15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RN 7.7.2008 5:10

ty mluv o cenzure

:-D

RN 7.7.2008 5:08

Tamas a blisty jsou výsměchem lidské inteligenci

Jelikoz NP ma diskuzni forum, coz ani blisty ci jakakoliv levico-marxisticko-islamska stranka nema, pak mluvit o cenzure muze leda infantilni brepta, doufajici ze lapi nejakou tu "kacku" - inch allah (Y)

NR 7.7.2008 3:02

Bývalý šéf NATO: raketová obrana je výsměchem lidské inteligenci

Bývalý šéf NATO pro jižní Evropu a velitel spojeneckých sil v Kosovu, generál Fabio Mini v rozhovoru pro časopis Vanity Fair mluví o raketové obraně. Otázka: Co si myslíte o raketové obraně USA v Evropě? Generál Fabio Mini: Tento projekt je výsměchem lidské inteligenci. Součásti raketové obrany, které mají být instalovány v Evropě patří k zastaralému systému a odpovídají způsobu myšlení ještě zastaralejšímu. Raketový štít nám technicky nezajišťuje bezpečnost proti takzvaným „darebáckým státům“. Z politického a strategického hlediska zvýší raketová obrana vnímání Evropy jako slabé a závislé. Rusko a Čínu podnítí k novému zbrojení. Tzv. „darebácké státy“ přivede k použití asymetrických a krutých způsobů boje. Napadá vás něco hloupějšího, než podpořit tento projekt? Otázka: Máme očekávat nový typ válek, odlišný od těch, které zatím známe? Generál Fabio Mini: Otázka nových druhů válek by měla znepokojovat nás všechny, protože dnes za zbrojení nenacházíme politiku rovnováhy, ale politiku okamžitého ekonomického zisku za každou cenu. Zvyknout si na válku nás všechny činí méně inteligentní. Velmi riskujeme, když dáváme spoustu peněz, moc a nástroje destrukce do rukou nezodpovědných hlupáků.

Bližší odkaz na stránky Vanity Fair je na stránkách N e n á s i l í. Odkaz jsem nemohl vložit, protože tento web je přísně cenzurován proti vkládání nepohodlných odkazů.

68 7.7.2008 2:16

Především ale, "Desatero přikázání" rozhodně nemůže obsahovat přikázání jedenácté.

Ale na tom se asi neshodneme.