25.5.2024 | Svátek má Viola


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vesničan 1.4.2008 8:48

Re: Jestliže je jediným Vaším argumentem,

....a ještě : může za to Klaus.

Öman 1.4.2008 8:55

Re: Jestliže je jediným Vaším argumentem,

Vy musíte být opravdu na fyziku expert, že Zimo? ;-D

TOOGOOD 1.4.2008 9:19

Re: Jestliže je jediným Vaším argumentem,

Co to ma spolecneho se seznamem (polo)extremistickych islamskych a komunistickych organizaci?

Pája45 1.4.2008 9:45

Re: Re: Pane Petřík,

A jak by asi zareagovalo USA, kdyby do 100 km od jeho hranic Rusáci chtěli postavit svoji základnu (jako v 1962 na Kubě), zase by jsme stáli na pokraji světové války. A   co by jste psal vy "ZK".

jirka.s. 1.4.2008 10:25

Re: Re: Re: Pane Petřík,

A jakpak by asi zareagoval báťuška rasputin, kdyby se mu v rusku vyrojilo přes padesát obskurních organizací požadujících zrušení a pokud možno potopení jaderné ponorky Jurije Dolgorukého (mimochodem - nádherné synonymum pro ruskou válečnou doktrinu)? Mohl bys nám, pájínku, jen tak v kostce, naznačit, co by se asi s těmi "hrdiny" asi týdne stalo?

P.S.: Samozřejmě, že ten počet "protestujících" je v rusku z říše sci-fi! V září 1968 se našlo celých 7 (slovy sedm) Rusů, kteří byli ochotni na rudém náměstí protestovat proti okupaci Československa, tož nepředpokládám, že by se tam našli dnes!

Pája45 2.4.2008 2:32

Re: Re: Re: Re: Pane Petřík,

"Jirko.s.", já o voze ty o koze. Nějaký seznam jsou jen plky, slouží k zastírání problému.  Ten se jmenuje "cizí základna v ČR" ANO nebo NE. 60 - 70 % občanů ČR je proti. A protože vy, co jste již "naklvaňováni" a jste pro základnu, tak neustále papouškujete o našem vděku USA za posledních 100 let, strašíte bolševiky SSSR, Rudou armádou, mluvíte přitom o Rusku (Rasputin žil v Rusku).

Když vám pár občanů předloží fakta, např. je-li tolik občanů proti a vy tvrdíte že to jsou komouši, socani, lůza a další bláboly a já se zeptám proč vyhrála ODS, tak místo odpovědi se objeví další urážky a posměch, v duchu modrého koloritu. Otázku, proč vyhrála ODS jsem položil proto, že jsem čekal, že  zamyslíte (u některých ale není asi čím, v horším případě nemáte vlastní názor a Tupolánkův a Klvaňův nebudete měnit) a dojde vám kdo tedy volil ODS. Podle vašeho tvrzení to museli být i ti komouši, socani, lůza, lemplové. Přitom já jsem přesvědčen, že mezi těmi, co základnu nechtějí jsou i vzdělaní, pracovití, čestný lidé, a že proti základně a to napříč politickým spektrem jsou lidé, kteří jsou členy, ale hlavně voliči všech nejsilnějších stran. Proč je urážíte? 

KUK 1.4.2008 7:46

Stylem argumentace Lukáše Petříka jsem schopen dokazat ze vlada ČSR je filialkou nacistu.

kdyz uz nemuzou pohnout faktem ze jejich modrym valecnym psoukum 70 proc lidi neveri pres masivni propagandu nemeckeho tisku v čechach tak alespon metaji ocasem a matlaji dohromady bilou sedou a cernou propandu. Stylem argumentace Lukáše Petříka jsem schopen dokazat ze vlada ČSR je filialkou nacistu.

cca1 1.4.2008 7:38

kolik

% představují uvedené organizace ze všech co jsou proti  ? 0,5 ? 1 ? co ten zbytek ?

Karel Mach 1.4.2008 7:19

Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

Poté co vláda vyhodila 15 milionů za neúspěšnou kampaň pro radar / i za pomoci americké tabákové loby se počet odpůrců zvýšil / se snaha o podporu umístění radaru dala jinou cestou - snahou o diskreditaci všech, kteří jsou proti. je to ovšem 70 % národa a obyvatel ČR. Cesta označit tyto všechny vede k zvýšení sympatií těmto. Hoši jen tak dál a čeká vás nový Petrohrad. 

zk 1.4.2008 7:25

Re: Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

myslíte "výstřel" z Aurory? Vstanou noví bojovníci? Tak se soudruhu snažte8-oRv

BuBu 1.4.2008 7:29

Re: Re: Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

To je ču*ák - což ?

pahejl 1.4.2008 14:05

Re: Re: Re: Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

ano, to jsi, prasopse ;-D

AndyO 1.4.2008 7:29

Re: Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

ty organizace se diskreditují sami- a těch údajných 70% národa(pořád čekám na informaci, z jakého průzkumu těch 70% národa vzešlo a pořád nikdo neodpovídá, co vy?) má možnost se distancovat od vyjmenovaných extremistických organizací. Pokud to nedělá, pak s nimi nejspíš souhlasí.

Harry 1.4.2008 10:42

Re: Re: Jednoznačná snaha zdiskreditovat hnutí proti radaru

Kdysi bylo na Psovi pocitadlo PRO a PROTI radaru. Kupodivu tam vetsina byla PRO. Pak se to nejak ztratilo. Jsou ty vysledky nejak k dispozici? Asi to bylo verohodne, jak zkusil hlasovat 2x a vyhodilo me to.

BuBu 1.4.2008 7:12

V seznamu exkrementů mi chybí . . .

. . . jména Filip - Paroubek - Zaanálek . . . . resp. KSČSSD !

Soudnému člověku je jasné, že celou tu "maškarádu" organizují ti, kteří měli dávno viset : Komunistická prasata !

Už aby tu radar stál - a u něho pořádná armáda Amíků ! Čím dříve - tím lépe . . . . . a Rudá bolševická podsvinčata budou mít definitivně "utrum" !

AndyO 1.4.2008 7:15

Re: V seznamu exkrementů mi chybí . . .

ale nechybí...stačí se podívat na stránky jednotlivých organizací...nejdále na druhé straně ho vždycky najdete.

fox 1.4.2008 8:05

Re: V seznamu exkrementů mi chybí . . .

R^

Pája45 1.4.2008 9:32

Re: V seznamu exkrementů mi chybí . . .

"BuBu" to se to věší bez soudu, a jak to hladce půjde až přijdou "hrdinové" z "jůesej", mají v tom dostatek zkušeností, když jejich občanská sdružení lynčovala negry ("Ku-Klux-Klan").

Jseš vymytý mozek, bez vlastního úsudku, schopen jen papouškovat, vulgárně se vyjadřovat. Co je to "věcná diskuse, to nechápeš, zalez do podpalubí a drž hubu (promiňte, slušně to říci nejde).

BuBu 1.4.2008 9:57

Re: Re: Zdalipak víš . . .

. . . Ty Rudý Khmere . . . že islámští fundamentalističtí psi vyhlásili celému křesťanskému světu (tedy i takovým komunistickým dobytkům, jako jsi Ty) dne 11. září 2001 válku, jejímž cílem je ovládnutí celého světa ! To, že jim pochlebují i naše komunistická prasata - nic nemění na faktu, že ve válečném stavu - je nutno všechny tyto zm*dy postavit (a bez soudu) . . . . . ke zdi !

Takže Pájo . . . . hupky - šupky do kalhot . . . nebo Ti děda Lebeda dá přes tu Tvou (rudou) držku ! Rv(Y);-D

Pája45 1.4.2008 10:07

Re: Re: Re: Zdalipak víš . . .

"BuBu" to se to razítkuje, nálepkuje, pomlouvá, nadává. Zvláště když modrý mozeček si chrochtá jak jsem mu to natřel. Pokud to nevíš tak v naší zemi nežijou jen komunističtí  dobytci, prasata, rudí Khmérové (zapomněls na maoisty asijské, jihoamerické atd.). Protože, kdyby to nedej bože (jak říkame my ateisté), byla pravda  a jak je vidět s autorem článku souhlasíš, tak jich musí být nejméně 2/3. Tak proč nevyhráli volby? Stačí se jen zamyslet, je-li ovšem čím. 

BuBu 1.4.2008 10:33

Re: Re: Re: Re: Tak Ty jsi mi to "natřel" . . . .

. . . a že jsem si toho nevšiml ?!8-o Pokud vím - tak jsi si natřel . . . tak maximálně do kalhot . . . ;-D . . . Ty Rudý . . . ateisto ! :-):-D;-D

Sám jsi se zařadil ! Kdybys nebyl hlupákem - nestal by ses bolšánem ! (Y)Rv

Komouš 1.4.2008 12:36

Re: Re: Re: Re: Re: Tak Ty jsi mi to "natřel" . . . .

Komu neni shůry dáno u Dalíků nekoupíš "BuBu". Jestli soudíš podle sebe, jako, že jsem ti to "natřel" tak máš smůlu. Nikomu to nechci natřít, já jen informuji ty, kteří chtějí být informováni. Ty to ale nejseš, navíc tvůj slovník, který je hořší slovníku z nejhorších pajzlů, mne nemůže urazit.  A jak jsem se všiml nejsem zde sám. A na koho by jste kydali hnůj, plivali, dštili síru atp., kdyby se zde neobjevila fakta.

Kenavp 1.4.2008 10:05

Re: V seznamu exkrementů mi chybí . . .

OK!

Petr T 1.4.2008 7:11

Pane Petřík, co jste nám chtěl vlastně sdělit?

Opět další článek a diskuze na téma, kdo nemá názor jako JÁ, je automaticky bolševik, levičák a socan. Jinak ten seznam organizací  je vskutku k zeblití. Ale neni to nic novýho pod sluncem, tak čemu se všichni tak divíte?

zk 1.4.2008 7:19

Re: Pane Petřík, co jste nám chtěl vlastně sdělit?

Kdo nemá názor jako vy, je podle vašeho příspěvku antikomunista, pravičák atd.? Ten seznam je vskutku hnus, ale pro někoho rajská hudba8-o;-€

Pája45 1.4.2008 10:14

Re: Re: Pane Petřík, co jste nám chtěl vlastně sdělit?

"ZK", jsi nepoučitelný, nadávky urážky a nálepkování za komouše, socany, lůzu atd. se ozývá v drtivé většině právě od modrých fanatiků. Pokud se zde někdo snaží použít fakta a chce věcnou diskusi, tak je těmi fanatiky onálepkován a urážen. Doufám, že mi na to  odpovíš (nezasáhne-li cenzor, ale asi ne, on je také do modra), předpokládám "po vašem".

Standa 1.4.2008 6:57

Nevím

co je Petřík zač. Přesně tak si představuji donašeče, dříve "práskače". A přesně tak se pracuje s propagandou pro rozšiřování nenávisti. Teď jsou tyto organizace, pak budou na řadě další seznamy nepohodlných. A jednoü tam budou i jména nepohodlných různých debatérů. To se budete divit až si přečtete svá jména. Ja, Bretschneider, die gute Arbeit!

AndyO 1.4.2008 7:10

Re: Nevím

ten seznam je hrdou součástí stránek Ne základnám, takže co máte přesně za problém?

BuBu 1.4.2008 7:15

Re: Také způsob . . .

. . . jak zakrýt skutečnost - že jsem bolševik, jako prase.

Viď Stáňo ! Rv

zk 1.4.2008 7:17

Re: Nevím

takhle si představuji komunistu, soudruhu Stáňo. Ty vyjmenované organizace jsou pěkně seřazeny na webových stránkách SS, takže jaképak rozšiřování nenávisti. Někteří je i milují a jsou jejich příznivci, zakazuje jim to někdo. To komunisti a nacisti zakazovali!!!!!