5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mrakor 5.5.2008 9:52

Mediální mlha

Max Blaustein se nám tady snaží namluvit, že islámský extrémismus je něco, co je v opozici proti Bushovi a jeho neocons. Jak nám pak zdůvodní velmi úzké vazby mezi Usámou bin Ládinem a jeho famílií na straně jedné a Bushovou rodinou na straně druhé? Nebo to, že Usámu neúspěšně honí tajné služby celého světa? Útok na dvojčata se nápadně podobal napadení Pearl Harboru, o kterém Amíci opravdu, ale opravdu nevěděli dopředu a už vůbec ho sami nepřipravili, aby přesvědčili americkou veřejnost o nutnosti jít do války. Klasický "Tonkinský incident". Na jednu strany Američani ty islamisty podporují a na druhou jim nemůžou přijít na jméno. Kdo podporuje islámské fanatiky v Bosně a kdo vyrobil teroristický stát Kosovo? Nebyli to náhodou Američani? A co na tuto podporu říkají Izraelci? NIC. Vytváření nepřítele, který pracuje pod cizí vlajou, má za cíl zotročit tu slušnou většinu obyvatel světa. Radar v ČR je pouze článkem řetězu, na kterém budeme uvázaní k boudě.

toogood 5.5.2008 10:12

Re: Mediální mlha

Paranoia v pokrocile fazi miva i jednoznacne somaticke symptomy. Trasy, skuby, tiky, casty studeny pot po tele, motoricke problemy i krece, odkrveni povrchovych tkani, "vytresteny" pohled. Po urcite dobe nasleduje zhubnuti a vazne vazne zdravotni problemy ze stresu. Postizeny potrebuje pmoc.

Pokud je ale paranoia vyvolany intenzivni zamernou autosugesci nemely by, myslim, naklady na lecbu byt hrazeny z povinneho zdravotniho pojisteni!

BM 5.5.2008 10:16

Re: Mediální mlha

Ze on Isoroku Jamamoto bol nakoniec Isaac Abramovic plateny agent CIA ?

Katr 5.5.2008 10:20

Re: Re: Mediální mlha

Admirálovi se dostalo dobrého vojenského vzdělání v USA.:-)

Starý J. 5.5.2008 10:20

Re: Mediální mlha

Taky jsem slyšel, že Hitlerův útok na SSSR byl filmován v Mongolských stepích Leninfilmem, zatímco Stalin s Hitlerem zapíjeli pakt o neútočení a úspěšné zabrání a rozdělení Polska. A město Stalingrad prý snad žádné nikdy neexistovalo!

Vezmete mě do vašeho vzdělávacího kroužku? Mohl bych tam také nějaké zajímavosti vám vyprávět? Každé "odhalení pravdivých skutečností" potěší!

Gonzales 5.5.2008 11:05

Re: Mediální mlha

Jo jasně. Pearl Harbour zrežírovali v Americe, a pak pro jistotu prohrávali ještě dalšího více než půl roku. Nechali přitom Japonci obsadit půl Tichomoří, aby pak toto území mohli po čtyři roky pracně dobývat zpátky, atd. Zkuste se trochu podívat na vývoj války v Pacifiku.

Libor.w 5.5.2008 9:52

Otázka času.

Škoda že demokracie musí ztrácet čas neplodnou diskuzí se všelijakými Tamáši a jinými aktivisty ve stromech.Stejně jsou hluší a slepí k argumentům.Hlavně při tom protestu myslí na sebe a své zvyditelnění.

mrakor 5.5.2008 9:57

Re: Otázka času.

Podle vás by byla lepší ta demokracie, kterou prosazuje ředitel Občanského institutu a známý prosazovatel mučení Joch - když se bude "gentlemanům" zdát, že demokracie nestačí na "levičáky", mají právo provést pravicový puč. Z historie máme mnoho pěkných příkladů takového postupu - Mussolini, Hitler, Franco, Pahlaví, Pinochet atd...Z vašeho příspěvku je zřejmé, že by vám aktivisté na stromech nevadili, jen kdyby na nich viseli za krk.

honzak 5.5.2008 10:04

Re: Re: Otázka času.

"že by vám aktivisté na stromech nevadili, jen kdyby na nich viseli za krk. " - to je zajímavá myšlenka!  Ostatně bez povolení ke vstupu do VVP, bez povolení k přebývání na stromech (Ó Přírodo!), bez schváleného projektu nakládání s odpady si nic jiného nezaslouží....

Starý J. 5.5.2008 10:09

Re: Re: Otázka času.

Joch možná něco prosazuje, jiní realizují.

Když se nezdálo soudruhům že stačí na pravičáky, udělali (ne o tom mluvili) levicový puč. Nejen u nás v roce 1948. Ale v celém světě, nejčastěji v Jižní Americe. Z historie máme mnoho pěkných příkladů.

Z vašeho příspěvku je zřejmé, že by vám pravičáci  nevadili, jen kdyby byli dva metry pod drnem, nebo v lágru v Jáchymově!

RomanL 5.5.2008 11:26

Re: Re: Otázka času.

Mýlíte se, nacisté a fašisté jsou LEVICOVÉ organizace, nemohli tedy provést pravicový puč. Pravicová politika je založena na právu, inteligenci a svobodě jednotlivce, ne na tupých masách zblblých propagandou tak, že ani nepoznají levici od pravice.

Karel 22 5.5.2008 10:18

Re: Otázka času.

No to je ta nevýhoda demokracie. Přestože komunistický režim byl prohlášen za zločinný, bolševická svoloč sedí v parlamentu a každý komouš má při volbách stejný hlas jako demokrat. Kocovina z totalitní éry pokračuje.:-P(Y)

Sacem 5.5.2008 9:49

Komunisti prestoupili na islam?

Velmi zajimave,

ze by komuniste prestoupili na islam? Hitler brojil proti zidobolsevizmu a nyni, ze by komunisti konvertovali? :) Mimochodem on se jentak nekomu vyjizdi vypis z uctu?

BM 5.5.2008 9:57

Re: Komunisti prestoupili na islam?

A co si vy takto predstavujete pod slovom transparentny ?

PetrH 5.5.2008 10:01

Re: Komunisti prestoupili na islam?

Proti Židům brojí každý, kdo chce "masám" ukázat nějakého viditelného nepřítele. Nacisté i komunisté. A ten účet je tzv. transparentní, každý se může podívat, jaké částky tam chodí, kdo přispívá a na co se to čerpá. Problém je spíš v tom, že prokazatelně mají daleko víc peněz, než tím účtem proteče.

Starý J. 5.5.2008 10:04

Re: Komunisti prestoupili na islam?

"Jen tak někomu" se výpisy z účtu nevyjíždí. A přesto se i "jen tak někomu" vyjíždí. Odpůrci Čunka, novináři a socani měli  výpisy z jeho kont a účtů  k dispozici kdykoli. O tom, kde a co ukládal proběhlo tiskem ještě dříve, než policie začla něco šetřit a než byl Čunek vydán ke stíhání.

V kauze Kořistka byl prolustrován Topolánkův účet rovněž.

Takže u nás je možné všechno. Za peníze v Praze dům!

Pan_Ptakopysk 5.5.2008 9:28

Kojzarovo pero

Nejsem sice stoupencem "Ne základnám", avšak tento článek je jakoby z Kojzarova pera, když kdysi psal v Rudém právu o protistátních živlech, třeba o Petru Uhlovi.

toogood 5.5.2008 10:17

Re: Kojzarovo pero

Souvislost nechapu. Neni treba dlouze argumentovat. Staci se podivat na nazvy instituci, ktere podporuji NE ZAKLADNAM. Seznam muze byt tezko zaujaty nebo nekomu stranit.

berkovitz 5.5.2008 9:26

Tabákový průmysl volá

Autor tohoto článku používá údaje typu :prý, údajně a.p.  Autor dovede tak "přesvědčivě" argumentovat, že si jej pozve tabákový průmysl, jako propagátora prospěšnosti kouření !

Vše co autor napsal, považuji za čísi objednaný BLÁBOL !!!!!

Václav 5.5.2008 9:33

Re: Tabákový průmysl volá

A v čem nemá podle Vás pravdu? Vše co napsal jsou smutná či spíše zarážející fakta o protiradarové iniciativě. Každého normálně uvažujícího člověka by měla takováto fakta zarazit a měl by uvažovat, jestli zrovna tito lidé mají promlouvat i za něho. Radar antibalistické ochrany je bezespopru na vážnou diskusi, jenže tu lidé typu pana Tamáše, Neorala či Matějíčka nejsou už principiálně schopní vést. A na druhé straně té pomyslné barikády to bohužel není až zas tak o mnoho lepší.

Tic-Tac 5.5.2008 9:37

Re: Tabákový průmysl volá

Tak jsem si ten článek přečetl ještě jednou a pro jistotu ho nechal projet i vyhledávačem a nenašel jsem ani jediné slovo prý a údajně.  Mám problém se čtením já a nebo vy?

Katr 5.5.2008 9:17

Bude to drahé, že.

Státní aparát dal do propagace radaru žalostně málo, takže nezbývá nic jiného, než tu iniciativu přeplatit.Toho se autore děsíte.;-D

PEPA 5.5.2008 9:10

Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Co nám ještě představí pečlivě načasovaná proradaristická a válečnická >-propagamda CIA?

woka 5.5.2008 9:36

Re: Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Jestli Ježíš nekecal, tak určitě tvoje bude království nebeské...

BM 5.5.2008 10:02

Re: Re: Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Dobre mienena poznamka :-)

Ale dovolim si vsuvku, ide o chudobnych v duchu ( tych, ktori sa venuju duchovnym veciam a nehromadia hmotne statky ) a nie o chudobnych duchom, ako sa casto hovori.

woka 6.5.2008 8:59

Re: Re: Re: Lepší zemřít za USA než zůstat naživu

Díky, to je tak, když člověk chce být za intelektuála a namá na to...;-)

libero 5.5.2008 9:04

Nic nového,

to je jasné od začátku. pozoruhodné je jen kolik lidí jim to "žere".

Pepan 5.5.2008 9:03

Pěkné

Nevidím jediný důvod, proč bychom měli mít na svém území vojáky státu, jemuž od podzimu s velkou mírou pravděpodobnosti povládnou levicoví extremisté jako Obama či Clintonová.

Jara London 5.5.2008 9:06

Re: Pěkné

R^

Petr hmm 5.5.2008 9:40

Re: Pěkné

Jojo měli jsme tu armády komunistického SSSR a teď si z nás udělá základnu pro změnu komunistická USA . Nejzajímavější na tom je že je zase pozve vedení státu proti vůli lidí ! to už snad nejni možné .. časy se opravdu opakují :-(