1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 6.6.2008 6:12

Re: Re: Re: Filozof - propagandista

tak sem nelezte, rudá krávo.

baltahsar 6.6.2008 8:12

Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Jo, vy asi budete žlutej vůl ;-D

Kobylka Lajda 6.6.2008 8:40

Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Zavítej na Novinky, tam si pošušňáš! Tam také svou třídní příslušností patříš, Anno proletářko. Svoji k svému!!!;-D;-D;-D

Harpyje 6.6.2008 3:48

Re: Filozof - propagandista

Nějaký argument by nebyl? Nebo si myslíte, že jste Vaším  žvaněním o blábolech a o vytí s vlky vyvrátila vše, co autor článku tvrdí? (Y)

Kačka 6.6.2008 3:59

Re: Re: Filozof - propagandista

Ten, kdo je schopen vnímat, co pan autor píše, a má alespoň  zbytky paměti, ví, o čem mluvím. Nedostatek kritického myšlení je Váš problém, Harpyje. Hudrováním a smajlíkem to nezamaskujete. Jo, jo.

Harpyje 6.6.2008 4:04

Re: Re: Re: Filozof - propagandista

To je vše? Schopnost vnímat a zbytky paměti? Tomu říkáte kritické myšlení?

Kačka 6.6.2008 4:10

Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Jo. Ale vidím, že to nechápete, tak co dodat...

Harpyje 6.6.2008 4:38

Re: Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Jistě, kritičtí myslitelé Vašeho kalibru to mívají těžké. Zůstávají často nepochopeni.

baltahsar 6.6.2008 8:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filozof - propagandista

Stane se, že někdo nedokáže pochopit. A někdo nechce ;-)

jirka.s. 6.6.2008 9:26

Re: Re: Re: "Nedostatek kritického myšlení je Váš problém, Harpyje"

No to víte, soudružko s blánami, ne každý studuje přímo s erotickým vzrušením traktáty soudruha ransdorfa o kritickém myšlení! http://www.ransdorf.com/%C4%8Dl%C3%A1nky/60.MARX.pdf

honzak 6.6.2008 6:08

Re: Filozof - propagandista

zvonku to vyzerá, že milostivá aspiruje na zápis do kandidátky sosanů či rovnou komančů.  Projevuje blbost přímo krystalickou a víru uhlířskou.

Öman 6.6.2008 9:28

Re: Filozof - propagandista

Kdo nesdílí Váš rudý názor (který Vám ale tentokrát také nikdo neupírá) je propagandista. Jak trefné Vy brebto :-P

jirka.s. 6.6.2008 9:30

Re:"Tenkrát jsme museli přelouskávat bláboly tzv. filozofů, ..."

NEMUSELI, soudružko s plovacími blánami, NEMUSELI!!! To záleželo jenom na schopnosti rektální speleologie, které u tebe, soudružko, byla evidentně vyvinuta v míře přímo obludné! ;-P

NR 6.6.2008 10:06

Re: Při vašem vzdělání pane jirko.s.

Zcela evidentně nechápete o čem je řeč, vážený pane, při vašem vzdělání. Zkuste si zjistit co jsou to skripta. V každé okresní knihovně vám je ukážou jak vypadají. Případně požádejte některého vysokoškoláka. Taky si zjistěte, jaká byla kdysi skladba výuky. Myslím, že kdybyste chtěl tehdy vysokoškolský diplom, hrdinství by vás přešlo a něco z těch blábolů poslušně byste odříkával. Nevím, jestli moje námaha s vámi se nemine účinkem.

Harpyje 6.6.2008 10:21

kdybyste chtěl tehdy vysokoškolský diplom...

Stačilo chtít mít vysokoškolský diplom? Jak komu, na každý patřil k oné privilegované kastě, které stačilo chtít. Mé vzpomínky jsou jiné, SOUDRUHU!

Vaše arogance není na místě, soudruhu. Když čtu výsledek Vaší intelektuální masturbace zvaný Ó Svatý Radare, tak musím konstatovat, že na Vás Vaše vysokoškolské vzdělání nezanechalo hlubších stop.

jirka.s. 6.6.2008 11:05

Re: Re:Při tvém marxistickém vzdělání soudruhu, tvrďáku...

Představ si, soudruhu, že co jsou to skripta nejenže tuším, ale dokonce to i vím! Dokonce i vím, že tvoje nejoblíbenější byla ta sepsaná soudruhem zaorálkem, blahé paměti! A to jaká byla skladba výuky vím naprosto přesně! A mohu tě ubezpečit, že bych se nejspíš styděl takovým glejtem, který by stvrzoval mých minimálně 10 zkoušek z marxismu-leninismu, někde prokazovat či se jím dokonce chlubit! Bohužel mám vážné obavy, že nastanou znovu doby, kdy ty a tobě podobní opět opráší i ty své profláknuté doktoráty z rozhodnutí strany! Co se týče tvé námahy, o její účinnosti nemusíš mít pražádné obavy, jenom tě musím zklamat, byla vskutku zbytečná! Do strany rozhodně nevstoupím a ani tu basebolovou pálku, kterou mám na vás, soudruhy, nachystanou, rozhodně nazahodím! ;-P

Petr 6.6.2008 2:11

WTT

Prosim vas, je tady nekdo, kdo mi dokaze vyvratit, ze s utokem z 11.zari nemela USA vubec nic spolecneho? Vzdyt existuje tolik dukazu, ze ty budovy proste musely byt odstreleny a nikdo to neposloucha. Copak uz nekdo videl aby hroutici se budovy padaly volnym padem a ke vsemu jeste primocare. Vzdyt je to blbost a nikdo tomu v mediich nevenuje pozornost. A predstavit si, jak nekolik tero**stu instaluje ve WTT vojenske vybusniny s takovou presnosti aby budovy spadly jak spadly, tomu se fakt neda verit aby s tim USA nemela nic spolecneho.

A ted mam chtit jejich radar na nasem uzemi.

Nase zeme mi pomalu ale jiste zacina pit krev, coz oto, moznost naucit se jiny jazyk a emigrovat tu je, ale pokud uznavate rodinne hodnoty, chapete kde bude problem.

M. Gebauer 6.6.2008 2:26

Re: WTT

Máte pravdu, pane. Emigrujte!

Proč jen naše země musí mít lidi Vašeho formátu?

Ještě jednou: EMIGRUJTE!

cb 6.6.2008 6:56

Re: Re: WTT

Na Kubu. Spanelstina je jednoducha a na Kube vam urcite vase rodinne hodnoty ufinancuji.

Antonín 6.6.2008 2:40

Re: WTT

Pane Petře,

je mi Vás líto. Popírat 11. listopad mi jaksi nedává smysl. Nechápu, kde je Váš problém s emigrací, cizí jazyk neznáte? Proč? Neumíte, nechcete, nemáte na to? Radar - co o něm DOOPRAVDY víte? Asi nic moc, možná věříte, že je to zlo, které si ti zlí američtí imperialisti rozhodli instalovat v Brdech, že to je něco, co poškodí zdraví tisíců obyvatel atd., a přivábí rakety, (odkud, táži se!), které by měly radar zničit. Myslíte, že byste si mohl získat skutečné nezkreslené informace? A potom si udělal vlastní názor? Rodinné hodnoty. Nechápu, kde je problém. Jestliže se Vám zdá, že země, kde jste se narodil Vám nevyhovuje, co Vám brání se vystěhovat ? Udělaly to tisíce, měli ovšem jasno, co chtějí a nebáli se vkročit do neznáma. Máte tu odvahu? Když ano, emigrujte (dnes už můžete), nemáte-li tu odvahu, držte se raději při zemi a poslouchejte "ty nahoře".  Váš názor na to, co se odehrálo 9.11. v New Yorku je tak směšný, že se o něm nehodlám, bavit. 

Harpyje 6.6.2008 3:42

Re: Co je WTT?

Vážený pane, pádnější argument proti okupaci ČR americkým radarem, než ten který jste tu uvedl, snad neexistuje. Navíc jste zde odhalil novou lež zločinné Bushovy administrativy  která se tímto hanebným způsobem snaží svalit zodpovědnost za atentáty 11. září na několik tero***stů, kteří měli pomocí vojenských (!) výbušnin zapříčinit pád Twin Towers! Hanba jí! Je to těžké, když člověk, který vyznává rodinné hodnoty, je nucen pod tíhou okolností emigrovat, ale nic jiného Vám nezbývá, protože radar bude! ;-D ;-D ;-D 

NR 6.6.2008 3:57

Re: WTT

Nechci se s Vámi přít, ale ten pád dvou budov v NY byl určitě způsoben vlétnutím dopravních letounů do budov. Nedovedu si představit, jak by někdo nepozorovaně připravil odstřel dvou mrakodrapů uprostřed NY. Zkuste si ale představit, že se najednou uvnitř budovy ocitne např. ± 120.000 litrů vysoce hořlavého a výbušného leteckého petroleje (letouny byly natankované s krátkou dobou letu). Navíc ještě  ±100 tun hořlavého hliníku (těleso letounu, hliník velmi dobře hoří) a všechno to uvnitř budovy exploduje a hoří. Teplota plynů na výtoku z trysky leteckého proudového motoru má přibližně 700-800 stupňů celsia. Teplota uvnitř plamene ve spalovací komoře je přibližně 1200-1300 stupňů, ve špičce plamene ještě více (lopatky v turbíně motoru to vydrží, protože jsou z odpovídajícího materiálu-slitina chrom, nikl, titan, žádné železo). Letecký petrolej začal okamžitě protékat do pater dolů a plameny musely rozpouštět konstrukci budovy jako vosk. Navíc vezměte v úvahu destrukci budovy působením kinetické energie hmoty celého letounu (letoun+palivo) přibližně ±300 tun a náraz v rychlosti několik set km za hodinu. Na filmových záběrech můžete vidět, že došlo doslova k přeseknutí budovy. Hmota budovy nad místem nárazu má také svůj podíl na destrukci budovy. Uvádím jen odhady, nemá smysl přít se o detaily, nechce se mi hledat přesné hmotnosti v technických datech typů těch letounů. Určitě již všechno bylo velmi dobře namodelováno a ověřeno v počítačích konstruktérů těch budov, kteří znají přesně jejich pevnostní parametry, ale vůbec se nedivím, že tyto údaje nezveřejnili. Nač radit dalším potenciálním atentátníkům.

Tato katastrofa v NY je opravdovým neštěstím, které se nemělo stát a pociťuji upřímný soucit se všemi Američany, kteří to podstoupili jako oběti i jako pozůstalí.

cb 6.6.2008 6:38

Re: WTT

Aha, vy byste chtel, aby to spadlo stejne jako v katastrofickych filmech, na bok. Godzilla do mrakodrapu strci a on se preklopi.. ;-D Jenze ono to spadlo smerem nejblizsim k zemi - rovnou dolu. Povolilo jedno patro a ostatni uz nemohly narazy vydrzet, protoze to bylo dimenzovane na staticky tlak, ne na dynamicky.

honzak 6.6.2008 6:52

Re: WTT

ty budeš taky dobrej zákazník pro "bezúročnou rychlou" půjčku  a "zázračné pilulky" na hubnutí , viď?

Tx 6.6.2008 7:20

Re: WTT

Milý hochu, je tu někdo, to jsem já. Ing. chem, specialista na výbušniny, střelmistr, pyrotechnik. Příprava odstřelu - destrukce - takové budovy (natož dvou) vyžaduje velice dlouhou - řádově týdny - dobu (zejména když mají jít přímo dolů a ne si "lehnout" nabok, přímo dolů je u odstřelu dost problém a o to delší a složitější příprava), tahání kilometrů drátů, což pochopitelně neujde pozornosti tisíců pracovníků v těch budovách. Za druhé: ty stovky náloží (bylo tam velké množství ocelových nosníků, které by bylo nutno přerazit usměrněnými náložemi typu semtex) by vydaly neskutečný randál, který ale nikdo neslyšel. Kanón je proti tomu myška.

Za třetí: Jak by asi zkoordinovali útoky letadel (ty snad nepopíráte - a ví se, kdo v nich byl, Američané to nebyli) s řízenou destrukcí (no, šlo by to, ale dost krkolomně, navíc s téměř jistotou, že se to proflákne).

Za čtvrté: k přípravě se hrdě přihlásil jistý šejch, momentální pobyt Guantanámo, se kterým právě probíhá soud.

Pokud tedy někdo tvrdí, že budovy byly likvidovány řízenou destrukcí, tak je vidět, že o problému neví absolutně nic a jen se snaží házet špínu na USA  a ospravedlnit muslimy. Tvrdit to je stejné jako říkat, že v Osvětimi se Židé likvidovali sami, aby mohli očernit Němce.

Tx 6.6.2008 9:55

Re: Re: WTT

Jako doplněk: pokud si chcete tu šupu a jak destrukce vypadá (aspoň přibližně, skutečných ran by bylo daleko víc a mocnějších), poslechněte si destrukci chladící věže na http://tn.nova.cz/vase-zpravy/jaderna-elektrarna-leti-do-vzduchu.html a pak se Vám snad rozsvítí, o co jde.

BT 6.6.2008 7:32

Re: WTT

Nejlíp emigrujte do Ruska, lépe do Běloruska (politícky Vám bude líp vyhovovat). Jazyk se naučíte rychle - je to jazyk slovanský, blízký.

Sarka 6.6.2008 7:48

VYborne, Petre -

za tohle dostanete na VUMLU za jedna! ;-D;-D;-D ;-D

Sice ti z nas, kdoz jsme jeste obetmi humanitni blbosti trpime utkvelou predstavou, ze vyvracet negativum nelze, ale co je to na Vas.

A jeste kdybyste takhle dokazal vyvratit, ze nejste agentem Mossadu, to by padnost Vaseho argumentu zavrcholilo. Nedokazete-li to, pak bohuzel......

Kobylka Lajda 6.6.2008 8:45

Re: WTT

Ahoj, blábolisto. Nikdo Tě neposlouchá? Vylez na naši nejvyšší horu Sněžku a vybekuj to do světa, třeba Tě někdo vyslyší. To víš, za vším je zločinný imperialismus, FBI a CIA, bezpečně pro Tebe by bylo v Rusku. Umíš sugestivně mluvit, jistě rodinu přesvědčíš. Pokud ne, bude nejlepší, když s tímto názorem zavítáš k psychiatrovi, toto už je dost pokročilé stadium paranoické psychózy nebo schizofrenie. Myslím to s Tebou křišťálově dobře.;-D;-D;-D

HanaHrusa 6.6.2008 11:11

Re: WTT

Učit se, učit se, učit se! Nejlépe arabsky.