7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aaron 7.5.2007 23:28

Tak jsem si,

já blbec, přečetl článek a až ke konci začal pátrat po autorovi. Mea culpa!

Mistr Jan Hus 7.5.2007 12:41

Jací odborníci?

Tupolánek, chytrá Vlastička, chátrista Vonda, snaživí "novinářiů, "humanista" Venoušek, atd..................., to jsou odborníci jak noha. (Y)

Karel 22 7.5.2007 8:42

Děsivá představa

Nedovedu si představit referendum na téma radar ANI či NE, ve kterém můj hlas bude vážit stejně jako hlas soudruha Jelínka, marxisty Zaorálka, STBáka Filipa, kteréhokoliv bolševika lezoucího do análu Putinovi, každého "odborníka" z Trokavce, který ani neví, co to radar je ....atd.atd.......Prostě by měli rozhodovat experti. A pokud se Paroubek a spol ohání referendem a miluje průzkumy veřejného mínění, proč se brání znovuzvolení Klause, když 2/3 lidí ho chtějí za prezidenta?

BaJo 7.5.2007 9:29

referendum ...

... ve kterém můj!!!! hlas;-O bude vážit stejně jako hlasRv ... který ani neví, co to radar je ...

Skutečně není dobré vypisovat referendum, kde hrozí, že většina rozhodne jinak než chci já - jsou to přece na rozdíl ode mně blbci ...

Karel 22 7.5.2007 11:01

Re: referendum ...

Nebezpečí není v tom, že někdo rozhodne jinak, než já, ale že budou rozhodovat lidi, kteří tomu nerozumí. A jestli někomu vadí radar a nepříčetně ječí a na druhé straně mu nevadí nová ruská jaderná ponorka Jurij Dolgorukij vybavená 12 balistickými raketami (každá s 10ti jadernými hlavicemi) a všichni mlčí, pak je vidět, že tomu HO.NO rozumí a neměl by se vyjadřovat.Mimochodem - rusi ji stavěli 12 let v době míru. Ale mám námět pro referendum, které by dokázalo legálně zrušit stát. Otázka by mohla znít :"Chcete zrušit parlament, kde se všichni jen vykecávají a zviditelňují?" nebo "Chcete zrušit daně?" Tak co BaJo, jak tipujete výsledek? Přistoupil byste na takové referendum?

BaJo 7.5.2007 12:58

budou rozhodovat lidi, kteří tomu nerozumí.

A kdo tomu prosím pěkně kompletně rozumí? Parkanová nebo Katka Žáková?

Představa, že nás to "ochrání" je značně iluzorní. Ochránily slavné americké radary světové centrum? Tůdle! Ochránila Francii Maginotova linie? Tůdle! Ochránily nás pohraniční bunkry v roce 1939? Tůdle! O tom, jak to bude nebo nebude se bohužel rozhoduje v jiných sférách. A nějakej pitomej radar nás v případě, že si na nás bude chtít někdo pošmáknout taky ani v nejmenším neochrání. Teroristi a váleční dobrodruzi si vždy vymyslí nějaký zcela nový trik (kdo počítal s tím, že by někdo unesl 4 velkoletadla a najel s nimi do těch věžáků?!?) a celý radar a všechny Gripeny budou jenom pro srandu králíků ...

Karel 22 7.5.2007 13:32

Re: budou rozhodovat lidi, kteří tomu nerozumí.

Je-li radar tak neškodný, pak tu může zajisté stát a nebude nikomu vadit. Ani bývalému důstojníkovi KGB Putinovi, ani našim bolševikům a socanům. A machometánům, kteří  produkují ve velkém odtředivky nutné pro výrobu jaderného materiálu už vůbec ne. Tak proč takový rozruch???8-o8-o8-o A co ta ruská ponorka? Ta je taky neškodná? A co moje referendové otázky? :-):-):-);-D

švejk 7.5.2007 15:02

Re: Re: referendum ...

Proč by tomu museli rozumět ? Stačí když vezmou všimné a poslechnou Velkého bráchu. Na co proboha potřebují rozum ?:-/

Igor 7.5.2007 12:05

Re: Děsivá představa

Ty si bolna skoleni u fasistu Geobelsa?

Ako to, ze spochybnujes demokraciu?

Kazdy clovek ma jeden hlas. Kazdy hlasuje na zaklade svojej osobnej mienky.

Karel 22 7.5.2007 12:35

Viz moje odpověď pro BaJo - osobní mínění nesouvisí s odbornými vědomostmi o problému

Topol Havlovič Modrobulvus 7.5.2007 15:52

Re: Děsivá představa

Neviditelný pse Karle 22, jsi nenapravitelný ignorant a pablb. Cenzura p. Neffa opět (záměrně)selhala.

BaJo 7.5.2007 6:40

Buď anebo !!! (šedá neexistuje)

Je skutečně zajímavé, že všichni zdejší diskutující jsou špičkoví experti na na radary, historii, vojenskou strategii, bezpečnost republiky, megawatty apod.

Akorát mě zaráží, že jsou tu prezentovány pouze dva totálně protichůdné směry odborných posudků (dovolím si použít příměr):

a) slečna Radarka je prostitutka, které není rovno a jejímiž intimními útrobami "prošly" statisíce mužů. Mohu to doložit policejním lékařským potvrzením. Kdo si myslí něco jiného než já je vuuuul.

b) slečna Radarka žije velmi spořádaným životem a je i ve svých 40 letech stále ještě panna. Mohu to doložit lékařským potvrzením. Kdo si myslí něco jiného než já je vuuuul.

Miron T 7.5.2007 0:34

Umisteni radaru USA na nasem uzemi je politicka, nikoli vojenska otazka.

Pokud si trošku vzpomínám z historie, Německo (po spojení s Rakouskem) nás napadlo, Franci zradila, GB se na nás vykašlala a Rusáci nás okupovali po válce.

Takže v EU máme samé fajn spojence..., - o Rusku ani nemluvě.

USA nám nikdy v historii neubližilo (no, abych to nepřehnal, Jaltská konference od nich byl trošku podraz... ale asi víc vyjednat nemohli) a spíše k nám mělo positivní postoj. Bez USA by CS ani nevzniko.

Měli bychom se držet těch, kdo nás podpořili a vybodnout se na ty, kdo nás zradili nebo přímo napadli. Takže radar ano, prostě jako symbol, s kým jsme kamaradi.

To, že jeho umístění je z vojenského hlediska pitomost, nehraje roli. Nám by mělo jít o politickou demonstraci proamerického postoje a o demonstraci, že nám výše zmíněné "prima" státy nemají co kecat do našich rozhodnutí. Upřímně řečeno, USA věc asi myslí rovněž uvedeným způsobem, určitě u nás radar nijak moc nepotřebují. A to je ještě jeden argument pro, bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná.

cempírek 8.5.2007 19:50

Re: Umisteni radaru USA na nasem uzemi je politicka, nikoli vojenska otazka.

dle této teorie, jsme největší kámoši s Íránem, neb nám nikdy nic neudělal :))

... k těm odborníkům.... rozhodnout se jestli budu souhlasit s vojenským zařízením cizího státu není třeba být odborník na radar...  ostatně ty odborníky na radary bych rád viděl

karel 8.5.2007 21:26

Re: Re: Umisteni radaru USA na nasem uzemi je politicka, nikoli vojenska otazka.

Odkuď jsi?

Jepe z vršku 6.5.2007 22:43

Think tanku soudruhu Jelínku ,fakt dobrý :-) Je vidět,že jste socialistický "obchodník" :-)

US Radar na našem území je nutnost,ne obchod vy vole ;-DSpíš nám sem napište o "obchodu" s Gripeny ,na kolik let vašeho propagantistického ústavu ještě zbývaj prachy z úplatku za Gripeny ?;-D;-D;-D

Mistr Jan Hus 7.5.2007 12:42

Re: Think tanku soudruhu Jelínku ,fakt dobrý :-) Je vidět,že jste socialistický "obchodník" :-)

Ano a proč? Aby zloděje nemohl nikdo postihnout?

Kenavp 6.5.2007 19:21

Pomoci USA v její ochraně světové civilizace je naším prvořadým úkolem. A na hloupé socialisty a zločinné komunisty přitom nehleďmě !!! Dzp.:

Mluvíte mě z duše. Ty Jelínkovi bláboly určené pro socialisty a komunisty mu můžou "zbaštit" snad jen tito exoti.

karel 6.5.2007 18:44

návrh

Chtěl bych navrhnout redakci NP, aby zřídila stránku pro sprosťáky a hulváty.Mohli by si tam neomezeně nadávat, urážet se, urážet si rodiny a rasisticky nadávat.Neobtěžovali by normální diskutéry.

Ben 6.5.2007 15:45

SNŮŠKA BLÁBOLŮ

Jen když podkopávání bezpečnosti republiky nese autorovi peníze. Od koho asi? Vypadá to, že od Ďábla, když autor píše, aby získal peníze za ostouzení víry.

Kajan 6.5.2007 15:10

Pomoci USA v její ochraně světové civilizace je naším prvořadým úkolem. A na hloupé socialisty a zločinné komunisty přitom nehleďmě !!! Dzp.

Iva 6.5.2007 14:12

Prosba pro aTea

Nemohl byste Jelínkovi na té fotce dát do pusy citrón? Je to skutečná prasečí hlava, jak zevnějškem, tak obsahem.

karel 6.5.2007 13:45

Maximek

Zbavit se ho lze jedině tak, že nikdo nebude reagovat na jeho sprosťárny.

nepolitik 6.5.2007 13:35

Další JELBLABO na webu Neviditelný pes

tak nemá cenu se rozčilovat. Lze jenom politovat jeho neznalost příznačnou pro ředitele socdemáckého VUMLu. Ale oni ve VUMLu vždy přednášeli hlupáci. ;-)

karel 6.5.2007 13:29

Maximek

Ty jsi skvělá studnice komplexů. Takový malý český človíček. Vzteklý,sprostý,zlý, když mu někdo odporuje. Nesnášíš jiný názor.Jseš podlý (židovská couro),zneužíváš jakýkoliv argument,používáš čtvrtpravdy,lžeš,podvádíš.Ty v životě nikdy ničeho nedosáhneš.Budeš jenom všem strašně závidět.Proto budeš každému jenom škodit. Jsi naprosto sám , nemáš přátele ,nemáš milenku,nikdo Tě nemá rád. Je to hrozný život.Přiznej si to!Jseš jenom odpad společnosti.

Harpyje 6.5.2007 13:33

Re: Maximek

Zřejmě trpí fekální inkontinencí, protože na každém článku, který navštíví, zanechává své exkrementy. (Y)

Plzák 6.5.2007 13:15

Co takhle vymazat?

Pehe ani Jičínský už do NP nepíší. Kdy se Neviditelný pes zbaví

tohoto think-thank b. l. b. a?

Plzák 6.5.2007 13:09

NP už se zbavil jiných.

I-Worm 6.5.2007 9:52

"Riskoval by Teherán vymazání ... " - větší hloupost jsem už opravdu dlouho

nečetl. Je snad málo šílenců, kteří ve jménu Allaha (on je mocný) neriskují ale OBĚTUJÍ vlastní život? Ne, Teherán by neriskoval, ale pravděpodobnost, že se tam najde, byť jeden, šílenec, který ho obětuje pro větší slávu boží, hraničí s jistotou.

ICHoCH 6.5.2007 9:33

V USA rozhodli bez nás o nás, stejně jako v roce 1938, či v roce 1968. V USA totiž vědí

že stát, který měl a má takové kolaboranty jako Hácha,Moravec, Biľak,Vondra, Havel, Parkanová, slušňák Myrda a další rektální alpinisty předvede jakoby demokratickou diskuzi. ty co budou proti budou názváni komančema a budou vytěsněni na okraj společnosti a to co v USA rozhodli bude. Aby se předvedly demokratické tanečky lidé na vesnicích dělají místní referenda, která pro rektální alpinisty nemá velkou váhu.