29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BM 7.7.2008 9:52

Bez domu Ivane,

Bez domu Ivane, ceka te Natasa.

Ivan 7.7.2008 9:55

Re: Bez domu Ivane,

Opět skvělý duševní "výkon" pravičáka. Vypadá to, že Neviditelný pes snad  podobné "myslitele" přímo zaměstnává.

Jura Jurax 7.7.2008 11:19

Re: Re: Bez domu Ivane,

Ale má pravdu, Ivánku a myslí to dobře  - běž domů ... anebo ještě líp táhni do perdele (Y) 

Oskar 7.7.2008 9:54

Re: Chudák K.H.Borovský.

Je prapodivné, že vlastně neexistuje soudný a kultivovaně formulovaný článek proti radaru. Z 99% jen příšerné bláboly tohoto typu.

Ivan 7.7.2008 10:00

Re: Re: Chudák K.H.Borovský.

Proti špionážnímu radaru existuje mnoho velmi fundovaných článků, které ale cenzura do Lidových novin nebo Mladé fronty dnes a tím méně na Neviditelného psa nepouští. Lze je ale najít na internetu. Nejfundovanější je ovšem konstatování, že v případě umístění radaru na pzemí ČR mpže být ČR zatažena bez souhlasu vlády ČR a parlamentu ČR do válečného konfliktu v zájmu cizí mocnosti, jmenovitě v zájmu USA. Tato skutečnost je neoddiskutovatelná a sama o sobě stačí k bezvýhradnému odmítnutí radaru na našem území. Systém spojenectví funguje jinak - o použítí radaru by musela rozhodovat vláda ČR a armáda ČR a ne vláda USA a armáda USA. V tom je taky rozdíl mezi spojenectvím a okupací.

Jura Jurax 7.7.2008 11:24

Re: Re: Re: Chudák K.H.Borovský.

No - už vidím, jak vyletí rachejtle (to detekují družice), sejde se vláda - lhostejno, zda jen USA nebo i ČR - a rozhodne, zda zapnout radar ... ;-D;-D;-D ... v zemi okupované obsluhou onoho radaru ... Ivánku náš, jak to děláš, že jsi tak hloupý? Ale ideově jsi pevný, soudruhu!

Sunny 7.7.2008 9:54

Re: Chudák K.H.Borovský.

Vy si to nějak zjednodušujete:-D

F. Čech 7.7.2008 9:59

Běž domů Ivane

Proti radaru jsou jak je dobře známo komunisté islamisté a neonacisté a pár "užitečných idiotů". Nebo snad pokládáte největší odpůrce radaru v parlamentu KSČM za "svobodymilovnou " organizaci? Za co se to vlastně vy bolševici pořád převlékáte? A Bin Ládinova rodina v Saudské Arábii má stovky členů a teroristů je mezi nimi hrstka. To jen v komunisté jste scopni proklet a perzekuovat celou rodinu, kvůli třídně nepřátelskému dědečkovi! 

Ivan 7.7.2008 10:07

Re: Běž domů Ivane

Hrstka teroristů mezi stovkami příslušníků rodiny, to je docela zajímavá statistika. Proti radaru je více než 70% obyvatel ČR. To, že jsou mezi nimi i příslušníci KSČM (mimochodem demokraticky se chovající organizace, jejíž předseda nevytrhuje mikrofon nepohodlnému řečníkovi na sjezdu ani nevytrhuje mobil nepohodlnému novináři atd., atd.) je normální. Proti radaru jsou i příslušníci ODS a ostatních politických stran.  -----   Nazývat mně bolševikem - tu drzost může mít opravdu jen nějaký bývalý bolševik nalezlý do ODS. Na rozdíl třeba od Topolánka vychovávaného na bolševickém vojenském gymnáziu a v rodině krajského tajemníka KSČ Mamuly žádný člen mé rodiny ani mých příbuzných nikdy  u bolševiků nebyl. To, že se někdo chová slušně i k občanům, zastávajícím jiný názor než je jeho vlastní  a objektivně je hodnotí vyvolává u pravičáků kopřivku.

Sunny 7.7.2008 11:31

Re: Re: Běž domů Ivane

Opakuji se, ale ještě jsem se nedozvěděla, kde odpůrci radaru vzali těch magických 70%?

Cato 7.7.2008 17:25

Re: Re: Re: Běž domů Ivane

zatím to byl každý průzkum veřejného mínění, kromě toho co si objednala ODS a byl prováděn ve vládě..:-D

whaler 7.7.2008 10:25

Re: Chudák K.H.Borovský.

Neučil jsi soudruhu na VUMLu? Já znám jednoho  b l b ý h o  u nás v ulici, a ten tam učil.

Marat 7.7.2008 12:08

Re: Re: Chudák K.H.Borovský.

Soudruh opravdu na VUML neučil,neb na to nemá buňky.Soudruh byl vedoucím Brigády Socialistické Prace krimiču prasat v jednom prasečím socialistickém gigantu.Kromě toho,že byl tím vedoucím,tak každá ráno vedl politické desetiminutovky,kde školil své stejně inteligentní soudruhy krmiče o spravném socialistickém člověku.A ještě mu nedošlo,že se socialismem je amen.(Jen na čas jak to vypadá.) Kdyby tohle tvrdil na vyším soudružském foru,tak by ho asi hned STB laplo,neb by bylo přesvědčeno,že stranu takovým blbím  žváněním chce zesměšnit.

Jura Jurax 7.7.2008 11:16

Re: Chudák K.H.Borovský.

Ivánku, Ivánku náš - svobodymilovný, nepacifistický, protiradarový ... a blbý jak troky (Y)

Katr 7.7.2008 9:37

To je opravdu podivné

že něco takového jako nenávist k USA existuje, pane mysliteli.Vždyť bolševici jsou už téměř dvacet let v hayzlu a SČSP mívá schůze už jen v LDN.

Standa 7.7.2008 8:31

Institut

je znám svou hloupou propagandou.

libero 7.7.2008 9:30

Re: Institut

Zde se celkem trefil.

F. Čech 7.7.2008 9:38

Standovi

Vám asi více sedí bolševická a islamistická propaganda: konec konců můžete se dnes přestěhovat podle chuti ke svým. Za vaší vlády nám takovou možnost vaši soudruzi neumožňovali!

Poklop 7.7.2008 10:05

Čechu,Čechu

Správně soudruhu.Soudruzi také říkali,že komu se nechce budovat socilalismus,tak může táhnout na Západ.Koukám,že máte ten bolševismus pěkně v morku kosti.Kdo není s námi-je proti a republiku si rozvacet nedáme.

Xaver 82.117 7.7.2008 10:54

Jo může táhnout...jen kdyby si zkusil...

;-D;-D;-D

Poklop 7.7.2008 10:57

Re: Jo může táhnout...jen kdyby si zkusil...

Např.akce asanace

F. Čech 7.7.2008 12:44

POklopovi

Neodpověděl jste na námitku, že jste nám,vy - komunisti volné odcestování ze státu kde se nám nelíbilo neumožňovali. My bychom totiž z valné části šli!!!. Vy se zjevně nikam nechystáte protože se tady máte až moc dobře a protože byste se svojí kritičností skončil v každém komunistickém státě ve vězení!

Poklop 7.7.2008 13:08

Re: POklopovi

Milý pane,už první větou se ztrapnujete,když mě házíte do jednoho pytle s komunistama.Akce Asanace bylo proti politickým protivníkům KSČ a že Vám to nenabídli znamená,že jste chodil poctivě volit,dával vlaječky do oken a budoval nadšeně socialismus.Můžete napsat co vy osobně jste dělal proti komunistům?Asi nic,tak proč by vás chtěli vystěhovat.Takoví jako jste byl vy,oni potřebovali.Já mám svědomí čisté,ale můžete to napsat Vy?Než mě příště bude cpát do pytle,tak přemýšlejte.Děkuji

jirka.s. 7.7.2008 15:44

Re: Re: POklopovi

Docela by mně zajímalo, haj/zldekle, proč tedy komouši nenabídli tu asanaci ausgerechnet tobě, když už tady mluvíš o jakémsi svém "čistém" svědomí? Že by si tě naopak z nechutných důvodů naopak předcházeli a pěstovali? ;-)

wbgarden 7.7.2008 8:21

Znovu opakuji

Američani tady měli být už od pětačtyřicátého. Ušetřili bychom si pár desítek let front na banány a hajzlpapír....

http://www.rezek.biz/skl.htm

alone 7.7.2008 8:59

Re: Znovu opakuji

R^R^R^!

romadur 7.7.2008 9:18

Re: Znovu opakuji

jo to je pravda. asi jako kubanci ;-D

F. Čech 7.7.2008 9:41

Re: Znovu opakuji

Je to přesně tak. A nebyly to fronty jen na tyto dvě strategické komodity, ale také na auta (stálo se 3-5 dní s nejistým výsledkem, na kola - tak tam se nestálo vůbec, ta prostě 15 let nebyla vůbec a mohl bych jmenovat dál a nebyl bych u konce ani u limitovaných 2000 znaků. 

Ivan 7.7.2008 9:51

Re: Re: Znovu opakuji

Jak to dělali kolonizátoři v Africe? Kupovali si hloupé domorodce za zrcátka a perličky z Jablonce a získávali za to půdu a práva na vykořisťování. Nějaký F.Čech se chová jako oni afričtí domorodci. Za kolo nebo auto je ochoten prodat i vlastní duši. Je to jen doklad duševní omezenosti.  (Mimochodem, třeba bychom pod tím USA patřili mezi obyvatele kategorie "Haiti", kteří na kolo nebo auto sice ve frontě čekat nemusejí, ale mají spíše jiné starosti.

Jura Jurax 7.7.2008 11:44

Re: Re: Re: Znovu opakuji

No, tebe Ivánku, třeba kolonizovat - s kolonizátory taky přicházela civilizace, školy, vzdělání - a to Ti chybí ... ale ideově jsi pevný, a gramotný taky - Rudé právo si pamatuješ dobře, a VUML též - soudruzi Gottwals i Husák by z tebe měli radost  ... ovšem věřím, že trotli jako ty jsou kdekoliv obyvatelé kategorie haiti ...