3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 6.6.2008 9:23

Pane Bednáři, je vidět jak jste leninskými principy ovlivněn,

nějaká demokracie (teď jí vy filosofe nazýváte "ústavní" - co to je?;-D;-D) přece je jen ta která vyhovuje vám a pár vašich přívrženců..... Demokracie je totiž demokracie bez pitomých (vašich) přívlastků aten kdo to nechápe tak se snaží o diktát ....... a radši nefilozofujte abych jako Lenin k vašim článkům nemusel dělat poznámky tohoto typu\: Jako filozof se jeví jako duševní govno.....

Karel 6.6.2008 10:06

Re: Pane Bednáři, je vidět jak jste leninskými principy ovlivněn,

A Vy raději nepiště články na diskuze, protože pokud nevíte, že existují různé typy demokracií, pak nejste leninskými principy ovlivněn, ale nasáklý skrz naskrz:-):-D:-D(Y)Rv

gerontusinza 6.6.2008 14:05

Jenže nesmí základní principy demokracie znásilňovat Re: Re: Pane Bednáři, je vidět jak jste leninskými principy ovlivněn,

vy antidemokratický tlučhubo a loudile....;-D Běžte si zazpívat.....;-)

jirka.s. 6.6.2008 16:35

Re: Jenže nesmí základní principy demokracie znásilňovat Re: Re: Pane Bednáři, je vidět jak jste leninskými principy ovlivněn,

Pravda, je sice pátek, gerontosaure, ale přece jenom, takhle vypadat už ve dvě hodiny? Nedovedu si tě představit v sobotu ráno! ;-D

Charlie 6.6.2008 9:12

Hladovkář hladoví dobrovolně.:

Proč se o tom píše ? Vždyť je to jeho věc ! Napíše snad nějaký pisálek do novin, když si namažu chleba sádlem ? To je taky privátní věc, stejně jako když ten chleba nesním. 

Zdravotní škoda ? To je taky jeho věc ! Jó, a pobyt v nemocnici ať si zaplatí sám ! Tu škodu si také sám zavinil !

Charlie 6.6.2008 9:09

Hladovkář hladoví dobrovolně.

Beldor 6.6.2008 9:08

hmm..

Kdyz si vzpomenu na rok 1968 tak mam posledni dobou pocit ze si vetsina cechu neuvedomuje jak strasne ta invaze "pomohla" zapadnimu svetu.Jiste pro nas to byla katastrofa,ale v te dobe byly levicackymi komunisti po cele zapadni evrope poradany masivni demonstrace na obranu mirumilovneho SSSR a proti zbrojeni.A po okupaci?Vsechna tadle svoloc pochopila ze byli jen uzitecni idioti a zalozili si stranu zelenych greenPEACE a podobna zdruzeni...

Pava 6.6.2008 8:50

Statečnost se vždy nehodí

Tito vyděrači se nám opravdu nehodí. Je potřeba je odsoudit stejně jako celou řadu jejich předchůdců v hisorii, počínaje Ghandim.

cb 6.6.2008 8:56

Re: Statečnost se vždy nehodí

Jakou statecnost myslite? Vysedavani ve vyloze a popijeni slazenych dzusu? To ze za 3 tydny shodili jen 4 kg mluvi za vse.

cb 6.6.2008 8:57

Re: Re: Statečnost se vždy nehodí

A o Ghandim radsi moc nemluvte. Ten jeho skromny zivot v asramu byl pekne drahy, muselo ho financovat nekolik prumyslniku.

Charlie 6.6.2008 9:16

Jó Gandhí, to byla hlava !

Ten radil Židům, aby spáchali hromadnou sebevraždu, že to pak obměkčí fýrerovo srdce, a on se polepší a stane dobrým člověkem.

Taková to byla hlava otevřená, ten Gandhí !   ;-D

Forstmeister 6.6.2008 8:11

A co tahle klerikálové?

Zákon č. 142/1947 Sb. o revizi první pozemkové reformy. Tento zákon byl přijat Ústavodárným Národním shromážděním dne 11. července 1947 a způsob jeho realizace byl stanoven vládním nařízením č. 194/1947 Sb. ze dne 12. listopadu 1947 o soupisu pozemkového majetku pro revizi první pozemkové reformy a o jejím vyznačení v pozemkových knihách. K soupisu a záboru tedy došlo těsně před únorem 1948. Co právně dodat? To bude ryku u klerikálů.

cb 6.6.2008 8:43

Re: A co tahle klerikálové?

Me nevadi, ze se vraci majetek zabaveny pred rokem 1948, me vadi, ze se vraci jen nekterym, cirkvi a vybranym slechtickym rodum, ktere byly zadobre s Vendou Chrochtou.

beran 6.6.2008 8:11

Demokracie by měla spočívat v tom,

že voliči si při volbách vyberou stranu, jejíž program jim nejvíce vyhovuje. A tato strana, v případě, že se stane stranou vládní by měla realizovat svůj volební program a ne proti vůli většiny obyvatelstva chtít, aby republika na sebe vzala těžko odvolatelné dlouhodobé závazky. Takové závazky, o nichž ve volebním programu té strany nebylo ani slovo. Kdyby ODS ve svém volebním programu uvedla, že chce radar USA v Brdech, tak by pravděpodobně dosáhla ve volbách znatelně nižšího počtu hlasů.

Jan 6.6.2008 8:35

Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

Pane, vláda má odpovědnost za bezpečnost státu. Má snad nějaká strana v programu, že se o bezpečnost státu nebude starat? Jestliže většina občanů se nechá manipulovat demagogickou propagandou, má vláda svou odpovědnost zahodit?    

cb 6.6.2008 8:41

Re: Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

To delaji populiste, ze nemaji vlastni nazor a jen sledujou vysledky verejneho mineni, pripadne se odvolavaji na referendum. Jen aby neco nerozhodli sami, pritom k tomu byli zvoleni a je to jejich prace.

cb 6.6.2008 8:40

Re: Demokracie by měla spočívat v tom,

Myslite, ze pronajem pozemku na zakladu s rocni vypovedni lhuta je neco tezce odvolatelneho? Oproti Lisabonske smlouve?

cb 6.6.2008 8:10

Cenzore

Proc jste zrusil prispevek o velkem zidovi? Jeho autor se ztrapnil sam, nemusite myslet za nas.

Kyselý Sven 6.6.2008 16:09

Re: Cenzore

Septik dostal banán??? :-D To mě mrzí, že jsem ho prošvihl, budu sem muset chodit dříve :-/

cb 6.6.2008 7:41

Nevim o cem

set tu furt hadate, valka o Evropu uz je prohrana. Vasi synove budou mlatit hlavou o zem, vase dcery budou chodit oblecene ve stanu.

Karel Dopekla 6.6.2008 7:18

Není žádný rozdíl mezi okupací agresí a okupací korupcí

Myslím, že Jan Palach by se dne s upálil stejně.

Zneuznáním demokracie je nevyvolání referenda.

Pragováků, kteří napsali zvací dopis bylo také 99 !

Charlie 6.6.2008 9:18

Re: Není žádný rozdíl mezi okupací agresí a okupací korupcí

Myslíš ? Jó ? A čímpak myslíš ? Hlavou to nebude !

Nomen 6.6.2008 7:02

Citace:(Vláda) byla zvolena proto, aby jednala podle svého úsudku v zájmu občanů, nikoli jako převodová páka veřejného mínění.

Nemohl by  někdo tomu oslíčkovi vysvětlit, že vláda se jmenuje a nevolí....Jinak je to čláínek slušný, pěkně rozvržený,

s minimem pravopisných chyb, ale autor je bohužel c.p.

Bohužel autorovi chybí základní znalosti.

PS: ta hladovka je samozřejmě blbost - ale tihleti Bednářové, Klvaňové, pěvkyně Welcome radarů jenom těm antiradaristům nahrávají - nemohu se zbavit dojmu, že blba typu Bednář platí Paroubek... 

Standa 6.6.2008 6:59

Bednář

tvrdí, že je filosof, tedy člověk mající rád moudro. "Že by za vojenskou politikou USA nestál zájem na osudu svobody a demokracie ve světě?" Takový člověk se vyznačuje lidskostí a lidským přístupem k věci ze všech stran. Váží pozitiva i negativa, neuchází mu skrytý význam, neucházi skryt plán v plánu jiných plánů. Vážím si proto filozofů, ale pan bednář se sám označil za filozofa a protože mu chybí moudrý přístup k problému a moudrý závěr, plyne z toho, že praktickým filozofem není.  Může mít pouze papír, kterým mu někdo potvrdil, že filozofem je, ale je to jen cár papíru ve světle Bednářovy propagandy. Prosím, nepoužívejte označení filozof, když jím nejste.

cb 6.6.2008 7:02

Re: Bednář

Ma jiny nazor nez vy, proto mu "chybi moudry pristup k problemu a moudry zaver"?

eTony 6.6.2008 6:14

autore,

bude rudej mazec, bolšáni se postolicujou kolmo do vejšky, a dobře jim tak......

slava 6.6.2008 4:47

zapomelo se!

www.youtube.com/watch?v=01GfNdpsfFA&feature=related                        

Kačka 6.6.2008 3:01

Filozof - propagandista

Jako bych listovala ve starých skriptech z předlistopadového období. Tenkrát jsme museli přelouskávat bláboly tzv. filozofů, kteří obhajovali tehdejší jednu a jedinou pravdu, dnes nás  pan filozof oblažuje obdobnými frázemi s jiným znaménkem, ve prospěch jiné, „aktuální“, v jeho případě tzv. „konzervativní“ pravdy. No jo, kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti, kdo chce vystupovat pod hlavičkou CEP-u a psát do virtualy.cz, ani jinak psát nemůže.

jamo 6.6.2008 3:47

Re: Filozof - propagandista

..pro takového oranžovorudého bezmozka, je jakýkoliv myslící člověk "propagandista". Dovedu si představit jak si na videu pouští "klipy" se Zaorálkem, Paroubkem, Rathem a..sliní ;-P

Kačka 6.6.2008 3:50

Re: Re: Filozof - propagandista

Reakce "na úrovni", co také čekat na NP, že. :-/