28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Borek 5.5.2007 16:20

Re: Jelínku

Pro upřesnění:Tvá slova mi zní jako bzučení kolem mých uší,neboť já se narodil urozený a ty s lejnem mezi prsty.

Yaroukh 5.5.2007 17:10

Re: Re: Jelínku

A netrousil tyhle hlášky náhodou Haremheb, tedy nikoli Sinuhet?

rafp 5.5.2007 19:42

Re: Jelínku

souhlasím

Pavel Pekárek 5.5.2007 13:39

Nepřekvapil jste mě ničím

až se bolševici dostanou znovu k moci, mbudete mít u nich zaručeně místo.

Snad by bylo milejší, kdybyste místo svého usměvavého kulatého obličejíčku měl drzou a odpornou tlamu,ta by spíš odpovídal tomu, co píšete.

Vše nejhorší přeje

Pavel Pekárek

Cato 5.5.2007 12:36

Hezky a věcně napsaný článek

a proto předpokládám že převaha diskutujících bude žádat okamžité upálení autora. Inu, když chybí argumentace, nastupuje hysterie a zloba.

František I. 5.5.2007 13:51

Re: Hezky a věcně napsaný článek

Blbové se většinou neupalují a Leninovými slovy užitečný idiot, bývá svými spolupartajníky vychvalován do nebes jako modla. Další problém je s tím, co právě vy byste s argumenty dělal. Možná si je obkresloval tužkou a žádal další. Navíc argumenty tohoto sockomoušského autora jsou natolik nedostačující, lživé nabo jen tak populistické, že je pod úroveň jen trochu vzdělanějšího na tyto žvásty nějak odpovídat. Vy si navíc jistě ty správné najdete na sránkách Hallo novin nebo Práva doposavaď rudého.

Cato 5.5.2007 15:53

Re: Re: Hezky a věcně napsaný článek

Líbí se mi, že se vyjadřujete jako přesvědčený demokrat (tedy občanský).

Pustili vás, nebo jste jim utekl?

Yaroukh 5.5.2007 17:12

Re: Re: Re: Hezky a věcně napsaný článek

To, že umíš mluvit a psát, neznamená, že jsi hoden diskuse, koprolite.

Cato 5.5.2007 17:56

Re: Re: Re: Re: Hezky a věcně napsaný článek

Opravdu nejsem zkamenělina, ale s blbcem, který se realizuje hysterickými výlevy namísto argumentace, nestojí za to ztrácet čas.

Franta 5.5.2007 12:01

Stačí si přečíst toto a nemusíme si tady plácat játra

http://www.novinky.cz/zahranicni/podvybor-senatu-usa-neschvalil-penize-na-raketovou-obranu_114418_vkq88.html

karel 5.5.2007 12:38

Re: Stačí si přečíst toto a nemusíme si tady plácat játra

Škoda , já už mám přípravený transparent a domluvenou chlastačku po protestním mítinku

Frank 5.5.2007 17:06

Re: Stačí si přečíst toto a nemusíme si tady plácat játra

Konečně někdo dostal rozum. Ale trvalo to. Američani pořád vidí všude samé nebezpečí, pořád zachraňují svět a přitom od r.1945 sami uskutečnili 42 invazí do cizích států. To je trochu divné že? Jenže zbrojní mašinérie v USA má obrovskou moc, takže ještě není vyhráno. Trvalo dost dlouho, než jsme se zbavili Rusáků a teď honem pozvat Američany. Kdosi kdesi tvrdil, že bývalá ČSSR byla policejním státem. Podívejte se, kolik procent policajtů a vojáků tvoří populaci USA!!! Na jedné straně bojují proti Islámu a sami pomáhají v Kosovu takové pakáži.

Starý J. 5.5.2007 17:32

Re: Re: Stačí si přečíst toto a nemusíme si tady plácat játra

Nemáte nejmenší tušení, co se myslí výrazem "policejní stát"§ To není o procentech policajtů, ale o tom, zda policie slouží někomu k udržení se u moci, je zneeužívána politicky. Nemá to s procentem policajtů naprosto nic společného. Proto byste se raději neměl k podobným věcem ani vyjadřovat! Kdosi kdesi nic netvrdil, socialistické státy prostě byly policejními státy, prostřednictvím policie likvdovaly politické odpůrce. A o totéž se pokoušel u nás znovu Paroubek, když služku si z policie začal dělat jako první již Gross!

Cato 5.5.2007 18:06

Re: Re: Stačí si přečíst toto a nemusíme si tady plácat játra

Správná poznámka R^R^

Jen ten pitomec to asi nepochopí.

LV 5.5.2007 11:08

ne referendu

Zní to nedemokraticky, že? Ale referendum k zbraňovému systému je KDEKOLI nemyslitelné. Ostatně cožpak se někdo ptal občanů, když ČSSD pronajímala Gripeny?? Jelínkovi a jeho "tatínkovi" z ČSSD jde jen o rozpoutání demagogie a využití odmítavého stanoviska "občanů" v politikaření proti změnám, které se jim nedaří zabrzdit jinak. Taky bych dokázal rozdmychávat vášně občana demagogickými otázkami, kolik by za jednu stíhačku mohlo být mateřských školek a sociálních ústavů... fuj!!

K vlastnímu radaru - srovnatelné výkony v ČR už jsou, ochranná pásma minimální. Ostatně kolika lidem v Praze (v některých čtvrtích a ve vyšších patrech) přijde hrozivé, nebezpečné a alarmující, že je každou minutu "olízne" paprsek přehledového lokátoru z Ruzyně?

A konečně k ruským raketám: O umístění základen na severu a na Kurilách se ví vcelku obecně; nejkratší vzdálenost do USA napadne každého, kdo absolvoval víc než zvláštní školu. Přes ČR to není. Myslím, že velká část bojovníků proti radaru hraje nedůstojnou roli nadšených, užitečných idiotů ve spravodajské hře jistých služeb Ruska, a jejich domácích pomahačů. Že, bojovníci z ČSSD??

Kubeš 5.5.2007 11:28

Re: ne referendu

LV je to tak. A k těm zpravodajcům - tu a tam se objeví bývalý estébák ve vysoké funkci, kdypak se provalí nějaký podobný zpravodajec (a že je jich tady jistě dost)?

karel 5.5.2007 11:49

Re: ne referendu

Jsem důrazně proti referendu o raketách i základnách.Pouze ti,kteří se procpali do vládních špiček tomu rozumí nejlépe !   (  Lidi neblbněte, úplatky pro všechny prostě nejsou ... )

Cato 5.5.2007 12:35

Referendum není o vlastním radaru

Podobný radar NATO už v ČR pracuje a nikomu nevadí. Referendum musí být o politickém rozhodnutí povolit nebo nepovolit přítomnosti cizích vojáků a cizího zařízení, které má chránit cizí stát na území ČR.Nejedná se tedy o bezpečnostní otázku ČR, jen snad s pohledu vzniku reálného rizika teroristického útoku na měkké cíle v ČR pod záminkou naší servilnosti vůči USA. K tomuto rozhodnutí nemá žádná z politických stran mandát voličů, protože to neřešila ve volebním programu.

Proto musí být REFERENDUM, jinak to bude stejný diktát jako zvací dopis v roce 1968, i kolaborantů by dnes našlo dost.

Harry 5.5.2007 14:05

Re: Referendum není o vlastním radaru

Amici (mozna to autorovi uslo) nejsou tak uplne cizi vojaci neb jsme oba dva cleny NATO, cili otazka spravne zni: ..."povolit ci nepovolit pritomnost spojeneckych vojaku na uzemi CR?" a k vlastnimu clanku: "Riskoval by Teherán vymazání ze zemského povrchu kvůli útoku jedné dvou raket, jež navíc ani nemá, na USA či Evropu?": autor uvazuje naprosto logicky, lec ponekud podle logiky Zapadu, USA atd, kde se kalkuluje zda se vyplati poslat na smrt prapor vojakunebo 10 letadel, nebo 20 raket (cena ks za 25M USD.....) aby se dosahlo toho ci onoho cile. A pokud naklady jsou prilis velike, akce se odlozi. Lec fanatici takto neuvazuji, pro ne naklady nejsou rozhodujici. Teheran klidne zaplati cokoli za to, aby ponizil USA - Velkeho Satana. Proc si autor je tak jist ze rakety nema? Bude dost casu az je bude mit zacit uvazovat o stavbe nejakych radaru a instalaci raket? Mozna ano, trebas ne.

Cato 5.5.2007 16:04

Re: Re: Referendum není o vlastním radaru

Krásné motání hrušek s jabkama a je to jenom další mlžení. Radar je navzdory všemu zatloukání fanatických sluhů USA výhradně jednostrannou záležitostí USA, úplně mimo struktury NATO, má sloužit jedině účelům obrany USA a jeho pobyt (dle gen.Oberona) má být na "neurčenou dobu".

Raketový útok je nejdražší formou války, levnější a méně nápadné je bombu poslat kontejnerem lodí. Proč by tedy Írán plýtval své cenné rakety, které mají strategickou cenu pouze dokud je nevystřelí, na zemičku, která nemá ani tolik obyvatel jako Teherán? Kromě toho,naši činitelé nás straší Teheránem, takže ne že by Teherán vyhrožoval nám, na rozdíl od Izraele a USA, které neustále v masmediích přemílají formy útoku na Íránské cíle. Na rozdíl od USA, v posledních 150 letech Írán žádnou zemi vojensky nenapadl.Íránský problém je v tom, že si nenechají dělat na hlavu od USA, Velké Británie ani od nikoho. Pořád jim totiž nemůžou zapomenout převrat z roku 53, kdy CIA a BBC zorganizovali a zaplatili převrat, který svrhl jediného demokraticky zvoleného premiera Mosadeka, který se proti USA provinil tím, že zestátnil americkým společnostem íránský naftový průmysl a chtěl za naftu reálné ceny.

Doplňte si vzdělání a pak se hádejte. 

fren440 5.5.2007 23:14

Re: Re: Re: Referendum není o vlastním radaru

Tim kontejnerem je to fakt dobrý ( třeba DHL expres do druhého dne), to mohli Američané Japoncům také poslat kontejnerem.

Harry 6.5.2007 8:26

Re: Re: Re: Referendum není o vlastním radaru

nejak mi lezi v hlave, ze pred par lety se mlatil Iran s Irakem a stalo to nevim, snad pul nebo 2 miliony zivotu. kdo to zacal nevim, snad Saddam. Takze souhlas, lec momentalne je v Iranu prezidentem nekdo, kdo verejne ba i v OSN vyhlasuje , ze je nutno zlikvidovat Israel a vubec vsechny neverici atd. Cili ze by Teheran nevyhrozoval? Trebas to tak nemysli, nebo presneji my si myslime, ze to tak nemysli ale otazka je, ja to je doopravdy. Buduji si atomovy prumysl a odmitaji kontrolu mezinarodni atomove agantury, to je mozno si vykladat jako hrdost, nebo proste kamuflaz vuroby vlastni atomove zbrane, my holt nejradeji uverime na tu hrdost a cetne umysly, ktere netreba kontolovat. jen aby nam to dlouho vydrzelo.

Brmboš 5.5.2007 13:09

Re: ne referendu

A nenapadlo tě, že se o gripenech jen žvaní bez důkazů. Ale ty bejvalej agent víš vše i když to spíše vypovídá a lenosti přemýšlet Ona ti televize něco namíchá co zas můžeš měsíc okecávat v hospodě.

Harry 5.5.2007 14:14

Re: ne referendu

No kazdy druhy obcan ma svuj radarek v kapse tj. mobil, pak mam jeden doma na lednicce - mikrovlnku, v CR je alespon 20 leteckych a meterologickych radaru, minimalne 2 u kazdeho letiste. Navic VSECHNY nas ozaruje Slunce, ze ktereho sviti nejen viditelne svetlo, ale i infracervene - teplo, ultrafialove - opalovaci i rakovinotvorne a radiove vlny take. Jen odbornik by mohl rici, ktere vlnove delky delaji co a jak jsou testovany na skodlivost. O mobilech se tvrdi, ze pouze zahrivaji. U vsech techto rozhorcenych diskusi chybi opravdovy odbornik, ktery by rekl: "vlnove delky pouzivane timto radarem pusobi/nepusobi skodlive". Pokud nepusobi nebudeme se to tomto aspektu dale bavit. Ono by asi tezko jakakoli armada nechala ozarovat kvalifikovanou a drahou obsluhu skodlivym zarenim jen tak. Uz proto, ze spotreba vojaku by tam byla prilis velka a tudiz draha.

Ano Referendu! 5.5.2007 23:05

Re: Re: ne referendu

Gratuluji k mikrovlnce s výkonem cca 400 MW. No a pokud je mikrovlnka neškodná, tak do ní strčte hlavu a zapněte ;-)

Jak se říká, ignorance je požehnání.

Ludva 5.5.2007 14:28

Re: ne referendu

To je opravdu dobrý argument, o těch ruských raketách, že to mají blíže přes Pacifik. Vy byste měl dělat poradce prezidentu Putinovi, ten asi nemá o zeměpise žádnou páru. A ruský radar na Kubě by asi Američané vítali s jásotem.

Ludva 5.5.2007 17:29

Re: Re: ne referendu

Ještě jsem zapoměl na Pershingy. Na jejich základny v Německu by asi Rusové stříleli z Kurilských ostrovů ?

Kopřiva 5.5.2007 15:29

Re: ne referendu

Chtěl bychm ještě dodat.K tak závažné otázce jako je obrana,nikdy.Nezapominejme na Mojžíšový 40 let.Podívejme se ke svým sousedum do Polska.V Ŕeti pospolité taký každý vojvoda hovořil do politiky a jak Polsko dopadlo,trojí dělení Polska.Mohl bych pokračovat.Dějiny jsou velkou učitelkou.Moc bych prosil.Občané mluvte do  toho čemu rozumíte.

Vít Franěk 5.5.2007 17:40

ale klidně referendum

Referendum musí mít pro svou platnost nějakou účast, mám dojem, že min.50%. Myslíte, že se to sejde?

krtek 5.5.2007 11:01

Kolaborantů typu autora jsme měli vždycky dost - bohužel.

Za okupace německé se projevovali ve Výběru a jiných tiskovinách, po válce v Rudém právu a j.t., po listopadovém podvodu z roku 1989 mají volné pole působnosti všude. Někde píší mezi řádky, jinde stojí na zásadních pozicích kojzarovských v Haló novinách. Jsou všude a jejich dost. Viz ostudná justice v případě statečného chlapíka Minaříka !!! Co jsme to za podivný národ ? Národ vychytralých a předposraných.  No, nepoblili byste se ?