17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 6.6.2008 1:07

Re: spojenecký obranný radar - co to je?

Je spojenecký, neb je zařízením, sloužícím nám i našim spojencům. A je obranný, neb je součástí obranného systému. Co je na tom nepochopitelné?

NR 6.6.2008 1:05

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

               :-)

conqueror 6.6.2008 1:02

Re: Ó svatá (s)prostoto, jak tak dál a ještě houšť !

R^

conqueror 6.6.2008 0:58

Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

Ten smajlík má být podtržením vaší "vtipné" odpovědi? To jako "mámo, pojď se podívat jak jsem ho utřel!!!"? Mě je srdečně jedno jestli se vám radar líbí nebo nelíbí... Jenom vy jste se zařadil do skupiny která z toho dělá boj snad až na život a na smrt. A to je situace kterou levičáci v současnosti vytvářejí téměř z každé otázky kterou život před nás postaví...Tak se bijte dál i za ty kteří o to nestojí.

Abonent 6.6.2008 0:53

Ó svatá (s)prostoto, jak tak dál a ještě houšť !

Já Vás vroucně prosím, "NR IP: 87.106.130.xxx", neváhejte a se.r.te svůj GENIÁLNÍ text do všech diskuzí.

Třeba se nám v hlavách rozsvítí, a pochopíme, že nám nic nehrozí.

Že soudruzi (všichni soudruzi, nejen ss.Tamáš a Bednář) mají pravdu, a zlí "bratři" ze Západu (my jsme z Východu, že ano, NR) nám jen vytírají zrak.

Kdyby mi to nebylo blbý, kleknul bych tady před obrazovkou, a prosil bych Vás, rukama lomil : Se.r.te sem svůj článek pořád a pořád !

Jirka 6.6.2008 0:51

Re: Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

Zvonku to naozaj vyzerá,že už jste se pos...;-D

Vodník 6.6.2008 0:44

Re: spojenecký obranný radar - co to je?

Nestydí. A není sám. A stádo věří! A opakuje posvátnou mantru.

I když - nějakým způsobem NATO seřvali a sehnali do latě, protože najednou NATO neprotestuje, ale říká jo, jo, je to náš radar. Lidem, kteří neztratili schopnost reflexe, je ovšem takový obrat výsostně podezřelý. Ne tak modrým sektářům z Neffovy stáje...:-(

NR 6.6.2008 0:32

Re: Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

Myslíte? I když ve vašem případě je moje otázka určitě velmi, velmi optimistická. :-)

conqueror 6.6.2008 0:27

Re: Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

No... já myslím, že k tomu nejhoršímu již ve vašem případě došlo...

Cato 6.6.2008 0:23

Re: spojenecký obranný radar - co to je?

oprava překlepu: demagogii

Cato 6.6.2008 0:22

spojenecký obranný radar - co to je?

radar není obranný, je sledovací a případně zaměřovací. Není spojenecký, je určený výhradně obraně USA a s obranou ČR nemá nic společného, kromě toho, že z ní dělá živý štít.

To se fakt nestydíte psát takovou demagofii?

NR 6.6.2008 0:21

Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare,

Tebe vroucně očekáváme, Tebe který ozáříš naše hlavy a mysl svým blahodárným paprskem tak, že se nám všem v hlavách rozsvítí, Tebe Svatý Radare uvítáme v našich Prdech, Tobě se budeme klanět a k Tobě budeme upínat své žádostivé zraky a před Tebou budeme vroucně lomit rukama, abys nás ochránil před vším, o čem jsme dosud neměli ani tušení, než naši Bratří ze Západu z USA nám protřeli oči a ukázali čeho se máme bát, co bychom si bez nich počali kdyby nám nic neřekli a kdybychom to nevěděli, a taky ó Svatý Radare udělej něco s tím Tamášem a Bednářem kteří to celé Tvoje svaté dílo kazí a odmítají se klanět Tvému Božstvu, dej nám ó Svatý Radare víc takových moudrých guru jako jsou Vondra, Havel, Svěrák, Vlastička, Vyčítal, svatý Václav Klaus, Mirek s dlouhým nožem, Töpfer, Klvaňa (ale toho radši né), Bursík s Kateřinou, Cyril, Schwarzenberg, kteří všichni jsou obdařeni Tvou září a Tvůj blahodárný paprsek jim už v hlavách rozsvítil a Tobě už dávno požehnali ó Svatý Radare, jenom ten zatracený Tamáš a Bednář né, tak s tím něco udělej ó Svatý Radare, Ty náš Svatý Radare Brdský, kterého všichni tak milujeme, že kdyby to nebylo blbý, tak se před Tebou ó Svatý Radare klidně pos...er...e..me.