25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
krakonoš 19.9.2009 12:11

Re: Když Filip a Paroubek pláčí štěstím je něco v nepořádku!

Bruselská sebranka se navenek tvářila neutrálně, ale Američany s koulí rychle vyhodila! My, místo abychom udělali totéž, jsme, jako správní řiťolezci radostně kývli. Holt 40 let nadvlády Ruska na nás a hlavně na našich politicích zanechalo nesmazatelné stopy, všichni si myslí, že lézt komukoili do řiti je povinností suverénního státu.

Heval 19.9.2009 8:26

O nějaké naši spolehlivost nemá cenu mluvit,

má-li v této zemi navrch nejnespolehlivější halama jaký zde kdy existoval!:-(

Informace 19.9.2009 8:21

Někdy mám dojem

že ten radar poslal pánbu z nebe jako manu, aby měli Češi o čem kecat. A teď ta rána - radar nebude a tak se musí hledat nové téma. Promiňte tu ironii, ale snažte se dívat na věci trochu s odstupem. Obama se svými poradci změnili program protiraketové obrany. A to nezávisle od  postoje českých odpůrců radaru. Nakolik tato změna závisí na ruském postoji, o tom se zatím komentátoři dohadují. Zrušení plánu neznamená ještě, že nechává Rusku volnou ruku ve střední Evropě.

Ludva 19.9.2009 8:14

Ještě jednou ta pohřební

Sbohem buď radare hvězd a pruhů, tak jsme se konečně dočkali, český stát připil si dobrým vínem, že Klvaňa s Pěnicí dohráli.:-D:-D:-D

Robert E.Lee 19.9.2009 8:45

Re: Ještě jednou ta pohřební

Tak jim,Ludvo,zazpívej Kaťušu.Jestli ji neumíš,tak se ji rychle nauč.Car bude mít radost a ty si šplhneš.V

Ludva 19.9.2009 9:04

Re: Ještě jednou ta pohřební

Uznávám, nic moc to není. Jen parafráze parafráze.

Jiřík 19.9.2009 9:32

Re: Ještě jednou ta pohřební

R^Ano,s tou krásnou angažovanou  písní ,od naší největší zpěvačky, jsme mohli budovat pod taktovkou ODS ,kapitalismus 19.stol.(minimální plat,tržní nájemné,placená zdravotní péče a hejno maskajících prasat,přesvědčujících občany, jak se mají skvěle a že jim to chce levice vzít-hlavně ten hrozný Paroubek)

jirka.s. 19.9.2009 15:42

Re: Ještě jednou ta pohřební

Nu, jiříku, nebuď sobec a až si zase budeš broukat tu svou, přizvi k duetu buď Roka nebo Falmera! Určitě vám to bude krásně ladit !!! ;-P

x2u 19.9.2009 7:56

Navrhuji vyslat Vidíma

do USA, aby Obamovi pěkně od plic řekl (za nás za všechny), jakej je zbabělec. Mohl by přidat i něco onačejšího ze svý hlavy a zhodnotit jeho působení v úřadu. V tom bych mu nechal volnou ruku.

Viděli byste jak by Obama otočil!

Pesimista 19.9.2009 8:06

Re: Navrhuji vyslat Vidíma

  Vidím nemá šanci - Obama se s válečníky, kteří nadosahují 170 cm tělesné výšky nebaví.

Jiřík 19.9.2009 9:38

Re: Navrhuji vyslat Vidíma

Vidím je od 17let v politice-od 18 je  v parlamentu.Jeho politické zkušenosti jsou obrovské(jen nikdy nepracoval-nebyl čas).Kam se na něj hrabe Obama:-D

Ada 19.9.2009 7:15

Radar bude!! Starosta Trokavce už jedná v Moskvě...

Pracovní místa poslíčků, výčepních a děžurných na ruské základně jsou zajištěna!! Blahopřeji soudruhu Neorale!

me first 19.9.2009 6:58

Datpys

Zde je na první pohled vidět, že se stal kozel zahradníkem. On, který měl radar propagovat se nechal koupit od rusáků, patří ke zdi.

gentleman 19.9.2009 6:41

harakiri

Hele voni Klvano - slusnej gentleman po takovym FIASKU a rozhazovani statnich penez tise spacha harakiri, nebo si aspon hlavu prozene kuli.Rv

Svatopluk 19.9.2009 5:27

Říká lempl, který nebyl schopen nikoho přesvědčit

ačkoli měl informace, milionové rozpočty a čas. Je nutné podotknout, že v nás ten problém asi nebude, Polsko si řeklo a říká velmi důrazně a nedostane nic.

V 19.9.2009 6:50

Re: Říká lempl, který nebyl schopen nikoho přesvědčit

rikalo si ale o moc, melo moc velke oci, coz protahovalo schvaleni a tak prispivalo ke konecnemu utreni nosu.

Nase strategie mela byt navrhnout mnohem sirsi vojenskou spolupraci (celou vojenskou zakladnu jako maji v Nemecku) ale nevysavat jako Polsko, a pak z toho ustoupit a zbyl by z toho aspon ten radar, ktery by pak ve svetle mensiho zla byl prijatelny, nasi Klvanove to ale zkonili a neudelali ani to co mozne udelat bylo. A mozna by se pak i ta vetsi spoluprace a pritomnost USA zde nakonec i protlacila. Lidi rychle vyciti nejistotu a ta z teto garnitury politiku jen sala a tak sli po krcni tepne a nasi Klvanove si to jen zaslouzi byt odstaveni, protoze to jsou neschopni noumove.

Yaroukh 19.9.2009 5:02

Jsme holt národ ho\/ňáků a hlupáků

Je to smutný, ale dá se to přežít.

Pasáček koz ve Vermontu 19.9.2009 4:52

Zmařené sny

Tak se to tomu padouchovi Putinovi přece jen podařilo. Zhypnotizoval prezidenta Obamu tak, že ten vzdal obranu svobodného světa. Tím zničil nesmírné úsilí pokrokových českých politiků, nesmiřitelných bojovníků za bezpečnost České republiky a štěstí jejího lidu.

Američané teď musí paní Parkanové, pánům Topolánkovi, Knížepánu, Klvaňovi, Vondrovi i jiným statečným, vyplatit bolestné jako náhradu za jejich surově zmařené sny. Česká republika by měla za trest přerušit s USA diplomatické styky a vyhlásit jim embargo. A paní Parkanová bude v televizi občas zpívat ‘Sbohem Radare, sbohem’.

Helmut von Fartland 19.9.2009 5:05

Neposmivejte se nam

Vy jste za vodou, v horach mezi kozami. My jsme dve hodiny vod Mnichova. Neni to k smichu!  

Pasáček koz ve Vermontu 19.9.2009 7:05

Re: Neposmivejte se nam

Ano.

Informace 19.9.2009 7:57

Re: Neposmivejte se nam

Ani jako provokatér nejsi k ničemu. Změň registr a obnov si text! Už jsi otravně nudný..

Kolombo 19.9.2009 9:13

Re: Zmařené sny

To musí být strašný pocit když člověku nedá už ani vlastní koza...  Ani se vám nedivím, že pak píšete co píšete... cítím s Vámi

alfa 19.9.2009 2:07

vyssi liga jako El Salvador nebo Peru...

...fakt me to mrzi, porad budem v nejaky divizi jako treba sousedni Rakousko, zatimco El Salvador a Peru hrajou ligu se zakladnama US... To je fakt pech.

berg 19.9.2009 3:08

Re: vyssi liga jako El Salvador nebo Peru...

cože, jako rakousko? kdes na to přišel troubo? tam můžeš akorát tak zametat, ti si jinak pohlídali aby se rusáci fakt spakovali, nojo ale to bys vlastně balil taky;-D

gentleman 19.9.2009 6:44

Re: vyssi liga jako El Salvador nebo Peru...

Rakusaci si nic nevohlidali. Velmoci se dohodly, a dokonce iniciativa vysla od Moskvy. Jinak rakousti policiste v sovetske zone horlive honili ceske uprchliky pres caru, a predavali je NKVD. Opravdu Rakusaci nemaj na co byt hrdi, ani za valky, ani pak po ni.

Thyronx 19.9.2009 1:50

Autore

"Obama jako liberální demokrat musí vzít v úvahu názory levicové volební základny, jež vždy byla k jakémukoliv zbraňovému systému (včetně těch jasně určených k obraně) nedůvěřivá."

To je naprosty nesmysl. Zajem americkych "levicovych" (a vsech normalnich) volicu je predevsim na ukonceni valek v Afghanistanu a Iraku, o navrhovanem radaru v CR vetsina americkych volicu nic nevi. Jak je znamo, americti vojaci jsou stale v Iraku a Afghanistanu - tam se jejich pocet dokonce zvetsuje. Takze na volice se v tomto pripade prezident Obama prilis neohlizi.

Vase ostatni duvody jsou mnohem pravdepodobnejsi, vetsina z nich je pradoxne dusledek spatne politiky Bushovych let. V neposledni rade - to, ze v CR nebude radar vubec neznamena, ze USA ustupuje od jakehokoliv systemu obrany, dalsi duvod, proc jsou Vase vyroky o ustupovani americke levici nesmysl.

BTW, tvrdit, ze americka levice byla vzdy proti jakemukoliv zbranovemu systemu je vyrok tupeho ceskeho neznalka, ve Vasem pripade tuplovaneho! (A radar v CR mohl klidne slouzit jako soucast "preventivniho" utoku, tzn. ne k obrane).

... 19.9.2009 1:53

Re: Autore

Vážně jste takový znalec, že víte k čemu všemu ten radar mohl sloužit, když to nikdo kromě Pentagonu neví? Nebo vám to jen nakecali ruští agenti v Nezákladnám a vy jim věříte, protože "jsou to naši slovanští bratři"?

Thyronx 19.9.2009 2:02

Re: Autore

To je jednoducha dedukce. Spojene staty v nedavne minulosti resily sve problemy preventivnim napadenim statu, ktere povazovaly (at uz pravem, nebo ne) za hrozbu. U takoveho pristupu neexistuje ciste obranny radar.

Poznamky o ruskych agentech si nechte od cesty, vole! (Y)

berg 19.9.2009 3:16

Re: Autore

vole to už neutajíš;-D, ale chytrý jsi jak tři opice

Vilém 19.9.2009 10:50

Re: Autore

Ta opice je přesná. Však je vycvičen k práci ve fordově montovně u pásu.