12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

RADAR: Nic nám nehrozí ...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
:-) 21.5.2009 15:53

Re: Doporučuji přečíst si Mitrochinův archiv. Jak byly a jsou západní demokracie prolezlé spolupracovníky KGB.

A nebo vymyšlení podobným blbem jako je geront.

ps 21.5.2009 15:51

Re: ten radar proti teroristům je pitomost, Re: Stačí si uvědomit heslo.....Re: Vy jsem musela mít jedničku

HOši z Mossadu by  mohli povídat o tom jak Izrael každodenně ostřelují teroristi z  hamasu raketami Kásam. A právě proto Izrael  vyvíjí svůj vlastní taktický protiraketový systém. Jenomže těm raketám co už dopadly a zabili nevinné a bezbranné lidi ten systém nepomůže. Západ jako takový má tu výhodu, že může protiraketový systém větší rozsahu vyvinout a rozmístit včas. Existuje ovšem riziko, že tu výhodu různí ideologičtí zaprodanci moskvy nebo alláha svým zločinným lobismem zahodí.

gerontusinza 21.5.2009 15:51

Samo Brichu......Re: Doporučuji přečíst si Mitrochinův archiv. Jak byly a jsou západní demokracie prolezlé spolupracovníky KGB.

kdo z KGB vás nalil abyste zde provokoval....... ;-Dinu pokud chcete stavět Chruščovův pomník tak jako byl na Palmovce proč ne vy emeričane z vysočan nebo spíš hovoříte jako hoch z Čeljabinska? někdy se to nepozná, ta blbost řve tam i tam.....;-)

gerontusinza 21.5.2009 15:47

Neříkejte......Re: Pane Tůma je to zbytečné........

;-D již vzhúru nejlepší z celé země již vzhůru za emeriku velkou........ zazpívejte si a nelaškujte....... jo a mimochodem s blbci se nestýkám a nepřipouštím si je k tělu a proto pokud musím s nimi mluvit takjím vykám ,,,,,,, s vámi ovšem mluvit nepotřebuji..... jak se to říká: s blbcem ce nevaď, s farářem nehadej a s kur...... vou nesuď....;-P moudro skoro životní

Pete Brich 21.5.2009 15:42

Doporučuji přečíst si Mitrochinův archiv. Jak byly a jsou západní demokracie prolezlé spolupracovníky KGB.

Možná ti američtí vědci jsou ze stejného hnízda.

PB

gerontusinza 21.5.2009 15:42

Tak to já pane jsem i pro referendum k obrně......Re: Radar jedině s referendem

jak se vám líbí referendum proti cizím armádám na území našeho státu....? inu švýcaři  se ho nebojí jen blbečkové vašeho typu.... důvod furt si myslíte že někdo bude za vás něco vybojovávat a vy jen polezete buďvdo východní či západní zadele......   ale sám nemáknete hrdiný američane z ománu........ nebo vysočan.?

:-) 21.5.2009 15:37

Re: Pane Tůma je to zbytečné........

Geronte, jestli je někdo zanícej, tak jsi to ty. A to zanícenej starej blb s hlavou plnou hňupovin z PŠM.

gerontusinza 21.5.2009 15:36

ten radar proti teroristům je pitomost, Re: Stačí si uvědomit heslo.....Re: Vy jsem musela mít jedničku

to by Bush už měl posázenou emeriku radary protiteroristického charakteru..... když on se skutečný terorismus tak špatně odhaluje .... pitomci chtějící obětovat ve své bezvýchodnosti vše se naopak velmi dobře provokují..... jenže skutečný terorista není pitomec..... o to by mohli povídat i hoši z Mosadu...;-)

Prorok 21.5.2009 15:35

Nehodlám Vás doučovat

Srovnejte si zbrojní arzenál a jeho potenciál. Připočítejte prakticky nulovou agresivitu obou zemí a dostanete výsledek.

gerontusinza 21.5.2009 15:32

Jo pláčou nemilý Čechu na našem hrobě ale tovy nechápete, Re: 10 anrtiraket neznamená ani při jejich 100% účinnosti proti 15 000 ruských jaderných hlavic nic.

vy jste pro bezpečnost svých ami pžátel schopen vyvraždit i svou vlastní rodinu.....;-) Čím se asi lišíte od zaníceného araba který se s výkřikem alláhu akbár vrhá proti celému světu aby umřel za co?  inu za boha........;-) a vy jenbojujete  za všechny amíky s celou svou  rodinou, aby doma za mořem měli pocit bezpečí že vy tu stojíte na stráži a jste ochoten obětovat i mimina  cizí.... ....... ;-Dbože zbav mě pitomců tohoto formátu.....:-/

Prorok 21.5.2009 15:30

Nemám ambice kohokoli kamkoli vést.

Kuchl 21.5.2009 15:30

Re: Stačí si uvědomit heslo.....Re: Vy jsem musela mít jedničku

Teroristi a radar budou a my už nebudem . Jestli teroristi jsou lepší s radarem , nebo bez , toť otázka .:-)

gerontusinza 21.5.2009 15:25

denně, pane kolego, denně.......Re: radar

ty pitomosti dokonce vedli kohosi k úvaze že je nutno za každým titulkem si představit souložící dvojici a pak ten titulek má teprv grády....... je to zajímavé, ale vždy se našly souvislosti.... inu byly to velké noviny..;-)

gerontusinza 21.5.2009 15:21

Stačí si uvědomit heslo.....Re: Vy jsem musela mít jedničku

americkým radarem proti terorismu fundamentalistického typu včetně živým bombám....... snad vám to i dojde?;-)

gerontusinza 21.5.2009 15:18

Pane Tůma je to zbytečné........

tolik vám podobných pitomců v této zemi není a mimochodem, ten radar je nebezpečný ale nikoli tomu proti komu je určen ale těm kde je umístěn.... je to totiž výzva k prvnímu preventivnímu úderu z kterékoliv strany která se cítí bý ohrožena a nejen z ruska...... Nijak po mnichově, casablance, jaltě a dále  Moskvě nemám rád cizí armády na našem území , protože jen blbec je schopen uvěřit že cizí zemi jde o ty  lidi které používá jako lidské štíty..... ale to vy stejně nepochopíte...;-D Vy jste "zanícenej"........

Kuchl 21.5.2009 15:15

Re: Vy jsem musela mít jedničku

Neřešte to ! Každý má právo na svůj názor . Některé lidi holt nepřesvědčíte , ať děláte co chcete . ;-)

Tlapka 21.5.2009 14:59

Re: Vy jsem musela mít jedničku

Vyvětlete co tím myslíte konkrétně ?

MZ 21.5.2009 14:53

Re: Přínos nebo hrozba?

Vidíte, to je právě jedna z věcí, která mi v tom celém humbuku vadí - Rusové nabízeli základnu, dokonce to bylo v době Bushovy návštěvy v Praze, a to už byla nabídka druhá v pořadí - první přisla rok či dva předtím. Takže něco smrdí, a ti naši političtí šaškové ani netuší co a kde. Anebo to vědí, a dělají z nás pitomce.  Každopádně stejně to nakonec dopadne tak, jak se dohodnou Rusové s USA, nebo myslíte, že ne ?

Ajax 21.5.2009 14:32

Vy jsem musela mít jedničku

z občanské výchovy. Tohle je moudro, které by mohlo rovnou na třídní nástěnku.

j 21.5.2009 14:27

Re: Ti také, jenže ti jsou většinou v Evropě doma.

Víc než národ v čele s Prorokem

Ajax 21.5.2009 14:25

Vojenské zařízení USA

které s případnou válkou nemá nic společného. Oni ho postaví asi jenom pro okrasu. Vy jste srandisti, vy radaristi.

Tlapka 21.5.2009 14:17

Re: Dalsi agrument

Tak jak to říká Pepa tak to se mi ulevilo. Nic nám nehrozí VV

Prorok 21.5.2009 14:16

Ti také, jenže ti jsou většinou v Evropě doma.

Tlapka 21.5.2009 14:15

Radar u nás

Nevím co mají všichni proti Radaru. Neslyšela jsem ještě ani jeden racionální  důvod. Zato z teroristických útoků se dá usuzovat, že Fundamentalisté nebezpeční jsou.

:-) 21.5.2009 14:15

Re: Po Evropě jsou rozlezlý tak jako tak.

Neonáckové?

:-) 21.5.2009 14:13

Re: Blbost jako argument?

Tak proč tu blbost tady předvádíš?

:-) 21.5.2009 14:09

Re: Ty toho nechápeš víc.

Ti dva výše jmenovaní blábolí stejně jako ty, blekoto Viktore.

1.)Jeho základní smysl je zpravodajský. Podívej se na globus a zjistíš, že paprsek radaru je několik desítek kilometrů nad obzorem, kde by podle tebe měl provádět špionáž. Na monitorování informací existuje "zařízení" jménem Echalon, jehož jedna část stojí v Britanii. 2.)umožnit navádění raket při možném primárním úderu. Dnešní balistické rakety a střely s plochou dráhou letu mají tzv. inerciální navádění, např. GPS. Jiné navádění je zastaralé z důvodů možnosti jeho zničení. 3.)v případě exploze hlavice ve stratosféře. Nic neexploduje. Raketa je ničena kinetickou energií antirakety. 4.)Jak bude ochráněno obyvatelstvo ve velmi silně obydlené středočeské kotlině při likvidaci radaru taktickými jadernými hlavicemi? Pokud by k něčemu takovému došlo, tak už to bude úplně jedno, neboť to nebude jedinný cíl. Jinak se podobné cíle ničí raketami s klasickou výbušnou náplní.

5.) Jak bude chráněn nezávislý energetický nukleární zdroj radaru? Že ten "nukleární zdroj radaru " je nesmysl už přiznali i Tamáš a spol. Takže o čem to blábolíš?

Pedro 21.5.2009 14:09

Re: Přínos nebo hrozba?

Samozřejmě, výpočet trajektorie trosek je otázka pro počítačový program. Stačí mít zkušenost s tím, jak se rozprsknou trosky asfaltového holuba při sportovní střelbě. Ale fascinuje mě, když se "odborníci" pozastavují nad tím, co by nad Evropou pohledávaly iránské rakety určené pro USA. A k těm planým kecům - byly by to plané kecy, kdyby šlo o akci určenou proti ruským raketám, jak se nás Rusové neustále snaží přesvědčit. Tam by toto vše (radar u nás a protirakety v Polsku) bylo něco jako plácačka na mouchy proti tryskové stíhačce. Ale proti iranským raketám to je docela rozumný obranný krok. Jenom aby se Rusové a Američané dohodli na té první společné radarové stanici dole na Kavkaze (Rusové už to nabízeli, nechápu proč po tom Bush neskočil, snad bude Obama rozumnější).

Prorok 21.5.2009 14:04

Po Evropě jsou rozlezlý tak jako tak.

hank bukowsky 21.5.2009 14:02

Blbost jako argument?

Dehonestaci veřejně známé blbosti dokazovat, že předmět argumentace je také blbost?

No - pro svoje to samozřejmě platí. U ostatních jen povinná snůška hloupé propagandy.