27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza II 20.9.2009 18:40

Re: RADAR anebo akosi jsme zabúdli

To nic,Hromádka nám jenom trochu zmodral,to má špatnej vliv na logické myšlení.

richard 20.9.2009 13:26

Pane Klvaňo, to

první a rozhodující je, že okamžitě po zveřejnění plánu na radar se proti postavila kromě KSČM (dalo se čekat) postavila ČSSD a torpédovala naše spojenectví s USA i naši vlastní protiraketovou obranu: Proč by USA cpali radar národu, který nemá zájem o svoji obranu a jeho politrepresentace v podobě skoro/vládnoucí politstrany číslo jedna/dvě se skládá z ruských agentů, kteří se tím (Paroubek) na rozdíl od Bilaků a Kapků i otevřeně chlubí a nijak se za své slouhovství Moskvě národu, jež je navzdory tomu a navzdory svému okázalému pláči nad rokem 1968 volí nijak netají.

Co by asi čekalo eventuálně rozestavený/postavený US radar po Paroubkově vítezství ve volbách, nic jiného než vyhazov, jak otevřeně slíbil Putinovi, dolary vyhozené do vzduchu a nejmodernější technologie, jíž by si otevřeně prohlíželi ruští agenti, takovou investici by si nezodpověděl ani Reagan.

Dali jsme si vlastní gól, na Obamu to nesvádějme, reagoval svým způsobem jen pragmaticky.

Barry Goldwater 20.9.2009 15:01

Re: Pane Klvaňo, to

Souhlas. Také si myslím, že hlavním hlediskem při rozhodování nové americké vlády byla spolehlivost ČR (lety prověřená). Ovšem za jako druhý (zhruba stejně velký) důvod považuji rychlý vývoj vědy a techniky. Technologie stacionárního pozemního radaru se základnou několika antiraket se ve světle dalšího rozvoje nových protiraketových prostředků opravdu jeví jako zastaralá. Ten radar mohl být opravdu hlavně symbolem naší ochoty podílet se na obraně Západu.   Bohužel, Češi by nechali na holičkách i Anglii a Francii, pokud by nám chtěli v 38 pomoci. Asi to dobře věděli.

sokol 20.9.2009 15:05

Re: Pane Klvaňo, to

Máte pravdu, i když jste zbytečně ostrý na pana Klvaňu. On to na Obamu nesvádí, naopak jeho poslední dva odstavce jsou přesně vystihujicí.

Opět jsme prokázali, že jsme národ, který si neumí vládnout, který není schopen rozeznat rozhodující momentu svého osudu. Kus laciného žvance, pohodlný smrádeček kdykoliv vyměníme za samostatnost, zodpovědnost a aktivní přístup ke svému osudu.

Peter 20.9.2009 17:56

Re: Pane Klvaňo, to

Vazeny "sokole", smutne ale pravdive. Nemohu souhlasit vice.

Guláš 20.9.2009 15:29

Re: Pane Klvaňo, to

Takový blábol už jsem dlouho nečetl !! Jen tak na okraj, proti radaru bylo dlouhodobě cca 65% obyvatel. Prosím také o zveřejnění odkazu, kde Paroubek otevřeně slíbil vyhazov radaru. Není, že? Blafoune!!

jirka.s. 20.9.2009 16:32

Re: Pane Klvaňo, to

Proč otevřeně ?? Copak Bufo bufo se někdy k něčemu otevřeně přiznal ??? Stačilo, když to pokoutně domlouval s vrchním kágébákem putinem s vrtícím vocasem za zavřenými dveřmi !!!  (Y)

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/paroubek-slibil-putinovi-zakaz-radaru-jako-tema-kampane_128487.html

Modrá volička 20.9.2009 11:31

Pan klvaňa dobře propagavoval dvě zdravé věci: tabáček a radar

Welcome radar, tak jsme se konečně dočkali a radar šel do p....

jirka.s. 20.9.2009 13:51

Re: Pan klvaňa dobře propagavoval dvě zdravé věci: tabáček a radar

Copak, copak, ňoumene, už sis vodmakal těch 120 veřejně prospěšnejch??? 8-o

xxxKubeš 20.9.2009 11:18

Autorovi

R^

MJK 20.9.2009 10:27

***

Ono už to tady poslední dobou beztak všechno stojí za ho-no, jak by pravil hostinský Palivec, a špatné zprávy nechodí nikdy samy. Takže občan Paroubek po pár orgasmech pravil, že Barack Obamovič odpískal Radar Radarovič a tím pádem u nás zvítězil lid. Asi měl na mysli ten lid, co ne tak dávno nosil zelené sukno s lampasy lidové armády potažmo v kapse červenou průkazku do bolševického ráje (či snad RaJe?) a neustálým rozvíjením socialismu dosáhl toho, že jsme se málem stali rozvojovou zemí. S tím ovšem máme své zkušenosti, že když v této zemi zvítězí lid, tak to pro lidi znamená achouvej. Postoj Kremlu je pochopitelný, hájí své imperialistické zájmy a po letech mírného půstu má ruský medvěděv zase hlad. A proto:  Rusák, Puchýř, Česko - jak se to rýmuje? Když se Rusák raduje, česká země běduje, když je Puchýř veselý, tak je Česko v pr-eli. Tak se to rýmuje.

kelner 20.9.2009 10:13

Názor

Bohužel to vidím jinak. Bush radarem v podstatě udělal krok k rozložení NATO a EU. Obama dává přednost jednotě v EU a v NATO. Bushův krok byl inspirován Reganem, který SSSR uzbrojil a mohl znamenat další kolo horečného zbrojení. Názor, že za zrušením radaru jsou ekonomické problémy USA považuji za úsměvný. V žádném případě se nejedná o vítězství Ruska, ale o vítězství zdravého rozumu v USA. Naši radarčíci by si měli uvědomit, že demokracii v naší zemi musíme uhájit vlastními silami a ne přítomností cizích vojsk na našem území.

Jan 20.9.2009 10:03

Pan Klvaňa

nemusí nic vysvětlovat!Vždyť v jeho případě je jasné, že za jidášský halíř může člověk mlžit , lhát, lobovat, překrucovat fakta atd.Bohužel, ani za využití těchto hluboce nemorálních metod nebyl tento pán úspěšný.Dokonce lze konstatovat, že jeho proradarová mise skončila obrovským fiaskem!Proto se velmi divím, že si dovoluje ještě se ozývat!Měl by spíše přemýšlet o tom jak vysvětlit daňovým poplatníkům, kdo nahradí škody, způsobené státu tímto neuváženým dobrodružstvím a vrátit za toto období svůj určitě nemalý plat.Bylo to skutečné mrhání penězi!Kromě toho by se tento pán mohl alespoň zastydět.Ale to on asi neumí!

Defurák 20.9.2009 9:29

Dotaz na "mik"

Jak vysvětlíte, že vedením NATO bylo rozhodnutí Obamy uvítáno ?

Jak vysvětlíte, že to vlastně nechtěla drtivá většina členských států EU ?

Jak vysvětlíte, že ač všichni zúčastnění na tomto típnutém projektu byli členy NATO tak přesto to Bush řešil dvoustranně s námi a Polskem ? 

Předem děkuji za odpověď.

Jovo Miks 20.9.2009 8:46

Ne raketam

Tak nam konecne zvitezil mir a socijazismus.Uz nikdy nebude krize,lide si budou darovat kvetiny,zadne rakety uz nas neohrozi, muzeme soustredit na pilnou praci a bezstarostne sledovat v televizi Ordinaci v Ruzove zahrade. Obeti starostu v Brezovych Horach, utrpeni pana Tamase v auslaku na Vaclavaku prinesly sladke ovoce.

BOMBON 20.9.2009 8:45

to je asi tak,

... jako kdyz prostitutka uvazuje o tom, ze sexem s platicim zakaznikem prokaze svoji lasku a tim (predpoklada) bude nutne zakaznik citit lasku k ni.

kdyz k transakci (sex za penize) nedojde, place prostitutka, ze mela sanci na nehynouci lasku, snad dokonce manzelstvi...

ach jo...

Leo 20.9.2009 8:18

...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

...a zříte obraz ducha národa českého...zbabělost, nerozhodnost, vyčuranost, faleš...ten Mnichov jste si právem zasloužili...stejně jako bolševickou nadvládu, sovětskou okupaci, pověst špíny střední evropy, jakož i vše, co vás v budoucnu čeká. Byli jste sami, jste sami a budete sami...protože přesně to si zasloužíte.

kelner 20.9.2009 10:19

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Nejtrapněji působí lidé, kteří se snaží špiněním vlastního národa získat u jiných uznání. Vy Leo mezi ně patříte.

Leo 20.9.2009 13:07

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

...naopak, můj praděd bojoval v Československých legiích, můj děd ve Španělsku, můj otec strávil 8 let na uranu za kontakt s příbuznými v zahraničí...jsem hrdý na českého lva i na moravskou orlici. Nemohu však být hrdý na bezpáteřní a vlezdoprdelkovskou náturu hlupáků, u nichž absenci patriotismu a rozumu supluje ukřivděnost a hloupost.

ity 20.9.2009 15:12

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Žel,volby ukazují, že nadpoloviční většina našich spoluobčanů odpovídá Vašemu pohledu.Co s tím?

Leo 20.9.2009 16:04

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Obávám se, že s tím mnoho nelze dělati. Budeme museti padnout až na samé dno bahna morálního, abychom dokázali se poučiti z chyb předků našich. Žel, jak historie ukazuje, takové poučení není vždy trvalé, a dříve či později se věci opět vracejí do starých kolejí. Tak tomu je v případě národů českých a moravských, jak lze snadno v historii dohledati. Tudíž já osobně, věren odkazu ideálů předků svých, hrdě stojím za názorem svým, nedaje se uplatiti grošem drobným levicovým či pravicovým, snaže se vyvarovati fanatismu a pohledu jednoúhelného, myslím především na pokolení kteráž po nás příjdou, a zemi českou a moravskou spravovati budou, než na břich svůj plný nyní a války žabomyší stranou svých myšlenek ponechávám.

V 20.9.2009 20:33

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

vydelovat se pouzivanim 'vy' je ubozacke, i kdyz zijete v zahranici. Jdete se busit do prsou misto plivani tady na svou vlast a predky, vy lepsi Cechu

mik 20.9.2009 0:40

V jednom se mýlíte pane Klvaňo

"Obama jako liberální demokrat musí vzít v úvahu názory levicové volební

základny, jež vždy byla k jakémukoliv zbraňovému systému (včetně těch

jasně určených k obraně) nedůvěřivá." 

Levicový volič nikdy neměl nic proti tomu když zbraňové systémy byly v rukou různých brutálních režimů. Jim vždy vadí jen obrana demokratických zemí včetně jejich zadků. Je škoda, že oběťmi teroristických akcí a válek vyvolaných různými šílenými diktátory nejsou levičáčtí pitomci. Zasloužili by si to - narozdíl od nevinných obětí.

Aaron 20.9.2009 0:45

Re: V jednom se mýlíte pane Klvaňo

Zlatá slova.

Kadelík 20.9.2009 3:10

Re: V jednom se mýlíte pane Klvaňo

Naprosto přesné.

Nixon 20.9.2009 12:23

Re: V jednom se mýlíte pane Klvaňo

Perfektně vystiženo!!R^

klídek 19.9.2009 22:39

Klvaňo, sivím se, že nelezeš kanálama

Obchodníku s tabákovou smrtí dočasný propagátore Buschova projektu zatažení střední evropy mezi válkou ohrožené regiony, je s podivem, že se odvažuješ po svém debaklu vystupovat mezi slušnými občany.

hanebnej panchart 19.9.2009 23:45

Re: Klvaňo, sivím se, že nelezeš kanálama

Pan KLVANA ma naprostou pravdu.Dik za clanek!!!

Aaron 20.9.2009 0:38

Re: Klvaňo, sivím se, že nelezeš kanálama

No, dost zvláštní, že se mezi slušné občany řadíš zrovna ty, klítku.

hanebnej panchart 20.9.2009 0:44

Re: Klvaňo, sivím se, že nelezeš kanálama

Ano,mezi slusne obcany se vetsinou radi spodina,ze kvitko(Y)