28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
arnal 7.7.2008 11:25

Re: Prezidentem bude McCain.

Aniž bych choval nějaké sympatie k Jane Fondové, musím se jí zastat. Ta historka s motákem byla důkladně zkoumána a shledána nepravdivou. V opačném případě by Jane docela dobře mohla skončit za mřížemi.

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:29

Re: Prezidentem bude McCain.

Bolševici dělají nějakou expanzi? ;-D:-D;-) A jakou? Nejsou to spíše "demokraté"? :-)

Xaver 82.117 7.7.2008 10:30

To jsem zvědav, v co se promění populistický antibushismus

až Bush nebude prezidentem? Jo, levičáco-rudoprávní demagogie třeba Michaela Moore padá v rozhádané Evropě na úrodnou půdu...a stejně by mě zajímalo, kdo to platí...;-)

Poklop 7.7.2008 10:45

Re: To jsem zvědav, v co se promění populistický antibushismus

Pokud si pamatuji,tak žádný americký prezident nebyl u světové veřejnosti oblíben krom J.F.Kennedyho.To už snad patří k této věci.Je holt nejmocnější člověk světa.

Xaver 82.117 7.7.2008 10:52

Asi tak... a pořád lepší neoblíbený demokratický vůdce

než oblíbený nedemokratický vůdce. ;-)

Jura Jurax 7.7.2008 10:57

Re: Asi tak... a pořád lepší neoblíbený demokratický vůdce

No, a on veřejně oblíbený nedemokratický vůdce bývá skrytě neoblíbený - ale pud sebezáchovy velí nechat si to pro sebe ... ;-)

Poklop 7.7.2008 10:58

Re: Re: Asi tak... a pořád lepší neoblíbený demokratický vůdce

To také moc neplatí.Hitler byl pro Němce Bůh.

Jura Jurax 7.7.2008 11:02

Re: Re: Re: Asi tak... a pořád lepší neoblíbený demokratický vůdce

I platí, Poklope, platí ... jenže se to statisticky blbě dokazuje ... ;-) ... a nakonec Stalin byl nejen pro Rusy taky Bůh ...

Xaver 82.117 7.7.2008 11:25

Jakápak statistika, jen se podívejte, jak se kvůli Fíďovi vesele skáče...

Nebo Guevarra a jeho následovníci....bohužel, lid se může zamilovat do vůdce takového či makového a to je pak malér, neb na mugabeizaci je zaděláno...

Poklop 7.7.2008 11:31

Re: Jakápak statistika, jen se podívejte, jak se kvůli Fíďovi vesele skáče...

Ale to vše vyvracíte co psal Jura,že nedemokratický bývá tajně neoblíbený.

jirka.s. 7.7.2008 11:25

Re: To jsem zvědav, v co se promění populistický antibushismus

Nebojte, Xavere, on si tamáš něco najde, ten makat nikdy nebude! ;-)

Xaver 82.117 7.7.2008 15:42

Bohužel víte prd...

;-(;-)

jirka.s. 7.7.2008 16:02

Re: Bohužel víte prd...

V tom s Vámi mohu i souhlasit, ale o tulení nemoci soudruha tamáše jsem na výsost přesdvědčen! ;-)

Zuzana 7.7.2008 10:30

Schvarzenberg a několik českých občanů

Švýcarský občan Schwanzenberg podepíše smlouvu o radaru umístěném ne ve Švýcarsku, kde má občanství a také ne v Rakousku, kde má převážně majetek. Radar v Čechách ohrožuje bezpečnost občanů, potvrdila to jednoznačně polská vláda v souvislosti při reakci na umístění amerických raket v Polsku. Kdyby pan Schwarzenberg s podobným nápadem přišel v tom Rakousku či Švýcarsku, myslím, že by z těch zemí nestačil utíkat. Za Česko to klidně podepíše, poněvadž jeho bezpečnost zde není ohrožena, kdykoliv se může za svým majetkem přemístit jinam. Zřejmě ostatní zde ať mu vlezou na záda. Těch několik příznivců radaru v Čechách jemu a předsedovi vlády tleská. Jsou totiž převážně z horních deseti tisíc a také se kdykoliv mohou odstěhovat, pro ně to není problém. Společnost K.H.Borovského má vskutku povedeného místopředsedu, který naletěl na pohádky o iránských a severokorejských raketách a potřebě základny, která by garntovala českou podřízenost a oddanost upadajícím Spojeným státům. Není autor článku nový národní buditel? Brr!

Xaver 82.117 7.7.2008 10:32

Zuzano, znáte něco, co neohrožuje život občanů?

Dokonce i hromosvod se může ulomit a propíchnout vás...;-)

Jura Jurax 7.7.2008 11:00

Re: Zuzano, znáte něco, co neohrožuje život občanů?

Zuzanku nemůže ... ;-D;-D;-D

Sunny 7.7.2008 11:11

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

Nechci být puntičkář, ale pokud vím, kníže má i české občanství:-) A taky si nemyslím, že by česká podřízenost a oddanost upadající Spojené státy - jak píšete- nějak vytrhla...A konečně - to o íránských a severokorejských raketách nejsou až takové pohádky. Nicméně, radujte se: až se nás horních deset tisíc příznivců radaru odstěhuje, budete zde mít naši krásnou českou kotlinku jen pro sebe:-)

jirka.s. 7.7.2008 11:33

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

Vy máte, Zuzano, nějaký problém se odstěhovat do ciziny? Pokud to provedete hned zítra a vezmete sebou tamáše a spol., já osobně to tady s těmi horními deseti tisíci klidně vydržím! Pokud tady ovšem Vy a Vám podobní zůstanete, zaručuji Vám,  že se odstěhuje daleko více lidí než jenom těch deset tisíc! ;-)

honzak 7.7.2008 12:08

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

na zahradě tvoje jméno z bílých květů vysázeno chtěl bych mít! Aby mi tvé jméno Zuzana pod oknem připomínalo, jací že tupci se rodí na této planetě.

Mistr Jan Hus 7.7.2008 12:08

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

R^R^R^R^R^R^R^

Zuzaně 7.7.2008 12:15

Vy jste děvče jistě nevoják a neváte o bezpečnosti státu nic

Dnes nám už milá zlatá, naivní Zuzanko nehrozí žádný útok se sousedního státu např. z Rakouska, Německa, Polska nebo Slovenska. Po pádu bolševiků nám snad nic nehrozí ani z Ruska. V blízké budoucnosti nám a celé Evropě (USA zatím rozhodně ne) ale hrozí jaderný útok od nevypočítatelného Iránu, který disponuje jak raketami, tak brzy už i jadernými hlavicemi. A může to vše odpálit např. i z reletivně blízkého Libanonu, kde má své bojůvky z Hizbaláhu (pokud vám to něco říká a víte kde je na mapě Libanon). Dnes  USA nám a celé Evropě (s vyjímkou části Řecka a Rumunska, které to nechrání) nabízí poměrně účinnou protiraketovou obranu a to zcela zdarma. Je sice pravděpodobné, že USA chtějí chránit hlavně své vojáky v Německu, proto je to pro ostatní zdarnma, ale proč toho nevyužít a nezajistit se současně také? Jestli se snad bojíte ruských výhružek, tak na to rychle zapoměňte. Rusko s jeho 10 500 jadernými hlavicemi umístěnými ve všech částech světa, z velké části na ponorkách, polských 10 antiraket s ocelovou špicí bez nálože naváděných naším radarem ani v nejmenším neohrožuje. Zpozdilé žvanění senilních postsovětských generálu a jejich vyhrožování celému světu patří odjakživá k ruskému folklóru.a jediným jeho výsledkam je snaha všech postsovětských republik vstoupit co nejdříve do NATO.  Jakýkoli jaderný útok Ruska na kterýkoli evropský stát NATO by znamenal vymazání Ruska z mapy světa a s ním asi i většiny dalšího obyvatelstva na světě. Rusové jsou sice uchvatitelský imperialistický národ a pořád na nás hledí jako kočka na myš, která jí unikla z drápů, ale nejsou to určitě sebevrazi, O Iráncích ale nic podobného říct nelze. Ti to klidně zmáčknou a co vám pomůže vědomí, že Irán bude následně Američany, Brity a Francouzi vymazán z mapy světa, když bude Evropa zasažena několika iránskými atomovými bombami. Pokud k tomu dojde a kvůli hloupým husám vašeho typu obrana nebude, tak je docela možné, že si i vy sama užijete radioaktivního prachu. V tom případě přeji dobrou chuť!

www racek 7.7.2008 13:27

Re: Vy jste děvče jistě nevoják a neváte o bezpečnosti státu nic

no, asi ti příteli uniklo, že nabízená protiraketová ochrana nás bohužel vůbec, ale vůbec není schopna ochránit. vyplývá to z jejích technických parametrů.

jo a u těch mezikontinentálních raket iránu a koreje, co bude střílet přes dvě třetiny zeměkoule na usa se tedy necháme fotit, jo?

rtep 7.7.2008 14:50

Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

Zuzko, tebe bych chtěl mít doma

jirka.s. 7.7.2008 15:59

Re: Re: Schvarzenberg a několik českých občanů

Proboha, na co? Myslíte snad, že umí vařit? 8-o

JH 7.7.2008 10:22

Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

Ta podvodnická hrůza ,sebranky zlodějů, podvodníků a vrahů vytvořila mafiánský způsob vlády v republice velmi podobný americkému zlůsobu válečných zločinců typu Bushe a jeho kamarily. Je velikou otázkou, zda a kdy se do USA alespoň částečně navrátí jakás, takas demokracie. To u nás už bude dávno pravičácký fašizmus.

ps 7.7.2008 10:34

Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

Fašismus byl, je a vždy bude levičácký. Navýsost drzá snaha bolševika poučovat kohokoli demokracii svědčí o jediném, a to o tom, že  těm rudým kur\/ám otrnulo a  že je třeba co nejdříve tyto zločince opět umravnit.

muf 7.7.2008 10:44

Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

no to jsi si dovolil tedy hodně - kritizovat Bushe, že  poučuje o demokracii..a ještě ho označit  za bolševika.. i když, bolševik to není o barvě knížky či politické straně  nýbrž o způsobu myšlení a jednání..takže možná nakonec máš  asi pravdu...

ps 7.7.2008 11:01

Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

I když přimhouřím obě oči tak musím konstatovat,  že tenhle pokus o ironii je dost idiotský a svědčí o tom, že s největší pravděpodobností jeho autor měl, i na základní škole, problémy s pochopením výuky.

muf 7.7.2008 11:29

Re: Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

v jednom máš pravdu  - nepodařilo se mě projít ani prvním ročníkem takže jsem skončil na jedné velmi zvláštní škole.. jinak i idiot má radost třeba ze sluníčka  a dokonce i idiot má právo  vyjádřit své idiotské myšlenky  a jen  další idiot ho za to může slovně napadat....

ps 7.7.2008 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel s demokracií jsme skoncovali v r.1989.

Chceš mi snad upřít právo vyjádřit svůj názor? A tento názor zní, že když něco považuji za debilní, tak to označím jako debilní.