26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 19.9.2009 13:23

Re: Fakt je,

No, to kakaboby by těm lidožroutům v Ghaně tu svou mutti klidně ještě i opepřil !!! ;-D

Karel 19.9.2009 11:34

Zadlužení USA , radar a Apollo

Pokud se nemýlím, Rusko už kdysi dávno společné a snadno realizovatelné řešení navrhovalo. Nabízelo svůj radar na Kavkazu. Srovnání s projektem Apollo je zcela nemístné. Tehdy Spojené státy jakž takž prosperovaly, dnes jsou zadluženy až po uši. Jakmile se narodí nový Američánek, je vystaven státní dluhopis na částku, kterou snad za svůj život státu přinese a tento dluhopis ihned putuje do Číny. Ta má kromě toho obrovské částky v dolarech na hotovosti. Kdyby chtěla, zničí Spojené státy bez války tak, že vše co má, dá na finanční trhy. Samozřejmě to neudělá, poněvadž Spojené státy jsou velkým odběratelem jejího zboží. Pokud se nemýlím, Spojené státy jsou zadluženy i v Rusku a v Japonsku. Nemohou si proto vyskakovat tak jako v minulosti a tak, jak autor chce.

krakonoš 19.9.2009 11:19

Zdravý rozum zvítězil.

Problém je v tom, že ne u nás. Je naprosto jasné, že pokud vůbec nějaká hrozba odněkud existuje, bude nejen pro Evropu mnohem lepší, když budou USA a RUsko spolupracovat. A pro dmenty, trpící rusofobií: Uvědomte si jednu velmi podstatnou věc a sice tu, že jsme s Ruskem velmi pevně, až osudově svázáni a ta pouta se jmenují ropovod Družb a a Transgas. Naše rafinérie nedovedou ,,sladkou" ropu ze západu zpracovat a pokud by k nám ropa z Ruska přestala téci, vedlo by to k hospodářské katastrofě. Prakticky totéž platí o plynu: Pokud Rusko opět zavře kohoutky a čirou náhodou zrovna v zimě, přežijeme a nejen my, maximálně 8 - 10 týdnů.

Herakleitos 19.9.2009 11:08

Klvaňo šetři......

budeš s Vondrou vracet ty prachy, co jste prožrali za prosazování radaru!

Bubeník 19.9.2009 10:59

Ja myslel, že Klvaňa spáchal harakiri.

klídek 19.9.2009 23:06

Re: Ja myslel, že Klvaňa spáchal harakiri.

Takovýto typ nemá na nic podobného odvahu. Ten umí se smrtí jen kšeftovat,ale jinak se jí děsně bojí.

socan 19.9.2009 10:29

těžko lze s p.Klvňou

diskutovat, pokud k a neřekne i b. Pokud Rusko snad provozuje "agresivní, neoimperiální politiku", pak ji Spojené státy provozují s naprostou jistotou. Dokážete někdo toto tvrzení vyvrátit? Nebo si budem dál hrát na dvojí standard?

Jirka 19.9.2009 10:01

Klvaňa mele jako vždy nesmysly,

ale je třeba upozornit na fakt, jak jsou někteří naši politici prolhaný. Když proběhl summit NATO v Bukurešti, jeho závěry k otázce radaru byly poněkud vágní, což ovšem nebránilo Vondrovi, Svobodovi, Topolánkovi a dalším radarobijcům to interpretovat české veřejnosti jako jasné ano radaru od vedení NATO. S tím se nějak neshoduje to, že šéf NATO přivítal krok Obamy zarazit výstavbu radaru v Brdech.

gekko 19.9.2009 10:21

Re: Klvaňa mele jako vždy nesmysly,

Za to Ty mas brilantne jasno.

krakonoš 19.9.2009 11:10

Re: Klvaňa mele jako vždy nesmysly,

Někteří? A jen ti naši?

-ferry- 19.9.2009 9:39

To nechápu,Klvaňo ...

 Jak by mohli třetitřídní hráči hrát,řekněme,první ligu....

 Jinak.Viděl jsem Vás v televizi,když jste kdysi říkal,že nejde ani tak o ten radar,jako o to,aby u nás byli američtí vojáci.Jakýsi čtenář z Prahy,napsal do Lidových novin pozoruhodnou myšlenku. Musíme zde mít americké vojáky,protože ti by pak mohli říct Rusům.. tady jsme my a pro vás tu už není místo ... Pokud to byl skutečný čtenář a ne jen pseudonym redaktora LN,pak musí jeden užasnout,jak hluboko se dá klesnout ...Za pouhých dvacet let se dá klesnout až pod králíka ...

jirka.s. 19.9.2009 10:00

Re: To nechápu,Klvaňo ...

No vidíš, fanóšu, jakou ty to máš vlastně kliku!! Ty už po těch předcházejících 40 letech vlastně nemáš kam klesnout!!! ;-P

BTW: Proč by nemohli třetitřídní hráči hrát první ligu ??? Zkusil ses podívat někdy v televizi na českou fotbalovou "extraligu" ??? ;-D

M. Zima 19.9.2009 10:03

To je skutečně gól:

"Měli jsme možnost dostat se v zahraniční politice o ligu výš, než kam vlastním významem patříme."

Nehledě na to, že ta profláknutá parta patří do odpadu, vnucuje se otázka, kde se bere ten nárok patřit "o ligu výš", nežli ostatní. Je to zřejmě tím, že se Amis i v Česku spojili s vydiratelnými lidmi, kteří za komoušů právě o něco výš patřili. Tito přeběhlíci z komunistické šlechty disponují většinově tak mdlým rozumem, že se skutečně obávají, že přijdou jejich bývalí přátelé z rudé šlechty a naši novopečení pravičáci dostanou hromadný zájezd za Polární kruh. Odtud ta neffovská hysterie.

Vilém 19.9.2009 10:34

Re: To je skutečně gól:

Zneuznaný génius Zima perlí.

krakonoš 19.9.2009 11:12

Re: To nechápu,Klvaňo ...

Nejspíš určité skupině uprchlíků z psychiatrické léčebny silně vadí, že už tu dlouho nebyli žádní okupanti. Bohužel v dohledné době je jen velmi malá šance, že se je podaří vrátit tam, kam patří.

fox 19.9.2009 9:33

mohli jsme

Ale vždyt se to povedlo.Jyrka zabodoval a ve vhodný čas bude odměněn.Funkcí,možná medailí.Spis Roko prostě pokračuje.

krakonoš 19.9.2009 11:09

Re: mohli jsme

Smiř se s tím, že vždy vítězí chytřejší. A vyhrát nad Tupohlávkem dokáže i zouvák na boty.

JaS 19.9.2009 11:20

Re: mohli jsme

No jo, nedávno byl u Šéfa.

Pamětník 2 19.9.2009 9:07

Mohli jsme hrát o ligu výš

Myslím si,že pan Klvaňa a spolu s ním řada diskutujících,by si měli prohlédnout osudy naší republiky.Ta byl,je a bude vždy řízena bez podstatného ovlivňování našimi politiky.Vůbec není podstatné co jsme kdy chtěli,chceme a budeme chtít.Prohlášení pánů Vondry,Havla či Klvani s řadou diskutujících,co jsme měli,nebo neměli je dobré k hospodskému stolu.Pan Vondra se snaží upoutat pozornost tím,že Obama přijel do nestabilizované země a také ti  ostatní hledají důvody,proč Obama zrušil radar.Je dobré diskutovat co v budoucnu,protože nás bude čekat řada problémů,ale ohrazovat se tím,že ke zrušení přispěla strana ČSSD spolu s komunisty je hodně naivní.Prostě velmoci se usnáší tak,jak jim to vyhovuje.Z jejich rozhodnutí vzniklo Československo,Protektorát,ale také poválečné rozdělení Evroppy a přihlížení roztahování se komunistů.Poslední reakce Havla,že na rozdíl od Paroubka rozbíjel železnou oponu,je spíše nostalgickou vzpomínkou.Pokud by zase někdo z mocných světa nerozhodl,že opona padne i když pod tlakem obyvatel,asi by se nic nestalo.Vycházím z názorů prezidenta Klause,který tvrdil,že všichni jsme se podíleli na pádu komunistů.Já jsem spíše přesvědčen,že drtivá většina z nás se podílela na jeho udržení.Myslím si,že bude zbytečné polemizovat o čecháčcích,kteří zavinili,že radar Obama zrušil a obviňovat Paroubka spolu s bolševiky,že mají hlavní vinu.Asi by bylo dobré,aby se vrátil na zem nejen pan Klvaňa,Vondra,Havel,Parkanová,či ostatní,kteří si pořád myslí,že Američané by tady radar nechali.A k tomu není potřeba Komentářů Malého Astona,který i s dalšími neustále hledají viníky u našich politiků,či nechápavých občanů.Myslím si,že se ještě dožijeme jiných věcí,které si pořád myslíme,že je ovlivníme.Příkladem je Lisabonská smlouva a vztah k ní nejen od některých politiků,ale i prezidenta Kause.

Ludva 19.9.2009 9:08

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

R^

-ferry- 19.9.2009 9:47

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

 Havel nerozbíjel železnou oponu.Havel jen psal různé věci.Občas se nechal chytit a nastoupil do krimu.Že ani to neměl zadarmo,dosvědčil už v 90.letech náš rozhlas.Tam řekli,že disidenti dostali ze Západu zhruba 17 milionů dolarů... Když k tomu vezmete i morální podporu ze Západu,pak se už nebudete divit,že i v tom krimu si žil na lepší úrovni,než třeba my,dělníci.Někde jsem dokonce četl,jak jim úplatní dozorci nosili i jídla z hospody,protože vězeňská strava se nedala žrát.To říkali sami ex-disidenti s ironií.Chtěli ten bývalý režim ještě víc dehonestovat.Ale to měli radši mlčet ...

ps 19.9.2009 10:54

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

Tím zřejmě myslíš, že Havel se měl v kriminále líp než ty bachař. Zřejmě ti vadilo, že v posledních letech toho komunistického hnusu nemůžeš tak často mlátit mukly jako v letech padesátých, co.

Pamětník 2 19.9.2009 11:31

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

Vaše domýšlivost dosahuje největších parametrů.Pravdou je,že si často pletete diskutovaná témata,ale jinak vědomosti,znalosti i věci vymýšlené a provokující na 100%.Nebo už zase čekáte,kdo Vám bude oponovat?Ale takovým znalcům se oponovat nedá a navíc,to nemá cenu.Na vysvětlenou.Nevím sice komu Vaše poznámka patřila,ale zřejmě:Padni komu padni,hlavně,že jste zajímavý a sečtelý.Já vždy říkám jen to,že každý má právo na vlastní názor.Tak si vymýšlejte dál a tých bolševikov bijte hlava nehlava,jako major Terazky.A nezapomínejte na ten komunistický hnus.Hodně zdaru .

Harry 19.9.2009 15:14

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

Inu pak se vtírá dotaz, proč jste se do těch "lázní" také nepřihlásil? Stačilo veřejně na schůzi ROH vystoupit a něco žblebtnout a už jste mohl také disidentovat a mít se jako ve vatě.

Pamětník 19.9.2009 19:14

Re: Mohli jsme hrát o ligu výš

Harry,nevím komu jste poznámku adresoval,ale pro mne byla stejně nepochopitelná,jako zmínka o bachaři.Sám si Havla pořád vážím,ale nevím,proč se při diskusi o radaru mluví o lázních,či schůzi ROH.Postrádám jakoukoliv souvislost i když poznámky možná nepatřily mně.

M. Zima 19.9.2009 9:06

Pane Klvaňa,

kdybyste stejně jako Neff nečerpal Vaši kompetenci ohledně toho nesmyslného a nebezpečného monstra v rozhovorech s expertkou Parkanovou, a místo toho si přečetl např. http://sites.google.com/site/zimamiloslav02/ , nemusel byste se dnes zesměšňovat idiotskými pojednáními ve stylu Kohoutových zoufalých mentálních křečí.

BTW: Když se teď provalilo, na jaké kravině jste se angažoval, připadá Vám ten balík, který Vám to hodilo, čestně vydělaný?

jirka.s. 19.9.2009 10:04

Re: Pane Klvaňa,

;-D ;-D ;-D  http://sites.google.com/site/zimamiloslav02/  ;-D ;-D ;-D 

Pane Wagnere, není to náhodou nepovolená reklama??? ;-P

Malý Aston 19.9.2009 8:33

Když Filip a Paroubek pláčí štěstím je něco v nepořádku!

Zda radar,radarovič bude nebo nebude to mělo být a je na američanech. Tak to i dopadlo a není to zásluha žádné naší politické strany. Naše zemička byla požádána, zda v případě realizace může být  koule postavena v Brdech. Evropa tedy bruselská sebranka se tvářila neutrálně neboť je ji milejší plyn a ropa z  Ruska než nějaká bezpečnost. Ve škole se učili, že když je nějaký průser v Evropě tak USA vždy pomůže takže proč se do toho sráti. A naši komunisté v KSČM a ČSSD ? Ti jak zaslechnou že někdo řekne USA tak hned mají v hubě ten americký zahnívající imperialismus a probudí se v nich myšlenky které jim vtloukali do hlaviček na školení PŠM. / politické školení mužstva/ . Rusku prošla gruzinská krize a projde jim všechno. Jednou se probudíme a bude celá Evropa jako naše Karlovy Vary. Pokud se někdo domnívá, že za prachy celé Evropy které platí Rusku za plyn a ropu budou využity  na zvýšení životní úrovně mužiků v ruských děrevňách je debil jako Zaorálek. Rusko i celý islámský svět jakékoliv ústupky chápalo a chápe jako slabost protivníka. Pod vedením bruselských kráčíme do sjednoceného svazu Ruských republik. Sajuz evropejskej unije se jen doplní o slovo " ruský".  Jak něco chválí Paroubek a Filip a ještě řvou, že za nimi stojí 70% obyvatel České republiky tak z toho jednou bude velký průser.:-P

Ludva 19.9.2009 9:07

Re: Když Filip a Paroubek pláčí štěstím je něco v nepořádku!

Jasně, co potřebují Američané je vždy správné a musí se jim vyhovět. Jen oni vědí nejlépe, co je pro nás dobré. Jenže takových nadlidí už tady bylo.......

Malá Aston 19.9.2009 11:54

Re: Když Filip a Paroubek pláčí štěstím je něco v nepořádku!

Například Iljič Uljanov krycí jméno Lenin nebo Stalin také krycí jméno nebo náš masový vrah Gottwald, ti to vždy mysleli dobře. Rusové mají v tradici heslo " Car daleko a Bůh vysoko. Tak to tam bude trvat ještě několik století. Raději demokratické USA než  ruské samoděržaví ať se jmenuje jakkoliv.;-)