18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pája45 1.4.2008 10:27

Re: Re: Nevím

To tě napadlo ráno před zrcadlem? Jako že jsi "stáňovi" milé "ZK" podoben?

AndyO 1.4.2008 6:57

troška hledání po netu a hned je veseleji

Společnost Julia Fučíka je bratrská organizace KSČM a Česko-kubánského přátelství, Společnost levicových křesťanů slintá blahem nad přednáškami předsedy KSČM a montuje do jednoho balíčku marxismus a křesťanství, slézá se v ulici Pol. vězňů, dobrovolní hasiči jsou politická strana a žádný spolek hasičů...no a takhle můžete pokračovat ad nauseam.

Takže podezření, že celý cirkus Ne základnám je vskutku organizovaný komoušema není paranoia, ale smutný fakt.

zk 1.4.2008 7:22

Re: troška hledání po netu a hned je veseleji

Nejen komoušema, ale i bývalými agenty Stb a KGB, jak se nedávno ukázalo u jednoho zakládajícího člena. Proto Rusové tak řádí, ztrácení původní oblasti svého vlivu (ČR a Polsko), tak se snaží všemi způsoby zabránit tomu, aby tady byly protiraketová a radarová základna USA. Všichni ti "Ne základnám" jim slouží jako užiteční idioti8-o:-/Rv

Pája45 1.4.2008 9:50

Re: Re: troška hledání po netu a hned je veseleji

Ááá další inteligent, stačí se převléknout do modré a hned je všechno hotovo. 

Jan 1.4.2008 6:50

A tady

tento Petrik, to je bracha nebo tak neco? Viz:

RADAR: Americký radar a česká strategická kultura

honzak 1.4.2008 6:21

mě dostala

společnost julia fučíka. To musí být banda blbů! (ne že by ti ostatní byli titáni ducha, to ne!)

Louda 1.4.2008 6:14

Jaký div,

když v jejich čele stojí estébáci a komouši;-€

NevericiTomas 1.4.2008 6:08

Autentičtí sociální demokraté

a co je pak Jirka Paroubek a hlavne Rath?:-(

Kačka 1.4.2008 3:35

Když nejsou argumenty

Když nejsou argumenty, nastupuje propaganda:

http://www.elchron.cz/out-frame.php?ID=380432

Louda 1.4.2008 6:15

Re: Když nejsou argumenty

kva kva. Na to jste vy bolševici machři:-D

zk 1.4.2008 7:24

Re: Když nejsou argumenty

Ano, komunistická, v tom jste mistři, že KačenoRvRv

tris 1.4.2008 2:57

Smutné pravdy

Poněkud mě děsí, že na obou stranách "barikády" (i když spíše na té "pro-základnám") zaznívají tak často ony známé triviality:

- Kdo není s námi je proti nám.

- Nepřítel mého nepřítele je můj přítel.

To jen tak naokraj. Mimochodem, podíváte-li se například na amerického prezidentského kandidáta Rona Paula, zjistíte, že je také proti radaru. U nás by byl velmi napravo.

Takže pro-radaristé by si měli uvědomit, že to nejsou jen levičáci, kteří jsou proti radaru. Že lidé proti radaru nemusí vůbec nutně souhlasit s Iránem - nepřítel(irán) mého nepřítele(pro-radaristů) skutečně NENÍ můj přítel. A také by si měli uvědomit, že dnešní situace rozhodně není černobílá, ale jedná se spíše odstíny šedi. Státní představitelé nerespektující zákony, porušování svobody slova, nerespektování práva na spravedlivý proces - to není jen Irán, to je dnešní USA. Pokud už bychom tu měli mít nějakou základnu, měla by to být země, která je "bílá" a ne nějaký odstín mezi světle šedou a tmavě šedou - jenom z toho důvodu, že Irán je trochu tmavší. Jo a mimochodem, také vám připadá inteligentní nechat si zde stavět základnu země, která je na pokraji ekonomického kolapsu? Mě to připadá jako docela slušné bezpečnostní riziko...vám ne? (mimochodem, určitě znáte historii, jak se USA chovaly v Panamě, že?...opravdu vám nepřipadá bezpečnostní riziko mít tady základnu země s takovou historií?)

Mr.Kite 1.4.2008 3:56

Re: Smutné pravdy

Naopak, já to beru jako bezpečnostní pojistku, malou, ale přece jen pojistku a to nejen proti raketám, ale hlavně proti Rusku. Spojené státy nám nikdy nic zlého neprovedly a nemám důvod jim nedůvěřovat. O Rusku to říct nemůžu a nevím proč bych jim měl dávat přednost. Proč? Připadá Vám jako lepší spojenec? Nechci tady mít zase ty "věčné časy a nikdy jinak" a o komunistech si myslím to samé jako o nacistech. USA je pro mě hlavní bojovník proti oběma a to mi stačí.

Kačka 1.4.2008 4:04

Re: Re: Smutné pravdy

Budete tu mít zase ty  "věčné časy a nikdy jinak", jenže s jiným znaménkem.

Louda 1.4.2008 6:18

Re: Re: Re: Smutné pravdy

kva kva kva. Ty bys raději se znaménkem srpu a kladiva, že kačeno?

Athree 1.4.2008 14:02

Re: Re: Re: Smutné pravdy

Ano, o to mi jde:-)

AndyO 1.4.2008 7:02

Re: Smutné pravdy

já si to všechno uvědomuji, včetně toho, že kdyby Ron Paul byl zde, nutně by musel souhlasit s Iránem, protože by ho jednotná fronta Ne základnám zařadila mezi své příznivce...a v tu ránu by buď musel být velmi nalevo- protože o to tady jde, ne o nějaký blbý radar, který bude funkční kdovíkdy a kdovíjestli a pokud bude, rozhodně nezvrátí geopolitickou situaci na světě.

Možná by se ti lidé proti radaru měli jasně distancovat od úděsného seskupení komunistických, proteroristických a antidemokratických uskupení, které si boj proti radaru přisvoji a udělali z něj boj proti Americe a imperialismu.

Když už si tedy radíme:)

zk 1.4.2008 7:29

Re: Re: Smutné pravdy

A kdo by tam pak v tom hnutí zbyl? Většina jsou právě lidé z těch úděsných seskupeníRvRv

zk 1.4.2008 7:27

Re: Smutné pravdy

Kterou "bílou" zemi máte na mysli? Třeba, že by tady Švýcaři provozovali svoji protiradarovou základnu? To je apríl, že? Vy asi moc historii vztahů USA a Panama neznáte, jinak byste nepsal takové "blbiny"Rv

tris 1.4.2008 9:11

Re: Re: Smutné pravdy

No třeba to, že američané měli podepsanou smlouvu, která končila tuším kolem roku 1980 a dělali všechno pro to, aby tam byli déle... jak to někdo psal - "na věčné časy"? Tuším ovlivňování voleb, nějaká ta provokativní vojenská cvičení...nebojte, "to se tady stát nemůže"... vůbec celá latinská amerika a USA je docela legrace.

Harry 1.4.2008 9:03

Re: Smutné pravdy

"Pokud už bychom tu měli mít nějakou základnu, měla by to být země, která je "bílá" a ne nějaký odstín mezi světle šedou a tmavě šedou" Ted jenom ktera to je, a zda bude mit zajem. Mohl by to byt Vatikan?

Pája45 1.4.2008 9:54

Re: Re: Smutné pravdy

Ten už je zde 1000 let.

Öman 1.4.2008 9:10

Re: Smutné pravdy

V jedné větě melete, že situace není černobílá ale hned v následující větě slovy levicového rétora uvedete, že USA je na pokraji ekonomického kolapsu. Krize není kolaps a USA jsou dost silné na to, aby ji překonaly. A jestli Írán považujete za zemi se svobodou slova a právem na spravedlivý proces, pak jste jen nevzdělaný, levicovou propagandou zmasírovaný ubožák. Možná tam respektují zákony (ty své - státně-náboženské), ale nemyslím, že je to to pravé, po čem bysme tady prahli.

emersonskej 1.4.2008 10:29

Re: Re: Smutné pravdy

R^

Pája45 1.4.2008 2:19

Pane autore, modrá demagogie z toho čouhá jak sláma z bot.

Milý  Lukáši Petříku, již 1. odst. je blábol (radar v Česku  by měl s protiraketovou základnou v Polsku chránit naše území před případnými raketovými teroristickými útoky). Uvedené prvky jsou součástí protiraketového deštníku USA a jejich úkolem je obrana USA. nic víc nic míň. To jsou slova, která znějí v Kongresu USA.

2. odst. -  Mluvčí iniciativy je členem komunistické Socialistické solidarity, která podporuje vyvlastnění výrobních prostředků. Tak proč je Langer nezrušil (tak jak mladé komuše). 

Další část nebudu komentovat, jen vám řeknu, že lze snadno poznat, že jste tvrdý antikomunista, je to vaše právo. Proč nás ale ohlupujete svojí modrou demagogií, že všichni odpůrci radaru, o kterém nám vláda lže, jsou jen a jen komouši, možná socani nebo jiná verbež.

To dokládáta dlouhým seznamem, který si ani nemůžeme ověřit. Vy jste ho jistě dobře sestavil, ale co ten seznam a první dva odstavce mají společného s názvem vašeho článku. Proč jste nevěnoval více píle, např. zjištěním kdo z nekomunistických sdruženích a stran je také proti. Třeba Zelení atp.

PetrH 1.4.2008 2:51

Re: Pane autore, modrá demagogie z toho čouhá jak sláma z bot.

Ten dlouhý seznam je převzat z oficiálních stránek iniciativy, ověřte si ho tam. Myslíte, že si to vymysleli?8-o A Mladí zelení jsou v tom seznamu, ti staří ještě nemají oficiální jasno.;-P

Louda 1.4.2008 6:20

Re: Pane autore, modrá demagogie z toho čouhá jak sláma z bot.

Pájo, hop do kalhot!

zk 1.4.2008 7:32

Re: Pane autore, modrá demagogie z toho čouhá jak sláma z bot.

Ten dlouhý seznam si můžete klidně ověřit. Nesestavil ho autor článku, ale přimo SS na svých webových stránkách. Oni se za ten seznam nestytí. Věnujte tedy více vaší píle a ověřujte a prověřujte:-D:-D:-D, pájo.

Pája45 1.4.2008 10:00

Re: Re: Pane autore, modrá demagogie z toho čouhá jak sláma z bot.

Opět jste "loudo" a "ZK" potvrdili, že každý modrý blábol je vaše "bible" a z toho nehodláte ustoupit. Já jsem chtěl po autorovi, aby se nad sebou zamyslel. on to neudělal, ale našly se modré myšky a zastoli se.

Sowfiw 1.4.2008 1:21

Z ciziny tuto "iniciativu" podporuji napriklad

Blbi z vrby pod vedenim Alexije Juchylky z Utahu a jeho pobocnika pro Evropu, znameho zidozrouta, opetovne se navrativsiho na Psa, Antonina Vachy alias vodnika. Nazvat je levicaky, jen pockejte,  jen co se dotycny  Vacha vychrape, budeme tu mit veselo. ;-D