebyl "uzbrojen", jejich závěrečná politika bylo čistě jejich rozhodnutí.:-)

Kyklop 7.7.2008 9:27

Re: Re: Havel chtěl zrušit NATO

Víš co je to slovník cizích slov? Nevíš? Tak když cizí slova používáš, tak bys měl znát jejich význam.

Kyklop 7.7.2008 9:26

Re: :) To je dobry clanek .. ale

Prober se, taková chemička v Neratovicích je mnohem větší nebezpečí, než nějaký radar. Kousek za Kralupama jsou uloženy státní rezervy ropy ... a takových cílů č.1 by se našlo víc.

Mistr Jan Hus 7.7.2008 9:25

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

R^R^R^R^R^R^R^

Mistr Jan Hus 7.7.2008 9:24

Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

SSSR mi nechybí.:-)

Öman 7.7.2008 9:22

Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

Toho skutečného Jana Husa mi snad je i docela líto (ale co bychom o něm asi dnes věděli, kdyby ho náhodou neupálili?). Na tohohle idiota zneužívanícího jeho jména bych přispěl i dřevem, odloženým na sobotní dýchánek u táboráku ;-).

Poklop 7.7.2008 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

Píšete blbost.Mě nevadí USA,ale Bush.Zbytečně zvyšuje napětí,protože je jasné ,že Rusové musí reagovat.USA by stejně reagovaly ,kdyby Rusáci měli radar třeba v Mexiku.Měli by se domluvit a byl by klid.Dále táta byl Slávista a vzal mě na fotbal a já byl Spartan,protože Slávistě měli ošklivé drezy a pak jsme se otcem při každém derby hecovali a dělali si srandu.A pokud si pamatuji,tak v jiných rodinách bylo docela stejné.Táta Slávista a syn Spartan a nebo naopak.

romadur 7.7.2008 9:18

Re: Znovu opakuji

jo to je pravda. asi jako kubanci ;-D

Nový 7.7.2008 9:12

Re: :) To je dobry clanek .. ale

Omyl.  Já radar chci !

Nový 7.7.2008 9:11

Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

Pro občana  ČR by měl být rozhodující  fakt, že  USA  uzbrojili  SSSR.   Kdyby  jsi  tenkrát byl na světě,  tak by jsi věděl, že  bez toho  by jsi dnes na  internetu nemohl  svobodně hlásat  svoje  názory.  Natož aby Tamáši   hladovkoval na Václaváku proti   vodíkovým  bombám  SSSR  umístěným v Brdech.

Máš velké mezery ve vědomostech.

Jak říkal Lenin:  učit se , učit se, učit se ! 

alone 7.7.2008 8:59

Re: Znovu opakuji

R^R^R^!

Gonzales 7.7.2008 8:53

To je dobry clanek .. ale

Povazte to nebezpeci ... 100km od hlavniho mesta takove monstrum, navic cil #1 -- Tohle téma se zde už několikrát probralo, a v diskuzi jsme si přeci vysvětlili shodu, že hlavní město je stejně multikulti sebranka zanesená navíc všemožným neřádstvem, Araby, Rusy, modráky, oranžgutány etc... takže první úder => žádná velká škoda

Kolombo 7.7.2008 8:51

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju ti za politickou přednášku, modrý fešáku!

To "referendum" by bylo opravdu zajímavé. Obklíčen US základnami  byl druhdy i celý "Tábor míru". Nevím, kilik obyčejných obyvatel se cítilo tím obklíčením ohroženo, kolik jich stálo o "mír" pod nadvládou bolševika. Konečně, i Rusové jsou váleční štváči a nepřátelé Míru. Kdyby se vzdali Hitlerovi, mohl zavládnout Mír o čtyři roky dříve.  A tady? Jde vůbec o vojáky nebo životní styl? Režim? Amerika představuje kapitalismus, ti, kdo chtějí změnu nevidí Američany nikde rádi, protože se obávají, že budou mít těžší práci. Naopak spokojení , co nestojí o levičácké a nazelenalé experimenty Amíky vidí docela rádi. politika mi vůbec připadá spíš než  rozumná debata jako spor fandů Spatry a Slávie.  Nezáleží na tom, kdo jak hraje a jak se chová. Kluka zavedl na Spartu táta, tak je Sparťanem. Patří k partě, důležitá není hra ale prapor a symboly.