18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Beldor 6.6.2008 9:08

hmm..

Kdyz si vzpomenu na rok 1968 tak mam posledni dobou pocit ze si vetsina cechu neuvedomuje jak strasne ta invaze "pomohla" zapadnimu svetu.Jiste pro nas to byla katastrofa,ale v te dobe byly levicackymi komunisti po cele zapadni evrope poradany masivni demonstrace na obranu mirumilovneho SSSR a proti zbrojeni.A po okupaci?Vsechna tadle svoloc pochopila ze byli jen uzitecni idioti a zalozili si stranu zelenych greenPEACE a podobna zdruzeni...

cb 6.6.2008 8:57

Re: Re: Statečnost se vždy nehodí

A o Ghandim radsi moc nemluvte. Ten jeho skromny zivot v asramu byl pekne drahy, muselo ho financovat nekolik prumyslniku.

cb 6.6.2008 8:56

Re: Statečnost se vždy nehodí

Jakou statecnost myslite? Vysedavani ve vyloze a popijeni slazenych dzusu? To ze za 3 tydny shodili jen 4 kg mluvi za vse.

Pava 6.6.2008 8:50

Statečnost se vždy nehodí

Tito vyděrači se nám opravdu nehodí. Je potřeba je odsoudit stejně jako celou řadu jejich předchůdců v hisorii, počínaje Ghandim.

Kobylka Lajda 6.6.2008 8:45

Re: WTT

Ahoj, blábolisto. Nikdo Tě neposlouchá? Vylez na naši nejvyšší horu Sněžku a vybekuj to do světa, třeba Tě někdo vyslyší. To víš, za vším je zločinný imperialismus, FBI a CIA, bezpečně pro Tebe by bylo v Rusku. Umíš sugestivně mluvit, jistě rodinu přesvědčíš. Pokud ne, bude nejlepší, když s tímto názorem zavítáš k psychiatrovi, toto už je dost pokročilé stadium paranoické psychózy nebo schizofrenie. Myslím to s Tebou křišťálově dobře.;-D;-D;-D

Harry 6.6.2008 8:43

Re: Re: spojenecký obranný radar - co to je?

Ohrivaji parky delnikum, rolnikum a pracujici inteligenci vsude na svete. Sovetske vlneni neskodi, jen simra a hreje u srdce.

cb 6.6.2008 8:43

Re: A co tahle klerikálové?

Me nevadi, ze se vraci majetek zabaveny pred rokem 1948, me vadi, ze se vraci jen nekterym, cirkvi a vybranym slechtickym rodum, ktere byly zadobre s Vendou Chrochtou.

cb 6.6.2008 8:41

Re: Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

To delaji populiste, ze nemaji vlastni nazor a jen sledujou vysledky verejneho mineni, pripadne se odvolavaji na referendum. Jen aby neco nerozhodli sami, pritom k tomu byli zvoleni a je to jejich prace.

Harry 6.6.2008 8:41

Re: Re: Re: spojenecký obranný radar - co to je?

Spiklenecke teorie miluju a sbiram. Od toho, ze zadny Armstrong nebyl na Mesici, ale vse bylo natoceno v Holywoodu, to ze na Mesici uz na Amiky cekal nejaky letajici talir Martanu....Samozrejme Twins byly odpaleny nalozemi... Posledni je pekna, musim se podelit: Vite proc najednou vymizeli vrabci? Martani je pochytali a odvezli pro nejake pokusy. Mozna je zase privezou a vypusti. Dobre ne?

cb 6.6.2008 8:40

Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

Myslite, ze pronajem pozemku na zakladu s rocni vypovedni lhuta je neco tezce odvolatelneho? Oproti Lisabonske smlouve?

Kobylka Lajda 6.6.2008 8:40

Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Zavítej na Novinky, tam si pošušňáš! Tam také svou třídní příslušností patříš, Anno proletářko. Svoji k svému!!!;-D;-D;-D

NR 6.6.2008 8:37

Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

Ještě pusinku, Kačenko!

Jan 6.6.2008 8:35

Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

Pane, vláda má odpovědnost za bezpečnost státu. Má snad nějaká strana v programu, že se o bezpečnost státu nebude starat? Jestliže většina občanů se nechá manipulovat demagogickou propagandou, má vláda svou odpovědnost zahodit?    

John2 6.6.2008 8:35

Re:neotravuj už s tím...

Jak dlouho ještě míníš s tím nablblým blábolem otravovat? To si ho tak ceníš? 

baltahsar 6.6.2008 8:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Stane se, že někdo nedokáže pochopit. A někdo nechce ;-)

baltahsar 6.6.2008 8:12

Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Jo, vy asi budete žlutej vůl ;-D

Forstmeister 6.6.2008 8:11

A co tahle klerikálové?

Zákon č. 142/1947 Sb. o revizi první pozemkové reformy. Tento zákon byl přijat Ústavodárným Národním shromážděním dne 11. července 1947 a způsob jeho realizace byl stanoven vládním nařízením č. 194/1947 Sb. ze dne 12. listopadu 1947 o soupisu pozemkového majetku pro revizi první pozemkové reformy a o jejím vyznačení v pozemkových knihách. K soupisu a záboru tedy došlo těsně před únorem 1948. Co právně dodat? To bude ryku u klerikálů.

beran 6.6.2008 8:11

Demokracie by měla spočívat v tom,

že voliči si při volbách vyberou stranu, jejíž program jim nejvíce vyhovuje. A tato strana, v případě, že se stane stranou vládní by měla realizovat svůj volební program a ne proti vůli většiny obyvatelstva chtít, aby republika na sebe vzala těžko odvolatelné dlouhodobé závazky. Takové závazky, o nichž ve volebním programu té strany nebylo ani slovo. Kdyby ODS ve svém volebním programu uvedla, že chce radar USA v Brdech, tak by pravděpodobně dosáhla ve volbách znatelně nižšího počtu hlasů.

cb 6.6.2008 8:10

Cenzore

Proc jste zrusil prispevek o velkem zidovi? Jeho autor se ztrapnil sam, nemusite myslet za nas.

Sarka 6.6.2008 7:48

VYborne, Petre -

za tohle dostanete na VUMLU za jedna! ;-D;-D;-D ;-D

Sice ti z nas, kdoz jsme jeste obetmi humanitni blbosti trpime utkvelou predstavou, ze vyvracet negativum nelze, ale co je to na Vas.

A jeste kdybyste takhle dokazal vyvratit, ze nejste agentem Mossadu, to by padnost Vaseho argumentu zavrcholilo. Nedokazete-li to, pak bohuzel......

cb 6.6.2008 7:41

Nevim o cem

set tu furt hadate, valka o Evropu uz je prohrana. Vasi synove budou mlatit hlavou o zem, vase dcery budou chodit oblecene ve stanu.

BT 6.6.2008 7:32

Re: WTT

Nejlíp emigrujte do Ruska, lépe do Běloruska (politícky Vám bude líp vyhovovat). Jazyk se naučíte rychle - je to jazyk slovanský, blízký.

Tx 6.6.2008 7:20

Re: WTT

Milý hochu, je tu někdo, to jsem já. Ing. chem, specialista na výbušniny, střelmistr, pyrotechnik. Příprava odstřelu - destrukce - takové budovy (natož dvou) vyžaduje velice dlouhou - řádově týdny - dobu (zejména když mají jít přímo dolů a ne si "lehnout" nabok, přímo dolů je u odstřelu dost problém a o to delší a složitější příprava), tahání kilometrů drátů, což pochopitelně neujde pozornosti tisíců pracovníků v těch budovách. Za druhé: ty stovky náloží (bylo tam velké množství ocelových nosníků, které by bylo nutno přerazit usměrněnými náložemi typu semtex) by vydaly neskutečný randál, který ale nikdo neslyšel. Kanón je proti tomu myška.

Za třetí: Jak by asi zkoordinovali útoky letadel (ty snad nepopíráte - a ví se, kdo v nich byl, Američané to nebyli) s řízenou destrukcí (no, šlo by to, ale dost krkolomně, navíc s téměř jistotou, že se to proflákne).

Za čtvrté: k přípravě se hrdě přihlásil jistý šejch, momentální pobyt Guantanámo, se kterým právě probíhá soud.

Pokud tedy někdo tvrdí, že budovy byly likvidovány řízenou destrukcí, tak je vidět, že o problému neví absolutně nic a jen se snaží házet špínu na USA  a ospravedlnit muslimy. Tvrdit to je stejné jako říkat, že v Osvětimi se Židé likvidovali sami, aby mohli očernit Němce.

Karel Dopekla 6.6.2008 7:18

Není žádný rozdíl mezi okupací agresí a okupací korupcí

Myslím, že Jan Palach by se dne s upálil stejně.

Zneuznáním demokracie je nevyvolání referenda.

Pragováků, kteří napsali zvací dopis bylo také 99 !

cb 6.6.2008 7:02

Re: Bednář

Ma jiny nazor nez vy, proto mu "chybi moudry pristup k problemu a moudry zaver"?

Nomen 6.6.2008 7:02

Citace:(Vláda) byla zvolena proto, aby jednala podle svého úsudku v zájmu občanů, nikoli jako převodová páka veřejného mínění.

Nemohl by  někdo tomu oslíčkovi vysvětlit, že vláda se jmenuje a nevolí....Jinak je to čláínek slušný, pěkně rozvržený,

s minimem pravopisných chyb, ale autor je bohužel c.p.

Bohužel autorovi chybí základní znalosti.

PS: ta hladovka je samozřejmě blbost - ale tihleti Bednářové, Klvaňové, pěvkyně Welcome radarů jenom těm antiradaristům nahrávají - nemohu se zbavit dojmu, že blba typu Bednář platí Paroubek... 

Standa 6.6.2008 6:59

Bednář

tvrdí, že je filosof, tedy člověk mající rád moudro. "Že by za vojenskou politikou USA nestál zájem na osudu svobody a demokracie ve světě?" Takový člověk se vyznačuje lidskostí a lidským přístupem k věci ze všech stran. Váží pozitiva i negativa, neuchází mu skrytý význam, neucházi skryt plán v plánu jiných plánů. Vážím si proto filozofů, ale pan bednář se sám označil za filozofa a protože mu chybí moudrý přístup k problému a moudrý závěr, plyne z toho, že praktickým filozofem není.  Může mít pouze papír, kterým mu někdo potvrdil, že filozofem je, ale je to jen cár papíru ve světle Bednářovy propagandy. Prosím, nepoužívejte označení filozof, když jím nejste.

cb 6.6.2008 6:58

Re: Re: spojenecký obranný radar - co to je?

Cimpak je sehnali do late? Mozna jim rekli "Kdyz jste tak chytri, tak se brante sami. A hlavne si to sami financujte".

honzak 6.6.2008 6:58

Re: spojenecký obranný radar - co to je?

"radar není obranný, je sledovací a případně zaměřovací"  tak to je perla na úrovni lišky a džamily! Můžeš nám prozdradit, co jiného dělají hodné sovětské radiolokátory dalekého dosahu? Šíří světový mír? Nebo proletářský internacionalismus?

nepřipadáš si jako debil?

cb 6.6.2008 6:56

Re: Re: WTT

Na Kubu. Spanelstina je jednoducha a na Kube vam urcite vase rodinne hodnoty ufinancuji.